BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ftp://ftp.vein.hu/pub/windows/games/demos/bs.zip
Többen írták,h ment rendesen!!!!!!!
1280x1024 be minden high simán ment, kicsit meg is lepõdtem. Ahogy látom nincs sok különbség a Dx9 és 10 között ebben a gamában.
3700+; 2Gb ram; X1900GT 256MB; ezzel játszottam.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Megjelent a demóóóóó!!!!!!!!!!!VÁÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓ,Aztaaaaaaaaa,ez nem leheeeeettttt,azt hittem,h nem jön ki soha,de mégis,áááááááááá,öcsém😊
Ma végigkövettem ezt az õrületet kb. 20 perce nekem is lejött a demo az egésznapos szerencsétlenkedésem után (az elsõ link megszakadt, a torrent megállt és a most adott dante linkrõl elég hamar leszedtem szal thx dante!!) A játék egyszerûen lehengerelt nekem 1680*1050-ben tökéletesen ment minden high-on a hangulat 1000% nekem papolhat a sok consolos, volt nekem is, de a pc-t nem veri le nálam semmi, igaz mondom én amikor lesz@rom az upgradet 8800gtx még februárban😊 de asszem ilyen õsz még nem köszöntött a pc-sekre ennyi jó game áááá!!! Na a játékról még annyit a hangok nagyon nagyok, a látvány nálam ver eddig mindent, érdemes volt sz@rakodni a demóval még ha végig is toltam egy 15perc alatt, várom ezerrel a teljest Bioshock készítõinek meg egy nagy gratula!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de ha mégsem kerül, akkor egy dolgot semmiképp se tegyen senki: ne dicsekedjen azzal, hogy nincs mibõl, de ha lenne se...
Akkor lesz baj ha átmegy a dolog személyeskedésbe meg anyázásba, ez nagyon remélem nem fog bekövetkezni...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
aztán jöhet a vásárlás 😊
Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W
De asszem hagyjuk ezt a témát, mert évekig lehetne vitatkozni rajta...
Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W
"nem olvastam vissza,"
akkor halj meg hülyén!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
a mai nap mondata! 😊)
Bocs hogy nem olvastam vissza, de nincs rá idõm.
THX a helpet!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\