140
Equilibrium
  • Hunter of Deer
    #140
    Ja egyetértek a szinkronnal!! Nekem feliratosan ezerszer jobban teccett!!!!
    Tegnap majdnem elaludtam rajta!!
    De végeredménybe nekem teccik!(feliratosan van meg neki :D)
  • Dynamic
    #139
    A szinkronnal alapvetően nem volt baj, de csak akkor amikor beszélnek.
    Viszont az jellemző sok filmnél(ennél is), hogy az ordibálásokat meg üvöltözéseket ahol mondjuk 8 ember üvöltözik, hallhatóan max 2 ember "szinkronizálja", nulla átéléssel, amitől elég híg fos lesz.
  • Prof William
    #138
    Mivel nem volt benne sok véres jelenet csak lődözés....
  • Dynamic
    #137
    Semmit nem vágtak belőle:)
  • Iori
    #136
    de tré ez a szinkron :|
  • Dynamic
    #135
    Gyilkos nyugalom - tökéletes magyar cím.Hülye idióták!
  • Hunter of Deer
    #134
    Kurva nagy ez a film már megnéztem vagy 20szor és ma is lesz a TV2-n 21:40-kor!!!
    Monfjuk szerintem egy csomo jó részt kivágnak majd belőle!!
    De attól még állat egy film!!
    Ajánlom azok figyelmébe akik még nem látták!!
  • Bucser
    #133
    Egyébként csak a film eleje a nyomasztó.. nekem igazán azok a képek tetszettek benne mikor elkezdi látni a különbséget a srác. Amikor olyan dolgokat vesz észre amit a többiek nem a vége meg totál nem depis:) Nálam TopListás a film
  • Marko001
    #132
    oké, köszi. :)
  • Waterhorse
    #131
    OFF

    Akkor bocsáss meg, hogy félreértettelek, most érzem aztán igazán kellemetlenül magam. De odatettem a mosoloyokat, nem volt komoly, szóval remélem inkább felvidítottalak, és nem ellenkezőleg, nem tudtam, hogy mi a helyzet. Most itt nem mennék bele mert nem az a hely, de tudom milyen érzés, az egyedüllét, vagy inkább az amikor egyedül érzed magad, mert az igazat megvallva a mostani kapcsolatomban nekem is vannak problémáim, nem felhőtlen nekem sem a dolog, és nem tudom kiadni magamból, nem tudom elmondani szinte senkinek.:(

    OFF vége

    De vissza a filmre:)))
    Szerintem nézd végig ha nem láttad, tudom, hogy van mibe belekötni, mert én is megemlítettem dolgokat, de érdekes ez az alternatív jövőkép. Főleg ha érdekel ez a téma. Én mindíg szerettem az ilyen lehetséges jövő elképzelés dolgokat, és 1-2-ben látok is realitást. Nem feltétlenül ebben, de ez szerintem elég egyedi elképzelés volt.
  • Vlala #130
    az az, amikor a hülye VLala a saját hülyeségét fújja egy értelmesnek indult topicban, és besértődik, ha rászólnak...
  • ghost cb
    #129
    Nem kapcsolódik a topik címéhez, vagy alcíméhez.
  • Marko001
    #128
    mi az az "off" hozzászólás?
  • Vlala #127
    jól elbeszéltünk egymás mellett. Nem Téged támadtalak, ÉN kerültem olyan helyzetbe, amit leírtam. Barátnőmben, síutamról hazatérve, már nem tudok bízni, két napig eljátszotta a nagyon sértődöttet, aztán úgy tett, mintha mi se történt volna...
    Röviden ennyi a sztori, eszem ágában sem volt személyeskedni.

    ui.: ez egy off hozzászólás.
  • Waterhorse
    #126
    Nem tudsz már mivel érvnelni és megpróbálod a személyemet támadni:))))
    Éljen az egyedüllét?:)))
    Én nem azért néztem meg, mert depis vagyok, és mert egyedül érzem magam, öreg. Barátnőm hozta aki a világon mindenkinél jobban szeret engem, kölcsönbe munkatársától, és a barátainkal ültünk össze egy délutáni traccsparti részeként két óriás pizzával, és egy nagy 2 liters kólával+pár csomag cigi. Néha-néha ez jön ránk. Ez olyan hagyományos szeánsz,de csak a nagyobb filmeknél, én amúgy meg sem akartam nézni, mert azt sem tudtam előtte, mi ez:)) Ó igen, és néha chips is van:)) Természetesen, horrort azt csak egyedül. Ennél a műfajnál van csupán kritériumom. Az igazat megvallva tényleg sok filmet nézek, hétvégén legalább 2-3 filmet megnézünk barátnőmmel, de hát, hogy őszinte legyek a filmek a hobbim. Nem lehet ez a hobbim anélkül, hogy ledepiznél? Nem kell ehhez magányosnak lenned, jut rá idő suli, tanulás, barátok, és hétvégi partik mellett is. még meló mellett is. Mindenkinek arra van ideje amire akarja. Ráadásul abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a hobbim érdekli a haverokat, a barátnőmet, és ezekről is el tudunk beszélgetni, persze nem mindíg ez a téma, és együtt tudjuk művelni. Neked nincsen hobbit? Valami közös elfoglaltság, érdeklődés valakivel, amiben mindíg jól érzed magad?
    Off:Éljen a szürkeség az érzelmi szegénység és a semmittevés!:))))
  • Vlala #125
    megvan T3-as kiadásban, megnézegettem, de végigigulni... az ilyen filmekkel nem megy, nem visz rá a lélek... na majd most, egy kicsit depisebb elszek, aztán elkezdek ilyet nézni.
    off: Éljen az egyedüllét!
  • Vlala #124
    megvan T3-as kiadásban, megnézegettem, de végigigulni... az ilyen filmekkel nem megy, nem visz rá a lélek... na majd most, egy kicsit depisebb elszek, aztán elkezdek ilyet nézni.
    off: Éljen az egyedüllét!
  • Waterhorse
    #123
    Megnézted a filmet?
    Mert mint a történet is bemutatja, a rendszer megbukott, még ebben a fiktív realitásban is:)
  • Vlala #122
    de ha az ösztön is bűn, akkor mi marad tulajdonképpen? a filmbéli egész rendszer ingoványra épít, ez nem vezetett volna sehová...
  • Waterhorse
    #121
    Az ösztön is egy érzés, és azt hiszem talán az egyik legsúlyosabb érzésbűnözőnek számított volna az akin az állati ösztönök eluralkodnak. A kutyákat is kiirtották, és gondolom nem csak azért mert az emberekből érzéseket váltottak ki, talán egyáltalán nem is azért. Furcsa gondolat azt feltételezni, hogy az állatoknak nincsenek érzéseik, és nincsenek családok. Rengeteg állatnál még az apa is a kölyke és az anya mellett marad. Az állatoknak vannak érzéseik.

    Ezt szeretnéd a valóságban is, mi?:)))Hogy csak állati ösztönérzések vezéreljenek bennünket, és kapásból ráugorhatnál az elsőre. Tetszel nekem öreg, én díjazom az ötletedet:)) Van itt is egy két példány akiket nap mint nap látok, de....:))
  • Seth
    #120
    hú bazz....elképzeltem, ahogy osztja a végén a jónépet...brrr
  • STREEX
    #119
    Nem tudom tudjátok-e hogy eredetileg Leonardo di caprio-nak szánták a főszerepet.Belegondolni is rossz.
  • Vlala #118
    az állatoknak sincsenek családjaik. Mégis szaporodnak, szerintem a filmben ez vezetett volna célra. Ha nincsenek érzések, csak az ösztönre hagyatkozhatsz - ez pedig azt jelenti, hogy ugorj rá az elsőre, akinek kettessel kezdődik a személyi száma.
  • Waterhorse
    #117
    Családok azért vannak benne, mert ez így célszerű. Akármenyire is érzelmek nélkül élnek, szaporodniuk csak kell. A legcélszerűbb megoldás ebben az esetben, ha a gyerekek a szüleikkel maradnak nagykorukig, mert így szereznek tapasztalatokat, tanulnak és felkészülnek az életre. A szüleik erre a legmegfelelőbben, mert azért csak biológiai kapcsolatban állnak egymással. Ha belegondolsz, annak annyiból is hátránya van, ha a családok nem együtt élnek, hogy túlságosan nagy lenne a helyigény. Ha csak a fajfenntartás miatt szaporodnak akkor is családonként legalább 3 gyereket nemzenek. Ha az egész család külön él, akkor az már 5 ember, 5 lakás, 5 ház. Nem tudnák fenntartani így a társadalmat. Ennyi ember, és mind egyenként él külön lakásban. És azért egy 15-16 év alatti kiskölyök csak ne rohangáljon felügyelet nélkül. Föleg abban a társadalomban ahol nagyon kell ügyelni, nehogy vki leálljon a droggal és elkezdjen érezni.

    Hogy ezeket a dolgokat szem előtt tartság, sztem nem kellenek érzelmek. Ha feltétlenül kötekedni akarunk, akkor ott van a feka csávó:

    SPOILER
    A fickó dicsőséget érzett amikor elkapta főhősünket, és csalódottságot amikor kibabrált vele. Hát nekem csak ez volt furcsa.
    SPOILER VÉGE
  • Vlala #116
    nekem is t3-asan van meg, eléggé elbacták az alapgondolatot.
    Nevezetesen érzések nélkül tudják, mi nekik a jó, és mi nekik a rossz, érzelmek nélkül is vannak családok, erre mondanám azt, hogy eszem-faxom megáll.
    A legutóbbi ilyen őrültség a The One volt, amit azzal kezdtek, hogy Nem egy világ van. 125. (126. Én nyertem, és az különben is Kispolski.)
    1. Miért pont 125?
    2. Ha teljesen párhuzamos világokban lennénk, fel sem tűnne, hogy az egyik világból idejön valaki, mert az itteni alteregója ugyanabban a pillanatban továbblépne a másikra. Ha meg ilyen "apró" különbségek előfordulhatnak, akkor lehet, hogy én az 58-asban mondjuk macska vagyok egy befőttesüvegben.
  • Waterhorse
    #115
    Főleg, hogy a múltkor láttam a 990-esek között az Auchanban, nem újságmellékletként, és annyira sajnáltam, de másra kellett a pénz:(
  • LittleL
    #114
    én megvettem ujságmellékletként. 1500.- volt, megéri
  • Tetsuo
    #113
    Akkor is teccet, pedig az is olyan "B"kat film akart lenni (mint az Equili). Mármint a színészek ill a költségvetés volt B.. na mind1 szal nem moziba szánták de nem is művészfilm (pl Cronenberg filmek).
  • torzonbronzon
    #112
    kritika
    Nem tudom olvasta-e valaki a kritikát,de tényleg döbbenetes,hogy
    ez a film még a mozikba se került be.Én is véletlenül láttam a HBO-n.
    De nagyon megérte.
  • Aramir
    #111
    Abban a filmben a virtuális világokról volt szó, a virtuális világban létrehoztak egy újabb virtuális világot, csak más volt az dátum a világokban, nem volt benne időutazás :) Ebben ki is merült a hasonlóság a két film között.
  • Tetsuo
    #110
    A 13. emelet c filmet inkább hasonlítanám a Mátrixhoz, bár már régen láttam de az is hasonló stílusú film, úgyemléxem h ott időutazás volt..
    Mind1 egyre biztosan emléxem: nagyon jó volt.
  • _Vegeta_
    #109
    Amikor kijott, szolt uncsim h nezzem meg mert nagyonjo film. Beleneztem, "hmm matrix szeru hulyeseg", de miutan megneztem nagyon megfogott. Igen, van matrix szintu egyertelmuen.
  • Waterhorse
    #108
    Volt olyan mint a Mátrix, és lehetne is akkora kultusza. Én csak úgy címről hallottam róla, de semmi mást nem tudtam, nem tudtam miről szól, milyen a műfaja amíg meg nem néztem, kb. most 1 hónapja.
  • Riker
    #107
    Bizony,de azért az online communityje elég erős a filmnek,még modot is csinálnak a max payne 2höz.
  • Gabe18
    #106
    Ez a film nagyon jó,de én sem tudtam róla pár nappal ezelőttig.Hihetetlen hogy ennyire gyenge "hirverést" kapott,pedig normálissan felvezetve nagy siker lehetett volna.
    És ha azt nézem hogy mennyi szutykot meg nyomnak előre...
  • ghost cb
    #105
    Pfuak... most néztem meg... Hát ez nagyon kész. Kurvajó volt. Tényleg király.
  • Random_
    #104
    Ami benne van a filmben az mind pontos még a szövegek is, de szerintem maradt ki olyan ami könyvben van és fontos kiegészítő infó. Azért a film is jó szerintem.
  • Panzermeyer
    #103
    Hmmmm utána fogok nézni, hogy hol találom meg. Kösz a tippet.
  • Random_
    #102
    A vége fele több olyan részt is kihagytak ami fontos lett volna mert a könyvben fontos. Ha érdekel olvasd el az azonos című könyvet nagyon érdekes bár az első 80 oldal uncsibb mert akkor csak a világot írja le és a történet bontakozgat azért mégis érdemes.
  • Panzermeyer
    #101
    Áhááááááááá... értem már... érdekes.
    Hát én nem vagyok egy nagy író, de mondjuk én úgy csináltam volna
    meg a sztorit, hogy a csókának mondjuk azt mondja vki, hogy Smith
    már megint maga/maguk az(ok)? Aztán ugye jön a vallatás, az agykimosás, meg a csaj a végén mondhatja, hogy szeretne máskor is találkozni Smith -szel. Mindezzel azt kiemelve, hogy a diktatúra mennyire ellent mond az ember természetének.
    Mellesleg kár, hogy ennyire meglátszik a filmen, hogy alacsony költségvetésű de, ha elvonatkoztatok a kicsit szegényes képi világtól
    akkor egész jó film.