13397
-
strebacom #145 Fasza game lesz, remélem nemsokára megjelenik!!! -
#144 Bioshock Teaser movie -
#143 Jaja! :S -
#142 Legtöb játéknál felesleges mert köze nincs a valósághoz! -
#141 A gépigényről persze szó sincs... -
#140 Eurogamer Interjú Ken Levine-al (író, project vezető)
Azthiszem a képek nem újjak benne. -
JAKK #139 elég érdekes játék lesz de megfogom nézni -
Hellsing47 #138 kár =/
de addig legalább feltuningolom a gépem,hogy tudjak vele jáccani -
#137 :( -
#136 Előreláthatólag Augusztus 21. -
gericooper #135 Szevasztok!
A game mikor jelenik meg?? mert ez kibaszott jó game , alig várom , hogy tolhassam, -
#134 sg-n van fent egy jó minőségű,új video, most néztem meg, naon állat game lesz, csak fusson el a gépemen :D -
#133 Ez nagyon odaver. Gondolom, ez az XBox 360-as verzióból volt... -
#132 "Az Irrational Games egy hónappal eltolta a remeknek ígérkező, Xbox 360-as és PC-s FPS-ük, a BioShock megjelenési dátumát. Az új időpont augusztus 21-e - ekkor vethetjük bele magunkat a furcsa organizmusok által megtámadott titkos vízalatti bázis történetébe, melybe hősünk egy szerencsétlen baleset végett kerül bele. Feladatunk természetesen a túlélés lesz, melyet genetikailag módosult szörnyek, és egy utópisztikus környezeten élősködő, túlburjánzott növényhalom igyekszik megnehezíteni - csodaszép grafikai megjelenítés mellett."
HCGamer -
Hellsing47 #131 videó -
#130 :((((( -
strebacom #129 Friss képek------------> -
#128 Fegyver concept-art-ok, dobozterv és infók -
#127 Will there be more diversity among the splicers? The screenshots so far have focused on a select few. Will they be more varied in their appearance?
We have 9 base models in the game with not only multiple skin variations but tons of mix and match attachments like hats, glasses and other cool stuff. On top of that, all of our splicers can have any power. To sum up, 9 models with all these different accessories to make them unique that can have any power equals a vast amount of unique and memorable enemy encounters. -
#126 Előzetes -
#125 Két BioShock podcast is van
1. Community Siteon
2. NextGen.biz, 55 perc Ken Levine-nal! -
#124 Hamár letöltöd nem mindegy hogy 1 vagy 4 gigát töltesz?.. ha bejön a cucc akkor úgyis összesen 5 lesz belőle...:) -
Hellsing47 #123 "Online része annyi lesz a játéknak, hogy új tartalmat lehet majd letölteni."
ezalatt azt értik hogy kiegészitéseket lehet majd leszedni amivel tolhatjuk még...
vagy hogy megváltozik a történet igy ujabb végigjátszásra ad okot?
" Demót nem terveznek..."
hát meg anyjukat...
én demo alapján döntöttem volna el hogy letöltöm-e a full-t (már ha egyáltalán elmegy a gépemen XDD) -
#122 A 2KGames kiadó és az Irrational Games elmondták, hogy nem lesz multiplayer, mert az izgalmas történetben egyetlen főhős lép be a tengeralatti bázisra és ezt a szálat akarják eladni. A multi megsemmisítette volna a sztorit. Online része annyi lesz a játéknak, hogy új tartalmat lehet majd letölteni. Demót nem terveznek, mert inkább a fejlesztésre összpontosítanak. Az X360 és a PC verzió tartalma megegyzik, továbbá nincs tervbe véve gyűjtői változat sem.
Hardwired -
#121 PC-s verzió, azért a jelentős különbség a minőségben (elég csak megnézni a falon lévő textúrákat) -
#120 Várom már nagyon! Tegnap erről írtam előzetest a kerületi újságba! :) -
#119 A kesztyű csillog csak remélhetőleg az alap test nem fog bár kitudja! -
#118 A dokin kicsit műanyagnak tűnik a ruha egyébként pöpec képek -
-
strebacom #116 Az Frankó Lesssssssz!!! -
#115 BioShock dátum
[2007. január 05. @ 09:43 - Chesario]
A 2K Games végre megerősítette a pletykákat, ami a BioShock játékot érintették.
Az óceán fenekére épített, elfeledett városban játszódó BioShock fél év múlva várhatóan végre megjelenik. Az Unreal Engine 3-mal hajtott FPS 2007 júniusában érkezik majd meg PC-re és Xbox 360-ra egyaránt.
info: Gamestar
-
#114 nekem a 2. képen lévő is új.
amúgy mi van a szája helyén? -
Inquisitor #113 "UE3-as lesz ezt nem is tudtam!?"
Elöször arról volt szó UE2-es, aztán arról, hogy UE2 motor átdolgozva, késöbb UE2.5-ről is hallottam, de most már UE3, viszont ezt is picit átdolgozták ...
A gépigényről passz, de gondolom PixelShader 3.0-ás erős kártya nem árt az X360-on prezentált GFX eléréséhez. Legalább. -
Inquisitor #112 Az egyetlen amiről tudni, hogy CryEgine2-es az (nem meglepő módon) a Far Cry 2, de az állati sokára jön és ugye nem a CryTech-es arcok csinálják ... -
Inquisitor #111 Guruban azt írták május/június HA nem halasztják. Nem sikerült kiderítenem honnan vették ezt a dátumot, azt meg én remélem nem késik ...
Gametrailers-es Trailert láttátok már? Elég hangulatos. -
Code92 #110 nah ez a nagy kérdés....... -
#109 Ööö, miért, mikor jelenik meg PC-re? -
#108 X360.
Nem, PC-n még nem, még azért elég messze van a megjelenés. -
#107 esetleg má lehet tudni rencerkövetelményt?? -
Mintha ez egy új ellenféltípus lenne, vagy csak a múltkori műtős fickó más ruhában?