2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
Grenzjager #1593 Armada (ZTE)
a levél
-
#1592 Ítélet: másfél év felfüggesztett -
Grenzjager #1591 A "huligántörvény" a szurkolók szemszögéből
-
Grenzjager #1590 "A Bács-Kiskun-megyei rendőr-főkapitányság összesen tizennyolc szurkolót állított elő a vasárnap rendezett Kecskemét-Ferencváros labdarúgó-bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban.
Dr. Nyíkos Tamás főhadnagy, a főkapitányság sajtószóvivője a Népszavának elmondta, több helyen tévesen jelent meg, hogy az előállított drukkerek kizárólag fradisták voltak.
- A mérkőzés napján, délelőtt, Kecskeméten tizennégyen verekedtek össze, a kihallgatások után három fő ellen indult garázdaság gyanújával eljárás - tájékoztatott a szóvivő. - A drukkerek klubhovatartozását nem vizsgáltuk, ennek az eljárás szempontjából nincsen jelentősége, de nem kizárólag fővárosiak vettek részt a verekedésben. A stadionban egy szurkoló pirotechnikai eszköz birtoklása miatt gyorsított eljárás keretében 30 ezer forintos pénzbírságot kapott.
Amennyiben utóbbi elkövető ezt az összeget lerója, abban ez esetben továbbra is büntetlen előéletűnek számít majd.
Dr. Nyíkos Tamás hozzátette: további három személyt a stadionban állítottak elő, velük szemben garázdaság miatt gyorsított eljárás indult. Az ősszel életbe lépett jogszabályi változások után a stadionon belüli rendbontás a "stadion rendjének megzavarása" címen bűncselekménynek minősül.
- Ennek a három személynek az esetében feltehetően hamarabb születik ítélet, míg a délelőtti verekedés résztvevőivel szemben a megszokott eljárási rend szerint jár el a bíróság - hangsúlyozta dr. Nyíkos Tamás.
Lapunk úgy tudja, a Bács-Kiskun-megyei bíróság általában nagyon gyorsan hozza meg ítéleteit, így a garázdáknak sem kell sokáig várniuk a büntetésre." -
Grenzjager #1589 egy újpesti a ferencvárosi szurkolói kártya ellen -
Grenzjager #1588 el kell ismerni jól szóltak
-
sanyiute #1587 hehe:D -
Grenzjager #1586 ez így a faja :P
Millwall Football Club - West Ham United Football Club
The Den 12:30 17/09/2011
-
Grenzjager #1585 alkottak a poroszok:)
Zurück in der Königsklasse
-
Grenzjager #1584 Hajduk - Dinamo
-
Grenzjager #1583 Fehérvári bohózat
Újabb fejezetéhez érkezett a Videotonnál folyó bohózat. Tegnap szurkolói fórumot tartottak a klubnál – olyat, melyet Magyarországon még soha. Erre a fórumra ugyanis nem mehetett be akárki – és nem kérdezhetett akármit.
Persze, a klub vezetőnek óvatosság érthető volt. A portugál Paulo Sosua szétverte a bajnokcsapatot, a héten a tizenötödik légióst szerződtette le, miközben magyar futballista már alig játszik a Vidiben. Közben kirúgta a csapat meghatározó egyéniségeit, aki segítségével a gárda tavaly bajnok lett.
Persze, csapatot lehet építeni, ezzel csak az a baj, hogy Sousa egy kész csapatot vett át, amelyik bajnok lett tavaly, a mostani, zsoldos-hadsereg pedig mindössze hetedik a bajnokságban, ráadásul már tizenegy pont a lemaradása a listavezetővel szemben.
Mindehhez a vezetők statisztáltak, most pedig talán rájöttek, könnyebb a szurkolókat kizárni egy ilyen fórumról, könnyebb nem meghallani, meghallgatni az elégedetlenkedőket, mint belátni saját hibájukat.
A szurkolói fórumon, kérdéseket csak előre, a facebookon lehetett föltenni, a rendezvényre bejutni csupán érvényes szezonbérlettel, illetve VidiClub-kártyával lehetett. Igaz, ez utóbbit már nem is lehet kapni, mivel csak augusztus 31-ig árusították. Ráadásul aki mégis megpróbálta „kijátszani” ezeket az intézkedéseket, az falba ütközött, és ezt szó szerint kell érteni. A fórumnak otthont adó Városháza bejáratánál ugyanis hat nagydarab, fekete ruhás biztonsági ember állta az érdeklődő útját, míg az fel nem mutatta valamelyik passzusát.
Persze, aki bejutott, az is csak hallgathatott egy ideig. Hallgathatott egy szép mesét egy már-már Európa-hírű Videotonról, amelyik az elkövetkezendő három évben majd megmutatja az öreg kontinensnek, miként lehet egy magyar csapatból ha nem is Európa-hírű, de az Európai Kupákban minden évben szereplő, lehetőleg a csoportkörig eljutó gárdát építeni.
Persze, a mese és a valóság között szinte mindig óriási szakadék van – most is.
A már-már álomra szenderítő mese után aztán a szurkolók is megkapták a szót.
- Az jó, hogy egy év után végre van ankét, de Sousának mondom: ne higgye, hogy ilyennek kellene lennie egy szurkolói ankétnak. Nem kéne kriminalizálni a drukkereket. Akik eljöttek ide, azok imádják a klubot, sokkal jobb lett volna, ha személyesen is lehetett volna kérdezni – mondta egy középkorú úr, melyet társai tapssal jutalmaztak.
Persze, lehet, hogy inkább sírtak volna.
A Videotonnál a nyáron elkezdődött egy folyamat, ami lehet, hogy egyáltalán nem jó irányba megy. A történetes során az első bajnoki címet szerző gárda szétverése, a sok, a magyar bajnokságból egyáltalán nem kimagasló légiós Fehérvárra költöztetése után már a szurkolóknak is megszabják, hogy egy számukra összehívott fórumon mit kérdezhetnek.
Ez Magyarország 2011-ben.
Fehér György
Kriminalizálták a Videoton drukkerfórumát - index.hu -
Grenzjager #1582 -
Grenzjager #1581 minden Fradista terrorista, de nem minden terrorista Fradista? :):):):)
komcsik alatt legalább fasisztával volt e mondat, nem terroristával :)) -
#1580 hát igen :)
ahol kubatov az elnök...
minden esetre örülök hogy nem váltottam ki ezt a fost igaz mióta ez a kártya megvan sajnos nem tudok bemenni a hazai meccsekre és néha hiányzik azért:( -
#1579 * Jó pár éve járok Vidi meccsekre, de még egyszer se akartak igazoltatni/bevinni, mert nem garázdálkodtam. Pont azok ellenzik a legjobban akik gerjesztik ezt az egész balhézós témát. Felőlem nyugottan balhézhatnak, ustawkázhatnak ha nem egy adott klub hírnevét rontják vagy más szurkolótársukat veszélyeztetnek/zavarnak vele. -
#1578 Aki nem balhézik, még mindig nem lesz kommandós egységek célpontjában. -
isi #1577 megvan a pendriveom! Most éjszakai műszakos leszek, ha lesz rá lehetőség párat fel is nyomok! -
Grenzjager #1576 A Terrorelhárítási Központ (TEK) az új törvényre hivatkozva már napokkal ezelőtt megkapta az FTC zrt-tól a szurkolói kártyák adatait! -
Grenzjager #1575 danken MekLóg -
Grenzjager #1574 augusztusi ustwaka
ARYAN GREENS(Ferencváros) - ANGOL BRIGÁD (Újpest)
A küzdelmes, férfias test test elleni fair küzdelem megint összejött, kékek, liberók, média nélkül .
-
sanyiute #1573 azon a meccsen is kint voltam :D 4-1 lett ha jól emlékszem -
Másik tuti :D
-
isi #1571
A diók is repesztettek Budapest felé pár hete :D -
Grenzjager #1570 mert elkezdte fojtogatni. Én a segítségére siettem, kaptam érte egy pofont az elnöktől, majd megindultak a hazai drukkerek, akik eléggé túlerőben támadtak be minket. Elcsattant sok pofon
zsííírrrr -
Grenzjager #1569 azt MTK HOOLIGANS miatt már mindenki nyilatkozik!!!!
Az MTK-drukkerek elismerik, hogy szidták Orbán Viktort a Videoton-Puskás Akadémia elleni másodosztályú bajnokin, ám a meccs utáni verekedésre másképp emlékeznek, mint a hazai csapat elnöke. Az [origo]-nak nyilatkozó egyik szurkoló szerint a hazaiak támadtak rájuk, a felcsúti elnök fojtogatta a társát, akit később heten-nyolcan rugdostak a földön. Egy másik MTK-s a mérkőzés alatt nem látta Orbánon, hogy zokon venné a bekiabálásokat.
Vasárnap az NB II-ben az MTK idegenben verte a Videoton tartalékcsapatát. A találkozón a vendégek szurkolói szidták a helyszínen lévő miniszterelnököt, Orbán Viktort, a lefújás után pedig verekedésig fajultak az indulatok.
Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke az [origo]-nak úgy nyilatkozott, hogy a meccs után felszólította az MTK-sokat, hogy fejezzék be a minősíthetetlen viselkedést, és hagyják el a stadiont. "Erre fellöktek, és megpróbáltak megrugdosni, de szerencsére ebben Vincze István és Kiprich József megakadályozta őket. Ezután megjöttek a biztonságiak, és a segítségükkel kitessékeltük a csoportot a stadionból" - mondta Mészáros.
:d
mééééééééég :)
ACAB -
Grenzjager #1568 jöhet mind :)))) -
isi #1567 nekem van rengeteg old style képem... ha megtalálom a pendriveom betolom ide őket. -
Grenzjager #1566 ezen a meccsen volt kint a "Magyar bajnokok lehettek, magyarok sose" drapi is. Arról van képed? -
#1565 dehogy béna
kurva jó -
Ötletes. -
#1563 -
#1562 Íme :)
-
geo91 #1561
volt róla kép is, de most nem találom... :/ -
isi #1560 Volt a Kispestieknek 1 jó koreojuk a zsidók ellen, az volta rajta, hogy Újra divatba jött a garbó.. nekem az nagyon bejött :D -
#1559 hát nem tom, én elsőre megértettem ezt a coreot, szerintem inkább veletek van a gond:D -
#1558 emlékszem abban az évben amikor a diók kiestek a centenáriumi évükben, a lilák elénekelték kedvességből a boldog szülinapot című örökslágert! xD -
sanyiute #1557 mert béna a koreó :D annó diósgyőriek is asszem kiírták maguknak hogy süss fel nap... nem kell mondanom hogy van a dal :D kb. "fagyi vissza nyal" -
isi #1556 Sose hittem volna, hogy magyarázni kell egy koreot..... -
Solt #1555 Katica nem csapatot jelképez, csupán azért van ott, mert még neki is több pöttye ( pontja ) van mint a lila makiknak... -
#1554 jáj ne csináljátok már. a katica nem egy csapat.általában 7 pöttyük van azaz 7 pont.az Újpestnek meg ennél kevesebb.ergó a katicának is több pontja van mint az Újpestnek.az Újpestnek szól,mivel őket nevezik előszeretettel lila majmoknak.magukat disznókkal ábrázolják,mivel őket meg kondásoknak szokták hívni.ennyi.