13397
-
#185 Hardwired is azt mondja, hogy nem egyszerre készül el -
#184 Én teljesen úgy emlékszem, hogy PC -re később jön, meg extra kinézet jár stb. stb. -
Hellsing47 #183 dehogyis
augusztus 21.-én jön..ha csak megint el nem tolják -
#182 Hát én nemtudom én mindenhol ugyanazt látom PC-s megjelenésnek mint Xbox360-asnak! -
#181 jah igen, hm, ez a nexgen konzol megjelenés, PC -re valamikor jövő év elején -
#180 Aug. 25 a megjelenés, ez már inkább szeptember, azaz ősz -
#179 Jó kis játék lesz nyárra. Nem árt addig a gépet fejleszetnem. -
Hellsing47 #178
francba is minden jó játék nyár végén jön :-/ -
#177 Biztosan nálad van a gond, mert simán fut mediaplayeren! -
#176 Jó ez az új videó csak tudnám miért akad mostanában az összes trailer amit leszedek :( -
#175 Meg az üvegen át a koszszemcsék a vízben, fantörpikus! -
#174 ja, ja pont mondani akartam, pár helyen tényleg zseniális a megjelenítése! (pl, a lépcsőnél szerintem már telejesen valósághű) -
#173 Amúgy csak a vízeffektet mutatják benne, de valami csodaszép! -
#172 Talán mert ritkán jön róla új infó. Majd a megjelenés napján figyeld meg, szerintem akkor már lehet off/spam topicot is nyitni! -
#171 megnézzük, megnézzük!
hm, érdekes, hogy nicsn nagy tolongás ebbe a topikba, holott az egyik siker játék lehet ebben az évben :) -
#170 Új videó -
#169 Akkor miért nem rendelitek meg külfről?
a postaköltség max 8-10-15 dolcsi körül van ami nem túl sok, elnézve a jelenlegi árfolyamot. És ha azt is belekalkuláljátok, még így is oclsóbban jöttök ki, mintha itthon vennétek.
Ha meg licitáltok rá, olcsóbb is lehet. Tudjátok: Ebay.com:D -
#168 ez még MINDIG rajóngói kreálmány ami után elindult egy contest a BioShock Community oldalának fórumán, ez NEM a hivatalos Collectors Edition. -
strebacom #167 Én is ettöl félek, mármint a 17rugótól... -
Hellsing47 #166 igen..jól irja.."legalábbis az USA-ban"
nálunk sztem nem lesz kevesebb 17 rugónál :-(
pedig ez rohadtul kéne :D -
strebacom #165
Ehhez egy kis infó:
"A hivatalos Bioshock oldalon (Cult of Rapture) elhintették, mire számíthatnak a rajongók, ha a Bioshock-ból limitált változatot kaparintják meg. A szintén augusztus 21-én debütáló kiszerelés tartalmát az oldalon közzétett szavazatok alapján alakították ki, így lesz Hogyan Készült DVD, egy Big Daddy szobrocska és a játék zenéit tartalmazó CD a csomagban. Oh, és a dobozt az oldalon jelenleg is futó borítópályázat nyertesének alkotása fogja díszíteni.
S hogy mennyiért juthatunk hozzá Piroska nyalánkságokkal telipakolt kosarához? Mindössze tíz zöldhasút kell leszurkolnunk pluszban, azaz 59,99 dolcsiért, legalábbis az USA-ban."
F:Hardwired!!! -
#164 Na igen. -
Hellsing47 #163 hát csak nem
én egyenlöre abban reménykedem hogy megjelenjen itt nálunk is a CE :D -
strebacom #162 És még egy fasza kép:
-
strebacom #161
Még nem tudni!! -
gyuri1989 #160 milyen gép kellesz hozzá fulon?
-
strebacom #159 -
#158 Na kérem, EZ egy CE kiszerelés!
Nem olyan, amiket manapság van pofájuk CE-nek nevezni. Ez igen!
(Aztán majd biztos hármassal kezdődik az ára... ) -
Hellsing47 #157 fúúú ilyen kell -
strebacom #156
Info -
Hellsing47 #155 ezt mind szép is jó csak jöjjön már ki -
Bioshock: Infók a Magazinból
Sogun, 07:57 - PC X360 - Játék: FPS
(HW Insider) A Gamestar májusi számából ollózott a Rapture_Tourist: hétoldalas a Bioshock cikk. Az X360 verzió nagyjából kész. Az ausztráliában készülő PC változat is szépen halad. Mivel a játék a végső fázisba került, az Irrational 30%-al növelte csapatának létszámát. New Yorkban meghívtak pár játékost a fókusz tesztre. A visszajelzéseket felvették videóra és papírra vetették. A 2K szerint még sosem volt ekkora fókusz teszt. A Big Daddy megsemmisítése után megkapjuk a "Save Little Sister" vagy "Harvest Adam" opciókat. NPC-k léteznek és küldetéseket adnak, az aktív feladat felé nyíl mutat, de ezt ki lehet kapcsolni. 3 plazmid lehet aktív egyszerre.
A fegyverek tűzgyorsaságát, lőtávját, erejét módosíthatjuk és extra turbók szerelhetőek fel. Golyótípusok: normál, robbanó és nyugtató. Menük, szövegek és az ikonok sokkal nagyobbak az X360 verzióban. Shortcutok figyelnek. PC-n 2560x1600 pixel felbontásba kapcsolhatunk. Vistán DirectX10 effekteket és jobb frameratet kapunk. Az X360 és a PC verzió ugyanolyan jól néz ki. A PC változatba bekerülhet pár extra részletesség, mivel később készül el. Párbeszédek csak az átvezető jelenetekben vannak és nem változnak.
info: Hardwired -
Hellsing47 #153 én már hozzászoktam
amikkkel általában akarok jáccani azokra biztos várnom kell több mint fél évet :D -
#152 ez igy van sajna:( -
Hellsing47 #151 3-al kéne lejjebb nézned
auguszuts vége
bár sztem ebböl is csak év vége lesz :S (általában minden nevesebb játékot eltolnak legalább 2x :D) -
#150 szoktál topikot olvasni, vagy csak beírsz vmit? lol -
Djemba #149 mikor jön ki a game? -
Hellsing47 #148 még egy új videó -
strebacom #147 -
#146 Augusztus vége!