BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Addig amíg meg nem pusztul, vagy amíg el nem jutsz egy olyan lifthez, amibe nem fér be 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

wesker24
Az biztos hogy nem fog a végtelenségig veled maradni !! <#vigyor>

Két dolog lehetséges 1, amig ki nem nyirják 2. ameddig tart annak a szernek a hatása !!
Srácok! Nem tudjátok h ha magad mellé állítasz 1 ellenséged pl a demo végén a big daddy-t a videoban akor meddig fog téged szolgálni..?<#crazya><#crazya><#vigyor2>

TDU: mohosenator

köszi
😄

Ja és 1.2GB leszedem és megnézem 600Kval jön remélem valami jó xxx lesz...<#hehe><#hehe>

AntiHero
Jó nagy FAKE

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
ott van a nevében, patch
vagy egy vírus 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ez mi a franc lehet seedelik vagy 500-an:

BioShock_INSTALLFIX_iNTERNAL+BioShock.XP.Patch-NoGrp

wesker24
Sehogy erre külön progi kell hogy mutassa az FPS-t !

Erre való a Fraps !!
bertino
PC vs. X360
a végén a víznél egyértelmûen gyõztes a PC...

a demoban hogy lehet beállitani hogy mutassa a framet(FPS)
amcsiban már elkapkodták az összeset, nem lehet többet venni a boltokban😮

Casper007
Az jó. Ennek nagyon örülök. Akkor holnap után

Hello World!

Amugy az Xbox360-as változat, már bentvan a boltok raktárában, azaz 24-én a polcon lesz itthon is. A PCst nem tudom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A játék nagyon jól fut, de légy nyugodt, mikor a demóban már szinte a végén levö teremben, ha a lezúdúló viz felé fordulsz, akkor azért jelentösen leesik az FPS(88-ról 37-re 8800GTX-el), és ezt több haveromnál is láttam hisz én tettem fel nekik a demót,csak ennél a résznél tapasztaltam ilyet, és több konfigon is!!!

oké,nekem is megy maxon(VISTAN),csak akad vmikor...érted.
megnézem xp-n is akkor.

Frank99
Én nem akarok szuperlatívuszokban beszélni, de ilyen szépen futó, nem rángató, látványos (belsõ térben legalábbis) játékkal régen találkoztam.
Igaz 7800 GT-m van, de ilyen szépen talán semmi sem futott alatta.
Na, nem rabaolom az idõmet, folytatom.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Eagle16
Szerintem elindul, de sok jóra ne számíts vele...próbáld ki a demót.

Eagle16
DX9 miatt szerintem biztos jobban megy, DX10-ben meg nem sokkal szebb, sõt, épphogycsak észre lehet venni a különbséget. Szóval én maradok az XP-nél inkább, meg a DX9-nél.

bertino
talán ha az alatt az idõ alatt, míg ezt a kérdést 5x feltetted itt, leszedted volna, kiprobáltad volna, választ is kaptál volna...

kuci06
nincs 😄
(én is azzal szedtem, + sajnos mindenkinek, aki pacsteammel szedte, ezt írja ki)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bocs a kérdésért,de vki probálta már G-force 6150 Se kártyával ?
Nekem az wan 512 mb - os G-force se 6150 + 1 gb ram + 3000+preocessor . szerintetetek eltotyogna ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

hy!xp-n jobban megy??

Remélem van rá megoldásod😄
Azzzzz
Eagle16
Szia!
1024x768, minden highon (DX9, mert XP-m van - 32 bites) - 20-50 FPS között ingadozik.
(és nem swappel)

kuci06
PacSteam?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

hy!neked hogy megy a game?(kari miatt érdekel.)ja és milyen op.rendszeren?
kösszi

Eagle16
Gondoltam én hogy nem raknak a demóba trójait...azért az elég durva lett volna 😄

ProGabe
külföldi fórumól:

Here too, but rather than the .ums, it showed up for the setup.exe file in the folder. I figured it was the fault of the scanner and not the file.

ráadásul csak az AVG találja meg,szóval fals-pozitív a dolog 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Optimista vagy..
Eagle16
Nemtom, de még megy a gép, szóval nincs gáz 😊

THX
AVG-free edisön találta,lehet hogy benézte??
robotnyk
már csak akkor folytatható a preload, ha megveszed.
Eagle16
Nekem is talált az AVG, de nem csinált semmi rosszat... (remélem 😄 )

Csak én találtam Trojan Horse Generic6.ums -t a pc demo setup.exe-jében??
(Magyar oldalról szedtem le)
ProGabe
ezt nem most olvasom elõször,és felejtsétek már el!10-15,egyesek akár 25 megával húznak le dolgokat és osztják vissza,ha késést lehet mondani,akkor is csak percekrõl beszélünk 😊

persze pl egy isohunton elõbb fenn lehet valami,ami nem scene cucc!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Postáznak Magyarországra és 2.95 font a postköltség rendelésenként. Tehát, ha 20 játékot rendelsz, akkor is annyi marad.
tévedtem,ez fake:/

Davidus

V9ykn8_TZL0

AntiHero
Gyere na😄 állok elébe😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

fenntvan isohunton, és viszonylag gyorsan jön

Dante73
Azért tettem oda a "gonosz" szmájlit, hogy mindenkinek világos legyen; nem komoly. (AntiHero! TDU-ban nekedmegyek!) Egyébként tegnap megint végigmentem a demon, és rájöttem, hülyeséget mondtam, mikor azt álitottam, hogy nem tükrözõdik a tûz a vizen. Tükrözõdik, és istenien néz ki! (elsõre nem tettem mindent maxra, megszokásból, másodszorra 1280x960, minden grafikai opció on, kivéve a windowed mód, 50-60FPS, és elképesztõen szép!)Egyébként, ez tipikusan az a játék, amivel 1-2 órát tolom majd naponta, sötétedés után, fejemen az 5.1-es fejhalgató, max hangerõn, minden lámpa leoltva.
A demo alapján nekem elég para lessz a játék, csak attól tartok, hogy a sok vérpistike miatt nem lessz elég agyalós, és elmozdul a hentelés irányába. Ha olyan jó, mint amilyennek kinéz, és nem viszik tulzásba a hentelést, szerintem egy ujabb klasszikussal leszünk gazdagabbak.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bertino
ma már tuti lesz vmilyen verzio... csak bazi nagy a mérete, így sokáig tart, míg magyar feltöltõk is egyáltalán beszerzik

Bocs a kérdésért,de vki probálta már G-force 6150 Se kártyával ?
Nekem az wan 512 mb - os G-force se 6150 + 1 gb ram + 3000+preocessor . szerintetetk eltoytyogna ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

a preload is 0% ha elindítom és egyik se csinál semmit:S
ez most wtf?
robotnyk
a tört verzióhoz: egyelõre azt mondjom ne töltsetek semmit sem. tudom, az nfroce mostanában lassú, de itt van ez a link: xrel. ez jóval gyorsabb, amíg itt, vagy nforceon nem látjátok, szerintem ne parazoljátok a sávszéleteket.