Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tehetséges fickó lehet.😄
anno 1987
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A másikat nem tudom, hogy miért kötözték meg, mert azt nem vette a kamera.
Mondjuk valaki okos megmondhatná, hogy ha szerintem nem jogkövetõ a fakabátok viselkedése, akkor ilyenkor ellenállni bûncselekmény, vagy felülbírálható-e zsaruk intézkedése?
Mert szerintem ilyenkor ellenállni ugyanolyan büntetendõ és még okot is adok rá, hogy az ezt tárgyaló bíróság végül engem hozzon ki bûnösként.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Miszter kapitalista elfelejted hogy ott nincs miért panaszkodni csak a libsik teszik vagy a kapitalista bérencek.
Ez is annyira szánalmas mégis mit képzelnek... 80 ezer dollár egy dalért??? Az Air France 24ezret fizet egy utas haláláért, egy mp3 háromszor annyit ér mint egy emberi élet....noormááliss?
meg lehet el is kellett volna olvasni a cikket, de szerintem még hang nélkul is elég egyértelmu mi történt.... most komolyan egy nõnek,a ki láthatolag nem ellenkezik minek a torkát szorongatni, meg a nyomáspontokat nyomkodni, ráállni a lábára meg ilyenek...
Az ASCAP szervezet álláspontja szerint jogsértõek a nyilvános helyen lejátszott csengõhangok, ezért beperelte az AT&T mobilszolgáltatót.
<#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3><#gunyos1>#gunyos1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akkor mindenki elkúrta és nincsen rétes estére.
Mi ebben a szenzáció? Ez mindennapos.
"A 18 éves kazincbarcikai fiatalember egy csoportos garázdaságot követõen távozott egy helyi szórakozóhelyrõl"
LOL
Mi az, hogy egy csoportos garázdaságot követõen? 😊)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A medve nem játék.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"A rendõrség õrizetbe vette azt a 26 éves kazincbarcikai férfit, akit azzal gyanúsítanak, június 13-án elõzetes szóváltást követõen olyan súlyosan megsebesített egy 18 éves helybeli, hogy az a kórházba szállítását követõen életét vesztette."
Vagyis, letartóztatták az áldozatot halála után a gyilkost meg futni hagyták? Ja, és túl sok volt a "hogy", így kihgytak egyet, máris értelmetlen lett a mondat.
A medve nem játék.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ