Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A definíció szerinti valójában sosem valósult meg. Fõleg nem itt.
Bandee1987
Kommunizmushoz max Észak-Koreának van köze (bár az már sztálinista ideológia)

Most végülis mi szerint vegyük a kommunizmus eszméjét? A def szerint? Vagy a szerint, hogy mi történt az elmúlt évszázadban?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Te, ezt magyarázd már meg azoknak is, akik újra meg újra lekommunistázzák az MSZP-t, mert a maguk kis politikai-gazdasági liberalizmusukra figyelemmel ennél kevesebb közük a kommunizmushoz már csak a Jobbiknak vagy a FIDESZ-nek van.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bandee1987
Én sose értettem a Maszop és Lenin,CCCP párosítást. Egyik volt tanárom (aki még a rendszerváltás elõtti rendszerben hisz) azt mondta, hogy nem is érti, hogy merik az mszpsek a szájukra venni az internacionálét. Az mszp-sek pénzért váltottak eszmét, úgyhogy sztem rájuk már a kommunizmus nem vonatkozik.

Most valaki vagy maszopos vagy komcsi.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nemá hogy nem lesz?!
Hiszen eljövend a bevételeket csökkentõ, és kiadásokat minden határon túl növelõ kormányunk. Zsebbõl fizetik a feltámadást.
Mondja mindezt az ide kirendelt jobbos agitprop versenyzõ, höhöhö <#wave><#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ja, #21215-re ment.

5c0rp330n
es itt van a masik aktivistank is aki olyan dolgokkal huzakodik megint elo ("kánaán eljövetele"), amirol soha senki nem beszelt. 😊
najo, mara en sztem befejeztem.

<#taps>

Sandstone pólót szeretnék kérni, de még inkább valami téli aláöltözetet a túrákhoz, elõre is köszi.

Ilyesmirõl vitatkozni a kánaán eljövetelének évében.. nem is értem.
Narxis
MaSzoP-os aktivista vagy, ne kerülgesd a forró kását. Veszek neked egy Lenin posztert, hogy felvidulj, vagy a CCCP-s poló jobb lenne?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

5c0rp330n
ebben az esetben viszont teljes fogalomzavarban vagy a nyilt szot illetoen, vagypedig szandekosan eltorzitott jelentessel hasznalod hogy meggyozobben hangozzon az a bullshit, amit magyarazol es amit szerintem te magad sem hiszel el.
az a tobb tucat ember ugyanolyan mint o, ugyanazzal a cellal, ugyanabban a partban, es soha mas nem tudta volna meg hogy mirol beszelnek hha nem szivarog ki. szerinted megis hogy szoktak belul megbeszelni hogy ki mit lop majd el, elmutogatjak egymasnak? es ha valamit valakinek a fulebe sugsz akkor az mar nyiltnak szamit?

Jó, akkor a kedvedért lemegyek dedóba, mert úgy látom, nem _akarod_ megérteni. "Nyíltan" alatt azt értem, hogy több tucatnyi ember elõtt egyértelmûen kimondta, amit aztán abban a formában közzé is lehetett tenni. Nem arról van szó, hogy valaki hallotta, amikor ega Józsi a Bélának mesélte, hogy a Janit hallotta pusmogi arról valakivel. Nem. Konkrét hangfelvétel, melynek a valódiságát senki sem vonta kétségbe.
Világos már vagy még rugózol rajta pár kört?

5c0rp330n
tovabbra sincs halvany fogalmam arrol hogy mirol beszelsz. nyiltan? hogy hangzott volna el nyiltan? nyiltan elhangzas amikor kiall a tomeg ele az utcan vagy egy mikrofon ele egy tv-hez es elmondja. de akkor meg aznap qrvanagy botrany lett volna, nem fel evvel kesobb. idezzek mashonnan is? "2006. május 26-án, egy hónappal a választási gyõzelem után az MSZP frakció zárt balatonõszödi ülésén záróbeszédet mondott"
a "zárt" szonak melyik reszet olyan nehez megerteni?

egyebkent ez az elso mondatod a tokeletes bizonyiteka, hogy ezek azt adnak le a birkak torkan amit csak akarnak.

Danny1987
Toleráns nyugat

Köcsög rasszer kanadaiak nem engedik azt a dolgos iskolázott népet kanada földjére.
Kíváncsi vagyok a kanadai lakosság hány %-át teszik ki a romák,hogy már teli van velük a ....

Live for nothing or die for something.

Õszöd beismerés volt, mert elõször hangzott el nyíltan hatalmon levõ politikustól az, amit már eddig is tudtak az emberek, miszerint a politika, fõképp a választások elõtt, diplomatikusan szólva megvezeti az embereket. (Lásd még korábbról Urbán Lászlónak a választási és a kormányprogram viszonyáról tett megállapítását.) Az, hogy valaki felvette, hát istenem.
(Mellesleg azt már pofátlanságnak tartom, hogy a nemzetbiztonsági szolgálat kivizsgálja, mi is történt, de a vizsgálat eredményét nem hajlandók nyilvánosságra hozni. Nosza, gyûjtögetõ életmód egy ki tudja, mikor felhasználható aktához?)

5c0rp330n
mivan? oszod miota beismeres. oszod egy kibaszottnagy lebukas volt. az meg az agymosas hatekonysaganak a tanubizonysaga, hogy mint beismeres beszelsz rola.

Jajj, ne röhögtess már, ugyan olvass már vissza...

Beismerése olyasminek, amivel normális helyeken nem dicsekednek.

5c0rp330n
hogy jon ide oszod es megis mirol beszelsz?

Van, aki csodálkozik rajta? Hatalom mindenáron 😊
Kíváncsi vagyok, mi volt a polgármesterek "feladata".

De tényleg, igaza van Narxisnak, politika off.
(Majd akkor lesz szabad, ha a kormányról derül ki valami szaftos. 😊😊😊 Az eggyigazembörrõl jót vagy semmit)

Narxis
A politizálás ebben a topikban is ugyanúgy tilos, mint máshol!

89
az a legviccesebb mikor emberek kérdõjelezik meg a másik hitét...
mégis mit kéne csináljon egy keresztény a parlamentben? nyeljen le minden hazugságot és gaztettet?<#wow3>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Beszéljünk nyíltan. Ez egy politikai feladat is volt: Gyurcsány Ferenc amortizálása. Ez százszázalékosan sikerült. Nagyon nagyot hibázott, hogy ebbe a harcba belement.

Tömjén Zsolt 'õszödi' beszéde

Ezek után körberöhögök minden:
- jobbost, aki lejáratókampányról kezd el hisztizni a legharmatosabb Orbán-, FIDESZ-, vagy más jobboldali politikus kritikája kapcsán;
- KDNP-s szentfazekat, ha a kereszténység nevében fel mernek lépni, ilyen vezetõvel, ilyen hozzáállással: tudomásom szerint a Bibliában nincs ilyan kitétel, hogy a "szeresd felebarátodat" alól a politikai ellenfelek kivételek lennének.

Törpe minoritás, csak épp túl nagy a szájuk...

Narxis
Aki tud kocsiba fog ülni. 😄 Ezt megakadályozandó lehetne 2 méteres hó és akkor tényleg mindenki otthon maradna. 😄

89
meeer? mindenki otthonmarad

joebacsi
Félek sokan gondolják így és autóval is szopás lesz 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Narxis
zsír lenne, aztán meg szmogriadó

89
legyenmáááá általános sztrájk

Narxis
Legfrissebb infó a sztrájkról: Link

99%, hogy a buszosok, és a villamosvezetõk többsége illetve a HÉV sztrájkolni fog. Csatlakozik hozzá a MÁV, illetve a Volánosok is fontolgatják a sztrájkot, az tuti, hogy a Volán nem fog segíteni a BKV-nak buszok küldésével.

ANARCHIA 4EVER!!!

Pluskast
Köszi! Na majd elválik. Max ha nem megy a metro vagy tömegnyomor lesz vissza ballagok a kocsimhoz és bemgyek azzal.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Én a metró kapcsán több helyen is azt olvastam, hogy a metróvezetõk többségét tömörítõ szakszervezet nem sztrájkol, így rajtuk nem múlik, persze ha valami mûszakis csóka meg igen, akinek az aláírásán múlik a szerelvények indítása, akkor az ugyanúgy szopóág.
Ha meg már sztrájk, akkor persze miért maradjon ki belõle mindenki kedvenc Pista bácsija, a jó szagos, útszélén testét pénzért vagy egyéb, anyagi jellegû ellenszolgáltatásért áruló, anyai ági felmenõjét...

Fabio Capello
Még csak megegyezés sincs az elégséges szolgáltatásról, a sztrájk szervezõje úgy nyilatkozott, hogyha nem születik megállapodás, az is elképzelhetõ, hogy semmi nem fog holnap járni, még csak minimális járatszámban sem.

Én eddig ezt találtam.
(MOndjuk metró ide vagy oda, akkor is el kell indulni hamarabb, mert ha járnak is, tömegnyomor lesz.)

Pluskast
Ezt kifejezetten jó ötletnek tartom!!<#nyes><#nyes><#taps><#taps>

Ha sztrájkolnak, rendezhetnénk alagútfutást. 😊

Pluskast
Azt nem tudja valaki, hogy holnap a metrósok is sztrájkolnak majd? CSakmert van olyan sajtó orgánum ami azt írja, hogy igen. Jó lenne tudnom, hogy holnap mi a fenével megyek be dolgozni...

Ja, az megvolt, hogyan mosták fel a padlót a kommentelõk a FIDESZ XIII. kerületi elnökével a trükkös szórólapja kapcsán? (Mondjuk megérdemelten, mert kissé pofátlan, amit csinált.)

Háát, ha 16%-kal kevesebb autó lenne az utakon, nem lenne rossz senkinek... ;-)

Te meg olyan dolgok miatt vagy morcos, amin nem változtathtsz, sõt, a személycsere sem. Senki nem fogja a becsületes, de rögös utat járni a kitaposott helyett.

(Toyotát meg akkor sem vennék, ha lenne rá pénzem. Az én autóm kb. hetente lerobban, de olyían egyszerû, mint egy kõ, így egy csavarhúzóval, egy 13-as kulccsal és egy csavarhúzóval felszerelkezve mindenhová odaérek. 😊 Bocs az offért. )

Fabio Capello
ez is igaz 😄

joebacsi
vagy drágább benzin+autófenntartás ==> kevesebb autó? ==> kevesebb baleset 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fabio Capello
Nincs megegyezés, közeleg a sztrájk

Remek....

16%-al csökkentek a halálos balesetek

Ennyit számít a zéró tolerancia....

a.carkey
Leír valamit, megkeveri, majd kijelent valamit, aminek kb. annyi köze van ahhoz, amit feszegetni próbál, mintha azt írnám le:

"A Toyota Avensis egy olyan autó, ami ritkán robban le, de most mégis láttam egyet az út szélén, tehát az Avensis egy megbízhatatlan szar. Ezek szerint a Toyota mára egy olyan autógyártóvá lett, ami selejtes termékeket dob piacra és mindegyik típus le fog robbanni mindenkinek.

Jövõre ezek után már tutira senki sem fogja venni."

A medve nem játék.

joebacsi
Közösségi média és a politika
Érdemes felkészülni, hogy honnan kapjuk majd a sok bullshit-et a közeljövõben 😊

a.carkey
Megint egyszerû vagy.

A medve nem játék.

Ajajj, szó érte a ház elejét, most újabb öt-hat másra mutogatós hír következik A.Carkey barátunktól.

a.carkey
Mert 2004-ben Pintér volt a belügyminiszter?

Megj, jelenleg nincs olyan, hogy belügyminiszteri poszt és totál nem biztos, hogy Pintér benne lesz ismét a belpolitikában.

Princz 3.4 milliós büntetése után tk. mire is verünk?

A medve nem játék.