BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
És szerinted akkor az NVIDA, az ATI meg a többi hardvergyártó meg szépen bezárja majd a boltot ugyan már. Túlságosan nagy buli a hardware piac ahoz, hogy most hírtelen vége legyen, mert ki a franc venne új kártyát procit az officehoz. A hardware piacot egyértelmûen a pc-s játékok tartják életben. Egyébként az xbox sem egy világmegváltó, fõleg azok után, hogy megtudtam ha játszani akarok normálisan akkor nem jó a 17 colos LCD-m mert szar lenne a kép rajta, tehát új monitort is kellene venni, namármost ha összeadom a box+monitor árát akkor többe van mintha fejlesztek egy zsír konfigra amivel 1-2 évig apró cserékkel megint el vagyok, boxnál meg ha megveszem és nem flashelek gatyám rámegy a játékra, ha meg flashlek és behal akkor vehet újat, tehát a lehetõ legjobb megoldás az ha nem vesz az ember semmit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mivel a konzol ára a játékokba van beleépítve, még jó, hogy olcsóbb. Ezzel az erõvel azt is lehetne mondani, hogy a warez olcsóbb, mint az eredeti...
Jelenleg ott tartunk, hogy egyre kevésbé éri meg a csippeltetésért esetlegesen lemondani a Live-ról.
I made it work within 20 minutes!
elsõ pályarész alatt a vizes cumót értettem és az teljesen készen van... ezt az egészet 20 perc alatt csinálta amibe beletartozik a vizes rész szval...

jah ertem, akkor biztos viccbol csinalnak dx10es jatekokat, viccbol van 450mb-os dx10 sdk csomag, meg vicc az egesz, kamu. hogy ez eddig ne jutott eszembe

GregSB
Igaz a 20 óra játékidõ? Mennyi idõbe telt végigvinni neked? (Este 10kor jött ki steamen, tehát akkor ezekszerint kb most kéne végezned vele ha azüta folyamatosan játszol 😄DD

Ezek szerint jóval kevesebb 😞

pont ez a lényeg benne ne ugass légyszives... pont ez a lényeg h azt lehetett azzal tolni és miaz h ezt nem

wedge31
Nincs teljes verzioju dx10 hányszor írjam le hogy egyszer megérsd amiota kijöt a vista nem volt directx upgrade.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

L2Goku
EMBER NEMSZEBB A DX10? Nezel mar egy Crysis DX9 vs DX10 es videot vagy kepeket keres neten .... aztmondod nemszebb? O M G

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

AntiHero
"A játék késõbbi szakaszában fényképezõgéppel készíthetünk sztárfotókat, mely egyfajta kutatási része a játéknak. Minél több képet készítünk ellenfeleinkrõl, annál jobban kiismerhetjük erõsségeiket és gyengéiket, ezáltal egyre nagyobbat sebezhetünk rajtuk, megtudhatjuk milyen lõszerrel érdemes õket lõni, illetve spéci géntonikokhoz juthatunk."

Annyira szuper game hogy csak na.
cikk

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Wask
jaja

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Késõbbieknél lehet majd azt is venni!
Wask
fagyasztás lesz a legjobb iszonyaz ahogy kijönnek a jégtüskék a kezébõl😛

a dx10 a teljes, a jatekban nincsennek dx10 effeketek

GregSB
Nem tûnt szar résznek ahol vagyok, élvezem a játékot 😊 Azzal viszont megnyugtattál hogy nem lehet új slotot nyitni, mert azt hittem nálam bugzik. Ja és igen, olvastam hogy a Gene Bankban lehet majd váltogatni a képességeket. Csak nehéz dönteni.. most van 2 slotom és 4 plasmidom, és legszívesebben mind a négyet használnám 😊 Egyébként meggyógyítottam a csajt, eldöntöttem hogy most így viszem végig, aztán a következõ végigjátszásnál harvestelni fogok 😉

biztosan, de az már nem xbox lesz, meg nem csippelés... mindig ki lehet valahogy krülni a dolgokat, amig ember késziti a védelmét... amugy meg tök nem érdekel, most xbox 360-rol volt szo és azon van flashelés, szoval amit mondtál az engem egyáltalán nem nyomaszt😊

4.66GB??? :S nem hinném hogy akkorának kéne lennie<#levele>
AntiHero
JA de csináltam FAQ-t amit bedobhatsz a banner alá😊

Wask
Nem lehet venni uj slotot én végigvittem és nekem csak 3 volt amit késöbb kaptam...de ne sok harvestet nyomjál, mert a végén becumizod inkább mensd meg és a végén megéred miért mondtam! Cserélni tudsz skilleket egy gépbe... amugy az egy szar rész ahol jársz😊 megnyugtatlak

AntiHero
tuti FAKE, mert még csak <90/141>-nél tartanak azon a bizonyos oldalon ahol folyamatosan frissítik. (Elvileg ez nem FAKE adat.)

wedge31
Már leirtam egy párszor de a sok hsz miat van aki nem olvasta hogy jelenleg még nincs teljes verzioju dx10 ebböl következöen lényeges különbség sincs a dx9-es verziohoz képest.
Csak egy-két effekt a dx10-es de semmi látványos.

Wask
na mosz hozzá kell tennem hogy amit látom az semmi több csak blur, ez a boxon is van

Ha szerencsénk van, hamarosan cuppanhattok a torrentre...Most uploadolnak egy Bioshock-Reloaded-et a Mininovára...(már ha nem fake)
GregSB
Robotnyk / Frank99!

Miután leharvesteltétek / megmentettétek az elsõ little sistert, a nemtudom milyen garden machineben ti tudtatok venni extra plasmid slotot? Én kipróbáltam mindkétféleképpen (haversetle vagy gyógyítva), sehogy nem tudtam új slotot nyitni, pedig a helpben (m betû és ott lent a kérdõjel) azt írja hogy ezekben a garden gépekben lehet újakat vásárolni...

Wask
http://www.pcguru.hu/pcguru/galeria.php?cikkid=1359

lost planet dx9 vs dx10....dx10be csak effektek szebbültek sztm.
nemsok a különbség

zeli
Már készült több is, néhány oldallal odébb..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Wask
nemtudom meik a jobb, de idõvel biztos pc😊 most még nem hinném, 2011 re jön az xbox 3. azért szivessen olvasnék errõl egy összehasonlitócikket zsir HD screenshootokkal.

Nem tud DX10-et, de a DX9-nél meg többet tud.

na vki csinaljon pls ket kepet, egyet dx9ben masikat dx10ben(kb ugyanarrol a reszrol). eros a gyanum, hogy sok valtozas nem lessz, max gyorsitaskent hasznalja a dx10et

zeli
Nekem tegnap reggel 309, ma reggel is kétszáz valamennyi hozzászólás...
Aztán háromtól mostanáig nem voltam gépnél megin 150..😄
Hype van xD.
Na nembaj, a demot majd azér meglesem 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Majd ha nem lehet csippelni a konzolokat, akkor lesz ám sírás-rívás...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

teny hogy vmivel fejlettebb mint a dx9es kartyak, de dx10tol mar messze elmarad szegeny. nem lehet itt mar osszehasonlitani a kettot, csak eleg eroltetett modon

Ez nem a Bioshock sara, lásd a híreket, hogyan szopatja az Epic az UE3 motorral a fejlesztõket (beígért de nem mûködödõ multiproci támogatás, nem 100%-os PS3 verzió, stb.)

Wask
még annyit hogy hiába, a pcn be fog halni a gamma...nézd meg hogy pénzeli a sony meg microsoft a fejlesztõket hogy csak erre csak arra... a pct a microsoft tartja életbe fõleg most a direct x 10 el, de ha õ gondol egyett és xbox 3 ra akar mindent (nem 360) akkor már nincs mese....

Kandurex
na mi van spammerek? gondolom felesleges visszaolvasnom a mai párszáz hozzászólást? 😊 pár f(a)ék, pár mikor jön már kérdés stb. stb...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én szeptemberben veszek egy xboxot, ugyanezek miatt😄 akárki akármit mond, évek ota PC-s vagyok, leszek is, de nem fogok fél évente venni minden hardverböl ujat h jot játszahassak... inkább 3 évente konzol, aniba se kerül mint egy fél éves gépfrissités... de nem akarom szétoffolni a topikot, de igy nem leszek sokkos állapotban ha nem jön ki semmi😛 azt hittem mire hazajövök melobol már találok vmi érdekeset😛

Wask
nemtudom én nem vettem észre...és ha jól tudom az xboxba lévõ ati chip is képes direct x 10 es megjelenitésre...tény hogy fejleszteni nem lehet, de azért kivi vagyok a gears of warhoz megkora pc kell majd.

nezz a turokrolvideot, aaaa, kiraz a hideg, mostott texturak mindenutt

elhiszem hogy jo kis gep, sott! igaz van is benne meg ero, de grafika teren mar minden butitva lessz rajta, en jobban szeretek olyan grafikaval jatszani, ahogy a keszitok megalmodtak

Wask
na jó nem reklámozok😊 Pc 4 EVER😊 meg pénztárca😛

azert a szandekot ertekelni kell. kiveve ha nem fake az egesz

Wask
STFU elmondom neked hogy ha elovasod a dolgokat neten akkor a bioshock 1 magot használ a 3 ból.... van még a boxba sok erõ... a ps2t is szint 1 éve érte el azt a szintet hogy széthajtották...pedig 7 éve kint van lassan... még most is szép leszámitva a felbontást

Eagle16
Ha közelrõl is ultra szép lenne minden textúra, akkor még az úristen gépén se menne el renndes sebességel ez a játék 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Wask
széria hibás igen az, de már én beleuntam hogy UJ GRAF kártya...fél évenete 40e jajj ez nem megy, jajj nincs crack, jajj lefagy, jajjm miért lila? jaj nincs kép csak hang😄 inkább 3 led...a pc DOLGOZNI van és programozni😊 ezt már régen is tudtuk, lásd tv játék😊

vennenk! csak mi mar elkestunk 😞 . mar x-boxra csak kissebb felbontasu texturakkal jonnek jatekok, de a verekedos jatekok jok lennenek bizony, csak azok meg nem ernek annyit

"Kozerol minden csunya elmosodott."

Bioshock driver is fent van, csak mert utána egy csomó textúra a helyén van, amik annélkül nem látszódnak? 😊

Ne túllozzunk ami screenshotott betete abból a beltérieken hiányzik an textúrák fele és sok egyébb. A kezdõ scene meg megvan csinálva, de rondább is sokkal pl. a víz.

csönd, igaza van<#idiota>

wedge31
De az vagy ha egy pc-és topicban reklámozol egy szériahibás konzolt.

AntiHero
"azt írja h idõbe telik, még nem végzett a demoval, de tudnak az sm2esek is játszani majd a bioshock al.."

"a csávó az elsõ pályarészt a demóból 20 perc alatt fejezte be"

Namár most ez a két mondat ellentmondásbba ütközik😄

L2Goku
Mekkora Gagyi Grafikajavan kozerol mindenek, jo az effectek faszak mer dx10 esek de azert tobbet vartamvolna a Grafikatol!😞 Kozerol minden csunya elmosodott.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.