Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld már levenni a szemellenzõt: teljesen normális külsejû "buzik" voltak idén, elég szánalmas dolog az idei rendezvény kapcsán az elmúlt évek eseményeivel érvelni - jó, persze megértem, ha nincs mibe kapaszkodni, akkor marad ez.
A Magyar Gárda pedig azért tilos, mert a bíróság jogerõsen feloszlatta a nem megfelelõ hatékonysággal végzett parlagfûirtás és hadisír-gondozás miatt; az egyenruha nem tilos, csak arról van szó, hogy ha olyan hülyék, hogy egy jogerõsen feloszlatott szervezet egyenruháját hordják, hát istenem. A jogerõs ítélet pillanatában ugyanis már látszott, hogy az egész betiltósdit megette a fene, mert ha másnap új néven, új egyenruhával megalakul ugyanaz a brigád, akkor az egész cirkuszt lehet az elejérõl kezdeni. Sõt, ha a kedves gárdisták nem hajtanának ilyen szánalmasan a külsõségekre, akkor egy igazán egyszerû és frappáns módon el lehetne küldeni a hatalmat a pébe: a (volt) gárdisták egyszerûen felállnak utcai ruhában és folytatják a mókát, aztán a bíróság meg tiltsa be az utcai ruhát jól.

Az importnácik pedig takarodjanak haza, semmi szükség rájuk; mondjuk elég abszurd, hogy egy német börtönben megrohadt náci vezetõre a magyar fõváros utcáin emlékeznek; annak az eszmének, amelynek az egyik legmagasabb képviselõje volt Hess és amelynek szellemi utódjai itt kívántak le-föl masírozni, semmi keresnivalójuk itt, fõleg azután, hogy máshonnan is kirúgták õket.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sadist
Úgy tudtad volna legjobban megszívatni, ha hozzá sem szólsz, mert akkor automatikusan lebuzizta volna magát 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
Hidd el, lehet hogy a csajszi is elítéli a felvonulást, sõt (joebacsi is mondta) lehet, hogy rengeteg meleg van, aki ezzel az egész felvonulósdival baromira nem ért egyet. Én mellettük állok. Illetve amellett, hogy ez igazából egyéni elbírálás kérdése. Nem az egyén szexuális irányultsága a döntõ, hanem az, hogy õ maga emberként milyen.

Aki meg amúgyse bírja elfogadni a melegeket, az úgyse ettõl a felvonulástól fog megenyhülni. Aki eddig is elfogadta, annak meg nem kell semmit bizonygatni.

(kis plusz a poén kedvéért is: Azért két leszbit az utcán szivesen nézegetek 😊)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Pfff, létszik, hogy nem tudsz mibe belekötni az ideibe, mert még mindig a 2008-ason rugózol...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A vitaképtelenségedet az bizonyítja, hogy a mondanivalóm helyett a személyemmel foglalkozol.
Egyébként pedig ez nem szavazás kérdése; ha gondolod, érvelj, de úgy látom, ez nem fog menni neked.

Nem is mondtam, hogy az a szándékosan sarkított vélemény a tied lenne, viszont a melgfelvonulás ellenzõi gyakorlatilag valami hasonló képet akarnak lefesteni a homoszexuálisokról, ha az újra meg újra emlegetett érveket végignézzük.

A "lépcsõházban kettõvel alattam lakó csajszi" kezdetû mondatoddal pedig pont azt bizonyítod, hogy ha egy leszbikus vagy meleg ember egyszerû, hétköznapi emberként viselkedik, akkor lehet hogy észre se veszem hogy homoszexuális vagy ha igen, akkor sem fogom emiatt megutálni.

Ezt félreérted.
Itt megint az jön elõ, amit lejjebb már írtam, hogy számodra a "hétköznapi" = heteroszexuális mintának megfelelõen viselkedõ. Csakhogy õt azért látod ilyennek, mert nem mer az utcán végigmenni a barátnõjével; és ez lenne a lényeg.
Jó, elismerem, a kettõvel alattad lakó csajszi egy okból rossz példa volt. Az embernek ugyanis legyenek bármilyen elõítéletei, beidegzõdései, hajlamos azokon túllépni abban az esetben, ha a közvetlen közelében élõ emberrõl derül ki az, hogy ezen elõítélet kapcsán érintett: az arctalan, csoportellenes gyûlölet vs. a gyûlölt tulajdonság hétköznapi emberi megtestesülései. Lásd mondjuk a második világháború alatt az úgymond nemzetet megbecstelenítõ, kapzsi zsidó képét vesd össze az anyai nagyanyja miatt zsidó származásúnak minõsülõ Lilikével, a osztálytársnõvel.
A kettõvel alattad lakó csajszi jogosan tenné fel a kérdést, hogy ha õ oké, akkor az összes többi, hozzá hasonló emberrel és az õ felvonulásukkal mi a gond? Vagy õ csak azért, mert összefuttok néha a lépcsõházban?

a.carkey
Oltassa be magát a Buffalo Bill!

A medve nem játék.

Bandee1987
Na, csak hogy lezizzenjünk a buzi-témáról:

Újinfluenzás esetek az ELTE gólyatáborban

2007-ben voltam fõsulis gólyatáborban, elég szar lett volna végigfeküdni lázasan az egészet. Emlékszem, 3-4 napig csak ivás volt meg mindenféle verseny. Jó volt 😊

a.carkey
Figyelj!

Seggben rózsaszínû seprûvel felvértezett buzi az szabad, zöldet kap, de Magyar Gárda és az egyenruhája meg tilos, "mert megbotránkoztatja több nemzettársunkat". (Megj. a nácirendezvényt is csak azért nem engedélyezték az idén, mert túl nagy volt a felháborodás ellene, de a szoci forgatókönyvben - meg azokéban akik most a buzikkal vonultak - kezdetek óta benne volt, mint lám, lám, mekkora nácizmus meg antiszemitizmus van a Magyar Köztársaságban" ...)

Ennek a képnek szerintetek mi az értelme?

Ez meg cseppet pofátlan:

A medve nem játék.

joebacsi
Vagy csak garfield a henry fonda a 12 dühös emberbõl 😊

Ahogy nézem egyébként idén a buzik hermetikusan el voltak zárva, így max a rendõröknek mutogatták magukat. Ilyen erõvel egy zárt pincében is büszkélkedhetnének egymásnak, az olcsóbb lenne 😊

tomket cikk

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Én Robert Capa kiállításra mennék el, csak egy ismerõs sincs, akit érdekelne a téma és eljönne velem 😞

Szép kis flame 😊

Engem nem érdekel a felvonulás, ezért voltam tegnap inkább veteránbörzén. Sokkl jobb régi motorokat nézegetni, amik tetszenek is, mint olyat, amit úgyis csak azért néznék meg, hogy legyen mit kritizálni rajta...

0Fritz0
"Ennek a felvonulásnak pont az lenne a célja, hogy lásd, azok a szemét, gyerekmegrontó buzik nem valami borzalmas, szadista perverz állatok, akiknek láttatni akarják õket, hanem mondjuk a lépcsõházban kettõvel alattad lakó csajszi, akivel néha egymásra szoktatok mosolyogni, ha összefuttok."

Jah, ez lenne a célja... ezt még a buzik sem hiszik el.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987
Ne személyeskedjünk.

Bandee1987
Én sose mondtam, hogy szemét, gyerekmegrontó buzik vagy hogy borzalmas, szadisták. Nekem kizárólag a magamutogatókkal van bajom. (Bp. parádét se igazán csipáztam, pedig ott heterok voltak többségben)

A "lépcsõházban kettõvel alattam lakó csajszi" kezdetû mondatoddal pedig pont azt bizonyítod, hogy ha egy leszbikus vagy meleg ember egyszerû, hétköznapi emberként viselkedik, akkor lehet hogy észre se veszem hogy homoszexuális vagy ha igen, akkor sem fogom emiatt megutálni.

0Fritz0
Egyáltalán nem vitaképtelen, mivel teljesen felesleges errõl a témáról egy buzival beszélni.
Éppen ezért kérdeztem, mert jelenleg megint az "1 Vs ALL" vita megy és ezáltal már le vagy szavazva. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Igen. Ennek a felvonulásnak pont az lenne a célja, hogy lásd, azok a szemét, gyerekmegrontó buzik nem valami borzalmas, szadista perverz állatok, akiknek láttatni akarják õket, hanem mondjuk a lépcsõházban kettõvel alattad lakó csajszi, akivel néha egymásra szoktatok mosolyogni, ha összefuttok. Õk is ugyanolyan emberek, nekik is tud gáz lenni a lakáshitel törlesztõje, õk is utálhatják a komcsikat, õk is inkább a bort szeretik és nem a sört (vagy fordítva), lehet, hogy ugyanaz a kedvenc együttesük, mint neked, csak épp egyszerûen a saját nemûket szeretik.

U.i.: Nekem még a transzvesztitákkal sincs semmi bajom (itt most nem a Pink Thong Edition-ök magamutogatására kell gondolni, hanem tényleg az életüket másik nemûként megélõkre, akik a megjelenésüket is ehhez próbálják igazítani, más kérdés, hogy aa nemileg eltérõ külsõ miatt ez nem sikerül igazán), õket csak sajnálom, mert az õ életük igazán küzdelmes, és csak a teljes nemváltás az, ami segíthet. Mondjuk a transzszexuálisok esetében felvetõdik az az érdekes erkölcsi kérdés, hogy ha a mûtét elég jól sikerül, akkor vajon a partnerüknek szóljanak-e arról, hogy õk eredetileg azért másik nemûként születtek, mint amik jelenleg; ez szerintem a korrektség miatt elvárható lenne, hogy a jövendõ partnerük ennek fényében döntsön.

Ami hiba is volt, és meg is bosszulta magát ez a demagógia.

Bandee1987
Értem mire gondolsz, de szerinted egy ilyen felvonulással el fogja érni a célját? Hogy ez az az eszköz, ami célravezetõ? Egyébként meg mindenkinek más a felfogása, hogy ki hogy tûri meg ezeket a dolgokat, a társadalom többsége ugyebár heteroszexuális, így nem tudom, hogy hogyan lehetne ez a dolgot kezelni. Szerintem az számít normálisnak, amit a társadalom többsége is elfogad.

Régen büntették a homoszexualitást. Manapság sokkal nagyobb szabadságuk van, mint valaha, vannak bárjaik, éttermeik, külön szórakozóhelyeik.

De, nagyon is értem, csak mást értünk "normális" alatt.
Te azt érted, hogy viselkedjen heteroszexuális módon, én pedig azt, hogy viselkedhessen ugyanúgy az utcán, a mukahelyén, bárhol, mintha ellentétes nemû párja lenne. Nagyon nem ugyanaz a kettõ.

Bandee1987
Ugyanez volt a helyzet 2006 okt 23-ával, ott is bizonyos politikusok szivesen keverték össze a párszáz fõs csõcseléket a fidesz rendezvényrõl hazatérõ tömeggel és mutogattak ujjal aztán az ellenzékre, magyarul egy kalap alá vettek mindenkit.

Azért szerintem elég jól látszik, hogy hol van a két szurkolótábor B-közepe, amit érdemes elkerülni, ha eléggé el nem ítélhetõ módon csak szurkolni megy le az ember.

Bandee1987
Látom nem érted. Miért jó az, ha valaki kimegy felvonulni az utcára azzal a szöveggel, hogy "ÉN MELEG VAGYOK, ÉS BÜSZKE VAGYOK RÁ"? Ezzel pont az ellentétét éri el annak, amit szeretne, hogy normális emberként kezeljék. Sõt, lehet annak is kezelné mindenki, hanem nem csinálná ezt.

Egyébként én simán el tudnék képzelni egy olyan tiltakozó megmozdulást a szervezõk ellen, amelyet az ilyen kirívó esetek miatt hoznak össze azok, akiket a kirívó magamutogatás zavar. Csak az a gond, hogy arra a pár emberre hivatkozva mindenkit egy kalap alá vesznek - és itt gondolom én azt, hogy ez messze nem a rózsaszín tangabugyis idiótákról szól, hanem õk csak hivatkozási alapok a teljesen normális megjelenésû és viselkedésû homoszexuálisok ellen is.

AZ idei rendezvény pontosan errõl szólt. Szóval mi a gond vele?

Bandee1987
Ez olyan, mintha kimész egy Fradi-Újpest meccsre, nem lehetsz biztos benne, hogy nem keveredsz bele egy balhé közepébe.

A magamutogatókat nem, de szerintem nem csak õk kaptak az áldásból, vagy tévednék?

Csak a dobálózó, buzizók. De azt hiszem, õk voltak többségben...

Bandee1987
Egyébként a lányverõs eset kivételével idén nem emléxem, hogy lett volna atrocitás velük szemben (javitsatok, ki ha nem így van), sõt, jóval kevesebb ellentünetõ volt, mint az utóbbi években.

Bandee1987
Szóval akkor nem gond számodra az, hogy tavaly meg tavalyelõtt megdobálták a magamutogató melegeket a felvonulásokon?

<#kocsog> - a vitaképtelenséget bizonyító kérdésfeltevésért.

joebacsi
Mondjuk ez tavalyi, ideirõl csak a táblát láttam, azt is azért, mert be lett ide linkelve, nem érdekeltek nagyon most a buzik. 😊
A díszbuzis kifejezést a korábbi években tapasztalt látvány szülte.
Lehet tényleg kissé túlzás...kb annyira, mint hogy minden tüntetõ = csõcselék.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nem is kell tudni elõre, egyszerû az egész: ha ottvannak a magamutogatást elõtérbe helyezõk, akkor tessék dobálni, ha meg nem, akkor csöndben lehet maradni. Vagy az preztízsveszteség lenne a hõzöngõknek?

Bandee1987
"Pontosan arról szól, amirõl írtad, csak a másik oldalról megközelítve: hogy õk nem egyenlõk a társadalom többi részével, de szeretnék, ha azok lennének."

Az egy dolog, hogy mirõl szól, és megint külön történet, hogy mit érnek el vele. Én pl. sose mondtam, hogy azok a homoszexuálisok, akik nem vonulgatnak meg vonaglanak az utcán, hanem normális életet élnek, azok ne lennének a társadalom részei. Hogy ki mit csinál otthon az már a saját dolga, amíg normálisan viselkedik, addig qrvára nem érdekel hogy buzi -e vagy sem.

0Fritz0
Buzi-e vagy?

Eltévesztetted az évszámot. <#ejnye1>

Hagyjuk már az ilyen vergõdést, nagyon is jól tudod, mirõl szól ez a felvonulás. Pontosan arról szól, amirõl írtad, csak a másik oldalról megközelítve: hogy õk nem egyenlõk a társadalom többi részével, de szeretnék, ha azok lennének.

Én már annyira, de annyira várom a heterofelvonulást, elvégre az egyre terjedõ marhaság szerint - manapság ugyebár szimplán divatból buzulnak az emberek, és lassan a heterók lesznek kisebbségben vagy mi. Szóval nem értem, hogy mi akadályozza meg eme, a végsõkig harcoló "kisebbséget", hogy a homoerotika diktatúrája ellen az év bármely napján felvonulást szervezzen és tiltakozzon az elnyomás ellen? (Természetesen a nyilvános közröhejtõl eltekintve, bár valószínûleg a CNN-ben is bennelennénk :-) )

joebacsi
#17233 😊

Bandee1987
És ezt ki tudta elõre? Tudod elõre garantálni, hogy jövõre is ilyen lesz és nem olyan, mint 1 vagy 2 éve?

#17200-ban írottakat nem akarom ismételni, ott leírtam mindent a tábla kapcsán.

Igen, tudom, az elmúlt években volt is, de idén teljesen korrekt volt minden, pont olyan, amilyennek valójában kellene lenni a rendezvénynek.

Bandee1987
Kifejezetten heterofelvonulás nincsen, legalábbis nem tudok róla. Akkor homofelvonulás minek? Ezzel pont nem azt hirdetik, hogy õk egyenlõk a társadalom többi tagjával, hanem azt, hogy õk különbek, mer õõõõõk a büszke homokekszuálisok. Az egész felvonulással pont azt érik el, hogy az átlagemberek jobban megutálják õket. Én se járok ki az Andrássy út meg a körút közepére azzal a táblával, hogy "Szeretem a puncit". Vagy lehet ki kéne?

HETEROFELVONULÁST KÖVETELEK!!!4négy<#hehe>

0Fritz0
Amire büszkék lehetnek a buzik:

A Demokráciában elméletileg a többség véleménye számít, akkor miért is próbálják ezt az elfajzott kisebbséget ránk erõltetni?

Bandee1987
Ha én kiállnék egy olyan táblával az utcára egy olyan hülye felirattal pl., hogy nácik=zsidók, akkor az is ugyanúgy nyílt provokáció lenne, mint ez.

Bandee1987
Abban az egyben igazad van, hogy az idei képeken nem láttunk annyi gusztustalan szart, ellenben mondjuk nézd meg a tavalyit, tavalyelõttit, ami ezzel volt tele.

Ezt az egyetlen egy posztert nevezed te "dízbuzis, magamutogató faszvillogtatás"-nak? Nem túlzod el egy cseppet - szándékosan? - a dolgot?

(Egyébként meg #17200...)

joebacsi

trident
Eddig az új generáció támogatta. A szervezõ szdsz tag (nem tudom most is õ szervezte-e).
Híradásokban szdsz tagokat és gy.f-et lehetett látni.

Tényleg, kinek az érdeke a szélsõséges kártya kevergetése?

Simán, egyszerûen meg lehetne oldani, hogy valóban egy felvonulás vagy parádé legyen, mindenféle nagyobb gond nélkül, ahogy te is rámutattál egy korábbi hsz-ednél.

....
....

Az a tény ugyanis, hogy a buzifelvonulást csak háborús övezetként lezárt, rohamcsapatokkal védett zónában merték megrendezni, egyáltalán nem az elmúlt évek küzdelmeinek eredménytelenségét jelzi. Éppen azt sikerült elvenni ettõl a rendezvénytõl, ami a lényege lenne: a publicitást, a hamis csillogást. Azt, hogy nem mutogathatják magukat mindenki elõtt, nem tukmálhatják magukat a rájuk nem kíváncsi többségre, és nem tudják eladni Budapesten azt a maszlagot, hogy õk csupán életvidám és békeszeretõ srácok, akik, no, hát egy picit mások, de tényleg csak egy picit, viszont cserébe olyan vidámak (gay), hogy aki látja õket, mindjárt közéjük akar tartozni. Hát nem.

Azzal, hogy a buzikat kordonok közé számûztük, nevetségessé tettük õket. Értelmetlenné vált az egész büszkélkedés, mert csak egymásnak büszkélkedhettek, no meg annak a pár ezer rendõrnek, akik vigyázták õket. Méltóság nem sok volt ebben a vesszõfutásban. Egyre inkább úgy néz ki, Budapesten minden nyáron össznépi program a homokosok végigkergetése az Andrássy úton. Hiába minden propaganda, népszerûsítés, buzisátor a Szigeten és a médiamaszlag. Budapesten a buziság magánügy, és ha nem értik, kényszerítjük õket, hogy maguk közt maradjanak. Az emberek pedig nem toleránsak a végtelenségig. Ez így van rendjén.

Nem kell feltétlenül betörni a buzik fejét. De minden provokációnál éreztessük, hogy nem tûrjük, és ha túlmennek egy határon, útjukat álljuk. Legyen nyugodtan buzifelvonulás, de érezzék, hogy félniük kell, és ha egy kicsit is kevésbé buzibarát kormány lesz, darabokra tépjük õket. Tudják meg milyen az, amikor tényleg üldözik õket. A buzulásnak a hálószobában és a buzibárban van a helye, mindenhol máshol éppen úgy erkölcstelenség, mintha heteroszexuálisok mutogatnák magukat.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sadist
Akkor ugye semmi kivetnivaló nem volna abban, ha téged is kicsit összevernének, pusztán mert nem tetszik a polód? Tényleg csak kicsit, még 8 napon belül gyógyuló sérülésed sem lenne. Csak néhány kis karcolás, vagy lila folt, azt úgyis kibírnád, nemde?

"Sanfarncisco példára, nem túlzás.... mert sok magyar állampolkgár buzinak ez az etalon, a nívó, ami hiáynzik nekik"

Ejha, ilyeneket honnan tudsz ilyen pontosan? Felmérést végeztél a magyar melegek között? Vagy netán benne vagy a közösségben, és tudod mi a nívó, ami hiányzik? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

(A kérdés megy #17222-re is.)

Légyszíves, mutass már képet, videót vagy bármit ún "dízbuzis, magamutogató faszvillogtatásról" az idei rendezvényen. Mert állandóan ez a hõbörgés megy, csak épp senki sem tud mutatni semmi konkrétumot. Nos?