Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birdo
ehh visszasírom a Budapest parádét

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

89
mennyi szép lámpavas van az Andrássyn...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

birdo
Mindenkinek mást jelent...... egy, és ugyanazon dolog...
Viszont már nem is tudom, hogy tulajdonképpen nekem mit jelent.
Most épp provokációnak tartom.... egyébként meg inkább nem érdekel.
De most itt köröz fölöttünk egy rendõrségi helikopter.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

89
mondod te

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

kuci06
Nem, szegényeket elnyomják, és az évnek csak egyetlen napján jöhetnek elõ barlangjukból.
És te még most is beléjük kötsz? Pfejj, hogy képzeled?

Minnyá lesz SÜN SÜN SÜN!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bandee1987

Hm, és ez az egész buzifelvonulás nem provokáció?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Danny1987

Live for nothing or die for something.

5c0rp330n
ez nem vélemény. ez tény.

Tedd hozzá hogy magánvéleményed

5c0rp330n
?

Ez jön be a népnek elhiheted.

joebacsi
mindig van az a pénz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mondod te

SötétBarom
Az addig oké, de egy párt, akit tulajdonképpen én ill. te pénzelünk, ne mondja meg nekem, hogy kire ne szavazzak! Azt mondja meg, hogy rá szavazzak, és miért. Azért van ott, az a feladata, hogy az én életemet jobbá tegye mindenféle törvényekkel/javaslatokkal/programokkal és fõleg kooperációval a többi párttal karöltve. De amíg ezt az emberek nem képesek felfogni, addig marad a sárdobálás. A jobbik legalább mond valamit (amit hiszek, ha látok..), és ez jó. Vannak elképzeléseik (szerintem ezek közül elég sok ökörség, de ez saját egyéni vélemény).

Amúgy tényleg az erõsebb kutya baszik, ez addig nem is zavar, amíg nem az én pénzembõl bassza a gyengébbet. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

5c0rp330n
a legszebb ebben az, hogy ezt a plakátot egy olyan párt csinálta, amelyik gyakorlatilag éppen koalícióban kormányoz a vitathatatlanul legszélsõségesebb párttal.

Tõled idézek:"az erõsebb kutya baszik".Így van ez a politikában is,a mocskoló reklámmal lehet mutatni ki az erõsebb

Miért mit gondoltál a jó csajok szélsõségesek?A demagógok tiszta degeneráltak többségükben😄.

SötétBarom
<#wow3>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Annyira kinyílik a zsebemben a bicska, amikor egy párt olyan plakátra költi a pénzét (b***ák meg a k**** anyjukat), amin nincs leírva semmi engem érintõ információ, csak annyit mond, hogy a másik párt köcsög.

Ugyan ilyen volt a fidesz legutóbbi választási kampánya, a "rosszabbul élünk mint négy éve" plakátok. Hát a k***a anyádat. Nem a véleményük érdekel b****meg, hanem az, hogy mit szeretnének/fognak csinálni.

Kitomboltam magam, köszönöm szépen. <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

berlinboy6329
Ilyen lányt ilyen politikai izékre rávenni:C

Ám minek kell itt vitázni?MSZP bekaphatja,elkúrt mindent,Szdsz segített neki,Fidesz csalások is voltak 98-02ben,azoknak is csak a hatalom kell...Mi leszünk a menõk,a rajok a 2/3dal ne lesz MSZP-s,Jobbikos a kormányban!Gyurcsány monnyá le,!!!KORMÁNYVÁLTÁST,mert már mi akarunk uralkodni,huzzatok a picsába..Likud Viktro se lesz jobb,max kevésbés szar..Mszp 10es skálán 10,Fidesz 8...Kell a Jobbik,minél nagyobb létszámban,hogy az ígéreteit be tudja tartani,hogy a Fidesszel betartassa az ígéreteit(Pl elszámoltatás),és hogy ha el akar kurvulni a Fidesz,megszorongassa a tökeit..Nem kell a Jobbikot kormányzó párrtá tenni,csak adni nekik minél több heylet,mert tapasztalatlanok még,csak legyen nagy berfoylásuk az a lényeg,h odafigyeljenek a többi pártra...

Úgy is szombat van,nem kell itt vitázni...Lesz svéd-magyar meccs vegyetek sört,készitsetek elõ kaját,meg haverokat az etére,esetleg menjetek buzikat dobálni.😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

trident

A francba már, hogy bezárt a pirateclub képfeltöltõ. A zsiráf most nem jó, mert telefonról töltöttem fel képet.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

trident
Na már megint kinek a hsz-ét ütöttem ki?😊

Én szivesen részt veszek vitában, de ha túllendülünk a témán az sem baj.
Ha így lesz, akkor a legjobb plakátot még beszúrom.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Kedves barátom. Ne add már ennyire le, hogy szimplán ennyi lehessen a válasz.
Tudom én mire érted. Világos. Tiszta. Én sem örülök neki.

Bakker, a monnyonle sem akció volt, hanem reakció, elõtte, utána is, történtek apróságok. Olyan apró dolgok ezek, ami mellett nem kell és lehet elmenni.
Lett volna lehetõségük megújulni, leporolni magukat. Nem tették, ma is ennek isszuk a levét, még szép, hogy azt az egyszerû üzenetet fogalmazta meg az ellenzéki oldal, hogy: takaroggyatok.

5c0rp330n
biztosan nem, de továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy majd meglátjuk. lesznek szép nagy pofáraesések.

Jelentéktelen szavazás eredménye nem mérvadó

Max 5%-ék lesz a jobbiknak.az mxp pedig biztos összeszed 25öt,de még többet is

5c0rp330n
egyébként szinte biztos, hogy a jobbik parlamenti párt lesz, teljesen biztos, hogy az szdsz nem lesz az, talán a legnagyobb kérdés, hogy a vörösök a jobbikat legyõzik-e. majd meglátjuk ki fog pofáraesni. mindenesetre szánalmas ahogy a nagy balosok itt magyarázzák a bizonyítványukat.

Sadist
Én úgy hallottam a House miatt is veszítenek legalább 5%-ot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

5c0rp330n
a vörösöket és lmp-t nyugodtan leoszthatod 2-vel, de inkább 3-al, a jobbikot pedig nyugodtan megszorozhatod 3-al vagy 4-el.
egyébként meg az a demagóg, aki demagógnak nevezi a jobbikot.

Ja amúgy itt egy weboldal az mszp/szdsz munkásságáról:
http://mszpszdsz.uw.hu/

Mielõtt valaki letámadna, nem én csináltam én is csak úgy ráakadtam, de érdemes lenne igényesebb formába önteni, meg friss adatokkal kiegészíteni. Az összes adat a ksh-tól meg az eurostat-tól származik, szóval nem fideszes meg jobbikos statisztikák. Kellemes olvasást.

"Jajj, hagyjuk már a rinyát a lejárató kampányról, jó? Mert a jobbik szavazótábora olyan beszari, hogy megijdenek egy kis lendvaiildikótól, mi?"
Te nézel tv-t? A múltkor a naplóba volt egy riport, hogy a szegény cigányokat mennyire üldözik Magyarországon közvetlenül utána meg volt egy riport errõl a szélsõjobbos fesztiválról(talán Magyar Sziget volt a neve). Ilyeneket belevágtak, hogy a szegény riportert leöntötték kávéval(normális riporterek ilyet DIREKT kivágnak), meg visszatérõ vágókép volt, hogy két 17-18 tarkopasz kölyök üvölt az elsõ sorban. Ilyen lejárató riportot minden fesztiválról lehetne készítneni, de mégsem teszik, és ezt a fesztivált is leszarták volna ha a jobbik nem ér el ilyen eredményt az ep választáson. Aztán jön majd a heti hetes aminek hatására a jobbik rögtön elveszít 5%-ot akik szépen visszatérnek az mszp/szdsz-re. Rá kéne már jönnöd, hogy a jobbik szavazótábora nem az a párezer football huligán, akik az utcán szoktak randalírozni, hanem többnyire átlagemberek.

"Idejössz, beleugatsz, és megint, sokadszorra nem bírod ki személyeskedés nélkül"
Aki elõször téved ide az talán elhiszi, hogy én vagyok aki személyeskedik(igen bevallom, néha én is szoktam személyeskedni), de aki régóta olvassa a topicot az tudja, hogy én mindig ésszerûen szoktam érvelni és pont te vagy az aki személyeskedik miután alulmaradsz 1-1 vitában.

További tanulmányozásra ajánlanám figyelmedbe a 2. típust.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

joebacsi
<#unalmas>

Danny1987
Amenyiben hihetünk a statisztikának(bár a legjobb statisztika majd a jõvõ évi választás lesz) akkor az átlagember simán beveszi ezeket.
Jobbik=náci rémuralom=haláltábor

Ejnye már, a Jobbik támogatottságát összekapcsolni némi horogkeresztes tetkóval milyen csúnya ballib dolog propaganda már? <#eplus2><#vigyor3>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987
"tudtommal a jobbik támogatottsága csökkent"

Ezt nem lehet tudni nem hiszek a közvélemény kutatóknak. Ha valóban csökkent az valószinû a cigánygyilkosságoknak köszönhetõ.Elfogtak olyanokat akik horogkeresztes tetkót viselnek.
Vagyis ebbõl nekem az jön le hogy néhány cigány élete simán megér -5%-ot valamelyik pártnak.
Esetleg Slotának.

Mutass egy pártot a mai magyar belpolitikában, amelyik a saját programja helyett nem negatív kampánnyal, szardobálással és az ellenfelek bemocskolásával és személyeskedéssel operál.

Azért beszéltek róla, mert a MIÉP után ismételten és mérhetõen megjelent a belpolitikában egy szélsõséges párt.

Jajj, hagyjuk már a rinyát a lejárató kampányról, jó? Mert a jobbik szavazótábora olyan beszari, hogy megijdenek egy kis lendvaiildikótól, mi? Túrót. Vagy talán arról van szó, hogy az a kerületnyi, minimális részvétel mellett elért 11-14% százalék, amivel a jobbikosok eddig álltatták magukat mégsem valós eredmény országosan?

U.i.: "Te is ugyanúgy be vagy szarva mint lendvai ildikó."
Idejössz, beleugatsz, és megint, sokadszorra nem bírod ki személyeskedés nélkül: az öntelt arroganciád közepette azt hiszed, hogy ismersz, ismered a politikai nézeteimet, tudod rólam azt, hogy kire fogok szavazni, közben pedig egy lófaszt, apukám, csak épp értelmes érvelésre nem telik. Ez vagy te, ennyit tudsz.

GregSB
Ki mondta hogy csak itthon veszekednek a politikán? A világon mindenhol veszekednek a politikán, csak tudod ezt lehet ésszerû keretek között is csinálni, nem pedig mocskolódva, egymást sz@rba se nézve mint itthon!

trident
Ne sajnáld tõlük(*) ezt a beszédtémát. Hát mi mással foglalkoznának, mint negatív kampánnyal, szardobálással, hát beszélnének arról, ki-mikor megy a bíróság elé, vagy ki-mit kúrt el?

Ez az ország érdeke.

*=természetesen nem személyesen Garfieldnak szól. De amúgy tényleg VICC, ja nem: szomorú.

Persze hogy nem, fõleg mindenfélre mondvacsinált indokra hivatkozva. De érdekes is volna, ha annyiból kormányváltást lehet csinálni, hogy az ellenzéknek bevillan a fixa ideája, hogy a kormánymonnyonle.

Annyira bírom ezt a szöveget. Mintha csak Magyarországon veszekednének az emberek a politikán. lol. Egy kibaszott kalitkában élsz. Nem csak Magyarország létezik.

bertino
el lehet mondani jópár éve, hogy magyarország szánalmas, de ez nem fog változtatni semmin sajna.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GregSB
Nem unjátok még egymás szapulását pusztán azért, mert mások a politikai nézetei?

Egyrészt ez rohadtul OFF, másrészt szánalmas hogy Mo még mindig itt tart. Van két domináns párt és a szimpatizánsai mindig ízekre szedik egymást a választások elõtt. Mikor fogunk errõl az óvodás szintrõl elmozdulni már végre?

Csak röviden:tudtommal a jobbik támogatottsága csökkent az elmúlt hónapokban.Másrészt döntöbb lesz a szavazás ott már nem tudnak tarolni egy könnyen.egyébként xerintem:vörösök 25-30,narancsok 35-45,jobbos demagógok 3-4,ibolyások 4-5,lmp avagy xdx2 5-7,xdx 2,munkások 0,5,narancs alpárt 1-2.én így látom a vixonyokat majd 1év múlva😄.

Ha nem mérvadó, akkor az ep választások után miért beszélt az összes baloldali párt a jobbikról, meg hogy mennyire elbaszták, teret engedtek a sátánnak, jön a világvége, stb?

Te is ugyanúgy be vagy szarva mint lendvai ildikó.

Amúgy annyiban igazad van, hogy 100%, hogy a jobbik nem fog annyi szavazatot kapni, mint az ep választásokon, köszönhetõen a 3 hónapja tartó lejárató kampánynak.

Bandee1987
Ha a te kezedben lenne a hatalom, te se adnád ki a kezedbõl egykönnyen.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

5c0rp330n
a tényleges támogatottság már teljesen nyilvánvaló. de te csak szurkolj a vörösöknek hogy bejussanak a parlamentbe, mert nem biztos hogy sikerülni fog. 😊 az szdsz nevét már meg sem említem, mert ilyen párt már nem létezik.

Nem is volt rá okuk: a jobboldal masszívan keverte akkor is, most is Gizikét a gõzekével, az EP-választást az országgyûlési választással.