20
 • Laci
  #20
  Jajj ugyan már gyereket, komlexusok, idegbajok ilyen zavar olyan zavar...

  Egyszerűen csak arról van szó, hogy a fickó hazugsággenerátorai első körben ezt a verbális bughalmazt és egyben gusztustalan és teljesen logikátlan, hazug baromságot javasolták neki, aztán amikor a kijelentéseket utána leellenőrizték, megkérdezett a megkent ügyvédeiből néhányat hogy most akkor mi legyen, mert ez tényleg durva, aztán gondolom a végén abban egyeztek meg, hogy a legjobb megoldás ez a nyilvánosság előtt való UNDO művelet. De ha egy ennyire nagy baromságsorozatot kell visszavonni, az már rég nem kéne hogy hiteles legyen, de fogadok egyesek még ezek után is az Ő és cége fényezésével fogják intenzíven tölteni az idejüket. Hosszútávon mondjuk nem hiszem hogy ez kifizetődő, de akkor csak hajrá!
 • Tetsuo
  #19
  :) nekem is bannolni szokták az ilyesmit..
 • pafi
  #18
  ballmer iPod
  Na megtaláltam. Ezt még akkor csinálták, mikor kijött az iPod.
  Nézzétek meg qvajó!
 • NEXUS6
  #17
  Nekem is az a véleményem!

  Nem biztos hogy valóban súlyos, talán egy túlkompenzált kisebbségi komplexusból fakadó személyiség zavar.

  Asszem ő se tudta befelyezni az egyetemet mint a cimbije, szerintem ez okoz nála idült fruszrációt.
 • lola
  #16
  Tisztelt moderátor!
  Miért moderálandó szöveg az, hogy nekem az a véleményem, hogy Steve Ballmer elmebeteg és gyógykezelésre szorul?
 • Piscator
  #15
  "Visszavonta..."
  Na azért.
  biztos a sok sg-s véleénytől :)
 • mechorg
  #14
  Valamikor mondtam valamit valakinek valahol, de nyilván félreértette ha megsértődött...
 • strogg
  #9
  Nah ilyen hülyeségek miatt van elegem a wines világból. Most tényleg nem fikázni akarom a wint (véleményem úgyis ismeretes), de ilyen gondolkodású vezetőkkel az m$ lassan pont annyira baxik ki a vásárlóival, mint egy virnyák író programozó.:)))
  Egyébként most komolyan. Észrevettétek, hogy nincs mégegy olyan cég, amely ekkora szinten baxna ki (ilyen döntések,ötletek), és ennyire fenyegetné a vásárlóit? (BSA) És jól jellemzi a felhasználók birka gondolkodását a következő.
  Ha egy TV, videó, vagy bármilyen más gyártó elkezdené ezeket leművelni, a fogyasztó szó nélkül a konkurens terméket venné. Míg az informatikai iparágakban ez eszébe sem jut.
  Erre épül az m$. Ilyen "birka" felhasználókra.
  Szerintem.
 • papabear
  #8
  Ja kiírja, hogy amíg az updatet le nem töltöd, nincs net. Ja, hogy nígy nem is lehet letölteni?
  Irány a bolt, 1-2 héten belül már kapható a frissítés. Otthon aztán feltelepítés után 2 nbappal másik hiba, újra az egész...
 • DW
  #7
  Akkor félpercenként disconnect lesz:D
 • Cleawer
  #6
  olyan számítógépeket terveznek amelyek lekapcsolódnak maguktól a hálórol,biztonsági rés esetén? az opreendszerbe van a hiba ,nem a gépbe(szerintem)
 • the Godfather
  #5
  "Ballmer egyébként hágai útja során az újságírók kérdésére hivatalosan is megerősítette, hogy a Windows XP utódjának szánt Longhorn operációs rendszer 2006-ban fog megjelenni. Mindez azt is jelentheti, hogy a szoftver csupán 2006 december 31-én kerül a boltokba."
  Ez kérem ki van csukva, mert eleve kizárt hogy karácsony után jelenjen meg, és ha karácsony elött jelenik meg, akkor a legjobb idöpont az iskolakezdés elötti idöszak. Mert ha nem igy történne meg, akkor nagyon sok pénztöl esne el a " The Firm", (ugyebár januárra mindenki elköltötte a pénzét) illetve sok-sok hardver gyártó cég, mivel hogy uj Windows-hoz ujjabb hardverek dukálnak, ugy-e, persze nem feltétlenül....szal 2006 nyara....de remélem addig a Linux annyira ismert lessz, hogy nem lessz annyira szükség winfosra.
 • dez
  #4
  "Egyik hüleséget mondja a másik után!"

  Ez nem csak hülyeség volt, hanem szándékos hazugság...
 • NEXUS6
  #2
  "A redmondi cég vezetője hozzátette azt is, hogy hasonló esetek azonban a Windows operációs rendszereken nem fordulhatnak elő, mivel a Microsoft egy működő digitális másolásvédelmi technológiát (DRM) fejlesztett ki."

  Mivaaan?
  Egyik hüleséget mondja a másik után! Ez el is hiszi azt amit mond, vagy csak azt hiszi, hogy mi elhisszük, vagy azt hiszi, hogy a médiának csak ilyen fekete fehér igen nem gonosztengelye szabadvilág mondatokat nyilatkozhat?

  "Ezen kívül dolgoznak olyan számítógépek kifejlesztésén is, amelyek egy biztonsági rés érzékelése esetén automatikusan lekapcsolódnak az internetről vagy a belső hálózatokról."

  Na de ki érzékeli ezt a biztonsági rést? A kompjúter bizti nem, mert ha képes lenne rá akkor nem is lenne biztonsági rés.

  Ezek szerint a vállalattól kap egy riasztást, hogy amíg nem frissíti a legújabb sp-vel a rendszert addig kaput inyternyet.
  Úgy is uncsi volt már a sok féreg meg spam meg melissza.
  Az új virnyákok majd szépen küldenek egy csomó téves riasztást a levlistán levő haveroknak, aztán a gazda gépet is kilövik, a nyugati félteke meg sötétségbe borul. Gratula.

 • Keroo
  #1
  "Ezen kívül dolgoznak olyan számítógépek kifejlesztésén is, amelyek egy biztonsági rés érzékelése esetén automatikusan lekapcsolódnak az internetről vagy a belső hálózatokról."

  Amely funkció természetesen kikapcsolható lesz...