Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelslie
Ilyenkor van az az érzésem, hogy az emberek egyre csak elhidegülnek egymástól. Ha nekem lenne ennyi pénzem inkább segítenék annak akinek tényleg szüksége van rá és nem 40 milliós tévéket vásárolnék karácsonyra. Szánalmas ez ahogy van...
Csak bele kell gondolni, hogy egy kissebb összeg is milyen nagy segítség lenne egyes családoknak például..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a.carkey
Még Kolorbán Borbánnak is több esélye van, mint Józsibának.

A medve nem játék.

trident
Én olyan helyre küldeném, ahonnan csak kijutni szeretne, de nem tudna. =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

desigo
Azért egy 150 négyzetméteres nappaliban jól mutathat...
de alap,hogy kivetítõs moziterem kell ennyi pénzbõl
GregSB
Ennek SZVSZ én se látom semmi értelmét. 700ezerért - 1 millióért már olyan HD projektort kapsz, amivel 5x ekkora képet tudsz kivetíteni a szobád falára / egy óriás vászonra.. és olyan fényereje van hogy még nappal is jól látod a képét. Semmi értelme nincs 35x többet kiadni ezért a TV-ért.

Bandee1987
Szvsz csak azért 35 milla, mert a Media Markt árulja...biztos vagyok benne, hogy külföldön jóval olcsóbban lehet megkapni ezt a készüléket.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Totti5
Hülye és túl sok fölös pénze van... de nem mondom hogy rosszul járt.

errõl van szó amúgy

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

autoszimulator
nem feltétlenül egy magánember vette meg, haza a kis villájába.

.: mobilize.hu :.

a.carkey
Na ez az. Az meg kijön jóval olcsóbban. 😊

De 35 millás tévé az már egy Porsche Cayenne kategória.

A medve nem játék.

Totti5
Nem, mert akkor lenne a házamban egy "mini" moziterem minimum😄😄😄

trident
Nem hoznék, hanem mennék.
Én szeretném a Magyar kultúrát máshová vinni, magjaimat szórni.

YAY, de kirekesztõ vagy már!!!4

Sõt, kijelentettem, hogy nem is biztos jól érezném magam ott hosszú távon, szal én nagymagyar vagyok, te vagy a nemzetietlen (de ha jobban belegondolok még lehet kommunistaliberalista is lehetsz...) <#beka3>

banok
én nem pedig én tv mániás és hobbi szatelitezõ vagyok. ~ 100 centis plazmát vennék az elég.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bandee1987
Ha mocskosul gazdag lennék, akkor miért ne. De ha "csak" mittomén 50 millás vagyonom lenne, jóhogy nem erre költeném...

a.carkey
Ha lenne rá pénzed, vennél 35 millás tévét?

A medve nem játék.

Totti5
Ennek sincs sok köze a válsághoz. Vannak az országban emberek akik megtehetik, ugyan úgy mint az 1 milliós mobillal és vannak milliók akik nem...

a.carkey
Ja, aztán he elmegy az áram, akkor majd mutogatnak.

Volt egyszer egy C. Lambert film. Na abban a pasi nem tudott olvasni. Igen ám, de egyszer el kellett indítania egy hajót. De nem tudtam melyik gombbal kell. 😊 Aztán a társa mondta, hogy ahol egy I betü van. De nem ismerte az I betüt. A társa mondta, hogy I, az olyan mint egy ujjad. Ilyet keress! Na meg is találta, majd kijelentette: Jé, tudok olvasni ...

A medve nem játék.

a.carkey
Anno 14 évesen már házasodtak és szültek. Egyes népcsoportoknál ez ma is jellemzõ ...

A medve nem játék.

autoszimulator
"Nemrég érkezett be a segélyhívás a Gárdához, miszerint egy kéthete kialakult konfliktus odáig fajult Ráckevén, hogy a cigányok ezekben a percekben törték be egy ott lakó ablakát és rárúgták az ajtót.-tájékoztatta a barikád.hu-t Kiss Róbert az Új Magyar Gárda fõkapitánya."

😄DD

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Sadist
Az nemzetietlen, fujj. Más kultúrát akarnál behozni az országba, fujj.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

trident
<#wow3>

És most valami teljesen más: majdnem katasztrófa történt.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

trident
Napi kolor.

Elõre is elnézést kérek, tudom, pulitikát nem nagyon kellene, de remélem ez még belefér.<#ticking>
Amúgy is szerintem itt mindenki kedvence az a kis igazmondó mélynövésû, az egyszerûen elpusztíthatatlan kedves bírónõ az úgy volt K.Orbán leendõ cellatulajdonos.

trident
Majd...segítenék... Vagy valami...

Bandee1987
<#sir>

joebacsi
Nem borotválják 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

trident
A történet úgy alakult, hogy a lány szeretett volna egy vitorlással egy föld körüli útra indulni. A gyermekvédõk rápörögtek a témára, a 14 éves lány lelépett. Most találták meg.

Azt olvastam, hogy a leány vitorláson született, az volt az élete. Igaz, hogy 14 éves, igaz, hogy veszélyes az út... De valahogy úgy érzem, ha én lennék az apja, lehet én is a viszolygás ellenére támogattam volna ebben a vállalkozásban...

trident
A fél évszázada kormányon lévõ párt lemondott, mert korrupciós botrányok kerültek napvilágra és 5%-ra emelkedett a munkanélküliség.

Szivesen megismerkednék testközelbõl a japán kultúrával, biztos rengeteg szimpatikus dolgot találnék, szivesen megismerkednék a japán lányokkal, asszonyokkal is, de az egy másik világ, nem biztos, hogy jól érezném magam, ha ott kellene élnem.

Mindenesetre nyugodtan eltanulhatnánk másoktól azt, ami nekünk kevésbé jól megy.

Willenbrock
Mennyi harakiri lehet ott most akkor a válság miatt:/

a.carkey

A medve nem játék.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sadist
Sírva vigad a magyar.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
lemaradt egy n
kövezz meg kérlek...
vagy inkább hasba szúrom magam xD
autoszimulator
és nálunk?

Sadist
Állandó hideg, sötétség.
JapánbaN pedig az irdatlan munkatempó, túlhajszoltság és kudarc miatt. Ott nem ritka, hogy ha egy cég bukik, akkor a vezérigazgató felmetszi a hasfalát.

desigo
Japánba,Finneknél,Svájcban,Ausztriában miért magas?
angelslie
Mily meglepö...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Willenbrock
De csak a férfiak vezetnek,a nõk "csak" 3.-ak.

GregSB
WTF?

Jó tudni, hogy egy valamiben legalább majdnem világelsõk vagyunk <#wilting>

joebacsi

trident
Gránátokkal támadtak a parlamentre.

Szóval mikor megyünk? Itt is csinálhatnánk ilyen flasmobot, annyi kikötéssel, hogy a parlament épülete ne sérüljön természetesen.<#vigyor>

A lehetõség sokkal jobban felvillanyozna mint egy mézbirkózás.

trident
Aláírásgyüjtésbe kezd a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete.

Nem nehéz belátni, hogy a <39, <46 fõs osztályok erõltetése három dologhoz vezethet: még rosszabb tanulmányi eredményekhez, iskolabezárásokhoz, további elbocsájtásokhoz.

Pénzért mindent.

Tikal
most lepõdjünk meg? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

birdo
Mármint a közszférában olyan mintha nem lenne retorzió ..
- " Nem indul a busz fiúk ?? Legalább nem robban le útközben és nem kell bevontatni.

Azt mégse írhattam, hogy a csinos hátsót rúgják szét <#nemtudom><#wink>

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.