765
Depresszió
-
GPx8 #605 Gondolod, hogy az együttes tehet a gyártási hibákról...?
Amiről tehet az együttes: pl. ha szarul zenélnek. Élőben megközelítőleg sem szólnak úgy a számok, mint a lemezen. Na akkor reklamálhatsz, hogy átbasztak, mert stúdió bűvészkedés az egész, az együttes meg szar. De itt nem erről van szó, ügye? -
#604 alap hogy visszaküldöm csak bosszant! -
GPx8 #603 Ennyire nem lehetsz lúzer, wazze! Vidd vissza a DVD-t és cseréltesd ki! Valószínűleg gyártási hibás. Megnyugtatlak, nagyon sok ember megvette és semmi baja vele. -
#602 Bazmeg! Megrendeltem a Depresszió 5 éves szülinapi dvd-jét és egy NAGY FOS!!!
se az asztali dvd, se a gépbe nem jácca le belőle egy csomó dolgot vmilyen hiba miatt! milyen ótvar szart adnak má 4000 forintért?!
eddig tartott hogy eredetibe veszem a depi cuccokat!
Most pedig LETÖLTÖM az ébredés útjánt többet ezt a hibát nem követem el! -
#601 és most hova szarjak? :P
ez a "reklám" része az egésznek.. -
Hajnalcat #600 És, annak miköze van ahhoz, hogy a stílusuk hasonló-e vagy sem? Ugyanúgy felfedezhet mondjuk egy Audioslave (grunge) egy Katatoniát (gothic). Csak példaként hoztam fel két különböző stílusú rockkot. -
kukac7 #599 mar bocs, de a tcs fedezte fel a depit, a depi meg a road-ot.
allitolag. :) -
#598 a hangzás full megváltozott sztem. eleve az hogy más stúdióban vették fel.. -
#597 Hmm...
Láttam már párszor zeneszoveg.hu-n, h van egy-két cím, amivel még nem találkoztam.
Pl.:
Diend
Fulladt erotika
Szving
Vki tud ezekről valamit? -
#596 Így újra meghallgatva sztem tele van klisékkel az album, maradt az egy életen át hangzás nagyjából csak kis változás van. Ma bementem itt Cegléden a 'Music Center' cd boltba, jövő péntekre hozzák, és le kellett tenni 2000-et 'foglálónak'. Remélem kapok vissza majd belőle.
Yahm és a Még1x maxin jobban szólt a Még1x. -
#595 nah meghallgattam az albumot (az újratöltésből van kicsi hátra, mind1)
még él, mindíg ittvan mindkét énem, széttép és egyben is tart amíg élek: az egyik felem azt érzi hogy ez egy nagyon jó album, fasza hangzás, jókis zúzás..
a másik felem pedig hogy ezt már halottam valahol ..a szövegben már nem tudnak újat mutatni...sokat akarnak mondani , de valahogy elvész az egész...
meg aztis unám már hogy szinte minden számban van egy rész ami úgylátszik alap a depi számokban: pl. tagadás végén a nemakarom azt szeretni vagy 50x, és NEEEEEM, én NEEEEM meg a Még1x-nél a nemhiszem el...nemhiszem el...még1x NEEEEEM
szóval a depi az depi, az igazság pedig az hogy az amíg tart magasra tette a mércét anno... -
#594 hmm, most hallgatom az albumot (track 7)...
a szöveggel szerintem oltári nagy gondok vannak :| vagy legalábbis a rímeléssel :D
a régi depi volt a legjobb , tiszta erőből(!!), amíg tart
aztán átcsúszott divatzenébe az egész..a zene jó, csak a ... -
#593 Köszi, hátha sikerül. :D
Nem vagyok akkora blekkes, sőt. Majd tíz év múlva.
Amúgy pedig láttam velük egy interjút, gondoltam benézek ide, itt mi a vélemény. :) -
Hajnalcat #592 Bocsánat, hogy ennyire durván fejeztem ki magam, de már megszokhattad. -
Hajnalcat #591 Már megbocsáss, de a Tankcsapdá-nak és a Depresszió-nak teljesen más stílusa van. Szóval innentől lényegtelen a feltételezésed. -
kukac7 #590 jaja.
depi a tcs-tol lopott, a road meg a depitol.
aha. :D -
#589 Nemtok sokat, de megpróbálok:P
Yahm amugyan meg 'blekkerként' depresszió topicba írsz? Ez összefér?
-
Hajnalcat #588 Megnéztem a mai Megawattot és láttam a Depresszió új videóklippjét és a Road új videóklippjét is. Már csak azért is érdemes megismernem mindkét együttes új lemezét, mert mindkettő fellép a szeptember 23-ai metál fesztiválon nálunk. Vélemény: A Depresszió új videóklippje A mi forradalmunk nagyon tetszetős lett. :) Főleg a zenéjükbe csempészett kisebb zongorabejátszások tetszenek (ha jól hallottam, hogy zongora volt). Végre egy kis újítás is, ezzel talán még jobb lett az eddigi számoknál. Szóval már alig várom, hogy a többi számukat is hallhassam az új albumról.
A Roadtól most hallottam életem során előszőr számot. A gitáros fickónak érdekes hajformája van. :D Amúgy a Ne mondd számuk egy az egyben Depresszió koppintás, már bocsánat a Road rajongóktól, de tényleg. Amúgy jó, tetszik, csak hát nincs egyéni stílusuk, mert átvették a Depreszió-ét. Azért biztos hogy jó a többi számuk is, csak én úgy vélekedek ezekről a dolgokról, hogy minden együttesnek saját egyéni stílust kéne kialakítani, nem pedig a másikat lekoppittani.
-
Hajnalcat #587 "persze, en sokoldalu vagyok. :D"
Jó tudni. :) -
#586 Szólhatnál az érdekemben. :D
2000 postaköltséggel, simán megveszem.
Én írtam neki emailt kuolevasielu kukac gmail címmel. -
#585 Kicsit sokallom az új albumért a 2200 + postaköltséget :P
Ha kicsit olcsóbb lenne, simán rendelnék, most inkább átgondolom. :D -
#584 egyszemélyes ug black
öcsém haverjának project-je, ő énekel még sudden death-ben is -
#583 dunga, ez bejövős, nyers, dallamos. :) -
#582 Első két album még okés. Egyébként az In Flames új számaiban is a tinivilág tükröződik. :)
x569 dunga: nem ismerem őket, rájuk keresek. -
#581 nem értem pontosan mire írod hogy tiniknek szól, ha írsz példákat és kielemzed azt megköszönöm. -
kukac7 #580 persze, en sokoldalu vagyok. :D
#566: a depi nagy banda?
hol?
esetleg kicsiny hazankban. :)
#567: nagyon sajnallak, pedig az ev egyik legjobb albuma szvsz.
#568: kepzeld, en mar vasarnap ota hallgatom.
a zene az jo, de a szoveg... meg mindig azt mondom, hogy tiniknek valo.
persze a depi jol csinalja azt, amit csinal: minel tobb lovet kisajtolni a fiatalokbol.
erre jo pelda az olcso album ara is.
en boritekolom nekik az arany vagy platina albumot.
elvegre szart csinal, de azt jol. :)
metal karacsonyon meglatjuk mit alkotnak. -
Hajnalcat #579 Kukac szövegíró és zeneszerző? Loál. :D Ez új nekem. Erről az oldaláról még nem ismerem. De ha Ő írja...biztos így van. :DD -
#578 nahm lányeg, h mocskos yo lett az album
[#Rock_on] -
#577 de ő a bithumen-t kérdezte -
GPx8 #576 Bitumen az, amibe beleb*sszák az ilyen hülyegyerekek fejét! -
#575 Én is nagy Depis vagyok! Tegnap jelent meg az album, de már este megvolt! :D
Amúgy istentelenül jó lett!!!!!!!!!!!!
Letölteni: bithumen vagy majomparádé(én innen szedtem, de ide nem egyszerű bejutni!) -
#574 pont most yött le nekem első szám megy
remélem yo kis album lesz, hétvégén meg is veszem erkóban -
menzaboy #573 bocs de mi az a bithumen ?
ja és nem mérgezem magamat ilyenekel hogy cigi
én szivarozni szoktam:D -
#572 bithumenen tuti van :l
vagy 1 napig nem szísz cigit /nem iszol stb és megveszed -
menzaboy #571 áááááááááá kövezzetek meg el írtam az album címet (Az Ébredés Útján) na most jó:) -
menzaboy #570 helló mindenkinek fanatikus Depressziós vagyok:) és az lenne a kérdésem hogy honnan lehet letölteni (Az Ébredés Útja) címü albumot ha valaki tudna adni egy linket vagy nem is tom bármi jó csak valami megoldás legyen -
#569 Aetherius Obscuritas-ról vélemény? -
#568 teljesen pártatlan vagyok egyébként, ha szar lenne a lemez akkor az lenne róla a véleményem hogy szar. ha szar lenne akkor nem hallgattam meg volna tegnap óta 10szer az albumot.
ha pedig szövegíró vagy akkor te is tudod hogy nehéz eredeti szöveget írni. -
#567 Nem szállok bele a vitába, mert magyar vonalon csak a folk és a black underground bandákat hallgatom, nem értek a Depresszióhoz, de az új In Flames is szar. :) -
#566 a depi is nagy banda.