Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konkrétan már tegnap is elmondták a szabadkai rendõrök, hogy semmi nyomot nem találtak a helyszínen, ami a faszi történetét alátámasztotta volna...
a.carkey
Egy magyar idióta

Tegnap akinfo még keményen ráugrott a hírre, miszerint cigányok voltak az elkövetõk ...

A medve nem játék.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ProGabe
azért nem egészen ugyanaz a kettõ. minden idõk egyik legnagyobb pere volt amcsiknál, hogy igenis eltitkolták, ill. nem akarták beismerni, hogy függõsséget okoz a cigi. pedig ezt is mindenki tudta

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
"A bíróság szerint a dohánygyár eltitkolta, hogy a cigaretta függõséget okoz."

pfff

gz8
Három a magyar igazság <#buck>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

guardian hero
irigylem az optimizmusodat, legyen igazad

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

5c0rp330n
"meg azt se, hogy a közeljövõben jobb kezekben lesz"

azt én azért hinném, mert a mostaninál rosszabb kezekben gyakorlatilag nem lehetne az ország. ennyire még a munkáspárt sem lenne kártékony, mint a szoci-libi duó.

a.carkey
Off:

Szerb-magyar határon fekete Mercedes gördül a vámosokhoz ...
-Hová megy?
-Enyingre.
-Fegyver van magánál?
-Természetesen nincs.
-Tessék itt van egy ...

A medve nem játék.

guardian hero
Forinterõsödést vár a 310-es eurót megjósló londoni elemzõ

Nem vagyok optimista, és fõleg nem gondolom, hogy jó kezekben van az ország (meg azt se, hogy a közeljövõben jobb kezekben lesz), de annak a pánikkeltésnek sincs sok értelme, ami az ellenzéki lapokban zajlik. Egy elemzõ negatív jóslata alapján írnak egy ilyen világvége hangulatú cikket, véletlen se említve meg, hogy esetleg egy másik elemzõ meg pont az ellenkezõjét állítja. Nem hiszem, hogy ilyen cikkekbõl messzemenõ következtetéseket lehetne levonni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Istencsászár
az a szomorú h a szikráját sem látni annak h ebbõl mi mikor fogunk valamikor kifele elindulni, amióta csak fletóék ügyködnek ezzel a válsággal csak rosszabb és rosszabb, valamit rosszul csinálnak lehet...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Kb ez van itthon is (egy linkben találtam):

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

immovable
Valszeg nem pannon puma közeli a cég.
a.carkey
Ivarsejtek stresszkezelése, meg kutyakajaeladás, meg kutya wellness az megy, többszázfõs cég, kutatási projekt, nemzetközi sikerek meg le van szarva.

A medve nem játék.

immovable
Egészen biztos nem valakinek a haverja volt, mi.(?) pfff
a.carkey
"például 80 milliós támogatást kapott egy cég sertés ivarsejtek stresszkezelésére"

Gyönyörû! QA!

A medve nem játék.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Késelésbõl lett már pogrom
"A környezõ országok valamilyekében minden évre jut egy cigányellenes hisztéria, sokszor éppen egy a mostani veszprémi esethez hasonló brutális bûncselekmény nyomán. A cigányok egész Kelet-Európában nyomorognak és a gettósodás erõszakot szül."

Istencsászár
és a többi 20? az csak nézelõdött? bennük fel sem merült semmi olyan szándék, sõt õk meg akarták akadályozni azért mentek a gyilkosokkal.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fabio Capello
lesz ez még tíz is

a.carkey
Elfogták a Cozma-gyilkosság ötödik gyanúsítottját
Milyen jó, hogy anno Drazsé bejelentette, hogy "három és nincs több"! 😄

A medve nem játék.

ProGabe

bertino
ujabb bomba, a nyugatinál.

ja nem, csak gránátok.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
Van egy cikk/riport a netes-blikkben a fõnökrõl, a gyermekkorról, a háztartási kekszrõl és a gyõri kekszrõl. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Marsi Rambok

"A két rover az ûrkutatás legkitartóbb eszközei közé tartozik, hiszen eredeti, három hónaposra tervezett programja már több mint öt éve tart."

A medve nem játék.

5c0rp330n
senki nem mondta, hogy menthetetlen, csak te. szinte semmi sem menthetetlen. mindössze annyiról volt itt szó, hogy olyan mélyen vagyunk a szarban, hogy ki sem látunk belõle, és ez teljesen tiszta, hogy így is van. aki szerint nem, az nem a valóságot látja, hanem a valóságnak valami lánymese változatát, rózsaszín szemüvegen keresztül.

immovable
Ezt vártam. Gratulálok.LOL Az együgyû lojalitás a legviccesebb emberi magatartások egyike. LOL <#vigyor2><#taps> Na ki is a hiteltelen? <#vigyor2>
Nemhogy nem értjük, nem is akarjuk megérteni egymást, inkább szavakon lovagolunk. Réászemrõl ejtve a téma, ebbõl csak flém lesz.

immovable
<#eplus2>
a.carkey
immovable
Idézd hol mondják, hogy menthetetlen. Eddig bizony te vagy tûnsz funkcionális analfabétának. 😊 Idézd a mondatot amiben akár áttételesen is utalnak a menthetetlenségre. Személyeskedni nem kell. Leírod te saját magad mindenféle segítség nélkül is. <#vigyor2>
Funkcionális analfabéta lettél, vagy csak kötekedsz? Nem szeretnék személyeskedésbe átmenni, de ne tagadd már azt, amit tegnap még hangoztattál, mert hiteltelenné válsz 😉

immovable
És abban hol is mondanak ilyet kiscsillag?
Te linkelted a hírt. Cavinton. 😊

immovable
S ki mondta, hogy menthetetlen? Idéznéd.
Ha realistán nézzük a dolgokat, akkor a #12616 jön ki. Ha pesszimistán, akkor a válaszai.

immovable
Csak realistán.
Épp ezt mondom én is.

bertino

Bandee1987
realista != pesszimista

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sötéten látjátok a dolgokat.

bertino
én még azt is kétlem.

Punker
már nincs messze a gödör alja.....de max az unokáink fognak kimászni belõle.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
A válság csak olaj volt a tûzre.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!