Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kíváncsi vagyok, mennyit kapott érte, hogy ezt mondja.
(Holnap megjelenik Tuza Péter Ügyvéd úr, és közli, hogy erre bizonyítékai is vannak, de nem mutatja meg. )

Totti5
tudjuk hogy tudta rég😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A South Parkban volt hasonló <#hehe>

desigo
giroszkópos kerékpár

Köszi a bizalmat. 😊

ProGabe
"elég lett volna egy "arra van észak" nyíl is. "

ami ott van, az lényegében az, amit írtál. vagy szerinted egy batár nagy iránytû, mozgó részekkel? csak egy sima bronzplakett, rajta nyilakkal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Danny1987
http://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/rendorokre_tamadtak_a_kabeltolvajok_vasarhelyen/2118508/

"a rendõrség pedig hivatalos személy elleni erõszak és közúti veszélyeztetés bûntett megalapozott gyanúja miatt feljelentést tett a Szegedi Nyomozó Ügyészségen."

Szerintem (bár nem vagyok jogász) simán beleférne az ember ölési kísérlet is.

Live for nothing or die for something.

a.carkey
Bizony. Bár vsz õk nem zsebbõl fizetik mint a pór, de hogy mire fel különítenek el számukra éves!!! fizetésként 1 milliárdot (ez kb. azt jelentené, hogy havi 200 nettot keresnek, plusz éves jutalom, ami azért képtelenség, ugyanis közig bértábla is létezik, de legalább ebbõl is le lehet nyúlni úgy 300 millát, és akkor már nagyon nagyvonalúan kezeltem a lopást -> kezdõ köztisztviselõ 1 nyelvvizsgapótlékkal kapott fizetése kb. 200 bruttó ...)

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

<#taps>

autoszimulator
nagyon helyes

.: mobilize.hu :.

Danny1987

Totti5
Amíg a városom fejlõdik addig leszarom ( Esztergom ), persze Budapesten akasszák fel magukat mind.

Danny1987
Elûzték a szõlõhegyrõl a lopni érkezõ cigányokat

"A hegybíró, a csõsz és a gazdák zavarták el azokat a romákat, akik le akarták szüretelni a hegybíró szõlõjét."

Hova tünt a pc????????

Már nyiltan ki lehet mondani ha cigányok az elkövetõk?

Danny1987
Vagyunk jók, vagyunk rosszak

"A Somogy megyei Zákány ötvenmillió forintot nyert a Szociális és Munkaügyi, valamint az Önkormányzati Minisztériumtól „szegregált lakókörnyezet felszámolására”. Magyarán: megszüntetni a falu cigánytelepét. A községben öt család kapna házat. Utóbb újságcikkek tucatjaiból derült ki: a helybeliek ellenzik a cigányok beköltözését. A háttérben azonban néhányan összeférhetetlenséget is emlegetnek, és a pályázati pénz elsíbolásától tartanak. A polgármester és két képviselõ már lemondott, a falu lázong, a romák eladó házakat nézegetnek. KRUG EMÍLIA riportja."

a.carkey
Mi van? Felért Budapestre a roma gigatömegdemonstráció?
Lövöldözés egy pesti iskolánál

A medve nem játék.

Mert a polgármester és "szemételszállító" barátai eleget hagytak ügyvédekre abból a negyven millából.

SötétBarom
Itt miért is nem csuktak már le valakit??

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

autoszimulator

Ahány centi, annyi millió? Építek egy egymétereset, pl. a kutyaól tetejére teszek egy iránytût. 😊 Vagy felgyújtom, akkor hotdog-büfé is lesz benne.

Ezt beteheted a humorosba is, sírok vazzeg. 40 millióból ha mást nem is, de felvidították az estém.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nálunk lomtalanításkor egy csoport ingyen és bérmentve eltüntetik az összehordott szemetet, sõt, néha balhéznak is miatta, kié legyen az alighasznált vécéülõke...

Az iránytûvel kapcsolatban erre nem is gondoltam, biztosan ezért nem tervezek kilátókat... nem értek hozzá.
Köszi a kiegészítést!

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Lehet, hogy a kínai ûrprogram egy picit fake? 😊

A medve nem játék.

autoszimulator
hát ha jól értettem, kb 10 ezer volt a betonozás, 50ezer a bronz cucc, 38 940 000 pedig a szemét eltüntetése.

az iránytû pedig hasznos, gondolnak 2012-re, hátha kilendíti a földet egy üstökös a forgástengelyérõl, és akkor b*szhatnák a statikus északot D:

bertino
hát ez díjnyertes! <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
Basszák meg, szólhattak volna, én 20 millióért vállaltam volna...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Most akartam linkelni. Csak én az indexrõl.

Tudom, nem igazán hiteles forrás, de ez akkor is egy vicc, és még annak is rossz... Ki kellett hozzá tisztítani az erdõt, hogy odaépülhessen? Bronzból készült iránytû? Tekintve, hogy a kilátó nem fog túl sokat mozogni pályafutása során, ez tényleg naghyon fontos, elég lett volna egy "arra van észak" nyíl is.

autoszimulator
tipikus magyar munka

ezen sírni kellene, de egyszerûen csak röhögni tudok már. 40 millióból egy 40 centis "kilátót" hoztak létre, ami mellett ott a közel 2 méteres vízmû domb.

Az SG 10. szülinapjára csináltam. 😊

Nálunk van(volt) egy a mûszakban aki idén már 26 napot dolgozott...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

ProGabe
jah, mit keres rajtad az a logó?! veszed le, de rögtön! <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

banok
én se dolgozom vasárnap (sõt szombaton se) cigány vagyok-e? <#idiota>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fabio Capello
lol télleg 😄 nekem se tûnt fel 😄

Bandee1987
Pázmek Vlala, nem ismertelen fel ez alapján a logo alapján 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ha egyszer tényleg az...
Egyáltalán mit keres még a tévében?

A család helyében azért indítanék egy jó kis pert a pofátlan tévések ellen.

autoszimulator

1,a több ezer roma közül egyik se dolgozik vasárnap?

😄DDDDDDDD

egyáltalán valamikor dolgozik valamelyik is?

Totti5
3 mondatos blikk írásban mit vársz? konkrét elszámolást?😊 én 5 oldalas cikket olvastam róla a Esztergomi lapban.

Totti5
Ez nagyon szép ha megvalósul! és nagyon szép helyen is lesz.

Danny1987

Danny1987
Romamenet indult Jászladányból Budapestre

"Több ezer roma élén vonulna be a Hõsök terére a jövõ vasárnap Kállai László roma jogvédõ. Petíciót kíván átnyújtani a köztársasági elnöknek, amelyben tiltakozik a romák hátrányos megkülönböztetése ellen."

Két kérdésem lenne:
1,a több ezer roma közül egyik se dolgozik vasárnap?
2,A hirdetéseknél a majom az burkolt rasszizmus-e?

0Fritz0
"A kivitelezés árát most 5 és 15 milliárd forint közé teszik."

Úgy kezdik el, hogy fogalmuk sincs, hogy mennyibe kerül?
Már megint csak a lopás, kedves mutyizók...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
0Fritz0
Kicsit elnézték, ez egy szombati nap és egy városnézõ buszjegy ára. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Nem kötelességük és nem is kérhetõ rajtuk számon ha nem teszik meg.
Viszont az ukránok tényleg nem szaroznak. 😊

a.carkey

A medve nem játék.

Mr_no_NaMe
Ez a dolguk, ha minden kötél szakad akkor a golyó elé állnak. Nincs ebbe semmi meglepõ...ez a testõr dolga.
desigo
majd a pszcihomókusok kikezelik...