BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casper007
Én örülnék neki. ATI 9100 kártyám van. Bár lehet, hogy így is kevés. 😄

Hello World!

én az agyamba szurnám a tüt az gyors halál és nem szenvedsz sokat😄

Eagle16
Jah, kb. De eddig nálam mindent visz a Condemned címû játék...Parásabb mint a doom 3 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az Airborn demót meg asszem éjféltõl lehet preloadolni fileplaneten. Mindegy a requestet elküldtem(preload demónak most nem vicces?<#mf2>)
arra is kiváncsi leszek😛 de sztem ha a gyerek ilyen ügyes h sm2-re optimalizálja a bioshockot akkor tutira feltöri egyedül 5 perc alatt és felteszi a netre mire holnap hazaérekXD

Casper007
Énkb. becsinálnék minden sarkon.

Hello World!

Szept. 7. a full
kill3r21
hát ha ijen helyre kerülnék mint hösünk...biztos minden mind1 lenne...😄😄😄😄
kuci06
Az mikor jön?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Casper007
Ez a téma. A gyerek nem szórakozott, aztán kiderül, hogy bedrogozott a repülõn, aztán hallucinálta az egészet. 😄

Hello World!

Eagle16
Ha holnap se jönne a teljes, akkor délután már lehet szedni az Airborne demót 😊 (mire 20-adjára is végigtolod, már kinnt lesz a Bioshock is 😄 )

Mer drogfüggõ. Mér? Te otthagynád az útszélen egy elhagyott injekciós fecskendõt? Hát én nem. Ellenállhatatlan késztetést éreznék, hogy magamba nyomjam az anyagot. 😄
A rld soha nem csinált még steam verziós törést, ezután se fog. Egyébként meg, ha tényleg reloaded verzió lenne, akkor azt már estére rég kitették volna az nforce-ra. Szal gyerekek, de dõljetek már be minden maszlagnak.

www.gamekapocs.hu

Casper007
Csak. Mert jó, mert élvezi. 😄

Hello World!

Shep
Azért az milyen lenne ha nem lenne tört?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blekk Síp
Há' azé én nem vágnám bele úgy lazán az ütõerembe azt a bazi nagy tût. 😄D

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Sil3nt
nem kell a para, 1-2napon belul biztos lesz jo tort verzio.addig meg aki ingyen akar jatszani az var...

Eagle16
Mert azt mondta neki ATLAS 😊

Shep
Mert a készítõk úgy akarták azért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

k3nGu
h áramosok legyünk

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Rage47
miért nyomta magába az elején a hõsünk azt a plasmidot?
VAn csak sokra nem mész vele mert Bioshock nem megy vele csak a többi game<#szomoru1>Én is csak preloadolni tudtam 80%-át<#shakehead>
nézd meg én megtaláltam torrenten: Steam-Reloaded(Cracked)

robotnyk
igen.
Casper007
Ja igen, ez nagyon jó.

Hello World!

Én még nem láttam, köszi!
Túl vagyok pár sörön és olyan lassan olvasok, hogy mire utolsó üzenethez érek, újabb oldal érkezik... 😄
Seth
steamhez crack? nincs, miért is kéne

PSN ID.: Beegabor

üdv!!
Én épp steam hez keresek vmi crack et,nem tud vki véletlen??

Eagle16
videjó
A zene nagyon ott van 😄 (ha volt már, akkor sorry)

grebber
Ezt most az amit magába nyom a csóka és lesz képessége?

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
alapból 2 lehet aktív, a többit "inventoryban" tárolja, és bizonyos gépeknél lehet cserélgetni õket, venni még slotot, hogy több lehessen aktív.
A #3953-ra szeretett volna menni.
Casper007
LOL.

Hello World!

robotnyk
voodoo2re ne optimalizálják?
Eagle16
Ahova berakod a tüzes kezet, jeges kezet stb... az volt a demo-ban F1, F2, F3 gondolom...azok lesznek a slotok

Dehogynem, ki kell tolni a vásárlókkal.
grebber
De komoly ,de ezt is hozzátették:

"Akinek nem lenne elég a maximum két különbözõ gépre történõ telepítés, az a hivatalos 2K tech support írhat, és igényelhet újabbat."

grebber
Mi az a plasmid slot?

Rage47
nem hogy kedveznének annak, aki legálisan vette meg...
Ron Ragm
Ez ugye nem komoly.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Eagle16
Thx a linket.

GregSB
Én inkább megvérom amíg a fejlesztõk dobnak ki valami hivatalos javítást, nem fogok széthekkelni a gémet -.-

robotnyk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor te valamit elszúrtál, nekem már 4 plasmid slotom van.
grebber
"Most újabb szeretetcsomag borzolja a játékosok idegeit, mégpedig a legálisan megvásárolt PC-s változat maximum két gépre telepíthetõ fel. Így aztán legfeljebb egy gépfejlesztése lehet az egyszeri játékosnak, mert utána búcsút mondhat a további BioShock élménynek. A Take Two egyelõre nem kommentálta a helyzetet."

Ez a törtre hálistennek nem lesz igaz szerencsére mivel ugye tört legalábbis remélem!

alohamate
nforce fórumra beillesztettek egy Reloaded nfo-t...
fake or not fake vajon?

Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W

kuci06
Bioshock Widescreen + AA fix

http://bioshockfix.blogspot.com/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

robotnyk
ja, késõbb lesz csak (majd neptune's bountyban)
Eagle16
Jah, azt néztem én is...nincs sok élet benne 😄

Shep
A képen a kölyök úgy néz ki mint egy beszívott narkós.

dante3
Esetleg egy kis elektrosokkal meg gyújtogatással!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!