Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sickness
=D

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sadist
Tényleg tök jó, csak a júzerek 99.9%-a nem fogja használni 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kuci06
"Man Hired Prostitute To Take 14-Year-Old Son's Virginity"

loál <#idiota>
Apa és fia kigurultak a piroslámpás negyedbe, és a srác választhatott magának... "társat". Mi a legnagyobb poén? A gyerek egy beépült rendõrnõt választott AS?😄AS😄AS😄AS:_D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

GregSB
Ez nem egy klasszikus keresõ + még csak most indult. Nézd meg a bemutató videóját...

gz8
Hihetetlen télleg ^^

Írd be a keresõbe, hogy "jethtro tull weathercock", és láss csodát! <#hehe>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Csak érdekesség képpen, már használható a Wolfram Alpha.
Hihetetlen dolgokra képes.
a.carkey
😊

A medve nem játék.

a.carkey
Bezárják õket, ahelyett, hogy szépítenék, kényelmesítenék, hisz ha átmegy a három csapás, vagy egy ahhoz hasonló terv, akkor megtelnek majd a börtönök, nem az ürességtõl konganak majd. Ja, és a politikai bûnözõk, õket segítõk miatt meg majd konténereket húznak fel a Hortobágyon, vagy mi?

A medve nem játék.

Bandee1987
pontosan. Natgeon mutatták ezeket a sátortáborokat az amerikai sivatag közepén. Ide is kb. ilyen kéne a hortobágy közepére. Vagy inkább oroszokkal megállapodni x összegben és cserébe létesiteni Szibériában pár ilyen tábort.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
Obama meggondolta magát a katonai bíróságok ügyében

Az amerikai elnök döntése értelmében újra mûködnek a katonai bíróságok Guantanamón.
desigo
Dolgoztatni kellene õket keményen,hogy eltartsák magukat...

ehelyett tanulgatnak,tévézgetnek,gyúrogatnak...
joebacsi
Fizeted a rezsijüket?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Nagy gázzal.
Jobban mondva nagy árammal.

Tikal
szerintem ot még elfért volna a villamos, legalábbis egy probát megért volna 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Az ügyben az ügyészség jár el, az elõdleges vizsgálat szerint szakszerûtlen és jogszerûtlen volt a fegyverhasználat, így a kormányõrt felmentették."
Ezt nem értem.

"Elképzelhetõ, hogy nem is vette észre a lövést" Ezt meg meséljék be az annyuknak 😊

Tikal
persze hogy nem találta el és egy civil látta kárát a vagánykodásnak...legutobb ugye elesett a rendõr és véletlenül kétszer hátba lõtte a sofõrt... kiváncsi lennék hogy az õrezred tagjai vajon mennyit lõhetnek egy évben, mert ha nem sokkal többet mint a rendõrök akkor hogy mernek egyáltalán lõfegyvert adni a kezükbe, a rendõrõknek szintén... mert arra én is képes vagyok hogy az oldalamon cipeljem, aztán elõrántsam és lõjek amerre látok, ehhez nem kell nagy kiképzés valoban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

/1: Kellett volna üzenetet hagyni egy, a szélvédõben elhelyezett téglára írva. Most biztos jobban vizsgálnák az ügyet.

/2: Akkor csak náliunk élnek a hongatyák 50 négyzetméteres viskóban?

M@TriX
nem semmi, a taxis szerintem nem fog többet rossz helyen parkolni 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a.carkey
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tikal
Dániában még biztonsági õr sincs, se páncél üveg mögött dolgozó ügyintézõk, csak kamerák, és idõzáras páncél stb... egyszerüen nincs érteleme kirabolni, úgyis elkapnak ha bankot rabolsz, ennyi... ez az amit unokáink se fognak látni 😊

a.carkey
LOL! 😄
Jajj, kamera! Jajj, lámpa! Jajj, tömeg! ...

A medve nem játék.

Istencsászár
nincs rokkant kártyája? ez nem is igazi pesti paraszt... csak félig😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

GregSB
Én végighúztam volna egy kulcsal a Passat oldalát 😛

kuci06
180 mill egy ilyen gép?

én úgy tudom, hogy az inkább a fele
hivatalosan ugyanis $455,500-be fáj (~90 mill)... nem pedig 848 520-be (= 180 mill)

Nem mintha így elérhetõbb lenne az átlagembernek 😄

desigo
"A BKV az akadály miatt buszokkal pótolta a szerelvényeket"

el kellett volna húzni a rákba...

Slota meg nem kispályás <#wow2>
"az SLR a 25 éves fiának a tulajdona"
akkor minden rendben 😊
a.carkey
Bandee1987
Off: jó ez az opera mini a sony ericssonomon. 😊

Punker
volt pár hónapja, azóta se találták meg a manuszt......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
Épp héven ülök hazafele. Nekem is kerülnöm kellett az örs irányába, mert nem járt a villamos.

w77d
azt az OTP-t lehetetlen most már kirabolni. 3-4 éve még sokszor kirabolták de akkor fölszerelték a beléptetõkapukat és egyébb biztonsági berendezéseket...

desigo
Ártalmatlanná tették a rendõrök a bankrablót, tudósítónk beszámolója szerint a túszejtõt már el is vitték a helyszínrõl. Senki sem sérült meg komolyabban

Nem tudom mire számított a rabló?
Volt egyáltalán sikeres túszejtéses bankrablás már nálunk?
joebacsi
azt a sok kommunikálást, amit tanulsz, most használhatnád arra, hogy a rabló elõbb utalja el a rabolt lóvét a számládra, mielõtt fõbe lövi magát 😊

w77d
ez a fõsulim mellett van, mellesleg tõlem két sarokra.. 3-kor voltam itt pénzt kivenni...

Tikal
hát igen, dél amerika, kína, észak-korea sorolhatnánk még 😞

qtab986
Nem is az az érdekes miért mentek oda, hanem a rendõrség álláspontját kétségbe vonni büncselekmény.

Tikal
mondjuk abban igaza van hogy idehaza mindenki abban reméli az életet hogy vesz egy ingatlant, akkor már minden meg van oldodva.. nyugaton joval kevesebben ölik ebbe a pénzüket..... ezáltal mobilabbak is, könnyebben megy egy esetleges munkahely váltás is... bár a beszolás hasonlo volt mint Feritõl az el lehet menni 😊

Tudom. És hidd el, ha az ebbnen a témában elvesztegetett karakterek száma mérvadó lenne az adó bevezetésének ügyében, folytatásos regényt írnék róla 😉

Tikal
egyébként meg terroristáskodni mentek oda és kész, fegyvereik voltak stb, lelõtték õket ennyi...a kepes videoban el is mondta minek megy oda, mit csinál....

qtab986
Szólásszabadság kizárva. Aki nem hisz a hatalomnak az bûnös.

a.carkey
Nos, jellemzõ? 😊

A medve nem játék.

qtab986
Biztosan tûzpárbajban ölték meg Floreséket
Víctor Escóbar a szerdai lapokban megjelent, nyolcpontos közleményében leszögezi, hogy az április 16-i kommandósakció során a gyanúsítottak ellenálltak a letartóztatásnak, és "kereszttûz" alakult ki köztük és a rendõrök között. Egyben figyelmeztetett, hogy a rendõrség "fenntartja magának a jogot, hogy büntetõeljárást kezdeményezzen" mindazok ellen, akik továbbra is kétségbe vonják a szakértõi véleményt.
Latinamerika.<#levele>

a.carkey
qtab986
Egyre valószínûbb a Pirate Bay per újratárgyalása
Nemcsak a Pirate Bay perben ítéletet kimondó bíró lehetett részrehajló, de a rendõrtiszt is, aki a vád alapjául szolgáló nyomozást vezette. Szakértõk szerint egyre valószínûbb az új tárgyalás, a kalózok támogatói eközben trükkös módszereket találnak ki, hogy megszivassák a vádat képviselõ ügyvédi irodát.

a.carkey
Bocs. Itt nem kinek van igaza a kérdés, hanem az újabb rókabõr:
"Persze, úgy is lehet bölényre vadászni, hogy felégetjük a szafarit, és hadd pusztuljon minden."

A medve nem játék.

Húsz év fejlövés, vagy tíz év szigorított villamosszék.