Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
MIÉP vagy Fidesz? Mert ha nem erre szavaztál (és elmentél és voksoltál 2002-2006-ban), akkor van közöd a jelenlegi helyzethez. Ha meg nem szavaztál, akkor meg azért. Ellenség tábora? Muhaha! A faszságot ne keverjük már a gõzekével! (Megj. max. ellenfél, legalábbis nálam, de folyamatosan abból élni 8 évig, hogy jajj az Orbán így, jajj az Orbán úgy, meg jön a antidemokrácia, nos, ez 8 évnyi elqurás után már kicsit "gáz".)

A medve nem játék.

a.carkey
Intenzíven emlékszem rá polfórumos múltjából ...

A medve nem játék.

Lazíts már.

Sadist
Már megint próbálsz okos lenni, gondolom ott álltál mögötte a fülkében, mikor behúzta az ikszet 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Igazság? Dehogy, pusztán irritáló az otromba stílusod, amivel mindenkit próbálsz az ellenség táborába beskatulyázni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

5c0rp330n
te is buszke lehetsz magadra amiert nem torod meg a hagyomanyod es megint egy teljesen ertelmetlen kommentel gazdagitottad ezt a remek topicot.

Végre egy normális kampányfilm.

Óóóóóóójesssssssz. 😊

autoszimulator
😄SA😄sadsa

nagy gondok gyerekek...

.: mobilize.hu :.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Ezzel lazán lejáratják az egész tûzoltóságot. Ne feledd, országunk az általánosítás hazája...

Tikal
Buzulnak a tûzoltók...

kíváncsi elnnék van e ezeknek az embereknek családja, vagy ezek az agglegény kategoriábol kerülnek ki? Miért nem verik meg az ilyen buzulókat a többiek? Nem hiszem hogy az állomány nagy része buzi, szóval simán tehetnének valamit....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandee1987
"olyan baloldai szavazókat lehet elszipkázni, akik amúgy az életben nem szavaznának a FIDESZ-re"

Igen, csak azt is számold bele, hogy ezzel párhuzamosan hányan mennek át a Fidesztõl a Jobbikba, mondjuk fõleg olyanok, akik eddig ugyan Fidesz szavazók voltak, de alapból radikálisabb véleményük volt. Hogy megérné -e a Fidesznek az, hogy szerez x db szavazót, de y db-ot elveszít...hát akkor igen, ha x>y. Hogy bizonyos kérdésekben megegyeznének és átlépik a 2/3-ot? Lehet, de vajon mik lesznek ezek a kérdések, mi az amiben majd a Fidesz és a Jobbik meg tud egyezni?

a.carkey
Vagy inkább annak, hogy behúztad õket anno (akár 2x, 3x is), aztán mégsem lett olyan szép az élet, sõt ...

A medve nem játék.

Az FGKP-s összeborulás óta én már nem merek mondani arról semmit, hogy mi a jó a FIDESZ-nek a rendelkezésre álló információk szerint.
Persze, jelenleg rosszul jön a FIDESZ-nek a Jobbik elõretörése, mert tõlük vesz el szavazatokat, csak épp ha azt nézzük, hogy a Jobbik retorikájával - fõképp a cigánybûnözés emlegetésével - olyan baloldai szavazókat lehet elszipkázni, akik amúgy az életben nem szavaznának a FIDESZ-re, már más a helyzet. Az egyik fõ kérdés pl. hogy megelégednek a többséggel, vagy feltétlenül becélozzák a 2/3-os jobboldali fölényt arra bazírozva, hogy egyes 2/3-os törvények kapcsán könnyebben kiegyeznek a Jobbikkal, mint a jövendõ ellenzékkel: mert ekkor mindegy, hogy kire, csak jobboldalira szavazzanak az emberek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Most aztán jól megmondtad. <#eljen>
Büszke lehetsz magadra.

hívjuk inkább tenyérbemászó arroganciának...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
Fáj az igazság?

A medve nem játék.

autoszimulator
láncfûrész a pótjegyezõ kallerrel szemben... szép munka mondhatom, hova jutunk...

berlinboy6329
Dehogy lesz meg nekik,az kéne még....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

birdo
Mire gondolhattak, mikor a " bõvebb lehetõségrõl írtak.... Mit nem tudtam eddig megtenni ????
Még mindig a régi van.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Sadist
Ja, hogy te már tudod, hogy meglesz a kétharmaduk?

A jövõ heti lottószámokat majd priviben, kösz.

berlinboy6329
de minek kell az ellenzéknek szavazni?Nélkülük is megszavahatnak fityeszék,amit akarnak,hisz önmagukban is megvan nekik a 2/3ad.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sadist
Nem az övé volt a párt, hanem õ volt a tagja, de már évekkel az elõtt kilépett és nem foglalkozott többé vele, mielõtt végleg befuccsolt volna, mert nem értett egyet a párt ideológiájával. jfyi.

Amúgy tényleg, ha ennyire utáljátok, akkor miért nézitek? Ez szerintem ilyen rejtett perverzió vagy mazochizmus, hogy kell valami, amin felháborodhattok.

Sadist
Ha én is hasonlóan demagóg lennék, akkor azt mondanám, hogy az egészségügyben elsikkasztott milliárdok miatt meg nem csak Erzsike néni, hanem sok Erzsike néni hal meg.

Willenbrock
Szerintem is kéne valami lakhelytõl számított távolsághoz kötni vagy hasonló,mert a minimálbér sem sokkal lehet több mint a kisnyugdíj,mégis fizetnie kell a jegyért egy minimálbéres dolgozónak.

Sadist
Befejezhetnéd már ezt a "híveitek", "magadfajták" és hasonló megjegyzéseket, mert a laikusnak lehet, hogy úgy tûnik itt mindenkinek ismered a pártpreferenciáját/párttagságát, de valójában nem, és csak hülyét csinálsz magadból.

a.carkey

A medve nem játék.

Totti5
Egyes törvények amikhez 2/3ad kell végre átmehetnek majd a parlamenten... amit amúgy az ellenzék ugy sem szavaz meg sosem, amihez meg nem kell az amúgy is átmegy.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

berlinboy6329
Simán..Azé' akarnak visszalépni a zsidesz javára.....Micsoda logika,ecsém!

Amugy meg a faszse akar orbátatúrát,Isten õrizz,h megleyen annak a hülyének a 2/3....mi lesz itt?sztálini,v Hitleri diktatúra?

Egyedül az Mszpnek és bandájának jó hogy a Fidesztõl vesznek el szavazatot

Bandee1987
én is XD

Bandee1987
De most õszintén: szerinted a Fidesznek jó, hogy a Jobbik létezik, és egyre erõsödik? Egyértelmû, hogy nem.

5c0rp330n
te pedig mikor veszed vegre eszre hogy az agymosott faszsagaiddal (ami gyakorlatilag minden egyes kommentedre igaz) teljesen egyedul vagy itt, es ami mellett harcolsz (barmi is legyen az), tobbszorosen megbukott es mar regota nem is letezik?
nincs olyan hozzaszolasod ami nem egy vegletekig ironikusnak latszo, elferditett demagog agymosott baromsag lenne, aminek koze sincs a valosaghoz. vagy ha szerinted van, akkor mutasd meg melyik az.
jol elvezd ki meg azt a hosszu honapot, majd aprilisban eszreveszed hogy nem sokan osztjak azt a baromsagot amit hirdetsz es bort huzol vegre a fogadra.
ignore on.

Sickness
Bruce Willis-re szavaztam 😄

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sorry, ha megijesztettem valakit.

Tikal
A cikk vegen az mondja az asztrologus hogy csak a babonasok hiszik hogy egy hullocsillag megvaltoztatja az eletuket 😊) egy asztrologus beszol a babonasoknak, a hulye😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

autoszimulator
Én spec nem értem, miért kell ez a sok ingyen jegy, többek között a nyugdíjasoknak? Régen gondolom parasztvakításnak megtette, mikor a nyugdíjasok otthon ültek amúgy is, de ma már szinte mindenhol látni õket utazni - ami engem végképp nem zavar, kivéve mikor a reggeli vizsgakezdetnél a helyijáratos buszra a piacra battyogó mamák miatt nem lehet felférni.. -, de azért az durva, mikor a pest-szhely, veszprém-szhely buszokon, vonatokon több az ingyen utazó nyugdíjas mint a fizetõ utas. Minap Vp-Szhely távolsági busz, 10 utas, ebbõl egyedül én vettem jegyet, egy diákot egy ezresért... Talán ha õk is fizetnének valamennyit, lejjebb mehetne a többi jegy ára? Utazzanak ingyen, nem mondom én, a kis faluból a közeli városba, stb, ez egy 25, esetleg 50 km-es távra legyen nekik ingyen. De a fél ország átutazása számukra sem kötelezõ úgy gondolom...

a.carkey
Ne legyél h. Ez nem örök idõkig tart. Csak szimplán felmérik, hogy mennyien utaznak kedvezménnyel. Bizony, lehetett volna ebbõl lélegeztetõ gépet is venni. Bizony, bizony. Amúgy meg a hócipõ és a haverok naponta többet nyúlnak le, mint amennyibe ez a szar összesen kerül. Az gondolom nem probléma.

A medve nem játék.

autoszimulator
hihetetlen összeg ez egy ilyen szintû projektre, fõleg ha az eredményt is tekintjük...

no és kik kapták meg azt a bizonyos digit közmû projektet? 😄

Az IT Café meg nem erõsített információi szerint az átállás teljesen sikertelen volt,

De akkor mi f<SÍP>t csináltak eddig??? Milyen elõzetes tesztek történtek?

desigo
Fél napig sem bírta az új Magyarország.hu

5 milliárdból 6 órán át bírta

most sem elérhetõ...
Mások szerint pedig a Jobbik az MSZP trójai falova, ami finoman szólva nem nagyon látszik az MSZP-nek a Jobbikhoz való viszonyából.

Látom, figyelsz. 😉

joebacsi
A jegy elõállítási költség minimális ahhoz a pluszinfóhoz képest, amit ezzel nyerni lehet. Ez most speciel nem hülyeség.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Azért 3 év alatt szerintem Pearl Harbort egész szépen helyrepofozhatták 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Hogy minek vallják magukat, azt nem tudom. De nyílvánvalóan õk is azt érzékeltetik, hogy jobboldaliak, ha az esetek 99,9%ában fideszes politikust hívnak meg beszélgetni, illetve élõben adják a fidesz gyûléseket, Orbán Viktor beszédeket évrõl évre