13397
  • Lobsterman
    Affene. Még egy játék ami miatt új gépet kell majd vennem :)
  • Isegrim

JESSZ, JESSZ !! Most láttam a HD videót, ez valami döbbenet nagy feeling lesz!
    Pedig már letettem az intelligens, storyalapú FPS-ről mint olyanról a Thief 3 csődje után..

A System Shock 2 is fantasztikus volt, aki még nem látta próbálja ki, és ne tántorítsák el az első (hű ez de gagyi) benyomások, mert igazi gyémánt!

Letölthető In-game normál és HD videók a Gamestar.hu-n. HD verzió erősen ajánlott!!!

Ami aggaszt, hogy eddig háromféle ellenfelet láttam csak, pontosabban inkább egyet, a vagdalkozó nőcit. TUDOM, h ez nem erről szól, de mégis..
  • CrucifX
    Jobb ha tudod, X360-ra előbb jön mint PC-re.
  • Hustler_hu
    remélem sales okokból nem megy át consolosba ... system shock rulez :)
  • GrimReaper78
    Isten a videó, királyság lesz ez a játék!
  • Inquisitor
    Dolgozom :D Majd otthon.
  • CrucifX
    Nem tökéletesen, de a lényeg átjön. Nézd meg és ne fórumozz :)
  • Inquisitor
    Játék hangjai lejönnek jól a videon? Csak, hogy érezhessem a hangulatát. :)
  • CrucifX
    Ehh, hang nélkül pont a lényegről maradsz le, egészen szépen kifejti a lead designer hogy mennyire jó is az a skillrendszer :)
  • Inquisitor
    Otthon leszedem a nagyokat is, most csak a legkisebb felbontás van meg, hang nélkül. De ezzel együtt is ütnek :)
    Remélem a skill rendszer lesz olyan jó, mint a System Shock szériákban!
  • CrucifX
    Hát én reggel nyolckor kaptam le de azóta nem tértem magamhoz, pedig engem aztán nehéz megfogni bármivel is :)
  • Inquisitor
    Végre megvan az első In-Game média, ráadásul a várakozásoknak megfelelő, és ennyire nem pörög a téma???
  • CrucifX
    Igen, a hős konkréten egy repülőgépszerencsétlenség folytán belezuhan a tengerbe, aholis a víz KÖZEPÉN van egy világítótorony, alatta pedig ez a vízalatti komplexum.
  • Inquisitor
    Kint van a 640x360-as a Hardwired oldalán. 1280-as meg csak IGN Insidereknek :D
  • Inquisitor
    Azt hiszem a Hardwired-en több cikkben kisebb részletekben van egy-két infó, meg a PC Guru oldalán (bár nem tudom cikk, vagy a fórumban?) ...
    Valami olyasmi, hogy valami véletlen baleset során bekerülsz egy sose halott vízalatti városba (1950-es évek vége?), mint egyetlen túlélő, és ott egy fura és kihalt világba kerülsz. Aztán szép lassan kezd összeállni a kép. Valami "tökéletes társadalom" kísérletet összekavartak valamiféle embernemesítő bilógiai projecttel, amitől kimúlt a lakosság jórésze, másik része meg "kissé" megváltozott. A játék olyan System Shoch szerű, ahol túl kell élned, közben kideríteni a részleteket, és fejleszheted a képességeidet RPG szerűen. A fő dolog amire szükséged van az a plazmoid, csak azt nehéz megszerezni :)
  • CrucifX
    Hát ennél több infó még mindig nem nagyon van a játékról :)
  • grebber
    Ez ahogy én vettem ki ez nemnagyon a történetről szól.
  • CrucifX
    #3 - :)
  • grebber
    Történetet valaki kifejthetné mert angoltudásom khm nemsok van :( !
  • CrucifX
    Hihetetlen - egyszerűen hihetetlen. Még mindig keresgélem az állam - nem azért, mert pokolian szép (az is), hanem mert olyan elképesztően egyedi atmoszférája van és olyan zseniálisan fejleszti tovább a System Shock alapajit, hogy...hihetetlen. Vagy ezt már mondtam?

Legjobban várt játék most már - eddig is az volt mondjuk, de ezek után pláne.
  • grebber
    BioShock ingame movie (101MB)

A játék producere negyed órás bemutatóban világít rá a Bioshock újításaira, és próbálja elmagyarázni a történetet is. Angoltudás nem árt a megértéséhez.

Forrás: Gamestar
  • _Atti_
    Neehhe...Csak kibeb@szott szellem/gonosz kislányt nee..miérrrt? :,(
  • grebber
    4 új kép
  • grebber
    15 új kép
  • csoola
    nem a bioshock-rol irtam hanem az SS-röl
  • _Atti_
    sejtettem hogy szrkazmus (attól még érvényes amit írtam;)
  • Hellsing47
    csak poénnak szántam a második felét...
  • _Atti_
    én azt remélem az ilyen hozzáállás szorul háttérbe :)
  • MerlinW
    Ha Painkiller, vagy Doom-ra gondolsz ez nem lesz a te játékod. Ez inkább Deus Ex-es játékmenet. Legalábbis az SS széria az volt.
  • MerlinW
    Esetleg legörgetsz eme hatalmas 35 hozzászóláson...:)
  • csoola
    köszi, kiváncsi lennék rá, grafra meg ilyenekre, majd megkeresem vmelyik régi játékos oldalon
  • Hellsing47
    én nem rajongok a szerepjátékokért...remélem majd háttérbe szorulnak az RPG elemek!!:DDD
  • Csuhai G
    Jobb!
  • Hellsing47
    akkor ez vmi olyasmi lesz mint a Hellgate: London???
  • MerlinW
    FPS/RPG
    Cyberpunk akció-szerepjáték
  • via_mala
    Befosatós, frenetikus, sci-fi thriller! A zenék, a szinkronok és a hangeffektek minden idők egyik legjobbjai!
  • csoola
    a system shock az mijen game? (kaland,FPS) mert azt tom h ez kaland/FPS féle lesz
  • _Atti_
    ez megint félreérthető:) szóval jó a tengeralatti város ötlete épp azért irtam amit. Félreértettél
  • _Atti_
    azért is írtam hogy jobb mntha az lenne amit először akartak, nekem tetszik az ötlet kifejezetten:)
  • Hellsing47
    akkor az már doom4 lenne xDDD