BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
<#mf1><#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

<#idiota><#banplz><#lama>

úgy hogy okos vagyok

Blekk Síp
Kint van nforce-on, kint van nforce-on!!!
Na jó, csak vicceltem... <#ravasz1><#idiota><#banplz>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

k3nGu
gyuri erre te h jöttél rá?😄

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

a big daddy a nagy búvárpáncélos bácsi,aki a kis kurvákra vigyáz

Eagle16
A demo végén mintha valami 70 féle plasmid-od írt volna ki 😊
Lesz ott sokminden, izgalomban nem lesz hiány.(nameg változatosságban sem)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

k3nGu
tudja vki h hány képesség lesz össz-vissz?
a jég, telekinézis, warm vagy mi amikor darazsakat lövünk az ellen(duvrva h a darazsak mászkálnak a kezünkön😊)a saját oldalra állítás(ami 1 labda) meg láttam kék színû labdát, a tüzes, az áramos ki hagytam vmit??
és melléksen Big Daddy az is olyan csúf "ember"?ADAM-os?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Mr Bishop
Steam-en már két órája megy a fájlok kikódolása, így munka után marad a játék, azaz holnap. Érthetetlen módon, alig modemsebességgel kódolt, most fél órája gyorsult fel, valószínûleg a fél világ most kódoltatja ki, hogy a fene vinné el....

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

NEOreg3
amíg az idelátógató embernek fingja nincs arról, hogy a FAQ/GYIK mit takar, addig nem fognak rákattintani...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

az 5-ször akkora kevés lesz,legyen nagyobb😉

GregSB
Szerintem vegyük le a bannert, és csak a FAQ linkje díszelegjen ott 5x akkora méretben mint a mostani 😄

hol a faq?😮

72-es betüméret a király!

bertino
de béna miniatûr helyre raktad, talán emeld még ki vörössel, így nem látni eléggé <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kill3r21
sztem kira de igyis léessz olyan aki nem látja :d
ProGabe
mi ez a nagy 16:9 hiszti?
50 éven át pan&scanelték a filmeket tv-re(és itt m.o-on teszik most is,sorikkal is),amiatt meg alig hisztizik bárki is 😄

a FAQ legyen piros,esetleg rózsaszín.adjunk már a jónak XD

ja és az FpontApontQpont 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
szerintetek? észrevehetõ a FAQ.? <#hehe><#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na lejött a játék. 6,03 gb, tényleg az,de nem tört. Érdekesség,hog szerintem húzhatjuk megint le, mert NEm indításnál szórakozik a game, hanem már a telepítõ végén kiírja,hogy a "patch-et nem tudta letölteni, futtassa újra a telepítõt", és kapok egy securomos hibaüzenetet. Szóval a telepítõt kell majd megbuherálniuk a rosszfiúknak..
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Eagle16
Úúú, az a zene nagyon illet ahhoz a részhez, elhallgattam egy darabig 😊

Nemtudom mivel játszottál de egy sima 3500+on 7900-val 1 g rammal fullon 1280*1024-ben ment amúgy le lehet hozzá szedni extra dx10-es cuccosokat....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Szerintem a Lost Planet elég rossz példa, mivel eyg DX10-et NEM tudo X360-ról konvertálták át, ráadásul úgy, hogy rondább lett, de legalább 4x olyan erõs vason is lasabb. A legnagyobb difik eddig szvsz a Call of Juarezben voltak láthatóak.

kill3r21
BioShock.EP.OST.R4 z3rsPar4d0x
ez a franko...ha az a zene ami liftben van benne lesz lehidalok
Sm2 és sm3 között még azért mindig sokkalsokkal érzékelhetõbb különbségek vannak mint dx9 és dx10 között ami meg szinte semmi..pár effekt..Lost planet tökéletes példa össze lehet hasonlítani dx10 és dx9 alatt...Ahhoz képest amilyen összehasonlító videók voltak...A videk alapján agyaltam a dx10es karin...Amióta élõben láttam a különbséget...Hát..vicc...Akkora fake a legtöbb összehasonlítás mint huzat..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

NEOreg3
A jelek szerint akármennyire is jó játék a BioShock, a Take Two mesterien szúrja el a körítést. Elõször is az elfuserált 16:9-es megjelenítõk kapcsán már értekezett Flatline, külön ajándék az, hogy nem csak a PC, hanem az Xbox 360 változatot is érinti a probléma (éljenek a 4:3-as HD projectorok és TV-k!).

Most újabb szeretetcsomag borzolja a játékosok idegeit, mégpedig a legálisan megvásárolt PC-s változat maximum két gépre telepíthetõ fel. Így aztán legfeljebb egy gépfejlesztése lehet az egyszeri játékosnak, mert utána búcsút mondhat a további BioShock élménynek. A Take Two egyelõre nem kommentálta a helyzetet (thx Dr Metyifisztó).

FRISS! - Akinek nem lenne elég a maximum két különbözõ gépre történõ telepítés, az a hivatalos 2K tech support írhat, és igényelhet újabbat.

Hardwired

(bocs ha volt már)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Eagle16
Jaja, a Chaos Theory-ban már voltak inyencségek... egy-két grafikai cumót csak sm 3.0val lehetett bekapcsolni.Nekem csak egy, SM 2.0-ás karim volt, egy FX-5200-as 😄
De ez nem ide tartozik, remélem holnap már lesz teljes játék.

<#banplz>
"Sztem csak azert nem eri meg boxot venni, hogy elkeruljuk a hw koltsegeket. Veszel egy c2d++ procit, egy gf79**++ vga-t es mar van olyan eros hardware-d, mint egy x360. Ettol kezdve a gamek fognak olyan minosegben futni mint konzolon."

Ez nyilvánvalóan NEM igaz. Sajnos PC-n az erõdorrások jó része nem a játék futtatására megy el, legalább is Windows esetén nem. Példa, anno a Quake 2 Voodoo kártyával 3x gyorsabb volt BeOS alatt, mint Windows alatt. Ugyanazon vason. Másrészt a fix HW-re való optimalizálás miatt mindíg gyorsabb lesz egy konzol verzió.

Bioshock fóromba tényleg kell ez a 2 oldalas konzol vs PC vita<#boxer>
Nem értem, hogy miért jönnek egyesek azzal, hogy miért nem támogatja az sm2-t? Meg miért a fejlesztõket kell szídni? A programozók órabérre dolgoznak és egy ilyen cégnél kúrvamagas órabérre. Nem fognak azért többmilliót kibaszni az ablakon, hogy 5 éves kártyával futtatni lehesen a játékot, a fejlesztõk meg hobbiból nem fogják megcsinálni.

P1-re meg voodoo2-re miért nem optimalizálták? Tiszta köcsögök...

én nem írnám ezeket ha itt nem szálíngóznának kommentek itt halott sm2rõl...

erre annyit mondok h például volt a gamestarban egy kép anno a splinter cell chaos theoryrol, ami mutattam a különbséget a kettö között... hát azt csak az nem látja aki vak vagy nem akarja...

Miböl gondolja vki,hogy fake vagy nem fake,töltse le,próbálja ki,azzal nem vesztek semmit ha letöltöm....

hen-tes
Figyelj, pénz beszél, kutya csak ugat, ne vitázzunk errõl itt..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

azt felejted el h konzolra sokkal egyszerübb optimalizálni mint PC-re, mivel az összes konzol hardvere egyforma teljesitményü (mondjuk xbox 360) viszont kettö ugyanolyan PC meg nincs, a másik dolog pedig az h egy c2d nem is vetekedhet az xbox procijával, mivel az 3 magos és 3,2 Ghz-en fut, sztem egy ilyen teljesitményü proci azért elég drága lenne... de persze, most ez tetszik, lehet h egy év mulva mást mondok... amugy meg a technologia elég ahhoz h a játékok gyönyörüek legyenek boxon, mert nem tudom h például ezt a bioshockot még hova lehetne fokozni...

a 2 dologban megjelenítésileg teljesen minimális a különbség. a különbség az írásában rejlik.. a 3 vmennyivel könnyebb de az a gáz h ilyen fos gef7300 okon elfut de 1 x800on nem... a gyerek egyedül csinálja X ideje max mióta kijött a demo és min fele a demonak készen van... most gondolj bele 1 feljesztõcsapattal az a kis +munka mennyi lett volna.. ez az idegesítõ

PROTECTION .......: Tages Na ez is fék!
😄

hen-tes
Nõjj már fel.. D:

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

fake

Kandurex
Valaki dobja a FAQ. -nak a linkjét, aztán berakom

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Azt irja nincs seeder,de jön!!

de az a baj h az SM2 az SM2 és nem 3!!! NEM LEHET UGYANAZT MEGIRNI MERT AZ SM3 PONT ANNYIVAL TUD TÖBBET, H EZERSZER JOBB A MINÖSÉGE, AZ SM2 EZT NEM TUDJA, HA TUDNÁ NEM LENNE 3!!! ennyire egyszerü, ezt szeretném megértetni, de még ugy érzem nem ez volt az uccso hsz ezzel kapcsolatban...

Hát ez nagyon jól hangzik...

Mikor jönnek már rá a kiadók, hogy a másolásvédelemmel elsõsorban a vásárlóiknak okoznak kellemetlenséget?
http://www.mininova.org/tor/851353

honnan töltöd?

Üdv!!
Reload, fake,vagy nem fake,180 al repeszt lefelé!!!
Egy próbát megér!!

Sztem csak azert nem eri meg boxot venni, hogy elkeruljuk a hw koltsegeket. Veszel egy c2d++ procit, egy gf79**++ vga-t es mar van olyan eros hardware-d, mint egy x360. Ettol kezdve a gamek fognak olyan minosegben futni mint konzolon. Ha meg fejlesztesz ra, akkor meg jobban is.

Kb 1 even belul a gpuk 2 generacioval lesznek a nextgen konzolok elott, es ez egyben garancia is, hogy szaguldani fognak egy kozepkat pc-n a multiplatform jatekok (lasd ps2 esete jopar ev ota, csak ez a fordulopont most meg hamarabb fog bekovetkezni kovetkezik be).
tudom h nem fog meghalni, de mivel ugy sincs pénzem gépre, konzolon én olcsobban kijövök emlitett okok miatt... ezt sztem sem itt kell megbeszélni, van erre más hely is

viszont alig várom már h a kezem közé kaparintsam ezt a játékot, régen nem fogott meg ennyire egy játék mitn ez😛 és PC-n fogom végigtolni😄