716
Milyet vennél?
-
steweee #116 hol lehet ilyet venni? -
#115 elektro shock 19 900 -ért -
#114 deha mégis ilyet akarsz ajánlom ezeket hozzá
30.000 körül van erősítővel
És akkor csak a lejátszó kell már. -
Air #113 Hol sikerult ezt a szart venned?? Miert nem probalod visszavinni, ha egyszer szar?? -
#112 Hali.A problémám a következő:vettem 1 asztali divx lejátszót,ami régio2-es.ki lehetne kódolni?semmi infot nem találok róla.
Ezt azért kérdezem ,ert tök mindegy neko mit adok bele,dvd-t,vagy divx-es filmet mindegyiknél szaggat/akadozik lejátszás közben,tehát élvezhetetlen....
Tipus:
ITT ELEKTRONICS VD 533 DIVX DVD LEJÁTSZÓ.
HELP!!!!!!!!!!!!!!
kÖSZI
Esetleg valami leirást a készülékről...frissités,stb....
Ami a dobozon található felirat:
-Compatibile with DIVX 3.11/4.0/5.0
-Compatibile with DVD/VCD/CD/MP3/CD-R/JEPEG/KODAK PHOTO
-Dolby Digital AC-3 DTS Surround 5.1 Channel Output
-Digital Optical Output/Digital Coaxial Output Scart Output or VGA
-Progressive Scan with Normal DVD Function
S/N:080500584 -
#111 az olyan is -
Potzy #110 Haliho!
Nem tudtok vmi olyan házimozi rendszert,ami divx-et is lejátzsa,és ugy 50 rugó környékén van?
És esetleg vmi netcimet ahonnét lehet rendelni?Byezz -
#109 megvan az xbox.. lejatszik mindent!!!
ogg... divx.. xvid.. feliratok is jok.. meg minden..szal fasza
-
#108 Hat HDTV mindenkeppen lesz (sot mar van is) ami a duplajat fogja tudni felbontasban a mai televizioknak. -
Mpxplay #107 Nem akarok vitát nyitni arról, hogy milyen felbontásban érdemes tömöríteni...
Ebben a fórumban is elvitatkozgatnak erről (angolul).
Esetleg Soulhunter által felrakott képeket (screen captures) érdemes megnézni: eredeti DVD kép vs. XviD encoded
Hasonlóakat tudnék én is mutogatni, de nem tudok hova képet felrakni (csak mert).
Én egyébként egyelőre PC+monitor-ra "gyúrom" a képminőséget, s hogy később milyen lejátszók és TV-k lesznek, azt majd meglátjuk... s úgyis csak olyan filmeket rakok el, amiket évek múltán is szívesen előveszek. -
#106 Airis L103E DivX és DVD lejátszó AKCIÓ!
airisdivx
Régi ár: 15.570 Ft +ÁFA (19.463 Ft)
Aktuális ár: 15.000 Ft +ÁFA (18.750 Ft)
Kosárba tesz:
• Magyar ékezetes karakterek támogatása a feliratokban ( .SRT, .SUB )
• Teljes magyar nyelvü OSD menü
• DivX (3.xx,4.xx,5.xx) DVD, DivX Pro, XviD, SVCD, VCD, CD Audio, HDCD, MP3, JPEG, Kodak Photo CD támogatás
• Dolby Digital dekóder
• Csatlakozók: Scart, S-Video, kompozit, 5.1 analóg, optikai, koaxiális
• DTS kompatibilis
• Chipset: ESS Vibratto II ES6698F
• MP3 lejátszás DVD-ről
DivX (3.xx,4.xx,5.xx ) DVD Video, SVCD, VCD, CD Audio, HDCD, MP3, JPEG támogatás, Dolby Digital dekóder, optikai, koax és analóg 5.1 kimenet, DTS kompatíbilis
-
#105 Nem reklamozni akarok, de akit erdekel:
A MediaMarkt most hirdeti akcioban a PHILIPS DVP630-at 24990-ert, de a Philips nem tudta szallitani, es helyette PHILIPS DVP720-ast adnak, ugyanezen az aron. Ez utobbi keszulek jelenlegi ara egyebkent meg 45 ezer korul mozog, es a Speier forum alapjan elegge rendben levo jatekosrol van szo. -
#104 szerintem a 1024*576 is minosegvesztes, mert nem az eredeti felbontas ban
es meg ezentul pazarlas is
szamold csak ki, menyi bit jut egy pixelre...
a 1024*576nal 1800 kbps nel 0,122 ami nagyon gyenge eredmeny
720*705nal 1500 kbps nel 0,205 ami mar kezd jobb lenni
szerintem kereszni kell a kompromisszumot a felbontas/ filemeret es bitrate kozott, de a TV akkor is csak megadott maximumban tud visszaadni dolgokat
-
#103 én inkább megnyomom a zoom gombot, ha zavar hogy szélesvásznu :D -
Mpxplay #102 Mert a 720x576-os felbontás az 16:9 arányú a DVD-nél, s ha 4:3 arányú (vagyis inkább "pixel aspect ratio") AVI-t akar belőle csinálni az ember, akkor vagy 720x405 (ez ugyebár lefelé konvertálás, egyértelmű minőségromlás) vagy 1024x576 felbontásba kell tömöríteni. Persze a file-méret (bitrate) mindkét esetben azonos (2 CD ill. 1/3 DVD méret, kb. 1400-1800 kbit/s video bitrate, film hosszától függően).
Magyarán nem "pazarlás" ...
Esetleg tömörítsd be ugyanazt a filmet (VirtualDubMod 1.5.10; avisynth: MPEG2dec3,YV12toYUY2,Lanczosresize; Xvid 1.02: 1 vagy 2 b-frame (1500 kbit felett/alatt), hvs-best quant matrix, trellis, 2-pass) 720x405 (ill. 404) és 1024x576 felbontásba is (persze ebből alul/felül többnyire vágni kell) és nézd meg a különbséget...
Szerintem sokkal jobb lesz a nagyobb felbontásban...
Bár az 1.1-es XviD-ben már van auto-AR funkció, ami azt jelenti, hogy AVI-nál is megadhatunk 16:9 képarányt a 720x576 felbontáshoz, vagyis nem kell konvertálgatni a felbontást. Már csak az a kérdés, hogy ezt mi kezeli le és mi nem. Pláne az asztali lejátszók közzül.
Valami ráérős (és DivX-es DVD lejátszóval rendelkező) ember esetleg kipróbálhatná... -
#101 ok, már csak a hd-filmeknek kéne megjelenni... azokhoz meg hd-dvd, vagy BD kell, ami wm9vagy10et használ, az meg mpeg4, tehát az azt lejátszani képes dekodernek tudnia kell az xvidet is, tuti hogy az összes kisebb márka támogatni fogja. ez egy értelmetlen lejátszó, kb annyi haszna van mint egy ferrárival a dugóban állni. -
#100 Ték. -
#99 Tud Walaki műszaki, IT franciául? -
#98 HD tevere.... -
#97 mi a francnak kell 1024-be elrakni a filmeket, sztem pazarlás... -
#96 a 720 as felbontásra képes TV-den van értelme sok :D esetleg a dvdröl felneagyitott filmeket? -
Mpxplay #95 1280x720 -as felbontást lejátszani képes asztali DivX lejátszó:
http://labs.divx.com/archives/000032.html
Nem zsömle...
Na, valami ilyesmit veszek jövőre (amin majd le tudom játszani az 1024x576-ba tömörített filmjeimet). -
#94 most nincs, majd ...
:)
jatekosok.speier.hu
jó kis oldal ez ...
-
#93 A Philips tulajok most örülhetnek, mert végre van olyan firm, amelyikkel olvasható méretűek lettek a feliratok. A Kiss utolsó firmje is nagyobbított a feliratok méretén, de még nem az igazi. :( -
#92 én nem igazán értek a betömörítésekhez, csak ki szerettem volna próbálni egy divx pro tesztet. -
#91 Igen!!
A bakelit lemezeket 78-45-33 as fordulaton viszi? -
#90 ez az egész topik erröl szol... van más értelmes kérdés mára? :D -
#89 nekem is csak az a cd van. de betömöritesz egy filmet divxpro codecal és kész. amugy ha joltudom lejátszás szempontjából nem kell neki külön támogatás a divx5 decodolni alapbol tudja, csak azért rakták külön pro jelzéssel hogy fizess ha tömöriteni is akarsz :D -
#88 yamada dvx 6600 24500 max divx all,divx pro, xvid ... -
#87 melyik lejátszó játsza le az Xvides (és egyben) DivXes filmeket ?
nagyon drága egy ilyen ? -
#86 nem tudsz ajánlani olyan tesztprogit, amivel let tudnám tesztelni a divxpro formátumot? -
#85 akkor az sem :D fasza... -
#84 kiss-el teszteltem, mivel ilyenem van :) -
#83 a qpel formátumot a legtöbb nem kezeli jol. se az ess chipes (pl a grundig) se a mt1389 (yamada). a kiss játékosokrol nemtudom -
#82 "nekem 20m-re van elvive az S-video OUT-om és a hangkariból a hang, a vége egy SCART csati, összekötve a TV-vel.. persze nem kismiskával csináltattam a kábelt.
Vettem egy távirányítót, ami egy USB-re kötött infraportal kommunikál, tudok pausolni meg léptetni, sokmidnent lehetne még, de nem volt még nagyon időm foglalkozni vele. Ennyi most elég..." -
#81 Kipróbáltam a DivXTestCD-t, amit kilinkeltél korábban. Egyetlen fomátummal nem tudott megbirkózni a játékosom: Divx5 mappában lévő 1k-qpel.avi, illetve ugyanezzel az Xvid mappában.
Ez mit jelent?
A Divx pro formátumot hogyan tudnám letesztelni? -
#80 a pc a nagytvre van kötve hangfalakkal. ez a háloszobába kellett, oda hangos a pc :D -
Mpxplay #79 Ezért az árért mit vársz? :)
De nem is érdemes érte sokkal többet adni, mert olyan lejátszó ami mindent tudna még nincs vagy nagyon drága (Kiss, 100 ezerér), úgyhogy inkább 1 év múlva veszek ugyanennyiért egy kétszer jobbat (mer ha megnézed, hogy egy évvel ezelőtt mit lehetett kapni és mennyiért, és ha most észreveszed, hogy milyen új dekóder chipekről lehet hallani (ami visz MPEG4-et és WMV-t nagyfelbontásban is), akkor bizakodó lehet az ember)...
Egyébként meg nem magamnak vettem, akinek meg vettem, az nem fogja nézni a nem létező/működő apróságokat.
Én meg egyelőre inkább a PC-t használom filmnézésre, de az idő telik a technika meg fejlődik... -
#78 nyelvkód: 7285 legalábbis az én játékosom tájékoztató füzetében ezt adták meg. -
#77 én vettem egyet másnap reggel vissza is vittem, hogy mégsem ez kell :D elég szar. ahogy utánaolvastam másoknak is van gondja vele