Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak bele kell gondolni, hogy egy kissebb összeg is milyen nagy segítség lenne egyes családoknak például..
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
de alap,hogy kivetítõs moziterem kell ennyi pénzbõl
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
errõl van szó amúgy

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De 35 millás tévé az már egy Porsche Cayenne kategória.
A medve nem játék.
Én szeretném a Magyar kultúrát máshová vinni, magjaimat szórni.
YAY, de kirekesztõ vagy már!!!4
Sõt, kijelentettem, hogy nem is biztos jól érezném magam ott hosszú távon, szal én nagymagyar vagyok, te vagy a nemzetietlen (de ha jobban belegondolok még lehet kommunistaliberalista is lehetsz...) <#beka3>#beka3>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Volt egyszer egy C. Lambert film. Na abban a pasi nem tudott olvasni. Igen ám, de egyszer el kellett indítania egy hajót. De nem tudtam melyik gombbal kell. 😊 Aztán a társa mondta, hogy ahol egy I betü van. De nem ismerte az I betüt. A társa mondta, hogy I, az olyan mint egy ujjad. Ilyet keress! Na meg is találta, majd kijelentette: Jé, tudok olvasni ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
😄DD
.: mobilize.hu :.
Live for nothing or die for something.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elõre is elnézést kérek, tudom, pulitikát nem nagyon kellene, de remélem ez még belefér.<#ticking>#ticking>
Amúgy is szerintem itt mindenki kedvence az a kis igazmondó mélynövésû, az egyszerûen elpusztíthatatlan kedves bírónõ az úgy volt K.Orbán leendõ cellatulajdonos.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azt olvastam, hogy a leány vitorláson született, az volt az élete. Igaz, hogy 14 éves, igaz, hogy veszélyes az út... De valahogy úgy érzem, ha én lennék az apja, lehet én is a viszolygás ellenére támogattam volna ebben a vállalkozásban...
Szivesen megismerkednék testközelbõl a japán kultúrával, biztos rengeteg szimpatikus dolgot találnék, szivesen megismerkednék a japán lányokkal, asszonyokkal is, de az egy másik világ, nem biztos, hogy jól érezném magam, ha ott kellene élnem.
Mindenesetre nyugodtan eltanulhatnánk másoktól azt, ami nekünk kevésbé jól megy.
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
JapánbaN pedig az irdatlan munkatempó, túlhajszoltság és kudarc miatt. Ott nem ritka, hogy ha egy cég bukik, akkor a vezérigazgató felmetszi a hasfalát.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Szóval mikor megyünk? Itt is csinálhatnánk ilyen flasmobot, annyi kikötéssel, hogy a parlament épülete ne sérüljön természetesen.<#vigyor>#vigyor>
A lehetõség sokkal jobban felvillanyozna mint egy mézbirkózás.
Nem nehéz belátni, hogy a <39, <46 fõs osztályok erõltetése három dologhoz vezethet: még rosszabb tanulmányi eredményekhez, iskolabezárásokhoz, további elbocsájtásokhoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''