Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most kene rendet tenni, minden magyar oda es akkor kicsit befosnaka a cigok

Willenbrock
De a helyzetet a rendõrségnek kell kezelni,az õ feladatuk ez,nem a pártszervezeteké.

kuci06
"Sajóbábonyban kívánt demonstrálni az Új Magyar Gárda"

Új Magyar Gárda?

Lemaradtam valamirõl?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Willenbrock
Ha most nem vágnak oda nekik kõkeményen,megint elfutnak akkor ezek az õsemberek(félállatok?) ismét vérszemet fognak kapni.

A Gárda - bármilyen formában - egy betiltott csoport. Mirõl is beszélünk?
"Odajött néhány cigányember megzavarni" - Jóhogy. Szegény gárdisták, már megint úgy kezdõdött a balhé, hogy a romák visszaütöttek...

berlinboy6329
Vki bekúrhatott volna a cigók közé gránátot,azokért a tetvekért ugysem kár..

Ám azt bezzeg nem irja,h azt ordibálják,h holnapra megölünk minden magyart..lol

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

a.carkey
A nemzetközi helyzet fokozódik?

Kávéééééé!<#idiota>

A medve nem játék.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Willenbrock
De úgy tûnik nem is akarják soha behozni,nekik kényelmesebb így vagy nem tudom.Ha a törvények így akarják õket elfogadtatni a magyar társadalommal akkor soha nem is próbálnak meg beilleszkedni.Pedig 2-n áll a vásár,a saját akaratuk nélkül nem lesz elõrelépés civilizációs ügyben.Szerintem már csak a törvényi rákényszerítés lehet a megoldás-hogy csak úgy boldogulhassanak ha elfogadják a társadalom normáit és igyekeznek beilleszkedni.A vajdáiknak erre az útra kéne rávenniük õket mert máshogy biztos nem fog menni az együttélés.

Willenbrock
Na ezen a téren van párszáz év lemaradásuk.

trident
Van "portaszolgálatos" (tehát több dolog is tartozik a munkakörébe), de néhány, mindenhol ott lenni nem tud, mire telefonálnak és odaér az is idõ, szintén másik kérdés, hogy egy ember mit kezd 5-10 nem emberrel.
De több esetben biztosította már a kórházat a rendõrség nagy erõkkel.

Igazság szerint nem biztonsági õrök kellenek, hanem kultúra, morál, erkölcs.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Willenbrock
Hát ez így elég gyászos.Nincs a korházban biztonsági személyzet akik "segítenének" nekik feldolgozni az ilyenfajta "gyászt"?

Totti5
Már megint ezekkel az izékkel van a gond?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

angelslie
<#szomoru1><#szomoru1>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

autoszimulator
hát megáll az eszem geci

.: mobilize.hu :.

trident
Olyan is elõfordult, hogy azért estek az intenzíves orvosnak, mert azt hitték a lélegeztetõgépen lévõ eszméletlen betegrõl, hogy meg akarják fojtani (mármint a lélegeztetõgéppel).

Ebben nem a mérhetetlen ostobaság a felháborító, hanem az, hogy ilyet feltételeznek azokról, akik segítenek nekik (úgy, hogy tartok tõle, hogy egy fllért a tb-be nem fizetett be soha).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Hozzáteszem ilyen gyásszobák már vannak, csak jobb helyeken celláknak hívják. <#nezze>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Igen. Az csak a sajátos gyászolási szertartás része, ha szarrá verik az orvost. Értem én. Hihetetlen.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

trident
Mi folyik Gyöngyösön?
Hát egyenlõ bánásmód.

Egyenlo banasmod??

Velem senki ne banjon ugy, ahogy szerinte jo. Banjanak mindenkivel ugy, ahogy megerdemlik.
Semelyik orszagban nem szenvednek az olyanokkal, akik tudatosan akarnak rahajtani a jora.

Szerintem eloszor ki is kell erdemelni valamit. Reszemrol ennyi.
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Belgium-Magyarország 3-0

Bakker, ha az az U20-as (akik már ugye U21esek) csapat, aki egy nappal korábban megverte az olaszokat, és készülhet az olimpiára - ha nem jön valami holland edzõ ... - az olasz meccs után elugrik Belgiumba erre a barátságosra IS jobban szerepelt volna ez ellen a belga fostalicska válogatott ellen, mint a mostani nagymagyar (Király már megint mifenét keresett a kapuban???). Attól félek, hogy bármennyire is klasszisok a fiatalok, ha hozzájuk nyúl egy balfék edzõ, ill odakerülnek a lazsagép nagycsapat közelébe, azonnal cseszhetjük. A jövõben - 1x már mûködött a dolog - semmi mást nem kéne tenni, mint kirúgni Koemant, és a egész nagy csapat helyére odatenni egy (1) meccs erejéig - mondjuk egy Magyarország-Brazília/Anglia/Hollandia/Spanyolország (szóval nagy csapat ellenire) a fiatalokat - úgy ahogy vannak: Egerváristul, csapatostul - és megnézni, hogy mire vinnék. Ha ez siker vagy jó támadójátékkal, ötletes focival, küzdeniakarással döntetlen vagy 1-0 az ellenfélnek, akkor Cashtelekit elûzni a francba hollandustul-marhástul, és új fejezetet nyitni a magyar fociban, mert ha ez a Csapat (U20-U21) tényleg együtt marad, megválthatják a magyar focit ...

A medve nem játék.

normális, civil védelmi reakció.

Az "egyenlõbánásmód" meg csak pofázik, pofázik, hány bûncselekményt gátoltak meg õk? miért is léteznek? mi a céljuk?
....

autoszimulator
csak engem húz fel végtelenül az ilyen hangvételû cikk?

tetszik, hogy a benzinkutas lett most a fõ bûnös hirtelen, alkotmányellenes cselekedetekkel, mikor õ mindössze kitett egy papírt az általa vezetett kútra, DE az valahogy kurvára nem jön át a szövegbõl, hogy ja hát igen, meg azért lopni sem kellene, meg fizetés nélkül elhajtani gyerekek... Vicc, ami itt megy. Menjek át ausztriába, és lázadjak, mert néhol ki van írva, hogy magyar ne lopj? Valószínûleg nem a boltos lenne ott meghurcolva.

"- Nyugodt lehet benne hogy az, aki itteni, helyi és ismerem biztos hogy be fogom engedni és megengedem, hogy tankoljon”
De, ha én ide ismeretlenül bejövök?
- Akkor sajnos nem."

Akkor most ez azt akarja jelenteni, hogy a riport és cikk készítõ is cigány? Mert akkor teljesen értem a hangvételt, RTL pedig -1.

autoszimulator
számomra ezek is egyértelmû lopás kategóriákba tartoznak, és épp ezekre akartam célozni, ezek vágták ki a biztosítékot mindenkinél.
A kis kártya pedig, egyszer megkérdeztem, hogy mire jó ez, mondták hogy rajt az Education ID-m. S az mire jó? Hát... Valójában semmire. -> kuka

Totti5
A lopás egy dolog, elég nagy tételbe ment/megy, de volt itt minden, a privatizációktól kezdve a digitális táblákon át a széfekig... hihetetlen herdálás látszat dolgokra, amik szépen be is buktak pl megvették, megvetetették mindenhova a vizit autómatákat amikor tudhatták hogy meg lesz buktatva. Vagy had említsem meg ezt az oktatási azonosító kártyát, amit kb 3 éve kapott mindenki, de azóta sem sikerüölt kitalálni hogy mire jó, de valakik biztos jól jártak vele illetve vállba lett veregetve az a miniszter aki kitalálta miközben a wcn eresztett egy barnát, mert kb ennyi értelme volt.

autoszimulator
se pro, se kontra nem bizonyítható, mindenesetre én tuti nem basznék szét egy olyan környezetet, ahol számomra folyamatos pénzcsapból folyik a pénz. És nem a lopással lett ez elkúrva, hanem annak az eltúlzásával. Sok kicsi lopás nem lett volna ekkora balhé. De itt sok nagyról van szó, a bili meg borul. De kár ezen vitázni, 4v8 év múlva, ha még lesz mo, újra lehet elemezni.

#19646: ha a cél a gazdaság élénkítése lenne, valóban jó lenne ez az elv - olyan országban, ahol a fogyasztási termékek nagy része nem import, és nem olyan emberek zsebét tömik, amibõl nincs sok haszna a magyarnak, sem az államnak, sem a munkavállalónak. Az új vezér pedig, eddigi ígéretei, elszólásai alapján nem azokat az adónemeket akarja csökkenteni, aminek csak közvetlen hatásai vannak - amik a cégeknek segítenek. Neki jobb az, ha olyan terheket csökkent, ami akkor, rövidtávon a népnek jó. Ezzel igazolja magát, alapozza a jövõt.
Hosszútávra meg akkor lehet gondolkodni, ha nincsenek jelenlegi problémák. De te is látod, hogy most nagy szar amiben tocsogunk, egészségügyre nincs pénz, szinte semmire nincs pénz, amire kellene. Középutat kellene találni, ami most is segít, de hosszútávra is jótékony hatású. Ha nem lett volna szükség ilyen megszorításra, nem tette volna meg az MSZP választások elõtt, ebben biztos vagyok. És ha marad ez a megszorítás, ami most van, még az elviselhetõ kategória kis ideig.

5c0rp330n
a valsag lonak a fasza ahhoz kepest amit a kedves mszp-szdsz parazitaparos elert karokozasban. gyakorlatilag tudatosan szetbasztak mindent amit tudtak.

nem érted a rendszert,elmagyarázom😊...az adó növelés valójában csak rövidtávon jelent hasznot az államnak hogy miért?Az emberektõl több pénzt vesznek el,kevesebb marad szolgáltatások,áruk vásárlására,illetve a kisvállalkozóknak és a középvállalkozóknak is jelentõs terhet jelent,csökken a kereslet,csökken a bevétel,elbocsátások,gazdaság mélyebbre kerül...de most képzeld el ha adót csökkentenek,rövid távon veszteségesnek tûnhet,de valójában az embereknek több pénzük marad amit el tudnak költeni,nõ a kereslet,nõ a termelés,új munkahelyek,gazdaság élénkül....érted?Ez egy olyan rendszer ami a költekezésre épül,ha sokat veszünk el az emberektõl azzal valójában a saját gazdaságunkat heréljük ki...

autoszimulator
na azért teljesen most már mindent ne csak az MSZP-re húzzunk rá, biztos is hogy szarul csináltak dolgokat, de a valódi oka a mai fosnak, meg ami miatt nem tudják kínjukban honnan vegyék el a pénzt, az a válság.
Ha a válság a fidesz idején jön, akkor most a fidesz is csak álmodhatna arról, hogy újra kormányozhat. bízok benne hogy a következõ 4 év elég lesz arra, hogy az mszp eltûnjön, így vissza ne kerüljön már, de a fidesz se kerüljön újra kormányra. de ezek álmok.
Fidesz mindig arról volt híres, hogy ha megválasztották, akkor azt "meghálálta", törölte az adókat. Csak pénzt szarni még viktorka sem tud sajnos, szóval az mind egyszer visszanyal. Én pedig most inkább húznám össze magam ennyire, mint megint egy évig dõzsöljek, szinte ne is adózzak, aztá pár év múlva duplán...

Hogyne csináltak volna. Felvettek egy vagon hitelt, amibõl 2 kézzel tudták szórni a pénzt, a saját népszerûségük érdekében. Most meg hogy eljött a törlesztés ideje, és egekbe szökött az államadósság, csak pislognak mint bagoly az ágon.
Mégiscsak sokkal jobbak,azért 8 éve még nem itt jártunk.Nem volt akkor sem teljesen tiszta minden,de legalább törödtek az ország sorsával.Szóval loptak is,de legalább csináltak valamit.A mostaniak már 8 éve semmit,szétoszották 100 nap alatt az elõzõek 4 évi munkáját,azóta megcsak lopnak teljesen tönkrement az egész ország....

autoszimulator
és a híradóban a riporter megkérdezi, felelõsségre vonóan:
"És Ön szerint ki cigány?"

lol bazmeg, menjél be egy részre, ahol sokan élnek, 10/10szer el fogod találni...

autoszimulator
éppen ez itt a gond, hogy választhatsz a szar és a még szarabb közt. jobb nem lesz, az tuti, de legalább a sok, helyére már betelepedett pénzzabáló emberke kicsit megmozdul. És persze másik kerül oda, egy narancssárga.

De ez hogy jön ide? Ki a franc beszélt arról, amirõl te?
kuci06
ehh

ez mind szép és jó, de Õ mit tud ellenük csinálni? Bezárja a benzínkutat elõttük? Az nem hiszem, hogy megállítja õket.

Ravaszak tudnak ám lenni, lásd a kreatív szinesfémes bandát

én nem értem hogy itt is miért vannak még akik õket támogatják,a mostani rablóbandánál NEM LEHET ROSSZABB

Totti5
Akkor maradjanak még ezek még 8 évig, olyan mindegy ugyis... ha ezek semmit sem csináltak volna akkor most jobban állnánk, de loptak és lopnak, a fél kóceráj elõzetesben és a bíróság elõtt van. Évekig az szdsz ámokfutását néztük akik mára megszüntek létezni, biztos azért mert szükségünk volt erre is. Áh nem is sorolom, mert betelne pár oldal és ugyis felesleges, akik nem akarnak errõl tudni azok hamar elfelejtették ezeket, én nem.

Bandee1987
rohatt náci!!!!!444négynégy

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

heh
miért mostok össze mindent?

Ja, hogy jobban csinálni a semmit, a problémák tologatását, a szar kenegetését... így már tényleg más 😊
Totti55 nem azt mondta, hogy elhiszi, hogy a szarból fognak várat építeni, hanem azt, hogy a mostani kormánytól nem nehéz jobban csinálni.

Hát hogyne, nekik elhisszük a szép arcukért, hogy majd építenek szarból várat. Még akkor is ha ez már másnak sem sikerült, nem egyszer, és nem kétszer. Aztán 2014-ben majd újra másnak hisszük el, és így tovább.
birdo
Na igen... de van aki már megmutatta, hogy mit tud.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Totti5
Attól hogy az egyik hazudik még lehet hinni a másiknak. Én hiszek nekik hogy ennél jobban fogják csinálni, mert ezeknél bárki jobb.

Willenbrock
Én azért már itthon elkezdtem összeírni e derék ellenzék ígéretlistáját-4 év múlva elkészülhet a számvetés.

joebacsi
"Az uniós biztosoknak nem."

Ebben azért nem lennék annyira biztos, õk is politikusból vannak. Másrészt aki épp itteni céget akar vásárolni, annak igencsak érdeke, hogy negatív kép legyen az országról 😊

Persze összességében szerintem is messze objektívebb kép.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"