Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új Magyar Gárda?
Lemaradtam valamirõl?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Odajött néhány cigányember megzavarni" - Jóhogy. Szegény gárdisták, már megint úgy kezdõdött a balhé, hogy a romák visszaütöttek...
Ám azt bezzeg nem irja,h azt ordibálják,h holnapra megölünk minden magyart..lol
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Live for nothing or die for something.
De több esetben biztosította már a kórházat a rendõrség nagy erõkkel.
Igazság szerint nem biztonsági õrök kellenek, hanem kultúra, morál, erkölcs.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Ebben nem a mérhetetlen ostobaság a felháborító, hanem az, hogy ilyet feltételeznek azokról, akik segítenek nekik (úgy, hogy tartok tõle, hogy egy fllért a tb-be nem fizetett be soha).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Hát egyenlõ bánásmód.
Velem senki ne banjon ugy, ahogy szerinte jo. Banjanak mindenkivel ugy, ahogy megerdemlik.
Semelyik orszagban nem szenvednek az olyanokkal, akik tudatosan akarnak rahajtani a jora.
Szerintem eloszor ki is kell erdemelni valamit. Reszemrol ennyi.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A medve nem játék.
Bakker, ha az az U20-as (akik már ugye U21esek) csapat, aki egy nappal korábban megverte az olaszokat, és készülhet az olimpiára - ha nem jön valami holland edzõ ... - az olasz meccs után elugrik Belgiumba erre a barátságosra IS jobban szerepelt volna ez ellen a belga fostalicska válogatott ellen, mint a mostani nagymagyar (Király már megint mifenét keresett a kapuban???). Attól félek, hogy bármennyire is klasszisok a fiatalok, ha hozzájuk nyúl egy balfék edzõ, ill odakerülnek a lazsagép nagycsapat közelébe, azonnal cseszhetjük. A jövõben - 1x már mûködött a dolog - semmi mást nem kéne tenni, mint kirúgni Koemant, és a egész nagy csapat helyére odatenni egy (1) meccs erejéig - mondjuk egy Magyarország-Brazília/Anglia/Hollandia/Spanyolország (szóval nagy csapat ellenire) a fiatalokat - úgy ahogy vannak: Egerváristul, csapatostul - és megnézni, hogy mire vinnék. Ha ez siker vagy jó támadójátékkal, ötletes focival, küzdeniakarással döntetlen vagy 1-0 az ellenfélnek, akkor Cashtelekit elûzni a francba hollandustul-marhástul, és új fejezetet nyitni a magyar fociban, mert ha ez a Csapat (U20-U21) tényleg együtt marad, megválthatják a magyar focit ...
A medve nem játék.
Az "egyenlõbánásmód" meg csak pofázik, pofázik, hány bûncselekményt gátoltak meg õk? miért is léteznek? mi a céljuk?
....
tetszik, hogy a benzinkutas lett most a fõ bûnös hirtelen, alkotmányellenes cselekedetekkel, mikor õ mindössze kitett egy papírt az általa vezetett kútra, DE az valahogy kurvára nem jön át a szövegbõl, hogy ja hát igen, meg azért lopni sem kellene, meg fizetés nélkül elhajtani gyerekek... Vicc, ami itt megy. Menjek át ausztriába, és lázadjak, mert néhol ki van írva, hogy magyar ne lopj? Valószínûleg nem a boltos lenne ott meghurcolva.
"- Nyugodt lehet benne hogy az, aki itteni, helyi és ismerem biztos hogy be fogom engedni és megengedem, hogy tankoljon”
De, ha én ide ismeretlenül bejövök?
- Akkor sajnos nem."
Akkor most ez azt akarja jelenteni, hogy a riport és cikk készítõ is cigány? Mert akkor teljesen értem a hangvételt, RTL pedig -1.
.: mobilize.hu :.
A kis kártya pedig, egyszer megkérdeztem, hogy mire jó ez, mondták hogy rajt az Education ID-m. S az mire jó? Hát... Valójában semmire. -> kuka
#19646: ha a cél a gazdaság élénkítése lenne, valóban jó lenne ez az elv - olyan országban, ahol a fogyasztási termékek nagy része nem import, és nem olyan emberek zsebét tömik, amibõl nincs sok haszna a magyarnak, sem az államnak, sem a munkavállalónak. Az új vezér pedig, eddigi ígéretei, elszólásai alapján nem azokat az adónemeket akarja csökkenteni, aminek csak közvetlen hatásai vannak - amik a cégeknek segítenek. Neki jobb az, ha olyan terheket csökkent, ami akkor, rövidtávon a népnek jó. Ezzel igazolja magát, alapozza a jövõt.
Hosszútávra meg akkor lehet gondolkodni, ha nincsenek jelenlegi problémák. De te is látod, hogy most nagy szar amiben tocsogunk, egészségügyre nincs pénz, szinte semmire nincs pénz, amire kellene. Középutat kellene találni, ami most is segít, de hosszútávra is jótékony hatású. Ha nem lett volna szükség ilyen megszorításra, nem tette volna meg az MSZP választások elõtt, ebben biztos vagyok. És ha marad ez a megszorítás, ami most van, még az elviselhetõ kategória kis ideig.
Ha a válság a fidesz idején jön, akkor most a fidesz is csak álmodhatna arról, hogy újra kormányozhat. bízok benne hogy a következõ 4 év elég lesz arra, hogy az mszp eltûnjön, így vissza ne kerüljön már, de a fidesz se kerüljön újra kormányra. de ezek álmok.
Fidesz mindig arról volt híres, hogy ha megválasztották, akkor azt "meghálálta", törölte az adókat. Csak pénzt szarni még viktorka sem tud sajnos, szóval az mind egyszer visszanyal. Én pedig most inkább húznám össze magam ennyire, mint megint egy évig dõzsöljek, szinte ne is adózzak, aztá pár év múlva duplán...
"És Ön szerint ki cigány?"
lol bazmeg, menjél be egy részre, ahol sokan élnek, 10/10szer el fogod találni...
ez mind szép és jó, de Õ mit tud ellenük csinálni? Bezárja a benzínkutat elõttük? Az nem hiszem, hogy megállítja õket.
Ravaszak tudnak ám lenni, lásd a kreatív szinesfémes bandát
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ebben azért nem lennék annyira biztos, õk is politikusból vannak. Másrészt aki épp itteni céget akar vásárolni, annak igencsak érdeke, hogy negatív kép legyen az országról 😊
Persze összességében szerintem is messze objektívebb kép.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"