Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csakhogy ott okuk sincs tüntetni,kiváló az ország vezetése és a koreiak érdekeit nézzik,nem a zsebük megtömése a cél<#smile>#smile>
"Tényleges többpártrendszer, a választás, a váltás lehetõsége a politikai életben, hmm?..."
Minek ha tökéletes végzik a munkájukat?Illetve hogy tolvajbanda leígérve a pénzt mindenkinek átverje az embereket?
A koreaihoz hasonló álomállamok bõsz védelmezõi bele sem gondolnak, hogy a 2006. októberihez hasonló megmozdulást arrafelé hogy kezelnének. Azért tessenek már belegondolni abba, hogy vajon Észak-Koreában is el lehetne játszani azt, hogy kimegy egy rahedli ember a fennálló kormányzat ellen tünteni, a rendfenntartók kilövik az egyikük szemét (a tévedések elkerülése végett: gumilövedékkel), aki beperli a rendfenntartókat, melynek következtében néhány év múlva kap egy valag pénzt kártérítésként, és a bíróság kimondja, hogy a rendfenntartó hibázott. Én azt hiszem, hogy a dolgok a kilövésnél vennének fordulatot arrafelé, mert ott nem úsznák meg gumilövedékkel. (Kína, Tienanmen tér, valaki?...)
Fától az erdõt már megint; ne legyetek már ennyire szánalmasan buták...
U.i.: Azt pedig durvára elfelejtitek, hogy nektek a "kamionnyi buzeráns" piszkálja a csõrötöket, más viszont a magyakodó tömeg ellen lépne fel sokkal, de sokkal keményebben...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Külföldi hatalmak,csinovnyik rendszer emberei és volt bojárok.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Miféle csúsztatás?Rengetegen élnek máról holnapra hitelbõl.....Meg mi az hogy a gazdagoknak ugyanolyan jogaik vannak mint átlag embernek?Meg mi az hogy azt állítod az egészségügy olyan olcsó hogy bárki megengedheti magának???USA-ban egyszerû ember aligha bírja fizetni....
Tényleges többpártrendszer, a választás, a váltás lehetõsége a politikai életben, hmm?...
"Éhínség,ami a rendszer hibáján kivül állt fenn? "
Ne legyél szándékosan értetlen; #15099.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem, nem szeretem, hogy több, mint a felét elviszik, hanem azt szeretem, hogy van mibõl elvinni, a maradékot pedig arra költöm, amire akarom, mert kismillió+1 lehetõségem van elverni. Arról nem is beszélve, hogy ha nem tetszik az állás, akkor keresek másikat, illetve fejlesztem magam, hogy jobb állásom legyen, több fizetéssel (hogy te is értsd: többet lehessen elvonni).
Na, errõl beszéltem a #15153-ban: te nem akarsz adót fizetni, és ezért pedig te hajlandó vagy beáldozni azt, hogy nem is nagyon lehet venni cserébe semmit. Tipikus esete a "fától az erdõt" dolognak...
Az uzsorakamatos, egészségügyes megjegyzésed kapcsán pedig csak a #15071-es hozzászólásodat tudom idézni.
Miféle politikai elnyomás?
Éhínség,ami a rendszer hibáján kivül állt fenn?
Hol írtam én ebben, hogy a legjobb?
Tudod, van egy olyan érzésem, hogy ülsz a fotelben, és az é-koreai rendszerbõl kimazsolázod azokat a dolgokat, melyekrõl szóló szigorúan címszavas ismereteid megvalósulását szívesen látnád a hétköznapokban is (pl. adófizetés eltörlése), de bele sem akarsz, bele sem tudsz gondolni a kevésbé pozitív oldalába a rendszernek, amivel pedig nem tudsz mit kezdeni - éhínség, politikai elnyomás, stb. - az biztos USA-propaganda.
Lehet, hogy számodra jó ha sokan még munkához sem juthatnak és ha még jutnak is fizetésük 50%-ékát elveszik adó formájában minimum...sokan hogy túlélják képtelenek hitelt felvenni szinte uzsorakamatra,a gyógyítás csak a gazdagok kiváltsága ahogy a törvény is.Ha neked ez a jó....
Lehet, hogy számodra az ingyenes orvosi ellátás meg az adónélküliség májer dolog, csak mintha szánt szándékkal figyelmen kívü hagynád azt, hogy cserébe az állam rádtelepszik. Ha neked ez kell...
Ez finoman szólva is túlzás. A bolsevik diktatúra puccsal döntötte meg a Kerensky féle szocdem kormányt. Ezt márcsak onnan is tudjuk ugye, hogy volt nekik egy "jó kis" polgárháborújuk. Bármilyen fúrcsa az oroszok többségének nem kellettek Leninék. Eleve már a feltételezés is abszúrd, hogy Sztálint érdekelte volna az éhezés. Neki hatalom kellett és kész.
Nem azt mondtam,hogy minden tökéletes,de legalább a lehetõséged meg van,hogy az legyen!
15131
anno 1987
Usában már idõtlen idõk óta mûködik a kapitalizmus,mégis jól megvannak benne.
anno 1987
Ezt honnét veszed?
15125
Ha Oroszország és Kína szerinted csak holmi méretkülönbségek miatt támogatta, akkor íme a bizonyíték, hogy fogalmad sincs a jelenlegi nemzetközi politikáról: ezen két ország ugyanis a BT-ben szinte folyamatosan az USA ellenpólusaként jelenik meg; pl. ahogy a lentebb belinkelt 1. ENSZ BT határozatnál is látszik, eme két ország kezdetben enyhébben állt É-Koreához. (Biztos lefizette/megzsarolta õket az USA, mi?)