Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Grat. Miután ilyen formában megbûnhõdnek, legalább sosem lehetnek hasznos tagjai a társadalomnak. Okos.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Stupid bitch of the week 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Bandee1987
Ajjaj, nem kellett volna elszólnod magad, szerintem holnap reggel már kommandósok fognak az ajtódon dörömbölni 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

jhetedikj
Saját autója ütötte el.
Tehetséges fickó lehet.😄

anno 1987

jójó nem mindenkinek de sokaknak,törekszenek rá hogy jó legyen.

igen kasztrálni,de nem kémiai úton.

Baj van! Kétéves fiam dudorássza a Boci, boci tarkát. Tessék mondani, hol fizethetem be a jogdíjat? Nem akarom, hogy börtönbe kerüljön a gyerek...

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tikal
büdös a diktatura, jol látod.... de most komolyan leirni ilyet hogy ott minden jo ezért nem panaszkodik senki? komolyan gondoltad? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sajnos a jog védi a kamaszt mivel még 18 éven aluli.Mint köztudott 14 éven alul nincs büntetés.14-18 év között legalább 50%-ékos enyhítést alkalmaznak büntetésnél.....

desigo
botrány :/
mivel védekeztek,hogy a kislány is akarta?

nyilvános kövezést neki...
Te vagy az neked semmi sem jó csak vergõdni tudsz, büdös minden.

0Fritz0
Én azt láttam, hogy megpróbált felkelni (1:30-1:40) és 1:47-nél elengedi magát, hogy ne tudják elvinni.
A másikat nem tudom, hogy miért kötözték meg, mert azt nem vette a kamera.

Mondjuk valaki okos megmondhatná, hogy ha szerintem nem jogkövetõ a fakabátok viselkedése, akkor ilyenkor ellenállni bûncselekmény, vagy felülbírálható-e zsaruk intézkedése?
Mert szerintem ilyenkor ellenállni ugyanolyan büntetendõ és még okot is adok rá, hogy az ezt tárgyaló bíróság végül engem hozzon ki bûnösként.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tikal
váháá 😄D na jó, te tényleg klinikai eset vagy...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"jah, miszter kommunista, ne ugrálj nagyon mert ugyanezért az álomországodban szerintem sittre vágnának huszévre, az meg hogy itt osztod az észt a cenzurázatlan neten fõben járó bûn..."

Miszter kapitalista elfelejted hogy ott nincs miért panaszkodni csak a libsik teszik vagy a kapitalista bérencek.

velem mert????

Tikal
tudom, azért linkeltem mert témába vágott és hasonlatként használtam, érted?

Tikal
jah, miszter kommunista, ne ugrálj nagyon mert ugyanezért az álomországodban szerintem sittre vágnának huszévre, az meg hogy itt osztod az észt a cenzurázatlan neten fõben járó bûn...

Tikal
majd ha veled csinálják, akkor is ezt mond...

így van

Jah miszter kapitalista világot élünk normális.Kérem jogaik vannak,nem holmi diktatúra ez,hanem a jó lét világa amit te is hangoztattál.

vótmá.........

Tikal
ez vicc, nem hiszem hogy épeszû biro javukra döntene, de ennek nem is szabadna biroságra jutnia annyira szánalmas, lassan azért is buntetést kell majd fizetni ha fütyürészek egy dalt...
Ez is annyira szánalmas mégis mit képzelnek... 80 ezer dollár egy dalért??? Az Air France 24ezret fizet egy utas haláláért, egy mp3 háromszor annyit ér mint egy emberi élet....noormááliss?

Tikal
ellenállt? minek? ugy láttad annyira ellenállt hogy a végén még a lábát is meg kellet kötözni és bedobni kocsiba, utána négy napig sitten tartani?

meg lehet el is kellett volna olvasni a cikket, de szerintem még hang nélkul is elég egyértelmu mi történt.... most komolyan egy nõnek,a ki láthatolag nem ellenkezik minek a torkát szorongatni, meg a nyomáspontokat nyomkodni, ráállni a lábára meg ilyenek...

5c0rp330n
szerintem pedig az jogsértõ, hogy ilyen szervezetek mûködnek az adófizetõk pénzén, ami nemhogy semmilyen hasznos munkát nem csinál, de még kifejezetten kártékony is és ilyen kolosszális baromságokat beszél.

FZoleee
"Nem tudni, hogy a per miként fog végzõdni, de az ASCAP korábban már próbálkozott hasonló húzással, amikor a tábortûz mellett éneklõ kempingezõkért szeretett volna jogdíjat szedni." <#wow3><#wilting>
ProGabe
Jogsértõ, ha megcsörren a mobilunk

Az ASCAP szervezet álláspontja szerint jogsértõek a nyilvános helyen lejátszott csengõhangok, ezért beperelte az AT&T mobilszolgáltatót.

<#zavart2><#wow3><#gunyos1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

0Fritz0
Lehet, hogy hanggal kellett volna megnéznem? 😊
Akkor mindenki elkúrta és nincsen rétes estére.

Pluskast
Nem. Az volt a gond, hogy az õt igazoltató rendõrtõl el akarta kérni az azonosító számát. Erre meg letartóztatták. A másik nõ meg fényképezett és neki sem mondták meg a letartóztatásának okát.

0Fritz0
Ellenállt a letartóztatásnak és jött a testi kényszer.
Mi ebben a szenzáció? Ez mindennapos.

89
ACAB

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Pluskast
Van ebben még egy szép "kerek és értelmes" mondat 😊

"A 18 éves kazincbarcikai fiatalember egy csoportos garázdaságot követõen távozott egy helyi szórakozóhelyrõl"

LOL
Mi az, hogy egy csoportos garázdaságot követõen? 😊)

Tikal

Fogalmazásgátlót szednek.

Emberi dolog hibázni....

Ez bizony így van 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a.carkey
"Kijózanodott edzõ". Kijózanodott? 😄 Befizette saját számlájára, vagy mi? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ja, csak így úgy érthetõ, hogy a helybéli sebesítette meg õt, amiért õt (a 26 évest) tartóztatják le. Hiányzik a t és a hogy .

A medve nem játék.

Csak lehagytak egy t betût. "18 éves helybelit...."

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a.carkey
Ezek el is olvassák amit leírnak?

"A rendõrség õrizetbe vette azt a 26 éves kazincbarcikai férfit, akit azzal gyanúsítanak, június 13-án elõzetes szóváltást követõen olyan súlyosan megsebesített egy 18 éves helybeli, hogy az a kórházba szállítását követõen életét vesztette."

Vagyis, letartóztatták az áldozatot halála után a gyilkost meg futni hagyták? Ja, és túl sok volt a "hogy", így kihgytak egyet, máris értelmetlen lett a mondat.

A medve nem játék.

Nálunk középiskolában 2 évig minden héten volt 2-3 ilyen verekedés, meg a csicskáztatások is mindennaposak voltak. Az iskola környékén meg telefonlehúzások késsel, stb... Az elkövetõk 90%-a cigány volt, minden esetben ugyanazok. 4 évig jártam még oda és miután elvitték a rendõrök és 4 évre lecsukták ezt a kb 10 cigányt nemcsak a suli lett nyugodtabb, hanem az egész környék!!! Ahová beférkõznek a cigányok ott elõbb-utóbb ki fog alakulni ez a helyzet és természetesen lesz köztük pár magyar, akik úgy gondolják, hogy menõ dolog ilyen lehúzós cigányokkal barátkozni.

gz8
Hazafelé randalírozott, megölték.

Ehh...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

89
érdekes...nálunk sosem fordult elõ iskolában, hogy csoportosan megverjünk valakit, csak azért mert nem tetszett a képe... az is tény, hogy cigánymentes övezetben nevelkedtem hála Istennek

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol