13397
-
Hoz_Hun #7954 Kivéve a nem felszabadított kislányok. Ők szimlán csak ott bújkálnak szerintem. A Big Daddy-k is ott keresi őket mindig. -
ezelőtt beszúrt vki egy képet h a földön jáccak a sisterek.arra gondolsz?;) -
Nem város. Azért írtam " jelet. Egy helyiség ahova eljuthatunk ők ott élnek:) -
Hoz_Hun #7951 Ki fog derülni, csak haladj tovább. :) -
Hoz_Hun #7950 Jah, akkor bocs. Több féle vége van, nem egy. :) -
kis városba, hát b+ nekem 1re bonyolultabb ez a game, msost meg mien városukba?:DD -
Mert ott biztonságba vannak. Azon keresztűl jutnak el az ők kis "városába":) -
Hoz_Hun #7947 Amúgy sztem kb 20-25 óra a "futamideje" a játéknak. De van olyan élvezetes, hogy többször vigigvihető. -
3 vége van! -
nah nem teljesen olvastam el de miért mennek a kis nővérkék a lyukakba?antihero elmondanád?:D -
Hoz_Hun #7944 "nah az első elakadás..."
Ebben a játékban, hogy p*csába lehet elakadni. A külön quest nyil ami PONTOSSAN mutatja az utat és a quest RÉSZLETES leírása mellet külön van egy bolondbiztos "tipp" gomb is, ami PONTOSSAN megmondja mit kell csinálni.
Amugy mindenki figyeljen rá, mit munkál a kislányokkal... IGEN két féle vége van.... -
Ja úgy más:) -
Boxra vettem. -
Ahol van 2 db gépuska (vagy volt:D) Innen lehet menni a hamvasztóba is. És itt van egy lépcső lefele. És ide érkezel vissza mikor a telekinesist kéri és csak erre tudsz vissza menni. -
8 k-val drágább a sima mint máshol.hol is vetted te?:D -
| #7935 és | #7933 :
Ezt el olvassátok és megvilágosultok:) -
Gabe18 #7938 Talán olvasgass 1-2 előzetest,hátha kiderülnek dolgok.Mint pl. ez... -
Fö szoba az mellik???? -
Nos, nem. De már nem érdekel.Marha jó játék. Csak fél óra múlva felmelegedett a gép, szóval most pihen. -
nah nekem még az sötét h minek megy a kiscsaj a falon lévő lyukba??és 1általán mér segít daddy sister-nek??meg amák daddy-nek nincsen sistere, odam1 egyhez: szia! leszünk barik vagy mi van?
-
visszamész a "fő" szobába (ahol a 2db géppuska állás is van) és lemész a lépcsőn és...... Gyere rá magadtól:P
na jó segítek picit:) Jég+tűz = víz
-
Nehogy véletlenül valaki mondjon valamit a végén még a fórum arról szólna amiről kell! :( -
Nem tudod:) mert mikor kislány rám mutatott és jött felém az nagy dög. Én nem vártam meg hogy megsimogasson:)
-
De csak addig tok visszameni a hol a msodik pálya kezdödik
tehát most mgvan a gyujtás de a telekinézis nincs ott állok szembe az ajtoval amia hhoz a teremhez visz ahol kellene a telekinézis onnan hova ,emnej vissza? -
bladesks #7930 igen, és a hiba az msvcr80.dll-re hivatkozik. ez a file nálam nem volt fent, de beraktam system32-be, s a játék mappájába is, de utána is ugyanaz volt a helyzet. -
Valaki már elmagyarázhatná részletesen mi is ez az egész, a warezt már úgy is hallotta mindenki , de ezt nem biztos! -
Sajna nem értem ezt az egészet.
Big Daddy meg Little Sister...olyan pedo-s feeling, felfoghatatlan az egész töri, kinek az agyából pattant ki ekkora sületlenség... -
nem küldi rád, csak befenyít, ha közel mész odébblök. -
danielboy1000 #7926 hát a demóban mikor láttam hogy milyen királyul mozgott azthittem összeszarom magam.mintha valami videóból láttam volna olyan összetett volt. -
1: ja iszonyat jó mikor már hallod előre hogy nyikoroga padló. Meg halod hogy morog:) nagyon nagy fíling. Mikor meg ott van a közeledbe már a kép is rezeg:)
2:Ha egyedúl vannak és nincs velük kis lány akkor nem béntanak csak ha te bántod őket. Ha kis lánnyal vannak akkor meg bántanak mert a kis csaj rád küldi:) -
nem támadnak, ha nem kötekszel velük. -
Ellehet rohanni igen, sötétbe meg nem bujkáltam:) (mer keminy vagyok:D )
-
danielboy1000 #7922 2 kérdésem is van:
1, a big daddyknek tényleg ilyen király a mozgásuk mint a demóban mikor elpampog miután kinyírta a a hapsit????:O
2,ha talaxol velük akkor feltétlenül le kell támadni ellenesetben ők támadnak? -
Vissza mész kezdő helyszinre ahol volt 2db álló géppuska is. (ahova amikor belépsz elsőnék 2-3 kép fogad meg virágok.)
Na innen lehet 4 fele menni. 1 lemész a lépcsőn. 2.Középen átmész a folyosón (innek a végén kéri a TELEKINÉZIST) 3. Jobb oldlaon egy kis hely ahol van 2db gép (itt lehet venni lőszereket)
4. BAllra mész a HAMVASZTÓBA. Itt elhamvasztod a csávót aki akemence előt fekszik(halott) Majd ha kijön megkapod a második képességed a gyújtogatást.
Ezután visszamész a "fő" szobába (ahol a 2db géppuska állás is van) és lemész a lépcsőn és...... Gyere rá magadtól:P -
de volt egy videóban h h öl meg egy daddy-t, de ott úgy volt h jött a kiscsajjal és a gyerek talán kicsit sötétben állt, szóval ellehet bújni a "sötétben"? -
danielboy1000 #7919 lehet hogy sikerült neki és azóta játszik!
NEeeem csak poén volt..nem jó! onnan tudom hogy kipróbáltam.annyit javít a helyzeten hogy indításnál megjelenik a logó és hibával kivág! -
Aha mert meglátnak és félnek tőlünk:) -
De nincs fennt nyil! HOl a telekinézis??? help! -
és a kis kurvák mindig rád küldik daddy-t vagy ha rálősz pl. sister-re?! -
gregtom6 #7915 Rájöttél már,h jó-e?