13397
  • Kandurex
    Hardwired is azt mondja, hogy nem egyszerre készül el
  • Kandurex
    Én teljesen úgy emlékszem, hogy PC -re később jön, meg extra kinézet jár stb. stb.
  • Hellsing47
    dehogyis
    augusztus 21.-én jön..ha csak megint el nem tolják
  • grebber
    Hát én nemtudom én mindenhol ugyanazt látom PC-s megjelenésnek mint Xbox360-asnak!
  • Kandurex
    jah igen, hm, ez a nexgen konzol megjelenés, PC -re valamikor jövő év elején
  • Kandurex
    Aug. 25 a megjelenés, ez már inkább szeptember, azaz ősz
  • saxicola
    Jó kis játék lesz nyárra. Nem árt addig a gépet fejleszetnem.
  • Hellsing47

francba is minden jó játék nyár végén jön :-/
  • dante3
    Biztosan nálad van a gond, mert simán fut mediaplayeren!
  • grebber
    Jó ez az új videó csak tudnám miért akad mostanában az összes trailer amit leszedek :(
  • dante3
    Meg az üvegen át a koszszemcsék a vízben, fantörpikus!
  • Kandurex
    ja, ja pont mondani akartam, pár helyen tényleg zseniális a megjelenítése! (pl, a lépcsőnél szerintem már telejesen valósághű)
  • dante3
    Amúgy csak a vízeffektet mutatják benne, de valami csodaszép!
  • dante3
    Talán mert ritkán jön róla új infó. Majd a megjelenés napján figyeld meg, szerintem akkor már lehet off/spam topicot is nyitni!
  • Kandurex
    megnézzük, megnézzük!

hm, érdekes, hogy nicsn nagy tolongás ebbe a topikba, holott az egyik siker játék lehet ebben az évben :)
  • dante3
    Új videó
  • Randal
    Akkor miért nem rendelitek meg külfről?
    a postaköltség max 8-10-15 dolcsi körül van ami nem túl sok, elnézve a jelenlegi árfolyamot. És ha azt is belekalkuláljátok, még így is oclsóbban jöttök ki, mintha itthon vennétek.
    Ha meg licitáltok rá, olcsóbb is lehet. Tudjátok: Ebay.com:D
  • CrucifX
    ez még MINDIG rajóngói kreálmány ami után elindult egy contest a BioShock Community oldalának fórumán, ez NEM a hivatalos Collectors Edition.
  • strebacom
    Én is ettöl félek, mármint a 17rugótól...
  • Hellsing47
    igen..jól irja.."legalábbis az USA-ban"
    nálunk sztem nem lesz kevesebb 17 rugónál :-(
    pedig ez rohadtul kéne :D
  • strebacom

Ehhez egy kis infó:

"A hivatalos Bioshock oldalon (Cult of Rapture) elhintették, mire számíthatnak a rajongók, ha a Bioshock-ból limitált változatot kaparintják meg. A szintén augusztus 21-én debütáló kiszerelés tartalmát az oldalon közzétett szavazatok alapján alakították ki, így lesz Hogyan Készült DVD, egy Big Daddy szobrocska és a játék zenéit tartalmazó CD a csomagban. Oh, és a dobozt az oldalon jelenleg is futó borítópályázat nyertesének alkotása fogja díszíteni.

S hogy mennyiért juthatunk hozzá Piroska nyalánkságokkal telipakolt kosarához? Mindössze tíz zöldhasút kell leszurkolnunk pluszban, azaz 59,99 dolcsiért, legalábbis az USA-ban."

F:Hardwired!!!
  • Voltan
    Na igen.
  • Hellsing47
    hát csak nem
    én egyenlöre abban reménykedem hogy megjelenjen itt nálunk is a CE :D
  • strebacom
    És még egy fasza kép:

• strebacom

Még nem tudni!!
  • gyuri1989
    milyen gép kellesz hozzá fulon?
  • strebacom
  • Voltan
    Na kérem, EZ egy CE kiszerelés!
    Nem olyan, amiket manapság van pofájuk CE-nek nevezni. Ez igen!
    (Aztán majd biztos hármassal kezdődik az ára... )
  • Hellsing47
    fúúú ilyen kell
  • strebacom

Info
  • Hellsing47
    ezt mind szép is jó csak jöjjön már ki
  • grebber

Bioshock: Infók a Magazinból

Sogun, 07:57 - PC X360 - Játék: FPS

(HW Insider) A Gamestar májusi számából ollózott a Rapture_Tourist: hétoldalas a Bioshock cikk. Az X360 verzió nagyjából kész. Az ausztráliában készülő PC változat is szépen halad. Mivel a játék a végső fázisba került, az Irrational 30%-al növelte csapatának létszámát. New Yorkban meghívtak pár játékost a fókusz tesztre. A visszajelzéseket felvették videóra és papírra vetették. A 2K szerint még sosem volt ekkora fókusz teszt. A Big Daddy megsemmisítése után megkapjuk a "Save Little Sister" vagy "Harvest Adam" opciókat. NPC-k léteznek és küldetéseket adnak, az aktív feladat felé nyíl mutat, de ezt ki lehet kapcsolni. 3 plazmid lehet aktív egyszerre.

A fegyverek tűzgyorsaságát, lőtávját, erejét módosíthatjuk és extra turbók szerelhetőek fel. Golyótípusok: normál, robbanó és nyugtató. Menük, szövegek és az ikonok sokkal nagyobbak az X360 verzióban. Shortcutok figyelnek. PC-n 2560x1600 pixel felbontásba kapcsolhatunk. Vistán DirectX10 effekteket és jobb frameratet kapunk. Az X360 és a PC verzió ugyanolyan jól néz ki. A PC változatba bekerülhet pár extra részletesség, mivel később készül el. Párbeszédek csak az átvezető jelenetekben vannak és nem változnak.

info: Hardwired
  • Hellsing47
    én már hozzászoktam
    amikkkel általában akarok jáccani azokra biztos várnom kell több mint fél évet :D
  • Rage47
    ez igy van sajna:(
  • Hellsing47
    3-al kéne lejjebb nézned
    auguszuts vége
    bár sztem ebböl is csak év vége lesz :S (általában minden nevesebb játékot eltolnak legalább 2x :D)
  • Rage47
    szoktál topikot olvasni, vagy csak beírsz vmit? lol
  • Djemba
    mikor jön ki a game?
  • Hellsing47
    még egy új videó
  • strebacom
  • grebber
    Augusztus vége!