13397
  • Serpa
    egész pofásan nézz ki.

ami nem mondható el a Dark Sectorról.
  • grebber
    Ez már off részemről de nemértm miért nem kelendő a Cryengine pedig szép. Eddig 1 mmoról tudok ami avval készül semmi több.

Cryengine 2 hát az még új majd meglátjuk kinek kell majd.
  • SZilaJMaGGoT
    Ha jól tudom cry2-re nem igen fejlesztenek semmit csak crysis-t, viszont minden egyéb nextgen gamet ue3-ra csinálnak...
  • Istencsászár
    Ami nem krájzis az UT3 motor:)
  • grebber
    Bioshock Trailer (25MB)

"ráadásnak pedig szép kis bemutatót láthatunk benne az Unreal Engine 3 képességeiből"

UE3-as lesz ezt nem is tudtam!?
  • Inquisitor
    [B][I]There are six modifiable weapons in the game and more than 60 special genetic powers.

Heh, már féltem, hogy butítják és lesz benne 5-6 skill összesen :D
  • Inquisitor
    X06: BioShock Updated Impressions - Gamespot

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    When neither of those weapons slowed the big daddy down, it was time to run. In fact, it was time to teleport. The main character teleported around a nearby corner, and the big daddy lost track of him.
    ....

To illustrate this point, the main character used a special hacking skill to reprogram the sentry drones. Once the drones were reprogrammed, they followed the main character and attacked any threatening creatures in the vicinity.

Yes, yes, yes !!!!
  • grebber
    Véleményt e kevés info alapján nemtudok sokat mondani.

Egyenlőre csak annyit hogy szép és nagyonvárom!
    Kérem kapcsolja ki..
  • strebacom
    Ja és ahogy látom ebben is szerepel a FEAR-es kiscsaj csak itt még fiatalabb a szentem......
  • strebacom
    Nahát, te mindenütt ott vagy, elismerésem,mint ahogy már régebben is irtam, mi a véleményed erröl a gameröl, szerintem qrva jó lesz!!

Ja és mikor is jelenik meg???
  • Inquisitor
    Igaz, de elég erős vas kell majd hozzá, és nem vagyok benne biztos, hogy ilyen fain shader effektek lesznek a PC verzióban is. Na nem mint ha a GFX lenne ami miatt várom ezt a játékot ;)
  • grebber
    Ideigelenes Website
  • via_mala
    Áááááh! Ez a tréler földbedöngölő!
    Kész vagyok, mint a házifeladat!
    Végre méltó folytatása lesz a SS szériának!
  • CrucifX
    Nem is mondtam hogy rossz :) Ez mostanság megszokott megoldás, lásd Forza2.
  • _Atti_
    tomtom, nem is irtam szoval se hogy rossz csak megjegyeztem hogy nem ingame..
  • Doomista
    JEhaaa ! :=)
  • grebber
    Miért lenne kár PC-re is jön!
  • Doomista
    Láttam a videot,és nagyon el ájultam,nekem nagyon teccet,de kár azért hogy xbox360-ra jelenik meg,de szerencsre lesz xbox360-m :=)

• Serpa
    olvassátok el a #3. hszát.

amit beadott magának egy DNS kivonat lehetett, szóval nem valószínű, h hallucinált.

egész 1xrűen 2 "vadállat" volt a teremben.
  • grebber
    'Bioshock' Exclusively On Xbox 360 and PC

Contrary to earlier possible PS3 predictions, 2K Games today announced that Irrational Games' FPS BioShock will be released exclusively on Xbox 360 and PC.
  • CrucifX
    Zombidoki
  • CrucifX
    Btw, egy "új" ellenféltípus:

• grebber
    Ez is lehetségesnek hangzik!
  • Inquisitor
    Most vagy tényleg jöttek a bogarak, vagy a fazon hallucinálta a bogarakat és azt is, hogy a Big Daddy leesik, utóbbi esetben lehet, hogy aki mögötte állt az nem is másik Big Daddy volt?
  • grebber
    Hát ja az nagyon zoral ahogy kezébe nyomja a szert azt kijönnek a bogarak :D
  • Istencsászár
    Ez a videó kegyetlen jó!!!, teljesen kész vagyok :D
  • CrucifX
    Ráadásul ez úgy pre-render, hogy játékból vett modellek HQ verzióját használja.
  • Inquisitor
    Na nem mint ha ingame alatt gagyi volna a grafika vagy akár a szereplők animációja, lásd prezentációs video :)
  • _Atti_
    bár nem ingame de durva..engem amugy csak az zavar ezekkel a nagyon hátteres ellenfelekkel hogy lehetne belőlük több variáció, de tartok tőle hogy a 'little sister' az mind uaz lesz, nem pusztán random kisgyerek(fiu/lány) még a kampós nő az mind uaz a kampós nő..szóval kicsit ellentmondásos hogy hű mien részletes háttéktörténet aztán találunk belőlük nyolcvan egyformát a városban. bár kitudja lehet csak a trailerekből nem jön le a változatosság.
  • grebber
    Új trailer!
  • CrucifX
    Azt hiszem a "kérdés" magában foglalja a választ, elég csak előhozni az olyan klaszzikus címeket, mint az Ico, a Shenmue és a killer7, amely trió nem csak az átlagkonzoljátékok keretén és a sztereotípiákon nyúlnak túl, hanem magán a videójáték fogalmán is.

Természetesen a hatalmas felvevőpiac és a nagy megtérülési lehetőség pont az ilyen egyedi fejlesztéseket nem serkenti hiszen a mass marketet a sorozatok és a tucatjátékok tartják el, azonban lényegesen nagyobb az esély manapság ezen a platformon olyan a sémákba nem illeszkedő játékot találni, mint, nos, a kissé vergődő (de korántsem a halálán lévő, mint azt egyesek gondolni akarják) PC-s piacon, hiszen a biztos profit mellé be lehet vállalni nullszaldós vagy veszteséges projectet is - lásd ICO, ami ugye belsős sony divízió terméke, vagy killer7 amelyről már a tervezéskor tudta (bevallottan) a Capcom, hogy hatalmas bukta lesz anyagilag, vagy a Shenmue, nos, ami 450 milliós költségvetésével azért mindenképp borzalmasan rizikós vállalkozás volt - nem is jött be, ennek ellenére mégis - SZERINTEM - minden idők talán legnagyobb műve.

De mint tudjuk, a teljes egyediségre nincs igény, ezért is jutott oda a Looking Glass oda, ahova, az SS-el, Thief-el és a Deus Ex-el karöltve.
  • Hustler_hu
    Tehát , a te szavaiddal élve : Nagy megtérülés , nagy piactól - consolos piac - nem kell félnünk ? Azaz mass marketozott játékban is lehetnek olyan dolgok amelyek naggyá teszik ?
  • CrucifX
    Az SS szerű játékok haláláért nem a konzolok, hanem a PC warez a felelős, minimál felvevőpiac, kis megtérülési lehetőség - az már más téma, hogy manapság pont emiatt dívanak a konzolos fejlesztések. Deus Ex 2 pedig alapból szar volt sajnos, Thief3-ról nem is beszélve.
  • Hustler_hu
    Már ne haragudj , de én nem szánalmas konzolos ellenes kirohanást irtam hanem tényszerű dolgokat . Mióta konzolos vásárlószférát is megcéloztak a játékfejlesztők azóta nemigazán vannak system shock kaliberű játékok. Obliviontól is egy picit többet vártam . Mondom ezt úgy , hogy kb. XT kora óta (80 as évek) játszom. Láttam már jóóó koncepicókat tönkretéve konzolos marketing pozicionálás miatt (lásd DEUS EX 2) , persze az , hogy XBOX-ra fejlesztik elsődlegesen nem jelenti azt hogy rosz lesz , csakhát ugyebár máris ott van a kompromisszum kérdése . Mennyire lesz ez MASS market vagy HC gamer pozicionálásu ?
  • CrucifX
    Azért az jelenthet valamit hogy az előzetes nem PC-ről, hanem konzolról futott. Nem beszélve arról, hogy legutóbbi interjúban pont arról volt szó, hogy ad1. előrébb tart a 360-as fejlesztes ad2. teljesen egyedileg szabott irányitási metódust találtak ki amivel nem az egeret akarják kiváltani, hanem rendesen konzolosra szabni.
  • Lobsterman
    Tény hogy vannak a konzol átiratoknak rájuk jellemző bugyutaságok, kezelési malőrök, de ez ha jól sejtem nem átirat, hanem párhuzamos fejlesztés. Meg hát mégis csak az Irrational fejleszti... :)
  • CrucifX
    Konzol-ellenes szánalmas hozzáállást köszönjük, nem kérünk ide. Térjünk vissza a témához - még idén lesz legalább egy ilyen drabális (publikus ) bemutató, ez ugyanis négy hónappal ezelőtti volt: E3-on mutatták be zárt ajtók mögött.
  • Hustler_hu
    pl. hogy mig a kalandok indexelese jobb lett mint a morrowindben addig pl. a spelleket mire elerted a menukben leoszultel (pl. hianyzik a jobb gomb ... ) en is csak modokkal ertem el a kivant allapotot . De a consolos feeling megmaradt (apuci kisfia is tudjon vele lenyeket apritani ...)
  • grebber
    menukezelés! Elmondod mi volt benne a furcsa?
  • Hustler_hu
    hat az nemjo ... oblivionra gondolok , ott is vannak XBOX miatti furcsasagok (menukezeles pl. arcade jelleg , stbstbstb ...)