Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szombati döntõvel meg kurva nagyot nyer a csatorna
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az elmúlt napokban lefolytatott belsõ ellenõrzés során egy 67 és fél millió forintos, addig nem ismert lízingszerzõdésre bukkantak
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"Buda Bernadett, a szekszárdi rendõrkapitányság sajtóreferense elmondta"
Mi ez, valami szóvívõi dinasztia? 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Kellemetlen incidens szakította félbe egy olasz pár szeretkezését: a bolti eladók mûszak alatt settenkedtek be az üzlet vécéjébe, ahol azonnal egymásnak estek. Csakhogy a 26 éves nõ görcsöt kapott szeretkezés közben, és összeragadtak.
Ha még ez sem lett volna elég, a segélykiáltásaikat az asszony férje hallotta meg, aki arra várt, hogy felesége befejezze a munkát. A szeretõket végül a mentõsök választották szét.
A biztonsági õrként dolgozó férfit nemcsak felesége rúgta ki, hanem még az állásából is elbocsátották. A nõt szintén kidobta a férje, de õ legalább a munkáját megtarthatta, mert kiderült, hogy a szex idején már lejárt a munkaideje.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ezeknek aztán van bõr a pofáján. az ennyire nyilvánvaló valóságnak ennyire ellentmondani azért akkor is pofa kell, ha ez a mocsok párt mindig is hülyére vette a népet.
adják csak meg a címüket, ortiz ügyvédei pedig szedjék csak darabokra az undorító férgeket.
Megmondták õket a tanítónéninek, most idejön, és kipofozza a fél oszályt. Úgy kellett, úgy kellett, káposztába hús kellett, beeeee.
Ha már cumi, ez sem rossz:
Újabb ugrás a Garzonból Valamelyik idióta megint komolyan vette a Smallville-t.
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ale Alonso! poppe fan club™
A medve nem játék.

Jöjjenek inkább Pestre vasutasnak, itt legalább sztrájknak hívják a semmittevést.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
12 évig viccelõdtek azzal a játékosok, hogy a Duke Nukem Forever sosem fog elkészülni. Most úgy néz ki, hogy tényleg ez fog történni, ugyanis bezár a legendás játékon idõtlen idõk óta dolgozó cég.
Futótûzként terjedt el a neten a hír a texasi 3DRealms játékfejlesztõ stúdió bezárásáról, miután a Shacknews videojátékos híroldal belsõ forrásokra hivatkozva megírta , hogy elfogyott a pénz a Duke Nukem játékok fejlesztõjénél. A hírt a 3DRealms testvérstúdiójától, az Apogee-tõl kiszivárgott levél támasztotta még alá (ebben a saját kiadóját próbálja a cég megnyugtatni, hogy az õ helyzetüket semmiben nem befolyásolja a 3DRealmsnél kialakult szituáció), majd egy fórumbejegyzésben a cég webmestere, Joe Siegler erõsítette meg, hogy valóban lehúzzák a rolót.
A 3DRealms a kilencvenes évek egyik meghatározó játékfejlesztõ csapata volt, az õ nevükhöz fûzõdik a shareware modell bevezetése (a játék elsõ néhány pályája ingyenes, a továbbiakat direktben a fejlesztõtõl lehet megvenni pár dollárért), illetve az óriási sikert aratott Duke Nukem 3D címû akciójáték. Az elmúlt 12 évben ennek folytatásán, a Duke Nukem Foreveren dolgoztak, ami az extrém hosszú fejlesztési idõ (3-4 évnél tovább a legnagyobb szuperprodukciók sem szoktak készülni), és a játékot övezõ titkolózás miatt hamar a játékosok vicceinek céltáblájává vált.
A játék elsõ elõzetesét 1998-ban mutatták be, és onnantól fogva 1-2 évente bedobtak a rajongók közé pár új képet, vagy egy hírt, hogy már majdnem kész van. Közben a cég producerkedéssel, más fejlesztõk játékainak menedzselésével tartotta fenn magát. A leghíresebb ilyen a mátrixos idõlassításokkal operáló Max Payne volt, amit egy finn csapat készített, a 3DRealms menedzselt, majd a név jogait tízmillió dollárért adta tovább, amikor siker lett a játék.
A Duke fejlesztést többször abbahagyták, és a nulláról kezdték újra, ahogy a hardverek fejlõdése, és az internet elterjedése elavulttá tette a grafikát és a játékmenetet is. A projektet teljes egészében maga a fejlesztõ finanszírozta, ami ritkaság a játékiparban. Így érték el, hogy a kiadó ne szóljon bele a játék tartalmába, és a megjelenés idõpontjába. 2009 elejére azonban elfogyott a pénz, és 12 év után végleg befejezõdött Duke története. Vagy nem – a név, és a hozzá kötõdõ legenda ugyanis annyira ismert, és olyan marketingereje van, hogy elképzelhetõ, hogy egy másik csapat átveszi a munka folytatását.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem számítok komoly büntetésre. Császár Elõd után.
A világ ma már képes lenne az alanyi jogon járó ingynes alapellátásra, és onnantól mindenkinél saját magán múlna, hogy végez e valami többet, valami közösségi vagy kutatás/fejlesztési munkát.
A baj csak az, hogy mindenki a sültgalambra vár tátott szájjal. Holott a változásnak mindenki saját fejében kellene elkezdõdni.
Nem biztos hogy az a fejlõdés hogy mindent másokkal ( gépekkel) végeztetünk el... mit fogunk akkor csinálni? Olyanok leszünk mint a Wall-E rajzfilmben a kis dagi emberkék... 😊
A medve nem játék.
A jókívánságokat meg köszi, de szerencsére még nagyon sok sok évbe (vagy akár évtizedbe) fog kerülni, mire a gépek önmagukat fogják programozni 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ugyanaz, ami nekem a CNC-gépekkel: Esztergályosnak tanultam, elhelyezkedni azonban nem sikerült vele, mert fejlõdött a technológia.
A világ változik, vele együtt kell fejlõdnünk, nem állhatunk meg egy szinten, mert elhúz mellettünk a konkurrencia. (én CNC-programozóival, felsõfokú informtikával egy iskolábn administzrálgatom a tanulókat...)
A medve nem játék.
nem tudom mi a foglalkozásod de kivánom két éven belul találjanak ki rá vmi chipet vagy robotot, majd akkor kiderul mennyit ér a munkád 😊
Ha valakinek a munkáját egy 5 Ft-os chip elvégzi, akkor annak az illetõnek a munkája bizony 5 Ft-ot ér, és hülye lesz akármelyik cég havonta százezret költeni rá.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
persze ott is volt sor, de ott más is az emberek mentalitása...és persze, munkahelyet máshogy is lehet teremteni, csak arra irtam ha nem muszáj, akkor ne vegyuk el...de tény, a multik sosem törekedtek arra hogy jo legyen az alkalmazottaiknak, nem véletlen hogy annyiért dolgoznak idehaza amennyiért és a pénztárosok életkora is elég magas... nem tudom merre jártál, de nekem feltünt hogy csak fiatalok dolgoztak a pénztárakban, az idõsebbek erre nem voltak rászorulva, de ez már megint más téma 😊
😄
Ezt mi alapján szûrted le? Voltál túristaként valahol és nem kellett sorban állni? 😄
Én másfél évet éltem egy tõlunk nyugatabra lévõ országban, és bizony ott is kilóméteres sorok alakultak ki a boltokban hétköznap az említett idõszakban (este 5 és 7 között). Ott is ugyanúgy próbálták a boltok a kasszások számát a minimumon tartani, pedig nem egy szegény országról van szó.
Ahogy borg is írja a több kasszás = több mûködési költség = drágább termékek. Drágább áru = vevõkör veszteség. Még szép hogy nem érdekük a boltoknak több kasszát nyitni. Mindig is arra fognak törekedni hogy minél kevesebbet alkalmazzanak.
Munkahelyet lehet ezer más féle képpen is teremteni...
sok helyen vérzik ez a dolog, még a végén kiderül, hogy Osama is tesco részvényes
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De mondom a konspiracio majd csak akkor jön mikor ezeket elkezdik a bõröd alá ültetni, hogy minden adatot egy helyen legyen, az milyen szuper jo lesz majd, csupa elõny 😊 Egyébként ne érts félre, látom én az elõnyeit ennek, de azért ne felejtsuk el hogy az éremnek mindig két oldala van, és biztos lesznek akik nem csak arra akarják majd használni hogy megkonnyitsék a vásárlást... de nem tudom megint minek hoztátok fel a konspirácios elméleteket 😊
kicsit visszatérve a "követ a tecsóra": szerinted egy ilyen csip hány m-es távval rendelkezik? vagy a konspirálók arra gondolnak, hogy egy teleppel rendelkezõ csipet ragasztanak minden szelet párizsire, hogy a kilométerekre levõ hiperszupertitkos, a föld alatt pár száz méterre leásott tesco bázison fogják a jelét? esetleg fellõnek pár mûholdat, sõt, áhá! rájöttem: még nagyobb a konspiráció, kína már meg is vette az egész tescot és a fentebb leírt mûholdakat lõdözik fel^^