Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
de szerencsére ezután majd jön a narancs színû felhõtlen kánaán, hol minden öröm lesz s boldogság 😊

jobban ne menjünk bele a belpolitikába sztem, jóéjt

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Totti5
szerencsére hamar eltünt õ is a porondról, csak sajnos amit maguk után hagynak az sokba kerül az országnak

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

joebacsi
Egy korházat lehetetlen nyereségesen üzemeltetni, ez az egész hacacáré pedig úgy mûködött volna, ha sikerül ezt elérni. Álmodni meg hinni lehet sok mindent.

Több-biztosítós rendszert pedig hiába éltette aranyos ágicánk olyan kis hetykén kacarászva, hogy "dejó lesz majd, hogy versenyeznek a biztosítók a betegekért", a józanabbak idõben megnézték ezt a filmet.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte 😊

Milyen egészségügyet?

0Fritz0
Kénytelenek még jobban szétverni az egészségügyet, hogy bebizonyítsák az igazukat és ez eddig jól is megy.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Az a szép még az egészben, hogy egy 600 millát érõ, hamarosan a közelbe metro kerül területet 340 milláért akarnak megvenni, és a barmok el is adnák annyiért ...

A medve nem játék.

Térjünk vissza erre a kérdésre pár év múlva. Ha még mûködik a kórház, akkor mi. Ha nem, akkor õk.

a.carkey
Bravo kerület!

"Molnár Gyula polgármesteréknek pedig sikerült egyetlen nappal lekésni a fellebbezési határidõt a Földhivatalnál"

A medve nem játék.

Az eredeti terv úgy szólt, hogy a kórház privatizálásnak az eü finanszírozási reformjával együtt van létjogosultsága. Mivel utóbbi nem történt meg (senki sem támogatta), nyilván a másik sem mûködik, ami erre épült volna. Már akkor le kellett volna állítani a hosinvestet, amikor megfúrták a kormány vizitdijas, meg többiztosítós elképzeléseit...
Totti5
a szocik hagyatéka, nemcsoda hogy az fidesz akkoriban ellene volt, ugytünik nem õk beszéltak a levegõbe, de hát az okostojá szoci miniszterek ezzel biztos jól jártak...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gz8
Utas javította meg a hibás repülõgépet, akirõl persze kiderült, hogy civilben repülõgépszerelõ... <#zavart1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Bandee1987
Látom nem unatkoztatok a hétvégén. Én inkább a Balcsin nyaraltam, vedeltem a sört, zabáltam a sültkolbit, és stíröltem a sok bikinis muffot 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Miért vagy meglepõdve? Csak mondok egy 4es metro megállónevet:
Róna utca ...

A medve nem játék.

joebacsi
Elhunyt Robert McNamara

Épp pár hete néztem meg a vele készült interjú-dokumentum filmet a The Fog of War-t. Tanulságos, ajánlom mindenkinek.

89
sötétítsék el örökre ezt a két szennycsatornát

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Tikal
Ez most vicc? Csak 5 millios büntetés az ilyen szemét müsorokért?

Szerintem 100millio és elsötétités, egyértelmû, azt se bánnám ha egy egész hétre elsõtétienék õket, meg a TV2-t is vele együtt... az 5 millionak semmi értelme, az piti összeg a csatornának, hisz épp elõtte írják hogy fél nap alatt 100 milliot is bukhatnak, akkor mennyi idõ alatt termelnek ki 5 misit, konnyen kiszámolható...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jhetedikj
140 halott a kínai zavargásokban

Hajaj,nem csak a gárdisták tüntettek hétvégén.😞

anno 1987

5c0rp330n
vicc.

a.carkey
Ez már nem hehe. Ez hülye! Visszaadta kitüntetését a Duna TV elnöke ...

Leközvetítették élõben, erre.

Ilyen ország nincs még egy!

Kurvára igaza van az egyik kommentelõnek:
"Grosics Gyula, mint radikális jobboldali közszereplõ?

Ebben az országban tényleg 10 millió fasiszta van."

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Danny1987
Miért nem csak a motoros tud megdögleni.
Biztos hogy õ volt a hibás aki vesz magának egy nagyobb motort az biztos hogy nem 90-el meg 50el fog menni.

Live for nothing or die for something.

a.carkey
Szerencsétlen Suzukisok. Ráadásul egy család, 8 éves kislány.

A medve nem játék.

0Fritz0
Ez a baj az ilyen állatokkal: mindig magukkal visznek néhány ártatlant.
Egyébként nem zavarna a hír.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sadist
Amíg bármilyen nyikhaj vehet hatalmas teljesítményû motort, addig lesznek is ilyen balesetek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
Motorbaleset Nyékládházánál: három halott

Ez egy másik nagy probléma, vagyis az eszeveszetten száguldozó, KRESZre fittyet hányó motorosok és autósok kérdése. Erre is kéne megoldás, de ez morál kérdése ...

A medve nem játék.

joebacsi
Már van rég óta és In-Kal Security-nek hívják.

Ha jól tudom félévente lehet váltani ingyen, csak kérned kell.
desigo
Mivel 29 éves vagyok pont nem érdekel
csak bosszantó látni a negatív tendenciát :/
Mi a menete a váltásnak?
Rossz pénztárnál vagy... nem mindegyik bukott, és fõleg nem ennyit. Befektetés kérdése.
Egyébként felesleges az éves kamatkimutatást nézni, mert a nyugdíjpénztárból úgysem tudod idõ elõtt "kivenni" a pénzt. Csak az számít, hogy a végére hogyan alakul. Az hogy 20%-ot bukott most a te pénztárad, csak annyit jelent, hogy ha most kivennéd, mennyi lenne.
Punker
dettó, és a szép hogy nekem/ünk kötelezõ volt belépni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Ejj de jó is ez a magánnyugdíjpénztár
2008 januárhoz képest a 2008 decemberi egyenleg 20%-al kevesebb lett

kb feleslegesen lett befizetve

szemetek
ProGabe
kb. egy résznyi LotR a Hobbit. nem véletlenül vágják ketté, rengeteg helyszín, szereplõ, történés

"de azt láttuk már, hogy egy klasszikust átírtak, megszabdaltak"

ezt sokszor láttuk már, te épp melyikre gondolsz?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Akkor ne olvasd.

"Rászoktunk, hogy a tüntetés, a sztrájk nemcsak jogunk, de kötelességünk is. Mindenért tüntetünk, minden hónapbban sztrájkolunk. Mert szabad. Mert kell. Mert "fentrõl" azt mondták, mint a MÁV-osoknak."

Nagyon el vagy tévedve, rossz olvasni!

trident
A kérdésedre nem tudom a választ, de azt láttuk már, hogy egy klasszikust átírtak, megszabdaltak. A lényeg, hogy ne mekdónáldc játékfigurából akarjanak megélni, hanem egy klasszikust dolgozzanak fel magas szinten.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

5c0rp330n
a hobbit (amit amúgy én a babó néven ismerek) elég jó lehetne, remélem nem cseszik el.
"Mivel a mû igen vaskos terjedelmû, így két részben fog megjelenni: az elsõ részt várhatóan 2011 végén, a másodikat pedig 2012-ben mutatják be."
most én tudom rosszul, hogy ez a könyv kb a felét éri egy terjedelemben egy gyûrûk ura résznek?

trident
Star Wars rajongóknak: Élõszereplõs sorozat készül a Star Wars-ból

Predator rajongóknak: Antal Nimród rendezi a Predator reboot-ot

Három a kultfilm igazság: Jövõ márciusban indul A hobbit forgatása.

Lesz mit nézni...=)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A robotzsaru forgatását már elkezdték 2006-ban, Budapesten.-.-

Aki pedig magyarkodni fog az Antal Nimródos híren azt elviszi a szlovák szem-fogas kobold^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Naná, hogy se szebb, sem okosabb nem vagyok, ahogy te is, én is szoktam szélsõséges szólamokba bocsátkozni. Mea culpa. =)

Azért a Magyar bíróság úgy táncol, ahogy a jobb fütyül. Így van.
Euroszkeptikusság. Az lenne a legnagyobb naivitás és botorság, ha elszalasztaná a lehetõséget, hogy minket képviseljenek. Ha már ez van, akkor a jelenlegi helyzettel kell kezdeni valamit -mert ez is lehetõség számunkra, hogy ne csak befizetõk legyünk, megsatöbbi.
(ne haragudj Lala: ha nem mennének az EP-be az lenne a bajod, ha mennek akkor gerinctelenek. Tudom: mondjanak le.)

Hagyd a hangemberezést, ilyen nyilatkozatok, attitûdök, cselekmények nem voltak.
Sõt, ha megengeded fosni a szót: leült õ is és a gárdisták is pl. cigány vezetõkkel (politikusok és vajdákkal is), mert egyrészt nélkülük nem megy, másrészt minden problémamegoldást elsõnek megbeszélni, kibeszélni kell.
Tehát van egy programjuk, koncepciójuk, de a legelsõ lépés a fentiek kell legyenek. Nem is kormányzó párt, nem is parlamenti párt. Dolgozzanak, beszéljenek, beszélgessenek, fejlõdjenek: ráfér.

A tüntetésekkel igazad van. Viszont egy olyan helyzetbe keveredtünk bele, ahol látod, az eddig megszokott parlamenti demokratúra adekvát választ nem ad a kérdéseidre. Mit teszel?
-apolitikus leszel (vegyük pölö ide azt is, ha valaki nem savaz).
-alternatívát látsz (jó példa a Jobbik, lmp).
-az ellenzékben bízol(elõrehozott választást!).

A másodikban benne van, hogy eddig nem konvencionális eszközhöz nyúlsz. Új kérdések, új útkeresés.

Egész európában erõsödik a jobboldal, valóban hiszel benne, hogy a szlovák sovinizmust mi tápláljuk?
Az is egy feladatunk, hogy a sovinizmus helyett maradjon számunkra a patriotizmus és értékmegõrzõ konzervatízmus is. Én nem látom, hogy nyelvhasználatot korlátozó törvényeket készítene elõ bárki is, nem látom hogy a kisebbségeket, jogaikat szabotálnánk, nem látom, hogy általános lenne a fogkiverés, blablabla. Lehet reszketni a szlovák tankoktól, de oktalanság a Jobbik/MG jelenségtõl. Utálni lehet. De azt érzelemnek nevezik.

Adjon isten!😊

Jééééé, hír... 😊

Remélem, a szemfogát ültették be. 😊

qtab986
Újra lát a férfi, akinek a fogát ültették be a szeme helyére
12 éve olvadt alumínium fröccsent az arcába, most a saját fogából és arcbõrébõl vett szövetekbõl faragtak neki új szemlencsét.

A kórházon kívüli világból egy Smart típusú autó volt az elsõ dolog, amit meglátott, és elmondása szerint azóta is azon röhög, hogy milyen viccesen néz ki.

Naná, meg a roma gárda, a sárga gárda, sõt, nálunk van három afrikai orvos, õk már szervezik a fekete sereget.

Most menjek le a "nem mi kezdtük, beeeee" szintre, ahol a "rángassuk ki az összeset"-nél tartottunk?

berlinboy6329
"demokráciában magánhadsereget hoz létre".

Jön majd a Vörös Gárda is,az nem baj?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Én is kérdezhetnék hasonlót 😉

Felmentették? Kimosták, azt' jónapot.
Euroszkeptikusság? Nem maradt meg, eladták havi két és fél milláért.

A lényeggel viszont egyetértek. Vonaiszonyat nagy hangember, húsz gárdistával a háta mögött még egy legyet is le bír csapni, egy ütéssel.

Azzal persze nem számolt, hogy ezzel az országgal õ sem tudna mit kezdeni.
Rászoktunk, hogy a tüntetés, a sztrájk nemcsak jogunk, de kötelességünk is. Mindenért tüntetünk, minden hónapbban sztrájkolunk. Mert szabad. Mert kell. Mert "fentrõl" azt mondták, mint a MÁV-osoknak.
Ha ilyen alkalmatlan - márpedig aki egy demokráciában magánhadsereget hoz létre, majd ügyvédek hadával mosdatja õket, az enyhén szólva nem túl okos - vezetés kerül az ország élére, kb. két hónap, és szlovák gyarmat lesz az országból.

Dobry den.

5c0rp330n
nocsak, ezeket meg hol álmodtad?
hiába, a média csodákra képes, gyakorlatilag azt hoznak ki akármilyen ténybõl, amit csak akarnak, és valaki ezekszerint még el is hiszi nekik. az agymosás egyik alappillére.

5c0rp330n
"Az érvelésed egyébként baromság: azért, mert még nem bizonyíthatott a Jobbik, nem jelenti azt, hogy meg tudja valósítani a marhaságait."
úgy tûnik valami most mégkevésbé világos nálad.. mondtam én ilyet, hogy biztosan meg tud valósítani mindent, érveltem ilyennel? hol? mindössze annyit mondtam, hogy még soha nem volt esélyük sem bizonyítani, így az égvilágon SEMMI okod nincs megkérdõjelezni õket, ellenben az ÖSSZES TÖBBI párttal, akik már legalább egyszer megbuktak.
akkor most ki az egybites, érvelõmester?
aki valami újra szavaz, aminek még esélye is van jobb jövõt hozni, vagy aki a régi "jól bevált" bukott pártokra szavaz, szinte garantált újabb bukással?
annyi szeretem az ilyen széleslátókörûeket. amikor elõször kezdett körvonalazódni, hogy az mszp mit mûvelt az ország gazdaságával néhány év alatt, ugyanezzel jöttetek: a másik oldal mit tudna csinálni? hát ez az. ki tudja, hogy mit tudna csinálni, ha esélyük sincs megmutatni, mert nem õk irányítanak? szerintem fogalma sincs senkinek, hogy mit tudtak volna csinálni, az viszont biztos, hogy annál amit mszp csinált, rosszabbat ha akartak volna sem tudtak volna. iq huszárok.

trident
A molotov továbbra sem legális, a vipera sem, tankos jómunkásembert elmeszelték, de nem hajtott a tömegbe, a kilõtt szemû két férfi pert nyert, sok esetben nem volt felszólítás, netán levonulási útvonal. A zoktóberi rabosítások után szinte mindenkit felmentettek.
Na pont a kockaköveseket nem kapták, meszelték el. Ahogy tegnap sem, egy ember kivételével már mindenkit elengedtek, de arról nem tudok, hogy akik dobáltak azokat elkapták-e (nem lenék meglepve, ha azok ellen nem intézkedtek volna). Az euroszkeptikusság megmaradt, tán ha jól tudom ez nem is bûn.

Most kérdezzem, hogy a felsorolásodat mikor álmodtad, vagy hogy te ilyen szélsõséges nézõpontból szemléled az eseményeket, vagy inkább mondjam azt, igen, ha nem rólunk lenne szó, akkor tragikomédikus, fosság ami zajlik? Maradok az utóbbinál.

A lényeg: lehet azért több dologban kritizálni az MG-t vagy VG-t. De azt azért szerintem te is bevallhatod, hogy több olyan húsba vágó problémakör van, ami jó ideje a nyakunkban csorog, de senki sem foglalkozik vele, nincs róla igazi diskurzus. Talán a bruttó sárdobálást kell hagyni el (itt egymást közt is).
Nem azt kell lesni, van e a másik arcán pattanás, hanem azt hogy annak a srácnak ott egy kurva nagy herpeszes kelés van a fején, le kék vágni mielõtt mi is megfertõzõdünk.

Nem rettegek, félek. Az országot féltem, ami többet érdemelne. De nem fogja megkapni, mivel arra nevelték, hogy az égvlágon syemmiért nem kell megdolgozni, bocsánatot kérni vagy felelõsséget vállalni.

Norbi segítségével a legkönnyebb fogyni. Igenis hatásos.
Miután a havi fixbõl megveszed az összes Norbi-kazettát, nem marad pénzed kajára.

a.carkey
Sebaj, rettegj! Maradni kell rettegõnek is. Hová lenne a világ?! Hisz Vágó ismét dolgozik, nem ér rá, volt (ex-munkásõr) fõnököm már nyugdíjas, baj van a szívével, mindenhová nem mehet, a Pa Dö Dösök közül egy üzemképtelen lett, a másik meg le akar adni 80 kg-t Norbi segítségével, és így most nem ér rá.

A medve nem játék.