13397
  • Hoz_Hun
    Kivéve a nem felszabadított kislányok. Ők szimlán csak ott bújkálnak szerintem. A Big Daddy-k is ott keresi őket mindig.
  • k3nGu
    ezelőtt beszúrt vki egy képet h a földön jáccak a sisterek.arra gondolsz?;)
  • AntiHero
    Nem város. Azért írtam " jelet. Egy helyiség ahova eljuthatunk ők ott élnek:)
  • Hoz_Hun
    Ki fog derülni, csak haladj tovább. :)
  • Hoz_Hun
    Jah, akkor bocs. Több féle vége van, nem egy. :)
  • k3nGu
    kis városba, hát b+ nekem 1re bonyolultabb ez a game, msost meg mien városukba?:DD
  • AntiHero
    Mert ott biztonságba vannak. Azon keresztűl jutnak el az ők kis "városába":)
  • Hoz_Hun
    Amúgy sztem kb 20-25 óra a "futamideje" a játéknak. De van olyan élvezetes, hogy többször vigigvihető.
  • AntiHero
    3 vége van!
  • k3nGu
    nah nem teljesen olvastam el de miért mennek a kis nővérkék a lyukakba?antihero elmondanád?:D
  • Hoz_Hun
    "nah az első elakadás..."
    Ebben a játékban, hogy p*csába lehet elakadni. A külön quest nyil ami PONTOSSAN mutatja az utat és a quest RÉSZLETES leírása mellet külön van egy bolondbiztos "tipp" gomb is, ami PONTOSSAN megmondja mit kell csinálni.

Amugy mindenki figyeljen rá, mit munkál a kislányokkal... IGEN két féle vége van....
  • AntiHero
    Ja úgy más:)
  • Casper007
    Boxra vettem.
  • AntiHero
    Ahol van 2 db gépuska (vagy volt:D) Innen lehet menni a hamvasztóba is. És itt van egy lépcső lefele. És ide érkezel vissza mikor a telekinesist kéri és csak erre tudsz vissza menni.
  • k3nGu
    8 k-val drágább a sima mint máshol.hol is vetted te?:D
  • AntiHero
    | #7935 és | #7933 :
    Ezt el olvassátok és megvilágosultok:)
  • Gabe18
    Talán olvasgass 1-2 előzetest,hátha kiderülnek dolgok.Mint pl. ez...
  • spidey91
    Fö szoba az mellik????
  • Casper007
    Nos, nem. De már nem érdekel.Marha jó játék. Csak fél óra múlva felmelegedett a gép, szóval most pihen.
  • k3nGu
    nah nekem még az sötét h minek megy a kiscsaj a falon lévő lyukba??és 1általán mér segít daddy sister-nek??meg amák daddy-nek nincsen sistere, odam1 egyhez: szia! leszünk barik vagy mi van?
  • AntiHero
    visszamész a "fő" szobába (ahol a 2db géppuska állás is van) és lemész a lépcsőn és...... Gyere rá magadtól:P

na jó segítek picit:) Jég+tűz = víz
  • kovecses
    Nehogy véletlenül valaki mondjon valamit a végén még a fórum arról szólna amiről kell! :(
  • AntiHero
    Nem tudod:) mert mikor kislány rám mutatott és jött felém az nagy dög. Én nem vártam meg hogy megsimogasson:)

• spidey91
    De csak addig tok visszameni a hol a msodik pálya kezdödik

tehát most mgvan a gyujtás de a telekinézis nincs ott állok szembe az ajtoval amia hhoz a teremhez visz ahol kellene a telekinézis onnan hova ,emnej vissza?
  • bladesks
    igen, és a hiba az msvcr80.dll-re hivatkozik. ez a file nálam nem volt fent, de beraktam system32-be, s a játék mappájába is, de utána is ugyanaz volt a helyzet.
  • kovecses
    Valaki már elmagyarázhatná részletesen mi is ez az egész, a warezt már úgy is hallotta mindenki , de ezt nem biztos!
  • kovecses
    Sajna nem értem ezt az egészet.

Big Daddy meg Little Sister...olyan pedo-s feeling, felfoghatatlan az egész töri, kinek az agyából pattant ki ekkora sületlenség...
  • robotnyk
    nem küldi rád, csak befenyít, ha közel mész odébblök.
  • danielboy1000
    hát a demóban mikor láttam hogy milyen királyul mozgott azthittem összeszarom magam.mintha valami videóból láttam volna olyan összetett volt.
  • AntiHero
    1: ja iszonyat jó mikor már hallod előre hogy nyikoroga padló. Meg halod hogy morog:) nagyon nagy fíling. Mikor meg ott van a közeledbe már a kép is rezeg:)

2:Ha egyedúl vannak és nincs velük kis lány akkor nem béntanak csak ha te bántod őket. Ha kis lánnyal vannak akkor meg bántanak mert a kis csaj rád küldi:)
  • robotnyk
    nem támadnak, ha nem kötekszel velük.
  • AntiHero
    Ellehet rohanni igen, sötétbe meg nem bujkáltam:) (mer keminy vagyok:D )
  • danielboy1000
    2 kérdésem is van:
    1, a big daddyknek tényleg ilyen király a mozgásuk mint a demóban mikor elpampog miután kinyírta a a hapsit????:O
    2,ha talaxol velük akkor feltétlenül le kell támadni ellenesetben ők támadnak?
  • AntiHero
    Vissza mész kezdő helyszinre ahol volt 2db álló géppuska is. (ahova amikor belépsz elsőnék 2-3 kép fogad meg virágok.)

Na innen lehet 4 fele menni. 1 lemész a lépcsőn. 2.Középen átmész a folyosón (innek a végén kéri a TELEKINÉZIST) 3. Jobb oldlaon egy kis hely ahol van 2db gép (itt lehet venni lőszereket)
    4. BAllra mész a HAMVASZTÓBA. Itt elhamvasztod a csávót aki akemence előt fekszik(halott) Majd ha kijön megkapod a második képességed a gyújtogatást.

Ezután visszamész a "fő" szobába (ahol a 2db géppuska állás is van) és lemész a lépcsőn és...... Gyere rá magadtól:P
  • k3nGu
    de volt egy videóban h h öl meg egy daddy-t, de ott úgy volt h jött a kiscsajjal és a gyerek talán kicsit sötétben állt, szóval ellehet bújni a "sötétben"?
  • danielboy1000
    lehet hogy sikerült neki és azóta játszik!

NEeeem csak poén volt..nem jó! onnan tudom hogy kipróbáltam.annyit javít a helyzeten hogy indításnál megjelenik a logó és hibával kivág!
  • AntiHero
    Aha mert meglátnak és félnek tőlünk:)
  • spidey91
    De nincs fennt nyil! HOl a telekinézis??? help!
  • k3nGu
    és a kis kurvák mindig rád küldik daddy-t vagy ha rálősz pl. sister-re?!
  • gregtom6
    Rájöttél már,h jó-e?