13397
-
#65 Affene. Még egy játék ami miatt új gépet kell majd vennem :) -
Isegrim #64
JESSZ, JESSZ !! Most láttam a HD videót, ez valami döbbenet nagy feeling lesz!
Pedig már letettem az intelligens, storyalapú FPS-ről mint olyanról a Thief 3 csődje után..
A System Shock 2 is fantasztikus volt, aki még nem látta próbálja ki, és ne tántorítsák el az első (hű ez de gagyi) benyomások, mert igazi gyémánt!
Letölthető In-game normál és HD videók a Gamestar.hu-n. HD verzió erősen ajánlott!!!
Ami aggaszt, hogy eddig háromféle ellenfelet láttam csak, pontosabban inkább egyet, a vagdalkozó nőcit. TUDOM, h ez nem erről szól, de mégis.. -
#63 Jobb ha tudod, X360-ra előbb jön mint PC-re. -
#62 remélem sales okokból nem megy át consolosba ... system shock rulez :) -
GrimReaper78 #61 Isten a videó, királyság lesz ez a játék! -
Inquisitor #60 Dolgozom :D Majd otthon. -
#59 Nem tökéletesen, de a lényeg átjön. Nézd meg és ne fórumozz :) -
Inquisitor #58 Játék hangjai lejönnek jól a videon? Csak, hogy érezhessem a hangulatát. :) -
#57 Ehh, hang nélkül pont a lényegről maradsz le, egészen szépen kifejti a lead designer hogy mennyire jó is az a skillrendszer :) -
Inquisitor #56 Otthon leszedem a nagyokat is, most csak a legkisebb felbontás van meg, hang nélkül. De ezzel együtt is ütnek :)
Remélem a skill rendszer lesz olyan jó, mint a System Shock szériákban! -
#55 Hát én reggel nyolckor kaptam le de azóta nem tértem magamhoz, pedig engem aztán nehéz megfogni bármivel is :) -
Inquisitor #54 Végre megvan az első In-Game média, ráadásul a várakozásoknak megfelelő, és ennyire nem pörög a téma??? -
#53 Igen, a hős konkréten egy repülőgépszerencsétlenség folytán belezuhan a tengerbe, aholis a víz KÖZEPÉN van egy világítótorony, alatta pedig ez a vízalatti komplexum. -
Inquisitor #52 Kint van a 640x360-as a Hardwired oldalán. 1280-as meg csak IGN Insidereknek :D -
Inquisitor #51 Azt hiszem a Hardwired-en több cikkben kisebb részletekben van egy-két infó, meg a PC Guru oldalán (bár nem tudom cikk, vagy a fórumban?) ...
Valami olyasmi, hogy valami véletlen baleset során bekerülsz egy sose halott vízalatti városba (1950-es évek vége?), mint egyetlen túlélő, és ott egy fura és kihalt világba kerülsz. Aztán szép lassan kezd összeállni a kép. Valami "tökéletes társadalom" kísérletet összekavartak valamiféle embernemesítő bilógiai projecttel, amitől kimúlt a lakosság jórésze, másik része meg "kissé" megváltozott. A játék olyan System Shoch szerű, ahol túl kell élned, közben kideríteni a részleteket, és fejleszheted a képességeidet RPG szerűen. A fő dolog amire szükséged van az a plazmoid, csak azt nehéz megszerezni :) -
#50 Hát ennél több infó még mindig nem nagyon van a játékról :) -
#49 Ez ahogy én vettem ki ez nemnagyon a történetről szól. -
#48 #3 - :) -
#47 Történetet valaki kifejthetné mert angoltudásom khm nemsok van :( ! -
#46 Hihetetlen - egyszerűen hihetetlen. Még mindig keresgélem az állam - nem azért, mert pokolian szép (az is), hanem mert olyan elképesztően egyedi atmoszférája van és olyan zseniálisan fejleszti tovább a System Shock alapajit, hogy...hihetetlen. Vagy ezt már mondtam?
Legjobban várt játék most már - eddig is az volt mondjuk, de ezek után pláne. -
#45 BioShock ingame movie (101MB)
A játék producere negyed órás bemutatóban világít rá a Bioshock újításaira, és próbálja elmagyarázni a történetet is. Angoltudás nem árt a megértéséhez.
Forrás: Gamestar -
#44 Neehhe...Csak kibeb@szott szellem/gonosz kislányt nee..miérrrt? :,( -
#43 4 új kép -
#42 15 új kép -
csoola #41 nem a bioshock-rol irtam hanem az SS-röl -
#40 sejtettem hogy szrkazmus (attól még érvényes amit írtam;) -
Hellsing47 #39 csak poénnak szántam a második felét... -
#38 én azt remélem az ilyen hozzáállás szorul háttérbe :) -
#37 Ha Painkiller, vagy Doom-ra gondolsz ez nem lesz a te játékod. Ez inkább Deus Ex-es játékmenet. Legalábbis az SS széria az volt. -
#36 Esetleg legörgetsz eme hatalmas 35 hozzászóláson...:) -
csoola #35 köszi, kiváncsi lennék rá, grafra meg ilyenekre, majd megkeresem vmelyik régi játékos oldalon -
Hellsing47 #34 én nem rajongok a szerepjátékokért...remélem majd háttérbe szorulnak az RPG elemek!!:DDD -
#33 Jobb! -
Hellsing47 #32 akkor ez vmi olyasmi lesz mint a Hellgate: London??? -
#31 FPS/RPG
Cyberpunk akció-szerepjáték -
#30 Befosatós, frenetikus, sci-fi thriller! A zenék, a szinkronok és a hangeffektek minden idők egyik legjobbjai! -
csoola #29 a system shock az mijen game? (kaland,FPS) mert azt tom h ez kaland/FPS féle lesz -
#28 ez megint félreérthető:) szóval jó a tengeralatti város ötlete épp azért irtam amit. Félreértettél -
#27 azért is írtam hogy jobb mntha az lenne amit először akartak, nekem tetszik az ötlet kifejezetten:) -
Hellsing47 #26 akkor az már doom4 lenne xDDD