Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még mindig nem tudsz szöveget értelmezni. Segítek: Nem csak a Zsotyeszt bánccsa.

Jujj, jujj, bánccsák a Zsotyeszt, a mi kutyánk kölkét, szóval akkor ez csak csúnya ballib bérblogger lehet, mi? Nehogy tovább olvasd, mert a végén még el kéne gondolkodni néhány dolgon, ami neadjisten árnyalhatja a világképedet...

Egyébként fogod és rákattintasz néhány posztjára; õ volt az egyébként, aki Retkesnek a megválasztása után azonnal nekiment a cégeinek adott támogatások miatt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ne viccelj már. A baloldalon csak okos, tehetséges, õszinte és becsületes emberek vannak.

a.carkey
Lenyilatkozta többször, hogy azért oda, hogy röfiorrú hazai faszfejek legalább ezt ne tudják ellopni.

A medve nem játék.

5c0rp330n
"A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekbõl verbuválódott."

mégis milyen blog ez? ennél tovább is kéne olvasni? és ha ilyet mond a jobboldalra (az eddig oké), akkor mégis mi lehet a véleménye a baloldalról?

De akár a gerincet is megkérdezhetném...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
a.carkey
BaliBoy
<#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Magyar égre magyar ufót!

a.carkey
Ez baromság!

A medve nem játék.

a.carkey
"Zus 2009.08.27. 09:54:39
Szép volt Loki, csak így tovább ! A k...infót olvasó és annak szelleme szerint élõ vérmagyrokról meg annyit: magyar embernek magyar terméket !!!! Mindenben !!! Nincs svájci óra, notebook, Samsung plazmatévé, gojmotoros chopper, még esztergomi Suzuki SE !
Otthon anyu nekiszakad a szövõszéknek, megszövi az anyagot a ruhához és azt megvarrja, apu a szekér elé befogja a lovakat (csóróbb mély magyaroknál az ökröket), kumiszt isznak a házibulin és így tovább (bár a jurtában a faggyúmécses mellett nehéz lesz k....infót olvasni). A magyar ökrös magyar szekérre aztán fel lehet dobni bármennyi nagymagyar H betûs matricát, meg az Árpád-sávos zászlót. Úgyhogy, vérmagyar barátaim, lehet nagymagyarkodni."

😄

A medve nem játék.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

No comment.
Ezektõl az amerikába bújt hazánkhõsfiaitól nem si vártam többet...

Én "Megmond Alak 2009.08.27. 08:58:16" kommentjével értek egyet. Rövid, tömör, lényegretörõ.

Ezt a blogot jól eltettem könyvjelzõbe, sokat fogom olvasgatni.

kuci06
Magyarország legismertebb trolljai.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kétségkívül beteg.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

zsutyesz
ez döbbenet...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

BaliBoy
Azon tûnõdtem, hogy vajon szabad-e ilyen dolgot ide linkelni mert én is beakartam volna. 😊)

Ez valami embertelen sötétségre vall ez a fajta hozzáállás. A kommentek között is van egy-két jó. pl.: Tightend 2009.08.27. 09:00:38 - ennél szebben meg se lehetne fogalmazni. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Galy
Elhiszitek?
lol
Nagyon helyes.

birdo

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Engem nem igazán érint, határon túlról szerzek be mindent 😊

birdo
Jut eszembe, hogy megint emelkednek a jövedéki adók...és durvábban, mint a júliusi (((

Bandee1987
Elsõ 45 percet néztem csak (utána sajna elaludtam), remek gólok születtek, régebben csak BL-döntõt néztem, de lehetséges, hogy most a Loki miatt megint nézek bl csoportmeccseket 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ez az, kemények vagyunk, Magyarországgal nem lehet packázni. Megmutattuk! <#levele>

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ProGabe
komolyan mondom nem értem, hogy egy legozsiráfnak miért csinálnak f*szt? ráadásul 30 centiset 3e ojróért! :S

nem lehet, hogy valamit benézett a cikkíró és a farkát (a lomposat-bojtosat, hátulról) lopták el?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

poppe
jó lenne már egy nap, amikor ez volt a legnagyobb büntett 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Tikal
hajrá, menjenek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

joebacsi
Jah ezen a meccsen kint voltam én is, no nem mintha olyan rohadt nagy loki ultra lennék, hanem mert magyar csapat már nagyon rég jutott el idáig. Úgyhogy letéptem a magyar zászlót a falról és ment a mindent bele a többi 35000 emberrel. Kurvajó volt, bár én pont a kicsit nyugdíjasabb szektorban voltam 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SötétBarom
Nocsak, lehet, hogy a közeljövöben megint nézek focit? 😊 (csak EB-VB kombót szoktam 😄)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szép volt, fiúk!

trident
"NYERT A LOKI ÉS EZZEL BEJUTOTT A BL-CSOPORTKÖRÉBE!!!

A Debrecen remekül játszott, végig kézben tartotta a mérkõzést, a Levszkinek ma este semmi esélye nem volt a gyõzelemre, hiába támadott többet. A Loki kettõs gyõzelemmel, 4–1-es összesítéssel továbbjutott. A csoportkör sorsolását csütörtökön tartják. Szép volt fiúk, köszönjük ezt a csodálatos estét, és várjuk a folytatást!"

http://www.nemzetisport.hu/tudositasok/reports.php?report=9614

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Egy ismerõsöm családját kis híján egy ilyen ölte meg. Nem a gyereket rúgnám, amíg mozog, hanem a kedves, felelõsségteljes szülõt, aki a kezébe adta a járgányt.

kuci06
Jogsi, rendszám és személyi nélkül száguldozott a 14 éves gyorshajtó

"Mint kiderült, a kis sofõr májusban töltötte be a 14. életévét, mellette az édesapja ült érvényes vezetõi engedéllyel. A kisfiú édesanyja a hátsó ülésen utazott."

"a kölcsönkapott autón egyébként azért nem volt rendszám, mert azt még 2008-ban kivonták a forgalomból több mulasztás miatt, mûszaki érvényessége nem volt, kötelezõ biztosítása sem"

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

birdo
Terror.....néha én érzem magam terrorban..... itt a belvárosban (( ...viszont eszem ágában nincs kinyírni egyetlen szomszéd öreglányt se..... hol és mikor lesz a gyülekezõ ??

Bandee1987
lehet menni nyugodtan

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Oly sokszor elhangzott ez már. Meg az is, hogy ha nem tetszik valami, el leht húzni külföldre... Miért csak mondják?

5c0rp330n
menjen csak az összes

banok
ez faszság mert válogatott meccsre baromira nem járnak huligánmok mivel õk eléggé klubsoviniszták. Ráadásul idõpontban sem egyezik a kettõ, mert a felvonulás délután ~ 2-kor lesz a meccs meg este 20.00-kor.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Elolvastam a hírt, és mindjárt felrobbanok!
Tegnap adtam be a letelepedési kérelmet, és ha ezek miatt a gennyládák miatt utasítják vissza, azt hiszem veszek én is egy fekete terepjárót, de én a tetejére géppuskát is szereltetek!
poppe
nem értem mért nem indiába, vagy bangladesbe kívánnak menni, ahol senkinek nem tûnne fel, hogy mezítláb szaladgálnak, és a szökõkútból szedegetik ki az aprópénzt...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

kuci06