Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
végre nyugodtan alszok

jah, hogy eddig is

.: mobilize.hu :.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

trident
<#eljen>

Azért megnyugtató, hogy ilyen fejlesztésekre is jut pénz, nem csak kutyakozmetikára, dobókocka innovációra.😊

....
Más. Tudna valaki linkelni olyan tartalmat, amiben az lmp és steiner kristóf/soma/t.black kerül egy kontextusba? Nem követem nyomon, de párszor amikor volt híradás, riport, stb, akkor csak maga a párt tagjaival szembesültem.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

0Fritz0
Kellenek a "választók".

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Danny1987
Közmunka, segély, képzés: pontosítják a változásokat

"A kormány tervezete szerint egy családban jövõre csak egy felnõtt kapna úgynevezett rendelkezésre állási támogatást, a másiknak, ha munkanélküli, közmunkát kínálnak, vagy képzésre kellene mennie, addig pedig minimálbért kapna. Fél évig tehát a 28 500 forintos rendelkezésre állási támogatás helyett a 71 500 forintos minimálbér járna az eddigi segélyezetteknek."

Ez ugye nem komoly.

Live for nothing or die for something.

joebacsi
Kérdés a hatékonysága.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tikal
egy két cserepet még nektek is megérné lecsreélni, azt mondja a feltalálo 8 cserép akár egy hûtõt is meghajt, a tuning PC-d hez is biztos elég lenne vagy 20 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

autoszimulator
mi tavaly vettünk új cserepeket, 50 év garival, úgyhogy én már nem érem meg ezt a napenergiás dolgot 😄

Tikal
Hajrá, reméljuk hamarosan minden házon ilyen lesz, az áramszolgáltato meg csak pisloghat, és gondolkozhat vajon meddig éri még meg szénnel áramot termelni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987

Tikal
Gino is ott van?
Gino majálisa

Nem, az Magyarszág 2009...
....
Egész pontosan a kérdés nem jogos, hanem a kérdés már rasszizmus.
....
no comment az egész. Remélem az egész Kossuth utcát felveszik a miniszterelnöki hivatalba dolgozni........

Danny1987
Ledózerolják a romák viskóit Gyulajon

"Nem csak a kisebbséghez tartozók sorsát kellene mindig rendezni. Ezt mondta egy asszony a gyulaji Kuri-Völgyben, amikor arról kérdeztük, mit szól a szegénytelepet felszámoló programhoz, amelyre az önkormányzat nemrég pályázati pénzt nyert. Szerinte más is rászorul, hogy a lerobbant házából újjabba költöztessék. Úgy véli, a kisebbségben élõkkel egyébként is elszaladt a ló Hozzátette, szerinte nemcsak neki nem tetszik a faluban, hogy a romák a Kossuth utcából elköltözhetnek."

A kérdés jogos.

Alapból azzal indítani, hogy megvesznek néhány celebet reklámarcnak... elég buta húzás.

Bandee1987
Jó volt, végén tiszta ideg voltam a 11-eseknél 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
szadesz 2, halott párt.

Danny1987
Vasvillával felfegyverkezve rakétákat lõttek ki

"A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság eljárást indított emberölés kísérlete bûntett és csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt egy tiszabõi lakos és társai ellen."

Nélkülük Magyarország szürkébb lenne.

Danny1987

Én nem 14,5 éves vagyok. És amúgy is 13 éves lányokról beszéltem.

Hát igen azon kivül hogy melegekbõl áll a párt vezérkara semmi konkrétumot nem tudunk.<#idiota>

Eddig eljutottam.
De azon kívül semmit sem lehet tudni róluk, csak annyit, hogy õk is oda akarnak jutni a húsosfazékhoz, és ezt Somával, Terry Blackkel és Steiner Kristóffal reklámozzák.
Érted, Kristóf, Terry, és a párt nevében benne van a "más" szó...
Lépést kell tartani a globális felMELEGedéssel. 😊

<#hehe><#hehe> Ez kemény.

Lehet Más Politika politikai párt, a hír elsõ sorában<#wow3>

Már bocs, de mi az az LMP?

úgy.

autoszimulator
melyik részét? iwiw-en sose nõzök, az utóbbit meg tapasztalom, nem kell feltétlenül neked rámenni egy pasis nõre, elfelejtik néhányan maguktól is, hogy van párjuk. szóval ha így értetted, akkor magamra is, persze.

Magadra is értetetted ugye tudod?

Nem szabad semmit sem tiltani,ráadásul ahogy te írod:"Én is úgy be szoktam rúgni, hogy öröm nézni".Akkor meg piszt.Vagy 14 év alatt nincs rendben,de 14,5 évesen már igen?

autoszimulator
iwiw-en mindenki arcol, távolságból, ismeretlenségbõl, persze, hogy ott próbálkoznak. fõleg a mai új elv, miszerint az a nõ foglalt, amelyiken fekszenek is támogatja ezt, hogy be kell próbálkozni mindenhol. de ennek nem csak a férfiak az okai 😄

bertino
istenem...

bocshavótmá.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Match
Ezt addig találtam viccesnek amíg csak a címét olvastam el, a továbbiakban felháborító.
Az ovónõ(k)nek ítélnék 2 erõteljes legyintést fejmagasságban baseball ütõvel vagy vascsõvel.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Bandee1987
Látszik, hogy mindent halálkomolyan veszel. Ezeken a dolgokon változtatni úgysem tudunk. Akkor inkább röhögjünk rajta.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
"ok, ez most akkor azt jelenti, hogy amikor a zsebtolvaj cigányok a villamoson leszedik rolam az arany karkotot, akkor utana meg dugni is kell veluk?"<#nyes>

A medve nem játék.

Sõt, legyen egy nagy swingerklub az egész világ. Szánalmas amerre az emberiség tart. 13 éves kis picsák minikszoknyába halál részegen mászkálnak a városba. Egyik ismerõsömnek a huga(12 éves) mondta, hogy õt a lány osztálytársai cikizik mert még szûz. A fiatalok egyik fele interneten ismerkedik, a másik fele meg szórakozóhelyeken halál részegen. Ja meg azt vettem észre, hogy a férfiak nagy része iszonyatosan pofátlan és rámenõs lett. A barátnõm is iwiw-en rendszeresen kap olyan leveleket, amiben randira hívják, holott ki van írva, hogy kapcsolatban van.

Amúgy meg nem vagyok én ennyire konzervatív. Én is úgy be szoktam rúgni, hogy öröm nézni, de ezekhez a dolgokhoz már nekem sincs gyomrom.

Bandee1987
Ilyen lehetne a fõiskolákon, egyetemeken is 😊

Danny1987

Danny1987
Nem adtak nekik tésztát.

Danny1987
<#eljen><#eljen><#eljen>

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Bandee1987
Felháborító, hogy ezt a szegény embert folyamatosan bántják a rohadt fasiszták...mostmár az lmp-rõl is kiderült, hogy fasiszta!!!444négy

trident
Feljelentési lázban az LMP - Gyurcsányon a sor
2009. Október 06. kedd, 12:08

A Lehet Más a Politika (LMP) hivatali visszaélés bûntettének gyanúja miatt feljelentette Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt. A Legfõbb Ügyészhez címzett feljelentésében a párt arra hivatkozik, hogy a sukorói King’s City-megaberuházást kiemelt jelentõségûvé nyilvánító jogszabály elõkészítése során megszegték a nyilvánosságra és az állampolgárok bevonására vonatkozó törvényi rendelkezéseket.

A sukorói King’s City-projektet a Gyurcsány-kormány egyik utolsó rendeletével, idén áprilisban nyilvánították kiemelt jelentõségûvé. Az LMP pár hete a rendelet visszavonását is követelte, valamint bejelentette: parlamentbe kerülését követõen haladéktalanul kezdeményezni fogja az ötpárti egyetértéssel meghozott kiemelt beruházási törvény hatályon kívül helyezését. Ez a törvény ugyanis lehetõvé teszi, hogy a sukorói kaszinóbizniszhez hasonló ügyekben a mindenkori kormányzat önkényesen kedvezményezzen egyes befektetõi köröket.

Július elején napvilágot látott egy emlékeztetõ, mely szerint a sukorói befektetõk gyakorlatilag komplett kormányzati intézkedéseket mondtak tollba a volt és a jelenlegi miniszterelnöknek. Az LMP emiatt elõbb alapos kormányzati vizsgálatra szólította fel a miniszterelnököt, majd a háttér-egyeztetések és a rendelet-alkotás összefüggéseinek feltárására kérte a Legfõbb Ügyészt. Érdemi elõrelépés egyik vonatkozásban sem történt.

Az LMP most azért tesz feljelentést, hogy világos legyen: a közhatalmat gyakorló személyek nem magánvállalkozásukat, hanem a Köztársaságot képviselik. Éppen ezért kötelesek tiszteletben tartani az állampolgároknak azt a jogát is, hogy alternatív fejlesztési elképzeléseiket a nyilvánosság elõtt ütköztessék a kormányzati tervekkel.

A banánköztársaságokra emlékeztetõ mutyizás ugyan megdöbbentette az LMP-t, de észre kell vennünk, hogy nem egyedi esetrõl van szó! Az elektronikus információszabadság-törvény végrehajtását például egyes tárcák évek óta szabotálják. Az LMP a mostani feljelentéssel a késõbbi kormányokat is figyelmezteti arra, hogy a politikai elit sem szeghet törvényt következmények nélkül!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a.carkey
Többezer, mi? 😄

A medve nem játék.

poppe
én már kiástam a sáncot a nappaliban, jöhetnek 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Danny1987

A roma menet.

SötétBarom
Ez kemény 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

trident
Negyven éves a Monty Python

Terry Jones a Monty Python nevû brit formáció egyik tagja legutóbbi interjújában azt mondta, hogy ma semmi esélyük nem lenne, hogy bekerüljenek a BBC mûsorába, mint 1969-ben, amikor pályájuk indult.

A világhíres komédiás a Monty Python indulásának 40. évfordulója alkalmából nyilatkozva úgy vélekedett, hogy a BBC ma nézettségi aggályokra hivatkozva visszautasítaná a produkciójukat.

A BBC éppen 40 éve, október 5-én kezdte meg sugározni 45 részes sorozatukat, amellyel új irányt adtak a humornak, és sajátságos látásmódjukkal maradandó, egyedi értéket hoztak létre, bár nem egyszer kihívták a kispolgárok, és a konzervatív, ortodox módon gondolkodók tiltakozását. Olyan mára már klasszikusnak számító filmek hozták meg számukra a világsikert mint a Gyalog galopp (1975) Brian élete (1979) Az élet értelme (1983).

A jeleneteket Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones és Michael Palin írta és adta elõ. (Graham Chapman 20 éve meghalt) A 30 éves évfordulóra még sikerült õket egy közös fényképezésre összehozni, de ma már ez sem jött össze. Október 15-én talán mégis együtt vehetik át a Brit Televízió és Filmakadémia (BAFTA) nagydíját a mûvészeti ág fejlõdéséhez való jelentõs hozzájárulásokért.

a.carkey
Semennyit. A pasi közvetlen fõnöke volt a mester. Több sansz van arra, hogy inkább a többieknek ígértek enyhébb büntit, hogy ez ne vagy csak nagyon késõn derüljön ki. De nem tudom, hogy ez miért "hûha, de nagy hír", mikor a párt különbözõ (EU, ÖNK, PARL) képviselõi alapból tejelnek a pártnak a fizetésük bizonyos százalékával, miért pont itt ne úgy lett volna. De persze várjuk meg az ítéletet, mert ugye addig ...

De azért szép lenne, ha a mester ezen bukna meg, nem a fiktív bizniszeken.

A medve nem játék.