24
-
#24 Abból is úgyan ilyen nagy gebasz lenne ha az emberek 80%-a használná a Modzillát és csak 20% az IE-t, más meg nem lenne.
A M$ hívők azt nem tudják megérteni, hogy nem az a gond alapvetően, hogy a Modzilla biztonságosabb mint az Ekszporetár, vagy fordítva, kinek hogy tetszik.
A gond az, hogy többé kevésbé egy oprendszer van, amibe integráltak egy bizonyos böngészőt. Ergó, ha miklóska a számtekközépiskolából a frissen szerzett programozói tudását csak brahiból, különösebb rosszindulat nélkül, virnyákok irogatására fordítja, akkor hanyatt tudja vágni az egész "civilizált" világot.
Valamivel jobb lenne a helyzet, ha az oprendszerbe nem lenne beintegrálva az a qrva böngésző, mert akkor ezen a piacon még valami verseny is kialakulna, ami a cyberdiverzivitás/gyk. programok változatossága/ növekedésével járna, vagy is a net nem lenne ilyen érzékeny a fertőzésekre.
Nem sajnálom a M$ milliárdos profitját sem, tök örülnék is neki, ha nem azzal érné el, hogy a pc piac 90%-át a kezében szorongatja. Ha ugyan ezt 25%-os részesedés mellett, több más versenytárs mellett tudná produkálni, még talán szurkolnék is neki. -
whitehawk #23 Ez a 2003-as szöveg mért érdekes most? Most a Netscape 4.6 elavult régen, és az IEből is van 6os. A Mozilla 20-25% körül jár használtásgban. -
Piscator #22 Volt már régebben egy kép Balmerről ,ahol nagyon náci feje volt. :P
Na de ehhez mit szoltók:"A hackertámadásról annyit, hogy a 4-es Netscape firewallja abból állt, hogy kidobott egy ablakot (javított verzió, mert az eredeti nem is csinált semmit), ha letöltés kezdődött a gépről!
A mozilla lehet, hogy nem fagy le a hibás TAG-től, de még a jót is hibásan jeleníti meg.
Párhuzamosan fejlesztettem egy weboldalt Iexplore 5-ösre és Netscape 4.6-ra, amit elvileg jobbnak tekintettek az Iexplore 5-nél. De csomó mindent egyszerűen nem ismert a csoda netcápa! Így nem cucc stabil böngészőt csinálni! Vajon miért van az, hogyha járok pl. a goldengate-en, akkor ki van írva, hogy a szavazás csak Iexplorerrel műkszik. Olyannal valahogy még sohasem találkozta, hogy csak operával műkszik, vagy csak Mozillával műkszik!
Az a baj, hogy az Iexplore felhasználók nyugottan ülnek a seggükön, és nem bántanak senkit! De az Opera és Netscape felhasználók meg csak azt keresgélik, hogy hogyan tegyenek keresztbe az Iexplorereseknek! Pedig ha valaki nekiállna az Operát vagy a Mozillát hackelni, mindjárt nem lenne fenékig tejfel. Csak a fene se fog olyan rendszerrel foglalkozni, amit jó ha 5-6% használ!"
Imot okoságai és az MS. -
#21 "Szeretem" amikor az embereket magával ragadja a fanatizmus.
Hitlernek legalább jól állt, ez viszont nevetséges.
De talán nem is az a gond hogy tapsoltak, hanem az hogy senki nem fütyült vagy fújolt vagy búzott a hülyeség láttán.
Mert senki nem MERT!!!
-
RpPRO #20 Cat, igazad van, en tevedtem. Jo lett volna azt hallani, h 'develop first', mert ez lehetett volna valasz azoknak, akik csak szidni tudnak valamit (konkretan itt egy op- rendszert) anelkul, h csinaltak volna mar hasonlot.
Nexus, sztem azok az emberek meglepodtek Ballmer fanatizmusan es oket is magaval ragadta a lendulet, ezert tapsikolnak. -
#19 Megnéztem az összes videót.
Anyám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asszem megyek és halálra iszom magam, ne keressetek!!!! -
#18 Ha a Szigeten adja elő a ZuhrinBenedek előzenekaraként, akkor aztat mondom: ari!
De még szörnyű is belegondolni abba, hogy ez a jelenet a világ vezető szoftvercégének (mondott) valamely hivatalos konferenciáján játszódott le. Szörnyű volt látni ennek a baromnak az arcát, ahogy a saját hülyeségétől elszorult a torka.
És még szörnyűbb hallgatni több ezer ember tapsát közben!!!!! -
Cat #16 irásban is ez van:
http://www.ntk.net/ballmer/mirrors.html
HA VKI MÉG NEM LÁTTA ANNAK KÖTELEZŐK! -
#15 Lekpontosabban azt monnya hoty:
"DEVELOPERS, DEVELOPERS, DEVELOPERS, DEVELOPERS, DEVELOPERS, DEVELOPERS! ...
... DEVELOPERS, DEVELOPERS, DEVELOPERS, DEVELOPERS, DEVELOPERS, DEVELOPERS, DEVELOPERS, Dbeah.., hhh.., h, ... YES!" -
the Godfather #14 Ez a Ballmer egy sucker looser. A "The Firm" még mindig hiszi hogy az elavult alapokra épülö csotrogány sokáig fog döcögni. -
lola #13 Ez a faszi versenyre kelhetne bokorgyurival, hogy melyiküknek van idiótább majom ábrázata. -
RpPRO #12 Open your ears. -
Cat #11 hibás
azt mondja hogy "Developers" -
whitehawk #10 Ez milyen idézet? -
Razgon #9 Ez még PR-takonynak is gyenge.
-
#8 Szupi!
Tök mindegy mit tesznek! Nem veszik észre, ha egyetlen oprendszer van a világon, akkor elég csupán egyetlen tökös virnyákot írni és a világ bezárja kapuit.
Egy nagy cyberdiverzivitással rendelkező progi állományt viszont egyetlen virnyák soha nem fog tacsra vágni, ez tény.
Nem a hiperszuper immár két és fél éves trásztvörti kezdeményezésnek tudható be a viszonylag kedvező fertőzési statisztika, hanem a Linux jótékony terjedésének!!!
De ezek a -ök ezt úgysem értik, vagy értik de nem mondják. -
RpPRO #7 "Develop first, Develop first, Develop first, Develop first!" -
whitehawk #6 Ja, sikeres program, csak az új SP2nek van 50 baja ,)) -
norbi83 #5 Én valahogy nem hiszek egy olyan embernek aki gyakorlatilag egy komplett elmebeteg....
és nem is nagyon érdekel miket ugat -
#4 de ilyen fejjel .. na nee .. mérnem cirkuszba ment ?
-
#3 Hát. Én ennek az embernek sose tudnék hinni, pláne nem ha ilyen hülyeségeket nyilatkozik. -
Zedas #2 "I love this firm!"
-
#1 M$ stratégia: felvásárlás...