Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Check 17752! 😄

A medve nem játék.

kuci06
hányingert keltõ az, ami ma megy ebben az országban... 😞
és ezek hõbörögnek a "gumikalapácsos" vádak ellen...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Danny1987

Live for nothing or die for something.

kuci06
Két tinédzser agyonvert egy férfit

"Brutális módon agyonvert két roma fiú egy férfit, állítják a szlovák hatóságok. Ha bebizonyosodik, hogy valóban a két srác követte el a gyilkosságot, akkor sem büntethetõk, hiszen kiskorúak. A hatóságok szerint a két fiú azért végzett a férfival, mert az nem fizetett nõvérük szexuális szolgáltatásaiért."

smh

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Danny1987
Gazdag szegények: csalással a minél több segélyért

"Az elmúlt öt évben legalább 20-30 érdekválás történt a falunkban. Elválnak, de ugyanúgy együtt élnek. Így mindketten kaphatnak segélyt, magasabb összegû családi pótlék jár, és lakásfenntartási támogatásért is külön-külön folyamodhatnak"

"Nyírmihálydiban a 2100 lelkes község 450 roma lakosából 138 él rokkantjáradékból, közülük többen bolondnak tettették magukat az orvosi bizottság elõtt, ezért csalásért sorban ítélik õket börtönbüntetésre Nyisztor Ferenc polgármester a Heti Válasznak elmondta, a gyermekeket is fogyatékosnak vagy tartósan betegnek nyilváníttatják, mert így magasabb összegû családi pótlékot lehet kapni."

Danny1987

Danny1987
Összevertek egy diákot egy kaposvári középiskola elõtt

Megmûtötték, és jelenleg az intenzív osztályon fekszik az a kaposvári diák, akit az építõipari szaközépiskola elõtt vert össze egy 18 éves fiatalember.

desigo
megint az idióta kitaláló maradt életben
szegény lányok :/
rip
a.carkey

A medve nem játék.

katonák általi megjegyzés:
"a rendõrségi képzés egy rakás **** szintjére süllyedt"

Lámawork
vagy nagyon elborult elméjû "körökbe" kerültek...

ez most mit jelent?
"A pszichiátriai kezelés alatt álló anya pénteken nagy mennyiségû nyugtatót adott családtagjainak, és õ maga is vett be ezekbõl."

elötte is kezelés alatt állt, vagy arra utal hogy azota ottvan?

a.carkey
a.carkey
Jól van, megint nem vagy észnél ... Mi köze ehhez Morvainak? Nem vetted be a veres nyugtatód?

Megj., ha itt politikai sajtótájékoztató lesz, ott a narancsosok a közbiztonság romlását, és a nem elégséges büntetéseket fogják emlegetni, meg, hogy ez megtörténhetett, a szekfûsök meg a gárdát, és az elmúlt idõszak romák elleni erõszakos bûncselekményeit fogják összefüggésbe hozni a brutális támadással. Kicsit gárdáznak majd, késõbb Magyaroknyulaiznak egyet. És minden megy a maga megrében tovább.

A medve nem játék.

a.carkey
Persze nem biztos, hogy bennevoltak, de gondolom megérte a balhé, ha még rendõrökre is rálõttek. Majd kiderül.

A medve nem játék.

a.carkey
Mert az arra járó autók kihívták a rendõrséget?

A medve nem játék.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Aha akkor miért nem sikerült a rablás?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Talán azért, hogy elkerüljék az újabb "rendõri brutalitást", "kormány megrendelésére történt békés autós-verést", és egyáltalán azt, hogy Morvai Hisztina újabb fogást vehessen a rendõrökön és a securitys cégeken...

Btw. fekete Audi? Gyurcsánynak nem olyan volt véletlenül? Bajnainak nem ilyen a szolgálati autója?
Tuti, hogy ebbõl még ma fidióta sajtótájékoztató lesz! :c)

Érthetõ persze, függ a körülményektõl, mennyire is volt nagy a forgalom + függ azért a támadás mentalitásától is. Viszont ha az embernek lehetõsége lenne rá az ilyet biztos felküldené a szalagkorlátra minimum. A lényeg, hogy komoly baja nem esett senkinek. Amcsiban meg nem sok esély lett volna, hogy elhúzzanak, mert 10 helikopter menne utánuk amibõl 8 élõben közvetítené is az eseményeket.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Danny1987
"Azt mondjuk nem értem, hogy a rendõrök miért nem eresztettek el egyetlen lövést sem"

Nem tudták,hogy mit kell csinálni.

Sadist
A pénzszállító autót is át lehet lõni, fõleg az üvegén, ami egy géppisztolytól is megadja magát. A pénzszállítónak a kereke is kilõhetõ, mert nem hiszem, hogy a defekttûrõ gumik kibírnának több lövést, defektes kerékkel meg autópályán nem nagyon lehet virgonckodni, fõleg a többi autó között.
Azt mondjuk nem értem, hogy a rendõrök miért nem eresztettek el egyetlen lövést sem, amerikában egy ilyen helyzetben az Audi olyan lenne, mint egy ementáli.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
Ja, és benne voltak az õrök is, szerintem ...

A medve nem játék.

a.carkey
A csúcs ez:
"A támadók egy Gyõr felõl érkezõ, menekülteket szállító rendõrségi teherautóra is tüzet nyitottak, mert azt hitték, az erõsítés érkezett meg."

Na ez pl. magyarbûnözés, de gondolom van köztük egy-egy román vagy valami hozzájuk hasonló szerb.

A medve nem játék.

a.carkey
SHADOWEYES7
Igen!

Ez nem így mûködik ahogy azt gondolod.

Erre céloztam, csak kimaradt az utolsó mondatomból egy "az".

Helyesen: "Persze gondolom most is csak az b*szik rá aki dolgozik rendesen.

A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azt a fiatal lányt, aki egy buszmegállóból tûnt el tegnap Békéscsabán, s azóta nyoma veszett - jelenti a HavariaPress.

Nem vagyok egy Columbo, de talán felszállt egy buszra?

birdo
Aki minimálbérrel van bejelentve, annak teljesen mindegy, hogy a családi pótlék 50 %-a hozzácsapódik-e a fizetéséhez..... nem ugrik az adósáv....

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Valaki felvilágosíthatna. Egy pénzszállító autó golyóálló (AK mondjuk lehet átviszi)? Hányszor is nehezebb, mint az audi? Miért állnék meg és legfõképp miért szállnék ki egy ilyen kocsiból, ha szét akarják lõni a fejem? A rendõrök meg véletlenül se ijesszék meg a támadókat lövésekkel (mondjuk, ha volt forgalom, akkor megértem, hogy inkább nem lõttek).

Vagy túl sok filmet nézek? 😉

Amennyiben a csp családi pótlék, akkor ezen már túl vagyunk nem? Igaz maga a csp nem adóköteles, de be kell jelenteni mennyit kapsz hozzászámolják a fizetéshez adózáskor. Persze gondolom most is csak b*szik rá aki dolgozik rendesen. <#nemtudom>

Danny1987
A nyírbogáti cigányok szerint megkurtítják támogatásaikat

"Aláírásgyûjtésbe kezdett a nyírbogáti cigány önkormányzat a helyi polgármester és a települési önkormányzat szociális bizottsága ellen, mert szerintük a község vezetõi megkurtítják az állami támogatásokat a helyi díjhátralékok összegével. A polgármester szerint szabályosan járnak el, és méltánytalannak tartja a vádakat."

De jó,hogy nekik minden jár.
A következõ kormány úgy is elveszi a segélyeket sõt remélem a csp-t adóhoz kötik.

Ezen nem kell csoálklozni....
Erzsébeten megöltek egy autóst... vád garázdaság testi sértéssel....
Megölnek egy kézilabdázók... eredmény egyelõre nulla..
a nyíregyházi börtönt is bezárják mert válság van..

azért lesz több erõszak, mert már nincs semmi állami kontroll, nincs semmi felelõségre vonás, ha meg mégis elkapnak valakit véletlenül, akkor elenyészõ a vád, és semmiség a büntetés... ez ma Magyarország.. Mi tartson vissza valakit az erõszaktól? hol a normális végrehajtó és ítélethozó rendszer..

Pluskast
Lesz ez még durvább is. Egyre szarabb az országban a helyzet egyre erõszakosabb bûncselekmények történnek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

"A Somogy Megyei Rendõr Fõkapitányság õrizetbe vette az elkövetõt, azt azonban még nem tudni, kezdeményezik-e elõzetes letartóztatását."

ennyi a rendõrségrõl..........
min filóznak?

Cozma-ügyben is vagy harmincan voltak érintettek....... februárban történt!
Most meg lassan október van! Bravó!

A.C.A.B.

birdo
Mit csinál az energia , ha nem átáramol a gázban ?
Akkor mostantól végül is milyen lámpatesteket vegyek, hogy jövõre is tudjak belevenni égõt....vagy valami mást, hogy világítson sok-sok ezer órán át.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

már torzít a sz*r magyarországi média... mert verekedés és verés között van különbség....

Sadist
http://index.hu/tudomany/2009/09/17/budapesten_keszul_a_jovo_lampaja/

"A csõ két végén elektródák találhatók, az átáramló feszültség hatására a gáz fényleni kezd, amitõl világos lesz."

Átáramló feszültség, teccikérteni? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

jhetedikj
Ma itt láttam Gyõrben nagyon akcióztak, vittek pár embert bilincsben. Csak nem ezeket?😮

anno 1987

Firerock
nincs annyi retek hoyg beszavazzák õket😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Danny1987
http://www.romnet.hu/hirek/hir09091702.html

"Országjáró körútra indul az MCF Roma Összefogás Párt Kolompár Orbán elnök vezetésével, ahol az MCF Választási Szövetség helyi képviselõivel, civil - és kisebbségi önkormányzatok vezetõvel találkozik- áll a RomNetnek eljuttatott közleményben."

Remélem ezek soha a büdés életbe nem jutnak be.

a.carkey
Átengedem neked, én már nõs vagyok, de beszélned kell Balóval, mert még az õ neje ... 😄

A medve nem játék.

nincs itt semmi válság, csak rizsálnak.... már "trendi" hogy válság van... jujjj
Manipuláció.... szokjak a nép hogy ezért van sz** az országban...

Igaz sok helyen csökkennek az élelmiszeri cikkek árai... itt nem...

Sadist
Feleségül nem akarod venni? Temperamentumos luvnya ám 😉

GregSB
N+1-edik jogi hézag, amit a fejesek ki is használtak.

Nem tudom mit kell ezen hõbörögni, kicsiben is ugyanezt csinálja itthon mindenki...

kuci06
Állami vezetõk akár 500.000 Ft-os bónuszt is kaphatnak, ha van nyelvvizsgájuk. ("Nyelvpótlék" címen)

"a rendszerváltással megszûnt ez a jogosultság, hiszen ha egy pozícióhoz szükség van nyelvtudásra, akkor fel se vesznek másképp embert, ha meg nem, akkor minek fizetnének nyelvvizsga pótlékot."

Szép.

0Fritz0
Õk tényleg nem adják fel. <#worship>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.