Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ennél jobb nem lehet!
Ezt gondold át. Sárgán elvileg csak akkor szabad továbbmenni, ha satufék kellene a megálláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"A lány két hónap alatt mintegy 14000 fontot (kb. 4,7 millió forint) keresett kurválkodással, hetente tucatnyi partnere volt"
Jobb biznisz, mint a bodzaszedés...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a 100 ezres bírság iszonyat durva
az biztos,hogy ha kaptam volna bírságot akkor éjszaka kapucniba levertem volna a rákba a vezérlõ dobozt...
Amerikában kb az összes keresztezõdés be van kamerázva
van ahol ha piros van akkor is kis ívben be lehet kanyarodni
Az ilyentõl nyílik ki a bicska a zsebemben.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Csak a cikk címét vettem át. Egyébként ha egy gyerek a gyengébbeket csicskáztatja vagy mint írták tûvel szurkálja véleményem szerint megérdemel egy akkora pofont, hogy nem áll meg a lábán. Valahol az összes gyerek aki a gyivibe kerül bajban van. Erre vannak olyan gyerekek akik lesz.rják a másik baját és kib.sznak vele. Az ilyen gyereket nem tudom sajnálni. Csak azt amelyiket egyik oldalról a társai másik oldalról a nevelõk bántják. De õket full sajnálom.
elég durva volt a film is, meg elég durva ez a téma is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Orgia miatt rúgtak ki rendõrtisztis diákokat
Ismét csak azt kérdezem hol a videó? <#hehe>#hehe>
MSZP-s volt a Cozma-gyilkosság egyik gyanúsítottja
Ez a link mostanra "error" 😊, de a hír tévénél, az MNO-nál el lehet olvasni akit érdekel.
A medve nem játék.
EFM! (by FF)
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mint egy mese. Már csak a királylány hiányzik. <#hehe>#hehe>
"A Magyarországra vonatkozó fejezetben az olvasható: a szélsõségeseknek egyre inkább célpontjai a romák és más sötét bõrû személyek; a romák elleni erõszakos események négy ember halálához és több sérüléshez vezettek. Folytatódott a romákkal szembeni hátrányos megkülönböztetése az oktatás, a lakásviszonyok, a foglalkoztatás és a szociális ellátás terén."
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A medve nem játék.
A szó szoros értelmében kiszagolta zsákmányát egy tolvaj, aki bográcsostól elvitt tizenöt liter halászlét egy mohácsi ház kertjébõl.
hát, erre már tényleg nem lehet mit mondani <#zavart2>#zavart2>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy szerintem is botrány, eddig nem tudtam, hogy van ez a riport és mikor lesz, most sem tudom, de ha tudnám feltétlen megnézném... de nem fogom... 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mukli az interjú rögzítése után jelezte, hogy nem szeretné, ha adásba kerülne. Szerinte ugyanis nem arról beszélgettek, amirõl elõzetesen megállapodtak, ráadásul õ csak egy elõzetes beszélgetésre vállalkozott, nem is tudta, hogy interjú készül vele. Emiatt megtiltotta, hogy adásba kerüljön a beszélgetés.
Világos. Elõzetes beszélgetés. Nem interjú. A kamera az operatõr a mikrofon a hangmérnök a lámpa a világosító + csak dísznek van.
lol
ja jó, ha más nem történt... akkor minden rendben <#gonosz1>#gonosz1>
Én tiltakoztam, egyszer a bokájába rúgtam, de õ levette a nadrágomat és aztán megtörtént a szex. De más nem történt. Utána elmondtam Irénkének, aki elõtt nem idegen a fiútéma — elevenítette fel a történteket a 13 éves kamaszlány.
Ez jut errõl az eszembe:
Riporter: Hogy fogalmazzak,hogy a nézõk is értsék,te is értsed... szóval neked, jóban kellett lenni az Imrével?
-Nem, nem kellett jóba lenni vele....
-Hála az égnek, akkor mit kellett csinálni?-hát le kellett vele feküdni...
(Markos-Nádas)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pfff
a gyerekeket is erre tanítják...