Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Viszont már nem is tudom, hogy tulajdonképpen nekem mit jelent.
Most épp provokációnak tartom.... egyébként meg inkább nem érdekel.
De most itt köröz fölöttünk egy rendõrségi helikopter.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
És te még most is beléjük kötsz? Pfejj, hogy képzeled?
Minnyá lesz SÜN SÜN SÜN!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Hm, és ez az egész buzifelvonulás nem provokáció?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Live for nothing or die for something.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy tényleg az erõsebb kutya baszik, ez addig nem is zavar, amíg nem az én pénzembõl bassza a gyengébbet. -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ugyan ilyen volt a fidesz legutóbbi választási kampánya, a "rosszabbul élünk mint négy éve" plakátok. Hát a k***a anyádat. Nem a véleményük érdekel b****meg, hanem az, hogy mit szeretnének/fognak csinálni.
Kitomboltam magam, köszönöm szépen. <#idiota>#idiota>
Ám minek kell itt vitázni?MSZP bekaphatja,elkúrt mindent,Szdsz segített neki,Fidesz csalások is voltak 98-02ben,azoknak is csak a hatalom kell...Mi leszünk a menõk,a rajok a 2/3dal ne lesz MSZP-s,Jobbikos a kormányban!Gyurcsány monnyá le,!!!KORMÁNYVÁLTÁST,mert már mi akarunk uralkodni,huzzatok a picsába..Likud Viktro se lesz jobb,max kevésbés szar..Mszp 10es skálán 10,Fidesz 8...Kell a Jobbik,minél nagyobb létszámban,hogy az ígéreteit be tudja tartani,hogy a Fidesszel betartassa az ígéreteit(Pl elszámoltatás),és hogy ha el akar kurvulni a Fidesz,megszorongassa a tökeit..Nem kell a Jobbikot kormányzó párrtá tenni,csak adni nekik minél több heylet,mert tapasztalatlanok még,csak legyen nagy berfoylásuk az a lényeg,h odafigyeljenek a többi pártra...
Úgy is szombat van,nem kell itt vitázni...Lesz svéd-magyar meccs vegyetek sört,készitsetek elõ kaját,meg haverokat az etére,esetleg menjetek buzikat dobálni.😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A francba már, hogy bezárt a pirateclub képfeltöltõ. A zsiráf most nem jó, mert telefonról töltöttem fel képet.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
tíccsák be 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én szivesen részt veszek vitában, de ha túllendülünk a témán az sem baj.
Ha így lesz, akkor a legjobb plakátot még beszúrom.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Tudom én mire érted. Világos. Tiszta. Én sem örülök neki.
Bakker, a monnyonle sem akció volt, hanem reakció, elõtte, utána is, történtek apróságok. Olyan apró dolgok ezek, ami mellett nem kell és lehet elmenni.
Lett volna lehetõségük megújulni, leporolni magukat. Nem tették, ma is ennek isszuk a levét, még szép, hogy azt az egyszerû üzenetet fogalmazta meg az ellenzéki oldal, hogy: takaroggyatok.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egyébként meg az a demagóg, aki demagógnak nevezi a jobbikot.
http://mszpszdsz.uw.hu/
Mielõtt valaki letámadna, nem én csináltam én is csak úgy ráakadtam, de érdemes lenne igényesebb formába önteni, meg friss adatokkal kiegészíteni. Az összes adat a ksh-tól meg az eurostat-tól származik, szóval nem fideszes meg jobbikos statisztikák. Kellemes olvasást.
Te nézel tv-t? A múltkor a naplóba volt egy riport, hogy a szegény cigányokat mennyire üldözik Magyarországon közvetlenül utána meg volt egy riport errõl a szélsõjobbos fesztiválról(talán Magyar Sziget volt a neve). Ilyeneket belevágtak, hogy a szegény riportert leöntötték kávéval(normális riporterek ilyet DIREKT kivágnak), meg visszatérõ vágókép volt, hogy két 17-18 tarkopasz kölyök üvölt az elsõ sorban. Ilyen lejárató riportot minden fesztiválról lehetne készítneni, de mégsem teszik, és ezt a fesztivált is leszarták volna ha a jobbik nem ér el ilyen eredményt az ep választáson. Aztán jön majd a heti hetes aminek hatására a jobbik rögtön elveszít 5%-ot akik szépen visszatérnek az mszp/szdsz-re. Rá kéne már jönnöd, hogy a jobbik szavazótábora nem az a párezer football huligán, akik az utcán szoktak randalírozni, hanem többnyire átlagemberek.
"Idejössz, beleugatsz, és megint, sokadszorra nem bírod ki személyeskedés nélkül"
Aki elõször téved ide az talán elhiszi, hogy én vagyok aki személyeskedik(igen bevallom, néha én is szoktam személyeskedni), de aki régóta olvassa a topicot az tudja, hogy én mindig ésszerûen szoktam érvelni és pont te vagy az aki személyeskedik miután alulmaradsz 1-1 vitában.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Jobbik=náci rémuralom=haláltábor
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ezt nem lehet tudni nem hiszek a közvélemény kutatóknak. Ha valóban csökkent az valószinû a cigánygyilkosságoknak köszönhetõ.Elfogtak olyanokat akik horogkeresztes tetkót viselnek.
Vagyis ebbõl nekem az jön le hogy néhány cigány élete simán megér -5%-ot valamelyik pártnak.
Esetleg Slotának.
Jajj, hagyjuk már a rinyát a lejárató kampányról, jó? Mert a jobbik szavazótábora olyan beszari, hogy megijdenek egy kis lendvaiildikótól, mi? Túrót. Vagy talán arról van szó, hogy az a kerületnyi, minimális részvétel mellett elért 11-14% százalék, amivel a jobbikosok eddig álltatták magukat mégsem valós eredmény országosan?
U.i.: "Te is ugyanúgy be vagy szarva mint lendvai ildikó."
Idejössz, beleugatsz, és megint, sokadszorra nem bírod ki személyeskedés nélkül: az öntelt arroganciád közepette azt hiszed, hogy ismersz, ismered a politikai nézeteimet, tudod rólam azt, hogy kire fogok szavazni, közben pedig egy lófaszt, apukám, csak épp értelmes érvelésre nem telik. Ez vagy te, ennyit tudsz.
Ez az ország érdeke.
*=természetesen nem személyesen Garfieldnak szól. De amúgy tényleg VICC, ja nem: szomorú.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyrészt ez rohadtul OFF, másrészt szánalmas hogy Mo még mindig itt tart. Van két domináns párt és a szimpatizánsai mindig ízekre szedik egymást a választások elõtt. Mikor fogunk errõl az óvodás szintrõl elmozdulni már végre?
Te is ugyanúgy be vagy szarva mint lendvai ildikó.
Amúgy annyiban igazad van, hogy 100%, hogy a jobbik nem fog annyi szavazatot kapni, mint az ep választásokon, köszönhetõen a 3 hónapja tartó lejárató kampánynak.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!