13397
-
Írták itt egy páran (nem sokan) de megoldást még nem láttam.. -
gyönyörű játék überbrutál hangulattal. jézusom.. és a hangok :D
rég játszottam ilyen jót! (egy demoval főleg:) -
Valaki segítsen!
Találkozott valaki olyan hibával, hogy az első pálya végén, amikor elkezdi tölteni a 2. pályát, a játék kilép, vagy lefagy?
Sajnos más másodszrra próbálom, és mindíg lefagy a 2. pálya töltésénél :(
a gépem:
Pentium D 2.8ghz
1gb ram
Inno Gef 8600GT
Win XP SP2
Az a poén, hogy az első pálya tökéletesen megy high grafon :(
Valaki plz help :( -
jo az nem csak egy forum...nah de mind1...iogyis megfogja még kérdezni vki hog honnan lehet tölteni a demot...uhhogy mind1 -
Nincs senkinek 8600-a, hogy leírná hány fps neki pl az elején a vízben? -
A forumreg már megvan itt. :) -
mekkora probléma...nehéz feladat a reg...aki még nem tudta leszedni sztem egy sima forumreg belefér...dehá mind1 jószándék vezéretl... -
én fordítva tapasztaltam - demo rosszabul fut mint a full :) -
valaminick #2500 nemtom en meg pont az ellenkezojet tapasztaltam mindig ... demo mindig lassabb volt mig a full gyorsabb eszreveheto kulonbsegekkel -
gef 7900gs-en tűrhetően fut, de én azért szkeptikus vagyok a teljest illetően. Számtalanszor volt már, hogy a demo-k jól mentek, mindenki boldog volt és elégedett, hogy milyen jól fut és milyen szép, de szerintem lesz még itt anyázás pár napon belül... :D -
ezt akartam írni:D látom, csak szenved miatta szal...:D -
Add nekem a boxod, ha már úgy sem használod.. :S -
gratulálok
linkeltél egy olyan helyet ahova csak regelve lehet benézni, ez igen, grat (Y) -
Ide Kiraktam Az összes Talált letöltö helyet...amit most összegyüjtöttem...Ha valaki még mindig a letöltéssel lenne Gondba :) -
ugye??? a vicc az hogyénse értem....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
Csakhogy írjak hibáról:
A felső képhez hozzáteszem ahhoz képest hogy a víz teljes mértékben "befedte" a tűzed az mégse aludt el.
Azért egy ilyen kaliberű gamenél figyelhetnének ekkora bakikra hamár a felgyújtott egyének ugrálnak a vizbe és eloltják magukat ez meg baszik kialudni!
Ezért nem is játszok majd a fullal
-
Hellsing47 #2492 a viz valami elképesztő
-
csoola #2491 már csak 20 perc és következik egy nagyon kellemes kis szaggatás:D -
-
Érthetetlen ez a csávó!
-
Iagazad van..de kivi voltam...mit bir a gyengus gépem...és kellemesen csalodtam...amugy hidd el nem pc-n fogom végigtolni...az oké hogy játszható,de xbox megszoktatta velem a jót...kis recenés idegesit...nemjo ha nem folyik...de azért örülök....:) Meg a demot azért végigtolom...:
azért itt egykép...nálam ijen....:)
-
öregem, hogy te mennyit szerencsétlenkedsz
nem csoda, hogy a kutyát se érdekli a bajod... -
mit szenvedsz, játssz boxon -
ah hát én belöttem...1024x768...medium textura...többi full kivéve a post processing ,meg ashadow királyswág..igy böven játszhato és szép is egykét helyes kicsit belessul de ijen géptöl böven jó....képen nem rakok be mert minek ugyis sok van már..meg frapsal nemtom megnyomom a shotot és ekezd karrogni a vinyo fps lefelé....szal éphogy megy de megy és játszható élvezhetö....de az kurva bill&egér...áhhh...:D régen játszottam pc-n látszik...:D -
Hellsing47 #2484 talán a segged :| -
Nah végigtoltam én is a demót és azt kell mondjam nagyon hangulatos lett a game főleg a gépigénnyel vagyok megelégedve.
Ezeknek a rajzos megoldásoknak kicsit olyan Fallout feelingje van. -
Nekem csak 1800 volt:) -
Ezaz, hogy nem a bs.zipet szedtem
hanem a másikat az jelszavas
most nézem a bs zip-et
-
na és fosos? -
Bakker most jövök haza Ajkárol mert bucsu volt erre majd 700 hozzászolás !! 

-
IgH #2478 sőt,hardwired bioshock fórumba is az a link van,méghozzá a 140-es postba.. -
az internetről -
Igen, le lehet.
Ezen az oldalon is találsz 3 linket is ha nem többet. -
ha lelehet e már tölteni a demót addjon már vki linket hogy honnnan köszi? -
IgH #2474 hát,a 2297es postodban linkelted,és annak a neve: bs.zip..erre cuppantunk rá akkor sokan,köztük darksector is,aki viszont azt állítja,h ehhez jelszó kell..mondjuk lehet rosszul töltötte le,akkor szokott a kicsomagolás végén a winrar pl ilyen faszságokat kiírni,h "hibás jelszó?",holott nem is kell neki pass.. -
-
Azért hozzá kell tanni, kis helységek vannak benne, sok a sötét, de majd igazán a Medal of Honorra leszek kíváncsi a fényes nyilt terepekkel hogy hogy fog menni. -
Ábra/napló ablak, jobb egérgomb, és jet növelése. -
nah megyek csórók képeket...:D:D:D:D:D -
hát...azok az uj driverek leginkább uj vkartikhoz csinálják nemhiszem hogy a 6600gthez...de lehet..de ez tetszik nem kell kidobnom a gépem....miért nem léhet minden játékot ijenre megcsinálni??