Gyógyszer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
De amúgy nem szeretek szedni én se semmit.
Legutóbb a (szokás szerint igazából helyettesítõ) háziorvos kúrta fel az agyam. Bementem a fosós vírussal, hogy kérnék táppízt aznapra, mert nem tudok tuti dolgozni és hétvégén meg kipihenem. Aztán faggatott, hogy miket szedtem be, mondom á nincs otthon semmi most épp, ami jó lett volna. Ok aztán volt-e láz. Igen, volt 38.5, de lázcsillapítóval várni akartam míg lemegy. Oszt még õ kezdett el kiakadni, hogy fú hát ha láz van azt azonnal le kell vinni. Hát meg mi a faszom, VÍRUSOS bélgecit kaptam el, nehogy már az egyedüli lehetséges immunválaszt lecsillapítsam, hogy még tovább kelljen majd feküdni! Normális? Nem arra van a láz, hogy kiirtsa a bacikat és vírusokat? Majd ha nem megy le órákon át, akkor ok beveszek, de 3-4 óra alatt kiizzadtam. Ja meg persze összesen nem volt 1 nap nálam ez az egész, más meg szenvedett 3-4 napot is, mert szedte a kis buzi gyógyszereit... Ja meg mellékesen normaflore is volt otthon, ami ilyen bélrendbetevõ, de mivel nagyjából ok lett a gyomrom, ezért gondoltam még nem veszek be. Aztán azt is mondja, hogy ménem vettem be...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Tisacid
xanax hébehóba
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Ja és hangyát is szoktam néha szedni.
ám a fejfájás ellen nem hat:D:D
Acer Aspire one
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egyszerûen annyira összezáródik, hogy vagy megakad a torkomon, és kishíján kihányom, így felöklendezem, vagy ha szerencsém van akkor valóban átmegy a holtponton és kakor lemegy
valami teknika csak van rá, mondják hogy naaaagy nyelés, meg fej hátra, meg olyat is hallotam, hogy akkor sokkal nagyobb a torok ha az ember elõre hajtja a fejét.
Én mindenhogy próbáltam, sok-kevés folyadékkal, elõre-hátra hajtott fejjel. Komolyan már azon gondolkozom, hogy úgy ofogm lenyelni mint ahogy a kutyáknak meg macskáknak tuszkolják le, bele a kajába azt lenyeli, csak az a baj, hogy akkor azt is elkezdem rágni, és akkor megint keserû meg nem tudom
Biztos gyógyszerfóbiám van, ahogy neked is gondolom.
Mert étel simán lemegy, de mikor tudom, hogy na most gyógyszer kerül a számba és azt kell lenyelnem, akkor valahogy nyelési inger kudarcot vall. Csak hosszas szájban lévõ forgatás után bírom nagy nehezzen letuszkolni, még a legapróbbat is.
Amúgy én is zsenge fiatal korom ellenére 4-5 gyógyszert tartok magamnál, azért mert egyszerûen szükség van rájuk. Utálom amikor hadoválnak arról h gyógyszerfüggõség meg blabla, biztos sok hülye csak viccbõl szedi, de sajnos vanakinek egyszerûen muszály. Persze mindegyik csak tüneti kezelésre jó, de egy ilyen gyomorult országban, ahol az Eü. lényegében csõdbe ment, nincs más választás.Pl.: Voltam dokinál x betegséggel, 6 vizsgálat után elküldött egy válrándítással, h: "hát sokmindentõl lehet"... Legutóbb meg a háziorvos baszott ki velem, mert ugylátszik már nem lehet gyógyszer recptet kapni ebbena kibaszott országban, mert recept helyett egy kockás papírra felírta h mit vegyek meg a saját zsetonból, támogatás nélkül... szóval kérdem én: MIFOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN? ha így megy tovább, lassan csak egy 6ásos gyógyszer marad: a HP, ami nem csak orvosság deviszont gyógyszer is.
Ne szüpürtyöjjé!!!!!!!!!!
van valami ötlet, hogy hogy érdemes lenyelni egy gyógyszert? valami teknika?
hogy ugye az orvostudomány csak szerek hatásait jegyezte csak fel és hasznosította (megfigyelésbõl ugye hogy ez a gyökér meg egy szer erre meg arra a betegségre jó) és nem a beavatkozási helyet, ill. hogy sok közülük csak tüneti szinten kezel.
beszélt számokról hogy mittomén a gyógyszerek 60%-kának nincs semmilyen hatása. És hogy a biotech fejlesztéseknek köszönhetõen majd az Összes gyógyszer összesen 400 ismert targetpontja kb 6000 targetre fog bõvülni, vagyis ezekben az évtizedekben- századokban olyan hatalmas áttörés lesz majd ugye folyamatban, ami a több ezer éves orvostudományt egy suhintással fogja maga mögé utasítani ezen a téren
Ha még gyógyszer mellékhatás is, nem fog feltûnni XD
Csak viccelek persze!
Na megyek, és beveszem a gyógyszerem.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
fájdalomcsilapitot fincsi volt
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
hogy tud vízszintesen nõni egy fog?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Már januárban kivették az uccsót, azóta semmi baj. Egy profi szájsebész szedte ki, aki mellesleg fõorvos az egyik kórházban, szal nem volt semmi gond, mint írtam nem volt közben semmi fájdalom...
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
az a baj nálad hogy mind rossz irányba nõ! ha nem lenne ennyire gáz, megvárhatnád amíg csak minimálisan is kinõnek, és akkor már szinte semmilyen fájdalommal nem jár a "mûtét"
ja és még valami.... ha egy mód van rá, mindenkinek ajánlom hogy magán-paxisban dolgozóval végeztesse el a munkát, igaz hogy 5-10 rongy, de kapsz normálisan(!!) helyi érzéstelenítõt, és lehet hogy máshol nem de nálunk az orvos bácsik a kórházban nem nagyon ügyelnek arra, hogy minél kevesebb fájdalommal járjon egy ilyen beavatkozás!!
váz
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
semmi nem lett vele, szenvedtem, elmúlt
Fogak száksz, ki kéne vetetni az összeset, és helyette adamantiumot beültetni, hogy a betont kiharapjam. :@
Maga a mûtét egyébként egyáltalán nem fáj, az égatta világon semmit nem éreztem(érzéstelenítés powwa), csak annyit hogy matatnak ott valamit. Amit ki kell bírni a rákövetkezõ 1 hét.