FIFA 2005 vs. PES4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laci
amugy hogy mire figyelj...hát nemtom,rengeteg gyakorlás kell hozzá,és probálgasd a különbözõ taktikákat
ajnálom a 4-4-2es felállást,a két szélsõ védõd gyors legyen,és invidual menüpontba a taktiknál a szélsõket attack-nál húzd felfele,és a támadásoknál fel fognak futni
egyebet nemtudok mondani,kérem kapcsojja ki :D
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Köszi
töltsd le a pes3 kézikönyvet,minden le van irva benne
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Nem vitatom a PES4 játékmenetbeli elõnyeit/hátrányait, javarészt nem is ismerem (éppúgy a FIFA ezen jellemzõit). Ugyanakkor én szórakozni ülök le, ha játszom, és nekem a FIFA sokkal szórakoztatóbb, de még csak nem is tûnik túl könnyûnek. Az ellenfél pedig csinált ott is egy-két okos dolgot, és tetszik, hogy a leszerelés végre valódi küzdelmet jelent.
Tudjátok, ez csak egy vélemény.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Skacok azt a videót nem lehet valahogy lementeni ?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Karesz: a játékos bármilyen folyamatban lévõ akciója megszakitható. Kiugratásnál érdemes használni, ha látod, hogy meg fognak elõzni. Ha nem akar mozdulni a játékos ezzel elinditható.
.
Na már most. Én nyitott vagyok mindenre, ha valaki elmagyarázza, hogyan lõjem be a ziccereim 80%-át minden körülmények között (mert a kapus mellett elhelyezni -a'la WE- nem lehet), akkor visszatérek rá. Szeretem a WEt, de már szarrá játszottam.
Amúgy a WE-ben a bambuló játékos ellenszere a supercancel(R1+R2).
Az AIról meg annyit hogy szerintem elég reálisan nyomja az AI, de azt meg kell mondanom, hogy én nem élem azért annyira bele magam a focis játékokba,nem állítgatom fél órán keresztül a taktikát, az alapfelállást, ezeknél azért összetetteb játékok tudnak csak lekötni. Naponta játszom egy-két meccset, és ennyi.
A Grafikus motor pedig összességében sztm jobb mint a WE-ben habár ott jobban néznek ki a játékosok, de a mozgásuk az ultraidétlen, amikor leszerelik õket és hanyattesnek fél perc alatt álnak fel, az azért elég irritáló.(A legjobb amikor elveszi a labdát és az ellenfél játékosa is meg az enyém is hanyattesik, a többiek meg csak álldogálnak és nézik ahogy tápászkodnak fel) Vagy pl a labda útja passzoknál sokkal reálisabb szerintem Fifában, WE-ben olyan kicsit mintha zsinóron húznák a labdát, aztán egyszercsak hirtelen lelassul.
Ettõl függetlenül a WE is jó játék nagyon élveztem amikor játszottam vele.
Nagyon fejlõdni meg csak az tud ami nem tökéletes, és ez teljesen igaz a WE-re, remélem sokat fejlõdik majd az új, mert azért nagyon ráfér.
A Fifa sorozat egy ideig nagyon jó úton haladt(98'-99'), de sajnos jött egy-két rossz év. Most szerintem visszatértek a jó útra.
Nos, én megpróbáltam lelkem rajta...Tényéleg úgy szerettem volna megszeretni, dehát nem ment! Elismerem, hogy az utóbbi idõk legjobb FIFA-ja de akkor is valahogy We után nem az igazi... Nekem valahogy nem adja át azt az érzést, azt az élethûséget.. Pedig sok dologban elõnye van a We-hez képest. Szóval sorry a Fifa rajongóknak, de szerintem a We jobb mint az Ea üdvöskéje. Azt azért meg kell említeni, hogy végre elkezdtek valamit odát, és talán 1-2 év múlva elõjönnek majd egy jobb cuccal.
Amit írtál arról pluhi, hogy "mellérúgatja" a gép a játékosoddal a labdát az szerintem nem nagyon igaz, a dolog lényege, hogy world classon nyilván jobban véd a kapus is, ezért pontosabban el kell találni a lövéserõt, gyenge lövéseket itt már kivédi, a túl erõsek meg értelemszerûen mellé/fölé mennek. Szerintem épp ez benne a jó hogy nem csak meg kell nyomni a lövésgombot, mint néhány korábbi Fifában, és épp ez az egyik fõ dolog amivel közelebb kerül a Fifa 2005-ben a góllövés élménye a PESéhez. Gyakorolsz még és menni fog ;)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"
A PES ezen a területen(AI) szinte behozhatatlan elõnyre tett szert. Persze odakint már alap a szélessávú net, tehát az online játék lehetõsége. Más kérdés, hogy szar a netkód.
Mondjuk nekem bill-rõl foci,eleve elképzelhetetlen...
Jobb az amúgy is,ez csak megerõsít!

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Amugy mostmár biztos hogy jobb a We7.Abban nem tudom mikor vert már meg valaki 5-1-re,mig tegnap Fifában a net-en szétaláztak...

a FIFA kommentárt tényleg nem tudom miért szidjátok sokan! szerintem egész jó dolgokat mondanak és változatosabb évrõl-évre. Idén pl tök jó hogy a Career módban meccs elején elemzi csapatom eddigi teljesítményét illetve 2, a tabellán egymáshoz közel álló csapat játszik akkor ecseteli, hogy mennyire fontos a meccs a számukra... szóval alakul! van fejlõdés!
WE/PES hangok terén sohasem volt a legerõsebb és sztem a PES4 sem fogja megütni ebben a FIFA színvonalát!
Az én szememben a Fifa a gyõztes!