Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Nem lenne rossz ötlet 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

5c0rp330n
<#eljen>

Az pont jó, azokkal próbáljanak meg erõsködni, hogy Magyarország a magyaroké...

elõzõre:
Rendezzünk átlagember-felvonulást. Mindenkit szeretettel várunk, aki dolgozik, adót fizet, hetero és nem akarja kiitani egyetlen szomszédját sem.

birdo
A csepeli sziget foglat.... a kínaiak jönnek felhõkarcolókat építeni... már mióta fenik rá a Honkongiak a fogukat...vagy az evõpálcikát ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo
Hogy is szokták mondani ?? " A fene nagy demokrácia ??? "
Nem zavarnak..... de nem tudom átélni, hogy szabadságot jelent, ha felvonulhatnak..... de lehet nagyon rosszul gondolom.

Ha Emmett Brown ismerõse lenne, tudhatná, hogy 2041-ben már nem lesz Magyarország, csak Dunától keeltre MSZPLand, nyugatra Fidesszia. (A Csepel-szigeten meg ugrálnak a gárdisták a szép csíkos zászlóikkal)

Bandee1987
lehet élveznék, szóval ki tudja...

birdo
jajjajj...... tuctuc csatornaaaaaa

a.carkey
Sebaj. Max. feldugják a lila esernyõjüket a seggükbe és nyitva húzzák ki.

A medve nem játék.

Bandee1987
"Bár a melegfelvonulás szervezõi tisztában vannak vele, hogy ugyanakkor lesz a Magyarország–Svédország világbajnoki selejtezõ mérkõzés is, szándékos összeszervezésrõl nem tudnak"

Pedig sztem nagyon provokáció-szagú az egész...na mind1

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
Ez egy poén hír. Már ahogy kezdõdik, az is hatalmas:

"jelentette be Jan Slotá szlovák miniszterelnök a Robert Fico államfõvel és Vladimir Meciar nemzetpolitikai miniszterrel közös sajtótájékoztatóján"

😄

A medve nem játék.

Bandee1987
Honnan tudod, hogy kamu, és a cikkíró esetleg nem Emmett Brown ismerõse?<#hehe>

joebacsi
no ennek örülök 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

banok
ennek én is örülök.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bandee1987
A Rise FM jogtalanul müködik, bezárják

ehhez kapcsolódóan:

Újraindul a Pont FM!!

Ezzaz, végre megint lesz egy normális rockadó az éterben és nem a sokadik számú tuctuc csatorna!<#vigyor2>

Hahó, figyelj oda egy kicsit!
Ez egy magyar hír, 2041-bõl. KAMUUU!!!

(nyugi, én is benétztem elsõre. 😊 )

Totti5
Könnyen ugatnak, egy gyenge ország vagyunk, gyenge hatalommal akikbe bele lehet rúgni, most meg is teszik amíg tudják és ebbõl a világ csak annyit lát hogy itt középeurópában van két nezet kik pattognak, az egyikek azok a szánalmas magyarok akik sikeresen leépültek és botrányaikról voltak híresek az elmúlt két ciklusban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Akkor ezt bõven benézte, 2041.-re sem Szlovákia, sem Magyarország nem lesz már. Fico meg végképp.

FZoleee
de ez még 2041-es újság 😄
Csak magukat röhögtetik ki. Jó, mi is rátettünk egy-két lapáttal, pl. karbantartót küldtünk ki az EP-be, de ez még nem változtat azon, hogy erre csak Ficoék faraghatnak rá.

kuci06
trollkodnak ezerrel 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey
Ezen inkább röhögni kell, mint megbotránkozni. Ez olyan, mint amikor az egyik lemezkiadó be akarta perelni az internetet...

a.carkey
trident
Légsúly: Bedák Pál (magyar)–Ravil Muhamadzsarov (orosz), Bedák T..K.O.-val a 4. menetben.

Kispehelysúly, WBO Európa-bajnok címéért: Bedák Zsolt (magyar)–Jerszin Dzsajlanov (kazah), Bedák T.K.O.-val a 2. menetben

Nagyközépsúly, a WBO világbajnoki címéért: Balzsay Károly (magyar)–Robert Stieglitz (német), Stieglitz T.K.O-val 11. menetben

Elõzõ nap pedig Bárdosi Sanyi nyert (MMA). Aki lemaradt volna, annak
videó.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

SötétBarom
A nagy összetartás közben a másik menekülõ autó otthagyta megdögleni a spanjait. Nice.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Nem elérhetõ? 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

a.carkey
Lehet tippelni!URL]

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

birdo
Ajaj a polgármesteri hivatalról jut eszembe...ááááá..én maradok kicsi könyvelõnek 😉...

eightmiles
Azért a kettõ nem egészen ugyanaz..

Bandee1987
Figyelj ez az egész olyan, mintha a te házadat, amelyben mondjuk évtizedek óta éltek a családoddal a polgmesteri hivatal lefoglalná és elárverezné nekem, te vissza szeretnéd szerezni, mert mégiscsak a ti házatok volt, én meg 2 napi tartózkodás után verném a nyálam hogy márpedig én ezerszállal erõsebben kötõdök a helyhez mint te, ezért nem lehet a tied soha többé a házad.

a.carkey
Amúgy milyen jó, hogy "elvileg" "csak" augusztus 21-be kötöttek bele ..., aztán mégis kibújt a szög Zsákos Frodóból. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
A tévéinterjúban Fico különösen azt vetette Sólyom szemére, hogy a látogatás elõkészítése során "semmiféle érdeklõdést nem mutatott az iránt, hogy találkozzon a szlovák államfõvel". A miniszterelnök ezt hihetetlennek, elképzelhetetlennek, arrogánsnak minõsítette.
Emlékeztek Clintonra, amikor Taszárra látogatott és elõtte nem szólt a magyaroknak? Azt se tudták a magyarok, hogy most mit csináljanak, mindenki - Horn, Árpibá - rohantak le, bár senki sem hívta õket, hogy találkozzanak Clintonnal. 😊 Aztán mivel kiskabátban és farmerban ment, a két mókus közül Göncz pulcsiban, Horn meg napszemüvegben és garbóban ment oda. Nevetségesek voltak, amikor "lazának" akartak látszódni. 😊

Mit szólna Fico, ha teszem azt Szlovákiában US bázis lenne és Obama hipp-hopp odautazna anélkül, hogy nem szól a szlovákoknak? Kitoloncolnák??? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Igen, én is emlékszem rá:

A medve nem játék.

Az az Európa akinek nem keveset segítettünk már a történelem során, és gondolhatod, hogy nem elsõsorban a magánemberekre céloztam, hanem állami szinten lenne kötelességük felszólalni pl. az EU szellemébe ütközõ nevetséges szlovák nyelvtörvény miatt. Ettõl még a két nemzet közötti ellenszenv megmaradna.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bandee1987
Pázmek, éreztem én, hogy láttam már valahol ezt a mókust...

a.carkey
A tegnapi nap történései:

A medve nem játék.

Bandee1987
Szlota janihoz elfelejtették odaírni, hogy nagy antialkoholista. 😊

a.carkey
Szvapotluk - üzletember és nem túl sikeres sportlovas
Szlota János - a magyarok nagy barátja, amatõr hadmûveleti tervezõ
<#mf2>

A medve nem játék.

a.carkey
Az az Európa, ahol a "legeurópérebb" országban (Belgium) a vallonok és a flamandok gyûlölik egymást?

A medve nem játék.

a.carkey
Bezzeg amikor a szlovák NATO-gép lezuhant, akkor nem voltunk nacionalisták.

A medve nem játék.

kb. Azért egyszer élnék meg a magyarok, hogy Európa kiáll mellettük.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a.carkey
Csak nehogy augusztus 29-én 1x magyar-török legyen a Puskásban, ugyanis a végén 0-3-al a törökök javára írja az UEFA, mert mi nem engedjük ki a csapatot Ferihegyrõl Mohács miatt ...

A medve nem játék.