Hivatalosan is megvásárolható a Half Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a zarany kell
Wing Rockling
Mibõl jutottál erre a következtetésre

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Opsz, Konquerorban nem megy a válasz gomb... Szoval a #27-re ment : )

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Mekkora bunkó vagy azé'

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Danecay
Ezt már én is meg akartam kérdezni, hogy a HL1 Source, az, tényleg a HL1 lenne az új Source-el, meg fizikával meg minden, magyarul mint ha HL2-znél csak az 1-el?
Ha igy van akkor sztem elõször végigtolom az 1-et és csak utánna a 2-t. Szép emlékeim fûzödnek, az 5 évvel ezelõtti Black Mesa beli kalandozásaimhoz :D

Elado egy ATI HL2 kupon 5000-ert.
Ha erdekel hivj: 20-9289635.
vagy innen:
hiip://www.dunakanyar.net/~gaboca/
ne baszzz má' kúvára kell az a sityak.
meg kéne egyy CS-s bajuszkötõ is, mééé? nektek nem????

másik meg, hogy ha emlékeztek a hl-nek sem kellett izomgép, mégis faxa volt a grafikája....... reménykeggggyünk.

harmadik meg, hogy tõccsétek le, ha akarjátok ezt:

http://bt-gm.iblood.org/down.php?p=Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO_.torrent

meg ezt:

http://bt-gm.iblood.org/down.php?p=Counter-Strike_Source_ONLINEPLAY-EMPORiO_.torrent

...és akkó jáchattok tökre onlány is a CSS-val.
kipróbáltam, müxik.
kicsit olyan arcád jellegûek lettek az eredeti cs 1.5 mapok, inkább a cs 1.6-éhoz hasonlítanak... (sajnos )

üdv
Hát akkor még nekem : Geforce2 MX400 32 MB
NEOreg2
Rohatt életbe ez is úgy fog szakítani min grafon mint a thief 3

Kéne már egy 9800pro...

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Wing Rockling
"Részvétel egy sorsolásban, amivel egy utat lehet nyerni a Valve-hez" - :DDDDDDD Na ez a lexarabb az egészben, legalább valami normális helyre utaznék, de méghogy a Valve-hez! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! hülyéek.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

TeszteloPontHu
Plusz ott van a játék zenéje CD-n, plusz a korábbi Steam játékok...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

M@TriX
ésszel kell vásárolni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

háát, ez nekem elég drága lesz.
50 USD + 250eHUF az új gépre :)
M@TriX
cserébe mondjuk azonnal gémelhet vele :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Hát ha ennyi pénz akkor már csak jó játék lehet!
Morgoth
2 plakát +2 sapka +2 képeslap +1dobozt +matricák, 6000 pénzért... PpFfFfFfFfFf! Ez rablás fényes nappal!

\"A jövõ nem megjósolható, de feltalálható\"

Wing Rockling
Engem meg egyáltalán nem érdekel. Jöjjön má az a rohadt HL2 és kész, minek 20 fajta változat meg hálflájfsapka poszterrel! Brrrr...

igen
én azt legalább anyira várom mint a hl2-t :P

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Ch_Slater
a hl1: source, az a hl1 új motorral?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

JohnnySmith
Azt tudom csak aki steamen rendeli az kicsit szopik nem ?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

M@TriX
spec az alap az 8.900-ért elõrendelhetõ...

Punkerwork
nem tévedsz, kb ennyiért hozzák be az országba, erre még jön az adó + kis ker haszna

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

JohnnySmith
Vagy tévedek?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Árak nem jók mert van még plusz adó is.

M@TriX
azt elhiszem...

Benedekco
énis vennék 5kért hl2 kupont

[email protected]

Mé há nem?

Benedekco
van? akkor lehet hoyg veszek :D

Mé há nem?

és hol van de-inferno?????
a kedvenc pályám..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

vegyé kupont PH!n... 5k

http://thenamelessphoto.com/