Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
BELPOLITIKAI VONATKOZÁSÚ HÍREKET KÉRETIK MELLÕZNI!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

http://www.youtube.com/watch?v=9ulaPdJ1-X4&feature=related
Tanmese nézd meg!!!
Ez milyen dolog, hogy egy bukott miniszterelnök ajánlgat jelöltet? Inkább bújjon el a faszba és reménykedjen, hogy a magyarok elfelejtik, hogy mit tett ezzel az országgal a bûnözõ barátaival együtt.

qtab986
Gyorshajtási rekordot mért a traffipax Nyíregyházán. 139 kilométeres óránkénti sebességgel a város belterületén = 300.000 forint közigazgatási bírság.

gz8
Már csak egy kék szemû, pofont osztó és babot evõ szmájli hiányzik ^^

Boldog szülinapot a pofonok atyjának <#pias>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

desigo
jó egészséget neki <#eljen>
bertino
jaja, HBD neki.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
A köpést ugyanúgy büntetik, mint a tojást, vagy az magasabb kategória? 😊

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

qtab986
Hol olvasod?

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
Gyurcsányt leköpték kifele menet, most olvasom.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Bandee1987
ezt tudjuk. De amint látod, álomvilágról is beszéltünk.

Bár érdekes módon, pl. volt NDK-s miniszterek közül párat börtönbe zártak. Honeckert és más nagyobb vezetõket is csak az egészségi állapotuk miatt mentettek fel.

desigo
Kicsit álomvilágban éltek
amíg mi évekig az õ butaságukat fogjuk szívni addig vígan fognak nyaralgatni szerte a világon...
Bandee1987
mondjuk ebben igazad van. Bár én nem vagyok annyira a drasztikus megoldások híve, én csak börtönbe zártam volna õket.

5c0rp330n
89-ben egyszer már eljátszották a komcsik. az egész pártot a dunába kellett volna ott lõni, akkor morálisan és gazdaságban sem ott tartanánk, ahol most.

Bandee1987
Én Boborjánra szavazok, hisz õ már volt jeti, mágus, a világon a legtöbb nyelven beszélõ ember, a legtovább élõ ember és még a legbátrabb ember is, szerintem ezzel a feladattal is megbírkózna 😊))

a.carkey
Úgy lehetne, hogy Gy lemond, jelölhet Sólyom. 1x jelöli teszem azt Pandacsöki Boborjánt, majd utána Uhrin Benedeket, nem választják meg, és így kiírhatja a választásokat. De Gy nem mondott le, csak meglebegtette, ráadásul megkerülte a KE jogkörét, így nem jelölhet Sólyom.

A medve nem játék.

a.carkey
De nem tudja, mert ahhoz le kéne mondania Gynek, nem bizalmatlansági indítvány ...

A medve nem játék.

Bandee1987
Olyan nincs. Ha ez így lenne, Szálasit soha nem vonhatták volna felelõsségre, mert õ mondjuk beleírta volna az alkotmányba, hogy "Szálasi Ferencet soha nem vonhatják felelõsségre".

desigo
Nem is vártam mást...
addig maradnak amíg elintézik,hogy ne lehessen felelõsségre vonni õket
Bandee1987
De nem õ dönt róla. Az, hogy õ irja ki, az aztán nem igazán minõsül nálam privilégiumnak. Ennyi erõvel én is megmondhatnám, hogy melyik napon legyenek a választások.

DaemoonHunter
Tipikus magyar hozzáállás😊😊

Istencsászár
Így van, õ mindig megszólalt, de semmi értelme kb mindig leszarta az MSZP és SZDSZ ogy õ mit mond, az egész magyar jogrendszer egy nagy 0a.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Az a szomorú hogy amióta a koalíció felbomlott áll az ország, semmi hataalmuk, eddig húzták, de kihúzták... ez teljes szégyen, semmi sem történik jó rég óta, az elmult hetekben pedig pláne nem, válság közepén azt kell a népnek néznie hallgatnia nap mint nap hogy Fleat hogyan járja el utolsó táncát, utolsó vergõdéseit a földön? kitartó egy állat az biztos, aminek semmi eredménye nem lett viszont csomo idõt elvesztegettünk, a semmiért.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

poppe
de a választásokat õ írja ki...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Bandee1987
Nem a köztársasági elnök töketlen, hiszen nem igazán van beleszólása a dolgokba. Valamennyi igen, de ez lófasz. Az õ jogkörével max tetszeleghet, fogadhatja a más országokból érkezõ államfõket, meg kiállhat a környezetvédelemért.

poppe
nem nagyon vágom ezt a témát, de sztem a köztársasági elnök hatásköre... az meg egy töketlen balfasz 😄

én amúgy monarchia-párti vagyok, beszéltem már sokszor habsburg györggyel (munkám kapcsán), és sztem elég normális, és biztos van 1-2 okos közgazdász haverja...

szerintem ez a kivárás csak azért van, h a jónép felkészülhessen lelkiekben az elkövetkezõ megszorításokra... (ami remélhetõleg nemcsak a dolgozó népet illeti majd, hanem a segélyre építkezõket...)

részemrõl ennyi a politika, mert csak felidegesítem magam...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Bandee1987
ez nem javaslat, hogy legyen elõrehozott választás. Nem maradt más hátra. Feri asszonta õ lemond (így vagy úgy). Az elmúlt héten legalább 10 nevet felsoroltak. Egyik sem vállalta, vagy egyiknél sem értettek egyet a pártok.

poppe
egy ilyen helyzetben lévõ államháztartást nem sokan vennének át szívesen... viki is csak pofázni tud, eddig 1 értelmes javaslata sem volt...

megdöglünk mind!

Bandee1987
A Gyurcsány Ferenc által kormányfõ- és pártelnöknek javasolt Gráf József nem vállalja a felkérést. (Index)

Srácok (MSZP és SZDSZ), hagyjátok már abba a komédiázást, 1 hét alatt nem tudtatok közös nevezõre jutni, akkor mostmár adjátok át az embereknek a döntés jogát... Ez már több, mint vicc, ami itt folyik.

a.carkey
Ok, de miért kellett erre várni 2009-ig? Öszõd után meglépik, nem itt tartanának, és sanda gyanúm van, hogy az ország sem.

A medve nem játék.

Istencsászár
Gyurcsánynak vége

Várhatóan a kormányfõi és a pártelnöki posztról is távozik. Gyurcsány Gráfot ajánlotta mindkettõnek, de errõl az agrárminiszter nem is tudott. Az elnökség Gráfot kormányfõnek ajánlhatja, a pártelnökrõl még vitatkoznak. Már Bokros sem akar kormányfõ lenni.

na végre, már csak be kéne vágni egy börtönbe jópár évre a barátaival együtt, ez a minimum...

zsutyesz
ez egy lemezborító?!?!? <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

desigo
Egyik reggel a Danubiusban nagyon kifikázták
játszottak be részleteket a zenéibõl és ment az oltás 😊
a.carkey
Na, újból elõkerült Bokros, mint jelölt. 😄

A medve nem játék.

GregSB
Amióta enyhítették a marihuána fogyasztás büntetését itthon, kimutathatóan csökkent a fogyasztása.

Érdekes módon akkor fogyasztották a legtöbben, amikor a legszigorúbban bûntették...

Most jót nevetek azokon, akik a fogyasztók büntetése mellett kardoskodnak egy ideje (itt az SG-n is van ilyen...)

immovable
joebacsi
az ukránok nem szaroznak 😊

btw: Cozma már jól el is lett felejtve...öngyilkos lett, oszt jóvan...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
kár, hogy nem ment tovább a lánc, amíg az összes megdöglött volna..

qtab986
Gyilkosság a halotti toron
Megfojtották egy meggyilkolt férfi barátját a temetés utáni halotti toron az elhunyt rokonai a közép-ukrajnai Cserkaszi megyében, majd tovább ittak az újabb halott emlékére.

Fabio Capello
ugyan már, ez a nagy gonosz svájci terv olaszország elfoglalására 😄😄😄

a.carkey
desigo
Titkos randi után meghalt az ara, de a szaúdi võlegényt nem ezért csukják le

15 év és 40 ezer korbácsütés <#wow2>
hát nem pont kényelmes tévézgetés fog rá várni