23
-
#23 Nem ettöl kell félni, hanem amit az emberek egymással a mindennapokban müvelnek, ahhoz képest a kergemarhakór is fuvallat csak.. -
#22 Ja hát ezt nem kellett volna reaktiválni ha már kimult magától, bár ugyis lesz mindig valami, aztán azt majd lehet nézegetni, meg a rágcsálókat kinozni vele.. -
AtisH #21 Menjenek a Holdra vagy messzebb kisérletezni. Ha valamit elb@sznak akkor legalább csak ők szívják meg.
Az a gáz, hogy -szerintem- soxor "jáccanak a tűzzel" a kutatók és elég egy kis hiba vagy előre nem kalkulált esemény és akkor majd ártatlan milliók élete forog kockán. Vagy csak én vagyok ennyire paranoiás??? -
#20 SzVSz a terroristákra, a korrupcióra, stb.. gondolt. -
#19 lehet okosabbak nalad es tudjak mitcsinalnak, meg jo hogy nem te vezeted a projectet.. -
Shadow_THH #18 Tudósok újraélesztették az 1918-as járványt okozó influenza vírus halálos génjeit, annak reményében, hogy megtudják mi tette ezt a családot annyira virulenssé
nem értem, milyen családot? a spanyolnátha virusellenes, vagy a kiccsaládja valakinek? -
nebancsa #17 Azért az is elgondolkoztató hogy 1918-óta nem bukkant fel ez a vírus, valszeg az emberiség imunis lett rá, különben azóta többször elterjedt volna mint az infulenza... -
#16 Nekem is ez jutott eszembe! Inkább villognának egy év múlva, hogy megvan az ellenszer és ha esetleg megjelenne újra a vírus akkor már van ellene gyógymód. De amíg csak azt tudták elérni, hogy újra feltámasztottak egy ilyen vírust addig nem kellene pattogniuk. -
rolika #15 csinálják, mert nem árt ha sikerül valami ellenszert fabrikálni. de minek kell nyilvánosságra hozni? hogy mindenki felfigyeljen rá? -
#14 Játszatok csak......m@rhák.
Ha meg kikerül, sorry vagy mi? -
#13 'Állítólag' (minden szakember ezt mondja) az afrikai esőerdőkben több tízezer olyan vírus van ami hasonló mint az ebola v a HIV... -
valaé valaé ná #12 Pontosabban, muszáj ilyenekkel kisérletezni. Különben megint meghalhat néhány millió ember. -
#11 talán nem kéne ilyenkkel kisérletezni -
Piscator #10 Bizony, a buta szárnyasok...meg Kína(távol kelet). -
#9 Lehet, hogy az aids is ilyen volt... -
dez #8 Volt már rá példa, hogy nagyon kicsin múlt. -
dez #7 Megelőztél (bár más szempontból emelted ki). -
dez #6 "...és pillanatnyilag nem sok védelmünk van ellene." -
#4 "...még ma is létezhetnek a vadmadarak körében, és pillanatnyilag nem sok védelmünk van ellene" - Szal ha véletlenül kiszabadulna a laborból, akkor a madarak voltak... -
dez #3 Az hiba, ugyanis a vírusokat tudják a legkevésbé megfékezni, főleg az ilyeneket. Szóval inkább ne szabaduljon el, mert az eléggé őngól "jellegű" lenne... -
Xboxman #2 Túl sok filmet nézel... -
norbi83 #1 Na jólvan.
Attól nem félek, hogy újra elszabadul, vagy ha mégis, akkor nem tudják megfékezni, dehát azér mégse kellene ilyesmivel szórakozni, vagy igen?