Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Nem is tudom, miért nem volt kapucnis eksön...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

qtab986
Neked annyi.

http://www.travian.hu/?uc=hux_33084

Ennél jobb nem lehet!
"De ha még sárgán hajtok bele és a forgalom miatt nem tudom elhagyni a keresztezõdést akkor nem büntethetnek."

Ezt gondold át. Sárgán elvileg csak akkor szabad továbbmenni, ha satufék kellene a megálláshoz.

qtab986
Bandee1987
Látod, mi mikor fogunk végre ennyit keresni ennyi idõ alatt? 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kuci06
Milliókat keresett a 15 éves luxusprosti

"A lány két hónap alatt mintegy 14000 fontot (kb. 4,7 millió forint) keresett kurválkodással, hetente tucatnyi partnere volt"

Jobb biznisz, mint a bodzaszedés...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

desigo
nyilván ha ott áll egy kocsi akkor el sem indulok
na de ha épp egy gyalogos szalad keresztbe?
Sadist
Hadd ne mondjam, pont az ilyen tájékozatlanság szokta tetézni a dugókat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Tévedés, ha elõre láthatólag nem tudod elhagyni a keresztezõdést amíg pirosra vált a lámpa, akkor még zöldön se hajthatsz be.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
De ha még sárgán hajtok bele és a forgalom miatt nem tudom elhagyni a keresztezõdést akkor nem büntethetnek.
a 100 ezres bírság iszonyat durva
az biztos,hogy ha kaptam volna bírságot akkor éjszaka kapucniba levertem volna a rákba a vezérlõ dobozt...

Amerikában kb az összes keresztezõdés be van kamerázva
van ahol ha piros van akkor is kis ívben be lehet kanyarodni
gz8
Nem a nép sz.patására szerelték fel a közlekedési lámpához a kamerát, á...
Az ilyentõl nyílik ki a bicska a zsebemben.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Bandee1987
Én meg azt remélem, hogy Thürmerék több szavazatot kapnak mint õk.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
Most még van pénz dögivel
remélem,hogy nem lesz nekik csak 199.999 szavazat...
0Fritz0
?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

5c0rp330n
az azért botrány, hogy a libsiknek hogy van bõr a pofájukon a választástól még messze, a válság közepén kitapétázni a várost a bicskanyitogató plakátjaikkal.

qtab986
Túl gyorsan küldtem el. Tehát akiket a társai és/vagy a nevelõk bántanak azokat sajnálom.

qtab986
mostmár értem, miért pokoli leckének írtad

Csak a cikk címét vettem át. Egyébként ha egy gyerek a gyengébbeket csicskáztatja vagy mint írták tûvel szurkálja véleményem szerint megérdemel egy akkora pofont, hogy nem áll meg a lábán. Valahol az összes gyerek aki a gyivibe kerül bajban van. Erre vannak olyan gyerekek akik lesz.rják a másik baját és kib.sznak vele. Az ilyen gyereket nem tudom sajnálni. Csak azt amelyiket egyik oldalról a társai másik oldalról a nevelõk bántják. De õket full sajnálom.

Fabio Capello
aztaqrva

desigo
Már most el kellene zárni és akkor kisebb lenne a tartozás...
zsutyesz
igen, egyik kedvenc filmem.

Ale Alonso! poppe fan club™

bertino
mostmár értem, miért pokoli leckének írtad, volt egy ilyen címû film is, ami ugyanilyen témáról szólt.

elég durva volt a film is, meg elég durva ez a téma is.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zsutyesz
úristen

Ale Alonso! poppe fan club™

qtab986
qtab986
A mai szexhír:
Orgia miatt rúgtak ki rendõrtisztis diákokat

Ismét csak azt kérdezem hol a videó? <#hehe>

a.carkey
Ja, szerintetek ez "nagytestvér effektus"?

MSZP-s volt a Cozma-gyilkosság egyik gyanúsítottja

Ez a link mostanra "error" 😊, de a hír tévénél, az MNO-nál el lehet olvasni akit érdekel.

A medve nem játék.

a.carkey
Zusi a legjobb figura. Alapból úgy nyilatkozik, hogy 2002-es ügyeket elmondom, azok úgyis elévültek. 😄

EFM! (by FF)

A medve nem játék.

a.carkey
Az ügyfélkapu azért durvább volt.

A medve nem játék.

Istencsászár
mennyit tettek zsembre?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fabio Capello
Kezdõdik elõlrõl...

neeeem akaroooooom <#rinya>

Mi a gond vele?

qtab986
Sárkánygyík támadt emberre Indonéziában

Mint egy mese. Már csak a királylány hiányzik. <#hehe>

qtab986
Most olvastam. Van pár dolog amire fejcsóválás a reakcióm. Nem mellesleg egy olyan állam mondja ezeket aki elfoglalt és destabilizált egy közel keleti országot amelyik nem fenyegette az USA-t.

kuci06
Washington: nõ a romák elleni erõszak

"A Magyarországra vonatkozó fejezetben az olvasható: a szélsõségeseknek egyre inkább célpontjai a romák és más sötét bõrû személyek; a romák elleni erõszakos események négy ember halálához és több sérüléshez vezettek. Folytatódott a romákkal szembeni hátrányos megkülönböztetése az oktatás, a lakásviszonyok, a foglalkoztatás és a szociális ellátás terén."

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey
Szerintetek ez ocsmány?

Panda Pont kft ...

Szexuális zaklatás, Panda! 😄

A medve nem játék.

ProGabe
Ellopták a családi halászlévacsorát a kertbõl

A szó szoros értelmében kiszagolta zsákmányát egy tolvaj, aki bográcsostól elvitt tizenöt liter halászlét egy mohácsi ház kertjébõl.

hát, erre már tényleg nem lehet mit mondani <#zavart2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

M@TriX
ezt nevezik "reklámozásnak" elordítják magukat, hogy BOTRÁNY! ás kész a reklám, mert minden oldal átveszi, hogy botrány.

amúgy szerintem is botrány, eddig nem tudtam, hogy van ez a riport és mikor lesz, most sem tudom, de ha tudnám feltétlen megnézném... de nem fogom... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kuci06

qtab986
Botrány! Adásba kerül Mónika exkedvesének vallomása!

Mukli az interjú rögzítése után jelezte, hogy nem szeretné, ha adásba kerülne. Szerinte ugyanis nem arról beszélgettek, amirõl elõzetesen megállapodtak, ráadásul õ csak egy elõzetes beszélgetésre vállalkozott, nem is tudta, hogy interjú készül vele. Emiatt megtiltotta, hogy adásba kerüljön a beszélgetés.

Világos. Elõzetes beszélgetés. Nem interjú. A kamera az operatõr a mikrofon a hangmérnök a lámpa a világosító + csak dísznek van.

5c0rp330n
azért a 13 éves hatodikos sem normális, de az már egy vicc.

"és a 16 éves, nyolcadikos fiú"
lol

kuci06
"...és aztán megtörtént a szex. De más nem történt"

ja jó, ha más nem történt... akkor minden rendben <#gonosz1>

qtab986
A tanteremben szexelt két diák az általános iskolában

Én tiltakoztam, egyszer a bokájába rúgtam, de õ levette a nadrágomat és aztán megtörtént a szex. De más nem történt. Utána elmondtam Irénkének, aki elõtt nem idegen a fiútéma — elevenítette fel a történteket a 13 éves kamaszlány.

Ez jut errõl az eszembe:
Riporter: Hogy fogalmazzak,hogy a nézõk is értsék,te is értsed... szóval neked, jóban kellett lenni az Imrével?
-Nem, nem kellett jóba lenni vele....
-Hála az égnek, akkor mit kellett csinálni?-hát le kellett vele feküdni...
(Markos-Nádas)

ProGabe
tanítják? a vérében van! :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kuci06
"...mind a hatan – négy felnõtt és két gyermek – azonnal nekitámadtak a rendõröknek..."

pfff
a gyerekeket is erre tanítják...

qtab986
Az egész család fogyatékos. Jogosan háborodtak fel. <#hehe>

bertino
áhh, inkább visszavontam.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!