47
-
Piscator #7 Már évekkel ezelőtt gondolkoztam, mai technikánk fantasztikus vivmányai, gondolatai mennyire sérülékenyek, maguk az adathordozók. Efelől még mnidig vezet akár a papír, de főleg a kőbe vájt, most ezzel nem azt mondom, hogy a cd red bockját véssék agyag táblákba... -
#6 tegyék sandisk kartyara :D azt nem is lehet felrobbantani se. -
dez #5 Nocsak, mégis ki merjük mondani, hogy a dicsőített "fejlődés" gyakran tévútra vezet? (A sebesség értelmetlen, pusztán marketing-célú növelése a minőség rovására, aminek a vevők 99%-a jól bedől, persze a médiák is csak utólag írnak róla, stb.)
De a 16x-os DVD írók megint úgy lettek bemutatva mindenhol, mint a megváltó, és így lesznek a 32x-esek is, és így tovább. Persze máris a blue-ray-nak kell kikövezni az utat... Kiváncsi leszek, az nem lesz-e eleve rizikós.
Nekem már jópár CD-m tönkrement (egyszer még jó, egy hónappal később meg read errorok tömkelege), pedig jó írókkal írtam, és nem is 40x-esen. De néha még írják, hogy "100 évig megőrízzük adatait!"... Aha, jó, ha 2 évig. Legközelebb majd jobban feltúrom a netet, mit érdemes venni. -
Dinosaur #4 Ha ezt nem mondják akkor nem is tudom. -
GABOR16 #3 Hát vannak akiknek ez a véleményük.
Én abban hiszek amelyik több bizonyítékot, és értékes információkat képes felmutatni. -
#2 Nem is ez az oka hogy a NASAnak elveszett a sok adatja, ccsak ezzel is titkolni akarja, hogy nem is járt ember a holdon ::P -
#1 Van ez így...