Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap akinfo még keményen ráugrott a hírre, miszerint cigányok voltak az elkövetõk ...
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
azt én azért hinném, mert a mostaninál rosszabb kezekben gyakorlatilag nem lehetne az ország. ennyire még a munkáspárt sem lenne kártékony, mint a szoci-libi duó.
Szerb-magyar határon fekete Mercedes gördül a vámosokhoz ...
-Hová megy?
-Enyingre.
-Fegyver van magánál?
-Természetesen nincs.
-Tessék itt van egy ...
A medve nem játék.
Fájt a feje, golyót találtak benne
Seggbelõtték, mert takarta a tévét
Nyolcmillió dollárt fizethet a Philip Morris egy tüdõrákos özvegyének
A medve nem játék.
Nem vagyok optimista, és fõleg nem gondolom, hogy jó kezekben van az ország (meg azt se, hogy a közeljövõben jobb kezekben lesz), de annak a pánikkeltésnek sincs sok értelme, ami az ellenzéki lapokban zajlik. Egy elemzõ negatív jóslata alapján írnak egy ilyen világvége hangulatú cikket, véletlen se említve meg, hogy esetleg egy másik elemzõ meg pont az ellenkezõjét állítja. Nem hiszem, hogy ilyen cikkekbõl messzemenõ következtetéseket lehetne levonni.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Gyönyörû! QA!
A medve nem játék.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"A környezõ országok valamilyekében minden évre jut egy cigányellenes hisztéria, sokszor éppen egy a mostani veszprémi esethez hasonló brutális bûncselekmény nyomán. A cigányok egész Kelet-Európában nyomorognak és a gettósodás erõszakot szül."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Milyen jó, hogy anno Drazsé bejelentette, hogy "három és nincs több"! 😄
A medve nem játék.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A medve nem játék.
"A két rover az ûrkutatás legkitartóbb eszközei közé tartozik, hiszen eredeti, három hónaposra tervezett programja már több mint öt éve tart."
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"