BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2.Telepítsd
3.Várd meg, amíg a játék tölti a maradék fájlokat az internetrõl és feldobja a FIGYELMEZTETÕ ablakot
4.Gyorsan másold át a telepített mappáját a játéknak valahova.
5.Kattints a figyelmeztetõ üzenetre.
6.Másold ki a cracket az "OHW folder"-bõl ide:..\copydir\build\Release
7.Enter any serial you like, ezt én ugy fordítanám asszem, hogy írj be egy számot, ami tetszik.
8.Játsz
Kisebb hibáktol eltekintve tûrhetõ, szívesen <#eljen>#eljen>
ui. már látom lassu voltam, azért itt marad 😛
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
a. Mountold/Írd ki
b. Telepítsd
c. Várd meg míg a játék letölt pár fájlt, és megjeleníti az error ablakot
d. Másold át az egész játékmappát egy másik helyre
e. Kattints az error üzenetre
f. Másold át a Crack-et az OHW mappából az átmásolt játékmappába ..\copydir\Builds\Release
g. Játsz!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
mint az õrült
NFO
Bele sem gondoltál, hogy ez az elsõ hétvége a megjelenés óta, és a releaser csapatok nem fõállásban törik a programokat...?
[merlinw.org]
Ne ezen lovagolj, ez csak toltelek szoveg..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
És szerintem igen is valami a GC-n ott lenni, mind a konferenciákon, mind a játékkiállításon.
Te is élvezted volna, ha pedig ott voltal , nem hiszem, hogy nem élvezted...
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Annyira sok látnivaló volt, hogy szinte csak akkor álltam meg amikor söröztem, vagy éppen Spkypeon Laptopról az itthoniaknak webkamerán mutattam valamit, vagy éppen sört vedeltem.<#vigyor3>#vigyor3>
Reggel jöttem meg a GC-rol, igen durva volt.
A Bioshock-nál akkora érdeklQdés volt, hogy kb 40percet álltam sorba.
természetesen megérte, bár az elején nem úgy éreztem, ui. bevittek minket egy kis fos terembe ahol egy nem tul erdekes videot lattunk, ami rovid is volt.
De ezt követte a meglepi atvezettek minket egy másik terembe ahol már beízzitva vártak minket a gépek.
nem kellett tolakodni..ui. pont annyi embert engedtek be mint ahány gép volt.
A gépek paramétereit nem tudtam meg, de a game rezzenéstelenül hasított.
Ugy nezett ki a game azokon a jkonfigurációkon, hogy tátott csillogó szemekkel toltuk, amig a következo csapatot be nem hívták.
Nagyon jó hangulatu, csudaszép game!!<#eljen>#eljen>
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN