BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Az sg átlag életkora igen alacsony, igy nehéz látni fõleg ugy hogy a java része fel sem tünteti az életkorát. Nekik megvan az x százezres gépük amin minden uj csoda elmegy, nekik a warez olyan megszokott mint a wc papír, játékra nincs pénz, ellenben a legujabb gépekkel villognak és ez itt a gond ez a felfogás. Senki sem kénszerít rá hogy vedd meg megjelenés napján, lehet várni fél évet vagy többet is és fele áron hozzájutni. Én igy teszek, és itt állnak a dobozok, azok melyekktõl sok sok óra élményt kaptam, sajnos manapság ez pécén egyre kevesebb, de akad és azt megveszem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nagyon jó ez a játék. Mondjuk azért mehetne egy picit méggyorsabban, de hát ez van, lehet kipróbálom az új nv drivert, mit segít. Ha valaki leszedte már, adhatna tapasztalatokat. Nagyon tetszenek a pályák, a motortól meg az effektek jönnek be nagyon. Szép munka!

Öcsém,a Gamer365 oldalán a fórumozók lelkesek,és találtak egy jó linket,amirõl maxon lehet leszedni!!!!!!És nem torrent.
ftp://ftp.vein.hu/pub/windows/games/demos/bs.zip
Többen írták,h ment rendesen!!!!!!!

Sly06
huuuhhh a graf nagyon szép, fõleg az elején a mikor felszinre kerül a pali ,na az csúcs..1ébbként hosszútávon nemtom menyire fog bejönni ez a tömény gyilok, hacsak nem lesznek jó átkötések..

Hát ez szép lett.
1280x1024 be minden high simán ment, kicsit meg is lepõdtem. Ahogy látom nincs sok különbség a Dx9 és 10 között ebben a gamában.

3700+; 2Gb ram; X1900GT 256MB; ezzel játszottam.
chalezlopez
torrent a kulcsszó

Vamos Argentina!

kuci06
torrent, vagy más oldalról

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Azt mondja a Gamestar,h ma este már tölthetõ a Fileplanetrõl a demó,de vki már játszik vele,az honnan szedte?

vki egy olyan linket ahol visznylag gyors a letöltés plízz...
Én különben azt mondom,hogy évente egy, max kettõ olyan játék van amelyik megérdemli,hogy megvegye az ember. Ez biztos,hogy az egyik ilyen. És azt senki ne mondja, aki itt fórumozik, hogy évente egy-két játékre nincs pénze.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hát ezt nem hiszem el gyerekek,ugye nem?????😊UGYE NEM????????
Megjelent a demóóóóó!!!!!!!!!!!VÁÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓ,Aztaaaaaaaaa,ez nem leheeeeettttt,azt hittem,h nem jön ki soha,de mégis,áááááááááá,öcsém😊

viso 007
Ez csak természetes<#worship>

Csak mert a fejlesztõk is pénzbõl élnek és a gratulációkból senki nem lakik jól 😊

Csak hogy a témánál maradjunk, ha ennyire tetszik akkor gondolom megveszed.

viso 007
Sziasztok!

Ma végigkövettem ezt az õrületet kb. 20 perce nekem is lejött a demo az egésznapos szerencsétlenkedésem után (az elsõ link megszakadt, a torrent megállt és a most adott dante linkrõl elég hamar leszedtem szal thx dante!!) A játék egyszerûen lehengerelt nekem 1680*1050-ben tökéletesen ment minden high-on a hangulat 1000% nekem papolhat a sok consolos, volt nekem is, de a pc-t nem veri le nálam semmi, igaz mondom én amikor lesz@rom az upgradet 8800gtx még februárban😊 de asszem ilyen õsz még nem köszöntött a pc-sekre ennyi jó game áááá!!! Na a játékról még annyit a hangok nagyon nagyok, a látvány nálam ver eddig mindent, érdemes volt sz@rakodni a demóval még ha végig is toltam egy 15perc alatt, várom ezerrel a teljest Bioshock készítõinek meg egy nagy gratula!

Shep
Momentán azokat amik tetszenek és érdemesnek tartom meg szoktam venni pl HL1-2, FarCry, Splinter: CT, stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
senki sem tökéletes.
wedge31
Nekem volna miböl de mint írtam van annak ezer más értelmesebb helye is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

robotnyk
nem kell mindent megvenni, abból sem, ami tetszik. egyszer végigjátszós, 8-10 órás akciójátékokat nem is érdemes. évente mondjuk 3 játék beleférhet, ennél több (szubjektív) klasszikus nem is jelenik meg. igen, tudom, nem folyik pezsgõ a csapból, és nincs kolbászból a kerítés, de ha ennyire sem tellik egy évben, gépre, netre honnan kerül?
de ha mégsem kerül, akkor egy dolgot semmiképp se tegyen senki: ne dicsekedjen azzal, hogy nincs mibõl, de ha lenne se...
wedge31
Idén összel meg ugye én legalább 6-7 játékot várok az a legjobb esetben is 60ezer körüli költség lenne amit inkább kihagyok.

h kell az fps számot kiírattatni??
GregSB
Igen sajnos ez a baj. Azt megértem ha valaki minimál bér v közelében nem veszi meg, de azt nagyon nem szimpatikus hogyha valakinek van rá pénze az inkább letölti az ilyen játékokat "inkább elköltöm másra" mottóval 😞

szökõévente sincs több pénzem aki megteheti vegye meg de szerintem az is megsporolja töbségében
GregSB
Amíg értelmes érvek és ellenérvek vannak addig nem baj a vita, hiszem ez a fórum lényege 😊

Akkor lesz baj ha átmegy a dolog személyeskedésbe meg anyázásba, ez nagyon remélem nem fog bekövetkezni...

GregSB
Nem akarok álszent lenni, én is warezoltam, és valószínûleg fogok is. Magasról lekakilom ha valaki letölti pl az NFS UG 456. fröccsentett rókabõrét, vagy a Fifa 2435-ot. De amikor végre (szököévente félszer)kijön egy olyan játék, amibe látszik hogy óriási kreatív és mûvészi energiát fektettek, akkor én úgy vagyok vele hogy inkább kispórolom rá a pénzt, mert különben az ilyen fejlesztõk totál ki fognak halni és marad az EA az évrõl évre fröccsentett sz@rjaival.

Rage47
lol igaz 😄
robotnyk
konzol vs pc megvolt már, most alakul a warez vs no warez, kiváncsian várom, mikor jön az amd vs intel, vagy az nvidia vs ati. -.-
egyetértek
barret
Ott a pont!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Lassu,de legalabb megy 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Shep
Az vesse rám az elsõ követ akinek minden szoftvere jogtiszta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Még nem írtak olyan játékot amire én pénzt költenék van annak ezer más sokal értelmesebb helye is.

ne hasonlisd össze a kettöt
alohamate
Ami engem illet, én még egy kicsit ízlelgetem a demót...
aztán jöhet a vásárlás 😊

Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W

GregSB
Nekem sincs pénzem BMW-re, mégsem megyek ellopni egyet.

De asszem hagyjuk ezt a témát, mert évekig lehetne vitatkozni rajta...

annyi pénzem nincs hogy megvegyem
alohamate
ez ilyenkor általános jelenség....sajna

Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W

bármelyik pillanatban jöhet a teljes
GregSB
Sajnos nem azon a részén élünk a Földnek, ahol ez jellemzõ lenne. Én mindenesetre tuti megveszem, ha valakik akkor ezek a fejlesztõk megérdemlik a pénzüket, eddig csak olyan játékot adtak ki ami tetszett (System Shockok)

Rage47
http://chonnom0.filezaru.com/BioShockPCDemo.zip
ProGabe
és bizony "elhangzott" ennek az évezrednek a legundorítóbbja is,amit 100-ból 95 ember csinál,a maradék 5 meg már remegve nyúl a nyugtató után:

"nem olvastam vissza,"

akkor halj meg hülyén!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

alohamate
háát...ha jól tudom, a hardwired.hu-n már vannak linkek...

Solid Snake
Most próbáltam ki a demót,alap bállításon hagytam és qrva jól van optimizálva a game.Nagyon jó volt várom a fultot <#mf1><#nevetes2>
😊)) Voda net, a fájlcserélõ programok tiltva vannak. örülök hogy tetszett, de inkább egy linket, thx 😊

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

robotnyk
"Improved compatibility for Bioshock." ^^
alohamate
"mert nekem azt nem szabad...."

a mai nap mondata! 😊)

gyerekek le lehet tölteni valahonnan a demót ingyen, ami nem torrent? mert nekem azt nem szabad....

Bocs hogy nem olvastam vissza, de nincs rá idõm.

THX a helpet!

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

minimize
91.xx-es driver van fent (nálam ez vált be a legjobban)

No one can stop Death!

Kandurex
meg is vehetnéd, ha ennyire tetszik

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯