Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Boldog szülinapot a pofonok atyjának <#pias>#pias>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Terence Hill 70 éves
A medve nem játék.
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Bár érdekes módon, pl. volt NDK-s miniszterek közül párat börtönbe zártak. Honeckert és más nagyobb vezetõket is csak az egészségi állapotuk miatt mentettek fel.
amíg mi évekig az õ butaságukat fogjuk szívni addig vígan fognak nyaralgatni szerte a világon...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
én amúgy monarchia-párti vagyok, beszéltem már sokszor habsburg györggyel (munkám kapcsán), és sztem elég normális, és biztos van 1-2 okos közgazdász haverja...
szerintem ez a kivárás csak azért van, h a jónép felkészülhessen lelkiekben az elkövetkezõ megszorításokra... (ami remélhetõleg nemcsak a dolgozó népet illeti majd, hanem a segélyre építkezõket...)
részemrõl ennyi a politika, mert csak felidegesítem magam...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
megdöglünk mind!
Srácok (MSZP és SZDSZ), hagyjátok már abba a komédiázást, 1 hét alatt nem tudtatok közös nevezõre jutni, akkor mostmár adjátok át az embereknek a döntés jogát... Ez már több, mint vicc, ami itt folyik.
A medve nem játék.
Várhatóan a kormányfõi és a pártelnöki posztról is távozik. Gyurcsány Gráfot ajánlotta mindkettõnek, de errõl az agrárminiszter nem is tudott. Az elnökség Gráfot kormányfõnek ajánlhatja, a pártelnökrõl még vitatkoznak. Már Bokros sem akar kormányfõ lenni.
na végre, már csak be kéne vágni egy börtönbe jópár évre a barátaival együtt, ez a minimum...
játszottak be részleteket a zenéibõl és ment az oltás 😊
Érdekes módon akkor fogyasztották a legtöbben, amikor a legszigorúbban bûntették...
Most jót nevetek azokon, akik a fogyasztók büntetése mellett kardoskodnak egy ideje (itt az SG-n is van ilyen...)
btw: Cozma már jól el is lett felejtve...öngyilkos lett, oszt jóvan...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Megfojtották egy meggyilkolt férfi barátját a temetés utáni halotti toron az elhunyt rokonai a közép-ukrajnai Cserkaszi megyében, majd tovább ittak az újabb halott emlékére.
A medve nem játék.
15 év és 40 ezer korbácsütés <#wow2>#wow2>
hát nem pont kényelmes tévézgetés fog rá várni