Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyi tanulás kell egy tanári állsához? 8 általános, 4 az érettségiig, további 4 egy taári diplomáig, az eddig 16.
Tudom, nem kellene öszehasonlítamom ezt egy buszsofõr vagy villamosvezetõ, továbbmegyek, egy karbantartó iskolázottságával, de egy tanár 10 éves munkával a háta mögött sem ér még a 250 ezernek a közelébe sem.
Ezért tartom az elejétõl abszurdnak a követeléseket.
Közeli rokonom dolgozik ennyiért és nem kap többet hidd el.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://www.pm.gov.hu/php/adokalkulator1.php
Pontosan tudom milyen két gyereket tanári fizetésbõl eltartani. Ahhoz képest a 350 egy álom.
Hétvégére, a megnövekedett autóforgalom miatt szmogriadót rendelhetnek el. Tehát nemcsak buszközlekedés, de autóforgalom sem igen lesz.
Banyek, ne kelljen már újra leírnom, amit a #21401-ben már leírtam:
Az állami szféra ne akarjon fizetésben versenyezni a magánszférával, cserébe az állami szféra kiszámítható életpályát nyújt. A magánszférában pl. hol van olyan, hogy a munkában töltött idõ alapján, az inflációtól függetlenül automatikusan emelkedik a fizetésed? Sehol. Ott a fizetésemelést ki kell érdemelni.
Valamit valamiért. Na.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ez a mindenki egyszerre leáll egy kicsit erõs. Ott a hév, ott a metró, ott vannak bizonyos villamosok. Azért a metróvonalak szvsz elég jól összekötik a város fõbb pontjait, és bizonyos külkerületeket a hévek is jól összekötnek.
Az meg hogy kártyáznak és csocsóznak csak egy hergelésre okot adó szöveg, ugyanis sztrájk alatt nem tök mind, hogy egy fotelben ülnek a vezetõk vagy a kártyaasztalnál? A sztrájk az sztrájk, nincs elõírva, hogy ölbetett kézzel kell ülniük egy széken.
Nem a munka a büdös. Hanem a körülmények, és a juttatáselvonás.
Gaskót meg egyébként én se értem mi a fasznak sztrájkol. Ha valakinek, hát neki semmi oka sincs.
#21436 vége.
.: mobilize.hu :.
De az, hogy mindenki egyszerre leáll, és kártyáznak meg csocsóznak, az a "menejnek a melegebb éghajlatra, ha büdös a munka" kategória.
A #21411-ben Garfield bemásolta, hogy mibõl is áll ez a "bérvédés".
3) Elõfordul 😊
/3: Mea culpa, én is médiát akartam írni, csak "elgépeltem". 😊
2. Ja értem, dolgozzon a büdös parasztja, a juttatásait csökkentsék le, de a fõnök nyugodtan lophat tovább, a Demszky meg rákenheti a vállalat összes pénzügyi gondját a sztrájkolókra 10 évre visszamenõleg...
3. Semmilyen kormányról nem volt szó, én a médiáról beszéltem.
Azt hiszem, ugyanarról beszélünk. Ez a "ömeges alkotmányos joggyakorlás" is politikai megrendelésre készült.
2. De lenne, például dolgozni.
3. Ez az, kenjük a kormányra, szegény zsaroló munkakerülõket már megint bánCSák.
Elindult Magyarország elsõ, kisközösségi pletykaoldala a Mendemonda.hu! Nézzétek és írjatok!
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Süveges: 2002-ben nullára konszolidálták a BKV-t, azóta 90 milliárd forint adósság halmozódott fel. Mi ennek az oka?
Demszky: Ez többek között a sztrájkfenyegetések következménye ...
Süveges: Na ne vicceljen!
😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ja meg csõcselék is.
De mivel médiamanipuláció nem létezik, ami le van írva és be van mutatva az úgy is van!