Elítélték az első kaliforniai spammert

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem venném fejét, de a gépét igen. Örökre!

De ezek szerint az legális lenne, ha olyan leveleket küldözgetnének, amiben megkérdezik, hogy akarsz-e relkám e-mailt kapni tõlük. 😊 Akkor is tele lenne a postaládád - csak nem reklámokkal, hanem reklámozókat reklámozó levelekkel...
Bár ilyenrõl még nem hallottam
gz8
Golyó általi halál? Túl gyors...

Én a gázkamrát vagy a villamosszéket helyénvalóbbnak tartom (burn motherfucker, burn!)

(Na jó, ne legyünk szadisták, 30 év magánzárka is megteszi! )

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

h4x0r
Egy napon, valamikor a friss márciusban, a Spammer egy kietlen, mocskos falú folyosón lépked. Elgondolkodott, hogy megérte-e a spammelés. Amikor ezt a kérdést hangosan is felteszi, már egy üres szobában áll, amely lehetne egy zuhanyzó is. A kérdésre a hóhér válaszol:

- Szerintem nem.

Majd egy dörrenés hangzik el. Az e-mailezõk pezsgõt bontanak...

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

gebedjen meg az összes!

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

gz8
Csak húsz évet? Mi ez a nagylelkûség?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

én a többi szpemmer felkutatására fordítanám...

h4x0r
En husz evet varrnek rajuk teljes vagyonelkobzassal, amit az infrastruktura fejlesztesebe forgatnek vissza.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova