Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birdo
Pont ezt kérdeztem...segély helyett, mi lenne a megoldás ??

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Bandee1987
Ja, csak mindig kispórolják belõle a túrót. Meg a mazsolát is. Akkor már inkább rétes vagy pite.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Az "ötrendõrös" E. Zsanett által az estettõl számítva három hónap múlva benyújtott telefonnal rögzített hangfelvételre gondolok, amelyet azért nem mutattak meg egybõl, "mert csak".

Túróstáska rulez. Szeretem.

Sadist
Meg a baller sem épp negatív jelentésû: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=baller

Az az érzésem eléggé visszafelé sült el 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987

Sadist
Ja, az "egysíkú baller" és az "egyszerû, mint egy túróstáska" pedig különösen hízelgõ 😄 Biztos sikeres és boldog életed van, ha ennyire létszükségleted, hogy rányomj a másikra egy címkét, ami különbözik a tiédtõl 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Látom még mindig nem fogod fel, hogy te csak ellenfélnek mondod, valójában ott baszod el mindig, hogy az ellenfél és az ellenség között a tisztelet a legmeghatározóbb különbség, amibõl te jócskán hiányt szenvedsz.

Tikal
Ötlet, mit tehet a kormány: a SEGÉLY nem megoldás!!! A segély ideig oráig megoldás, de ezek már úgy nõnek fel hogy tudják segélyen fognak élni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Dolgozó cigányok Kanadában? 😊 A svédeknél talán dolgoztak?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Willenbrock
Zsanettosan?<#confused>

Játszhatom én Orbánt a felvételen? 😊 Tudod, olyan Zsanettosan.

Bandee1987
Jaja, egyetértek Vlalával. Ez már átment személyeskedésbe, ami senkinek se tesz jót. Én direkt azért nem megyek bele ilyen vitákba, mert szerintem attól, hogy valaki nem azzal a párttal szimpatizál, amelyikkel én, attól õ még nem szar ember, csak más a véleménye mint nekem. Viszont úgy vélem, a rendes, egymást nem szarházizó vitának helye van itt a topikban továbbra is. Szóval én nem fogom azt mondani, hogy Garfield vagy Vlala vagy akárki hülye vagy akármi csak azért, mert õ nem arra a pártra szavaz, amire én szeretnék(ebbõl a mondatból gondolom már kiderült melyikre gondolok). Legfeljebb nem értek velük egyet.

berlinboy6329
Várj egy 10 percet és rakok fel én is hangfelvételet,ami bizonyítja Orbán volt a cigánygyilkosságok megbízója...És ezt eneked el KELL hinned,hisz hangfelvétel!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Szerintem ezt igazán megbeszélhetnétek egymás közt is, valami privátabb formában.

Ismerlek régebbrõl (2002 elõttrõl)

Írod mindezt 2010. március 3-án. Nem tudsz rólam semmit, ki vagyok, hogy élek, mit csinálok, csak egy adott témakör kapcsán olvasod a véleményem, de azért ismersz. Engedd meg, hogy körberöhögjelek. amit te csinálsz, az nem más, mint hogy a politikai alapú sztereotípiáidat vetíted ki más fórumozókra, de qrvára nem ismered õket, ideértve azt is különösen, hogy pl. kire szavazott konkrétan.

Maradjunk ennyiben. Továbbra is kérném, hogy próbálj már meg leszokni arról, hogy a politikai skatulyáidat holmi ködös, de sokkal inkább légbõlkapott elképzelés alapján ráhúzod más fórumozóra ahelyett, hogy az általa írottakkal vitatkozol. Illetve skatulyázz, ha jól esik, csak épp tartsd meg magadnak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
Nem tudom, de ezek után maradt az anti-cigánybûnözés és a világoskék uralom elleni harc.

A medve nem játék.

a.carkey
Persze, tényleg lemaradt a végérõl, hogy Vona a végén válaszolt a feltett kérdésre (ilyenkor régi SZDSZes Napkeltés emlékek jönnek most elõ bennem, amikor nagynehezen, sokadjára kinyögték a választ egy korábban feltett kérdésre), de a lényeg az, hogy mindenkinél vannak lilák, mégha valaki anno azt is állította, hogy náluk csak halványrózsaszínûek.

A medve nem játék.

"A Jobbik azonban új erõ, tiszta párt."

Nem számítva a keszthelyi és a bicskei elnöküket - és még a hatalom közelébe sem kerültek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Egy jobboldali szavazó számára mi a fontosabb? A maga, átlagostól néha esetlegesen radikálisabb véleményének minél tökéletesebb képviselete vagy pedig a minél simább, túlnyomórészt a saját világnézetével harmonizáló kormányzás? Röviden: Jobbik vs. 2/3?

a.carkey
"16. A Jobbik felelõsségre vonná-e az elmúlt húsz év politikai bûnözõit?
Ezt sokan ígérték már, de sohasem valósult meg, mivel akik mondták, azok is részét képezték a fehérgalléros, politikusbûnözõknek. A Jobbik azonban új erõ, tiszta párt. Nem köt bennünket sem a kommunizmus, sem az elmúlt 20 év politikai bûnözésének terhe, így bátran állunk a számonkérés és az igazságtétel élére."

A medve nem játék.

a.carkey
Ismerlek régebbrõl (2002 elõttrõl), szóval a Fideszt, a MIÉPet és a 2002es MDFt kizárnám. Marad a "többi" ...

A medve nem játék.

Örülök, hogy ennyire tudod, kire szavaztam. Tessék kevésbé arrogánsnak és qrvára okosnak lenni, és akkor nem lesz baj.

Dübörög a fideszes ellenkampány?

a.carkey
Igen, ellenfél. Nem ellenség. Mégha büdös komcsi is valaki, akkor is.

""MIÉP vagy Fidesz? Mert ha nem erre szavaztál (és elmentél és voksoltál 2002-2006-ban), akkor van közöd a jelenlegi helyzethez."

Szerintem elõbb tanulj meg nem egy biten gondolkodni, sikeresebb lehetsz majd az életben."

Egysíku baller vagy. Ennyi. Ráadásul még egyszerû is, mint egy túróstáska. De nem vagy egyedül.

Megj., az életem sikeres és boldog. Remélem a tiéd is!

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

birdo
Ötlet, mit tehet a kormány ?
Mert szerintem csak még több menekült lesz, akit Õk fognak eltartani...és nem mi.
De... Tisztelet a kivételnek, akik kimentek, és dolgoznak...mert vannak .

Tikal
Csak lejáratják az országot...
remélem kormányváltáskor rendbe rakják ezt a témát...

birdo
Nehéz reálisan gondolkodni a témában...
De mintha kaptak volna az Apekosok egy-két hónapja tavalyról elmaradt pluszt

Willenbrock
Igen,de 2006-óta viszont meg is valósult a rosszabbul élünk program amit akkor csak demagógia volt az a válság miatt igaz lett.Hogy a fityiszes önkormányzatok osztogatásai a mérvadóbbak vagy a rossz kormányzat úgy ahogy van az is egy érdekes kérdés,de a fõ ok bizonyára a világválság volt.Kézenfekvõ az ellenzék részérõl hogy azt sulykolja hogy a kormány nem tett meg mindent ennek elhárításáért-úgy hogy persze utólag nem tudhatjuk õk konkrétan mit tettek volna.(hogy ellenzékként mit MONDANAK az egy dolog,mit TETTEK volna az egy másik-mert szerintem kb ugyanezt)Ez a válság,és utána a választás nagyon jól jött az ellenzéknek az biztos.Mindemellett ellenszenves dolog az hogy a fütyeszes szerepet ebben teljesen elhárítják,az önkormányzati mutyikról vagy azt állítják hogy hazugság,vagy azt hogy azok jelentéktelenek a kormány lenyúlásaihoz képest.Aki kevesebbet lop(?)az lehet a nyerõ.

Willenbrock
Ez elég nehezen érthetõ.Az is ritka szerintem ha egy társaságon belül 1 buzi akad,de hogy egy ilyen férfias testületnél egybõl több is?Azt sem értem ha korábban is piszkálták az áldozatot az miért maradt ott?Én az elsõ alkalom után elmondtam volna a parancsnokomnak,ha az szemet huny akkor meg azonnali hatállyal felmondtam volna.

5c0rp330n
mondhattam volna tobbet is, azokat emeltem ki akikre a leginkabb vonatkozik.

joebacsi
Amíg le nem szedik 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

birdo
Biztos, hogy ez nem yó nekünk...

Marha vicces nézni, ahogy itt marjátok egymást, miközben a két fõkolompos (fletó+patás) együtt vacsorázik éppen valahol, és épp a következõ nagy lenyúlást dumálják meg...
Sadist
"egy kicsit is ertelmesebb ember meg sem hallgatja regota hogy egy olyan part mint az mszp, szdsz, mdf mit iger, mert tudja hogy ezek meg akkor is hazudnak amikor kerdeznek."

A többit miért hagytad ki?

banok
Az emberek nem programokra hanem arcokra szavaz. A népet nem lehet leváltani.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

5c0rp330n
nem a program volt a baj. a szavazok 90%-anak halvany fingja nincs a programokbol, amiket amugysem szoktak itt betartani. arra szavaznak, aki szebben mosolyog a tv-ben meg a plakatokon, aki van eleg vastag bor a pofajan hogy teleplakatozza a varost epuletnagysagu demagog hazugsagokkal. ebben az mszp mindig az elen jart, embertelen penzeket olnek az agymosasba, az egesz media is a zsebukben van.
egy elbaszott kampany meg egy dolog. egy elbaszott orszag viszont kicsit komolyabb dolog. egy kicsit is ertelmesebb ember meg sem hallgatja regota hogy egy olyan part mint az mszp, szdsz, mdf mit iger, mert tudja hogy ezek meg akkor is hazudnak amikor kerdeznek.
az allamadossaggal/fidesszel kapcsolatban amit irtal, arra kar barmit is mondani, mert ugyanazt csinalod mint a vorosok. ahogy a komcsik is csinaltak. lopnak/csalnak/stb, aztan ezek utan ezzel vadoljak az ellenseguket. mintha direkt mindig az ellenkezojet mondanak a valosagnak es az o tetteikkel vadolnak az ellenseget. es mukodik, ez a durva. de az ilyen bullshitet egy ertelmes ember torkan nem nyomod le, szoval kar ilyenekkel jonnod.
hogyne, a fideszesek loptak el mindent. erdekes hogy 8 eve nem ok kormanyoznak es azota nott 3szorosara az allamadossag, de biztos erre is sok ertelmes magyarazatot tudsz adni. vagy megsem?

Danny1987
Azért ez egy kicsit durva,hogy a fideszes önkormányzatok ...

Sajnos tõlük is megvonták a támogatásokat így például a segélyek nagyobb részét önerõbõl kellett kifizetni.
Ehhez hasonló okok miatt vannak eladosodva nem csak a fideszes önkormányzatok jelentõs része.
Persze ezzel nem azt állítom,hogy nincs korrupció mi az hogy nagyon is de erre fogni mindent..

Live for nothing or die for something.

Sadist
"Megj. max. ellenfél, legalábbis nálam"

Aha, ellenfél, mi? 😊 De azért az ellenségképet kell fenntartani:
"MIÉP vagy Fidesz? Mert ha nem erre szavaztál (és elmentél és voksoltál 2002-2006-ban), akkor van közöd a jelenlegi helyzethez."

Szerintem elõbb tanulj meg nem egy biten gondolkodni, sikeresebb lehetsz majd az életben.

A "magyar égre magyar ufót, egyéb programunk nincs" párt tényleg nem fail, igazad van.
A 2006-os választásokról beszélünk, akkor még csak 4 éve voltak, és az ország többségének jobban tetszett ez a mdszeres szétszabás, mint a rosszabbulélünk program. Ha a Fidesz valami programfélét is kotyvasztott volna a depressziós Irma nénik mellé, lehet, hogy esélyük is lett volna a választásokon... ez is a Fidesz hibája.

Az államadósságot leginkább úgy tudnánk csökkenteni, ha a Fideszes önkormányzatok szépen visszatennék a kasszába azt a péntz, amit szétosztogattak a barátaik között - ez is az õ hibájuk.

Nekem kapásból több adósságom van, mint kétmillió. Tudod, mikor kellett felvennem? '99-ben! Ez is Orbán hibája. 😊😊😊

a.carkey
5c0rp330n
a MIEP minden csak nem fail volt szerintem, szoval mar itt megdolt az elmeleted, nagy kar hogy pont nem jutottak be anno.
arrol az mszp-rol beszelunk, akik 8 eve vannak kormanyon es modszeresen szetbasztak az orszagot, az allamadossagot megtriplaztak (minden fore immaron tobb mint 2millio huf adossag jut, rad is es ram is. ez 8 eve kb 800k huf volt "csak". nem tudom, hogy felfogod-e egyaltalan, hogy egy ekkora osszeg mit jelent. szerinted ezt megis hogy a banatba fogjuk visszafizetni? amikor az orszagnak igy is a toredeke dolgozik a tobbi peddig ingyen el, es annak a toredeknek es a toredeke vegez csak hasznos munkat? es annak sem eri meg dolgozni itt mert lehuznak rola mindent mikozben kb minden dragabb mint mashol?), stb.. olyan dolgokrol meg lehet ertelmesebben vitazni hogy akkor most fidesz vagy jobbik a jobb valasztas, vagy hogy van-e ertelmes jobboldali part-e egyaltalan, de akinek meg kerdes hogy az mszp-re kell-e szavazni es nem temette el mar reg magaban, az sajnos igenis agyhalott, ez mar regota nem is politikai kerdes, ez a jozan esz kerdese, ami nagyon sokaknal hianyzik sajnos a birkak orszagaban: kurvaorszagban.

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

a.carkey
No commentezhetsz, de ezek tények. Az, hogy ez most csak simán szar döntése volt valakinek, ami most már (inkább) kínos (is), az csak az egyéntõl függ, és talán a lelkiismeretétõl. Persze marha fasza dolog Orbánozni, meg "Úristen, jön a Patás!", meg "Minden párt egyforma!" 8 év balfasz kormányzás után, de attól még jön a Patás, jön az antikrisztus, és ha õt nem, akkor megkapjátok Vonát és szar ügy, de ez lesz négy évig. Ha meg valami isteni csoda útján mégis maradna ez a szar még 4 évig, akkor lehet tovább élvezkedni a szemétdombon.

A medve nem játék.

desigo
már a kezdésnél problémám van
csak annak lenne szabadna szavaznia aki minimum 100k adót befizet havonta...
Kezdjük ott, hogy van egy ország. Van benne tízmillió ember. Ebbõl szavazhatna nyolcmillió, ténylegesen elmegy szavazni négymillió.

Kire szavaznak? Akire akarnak. Akirõl azt gondolják, hogy vele jobban menne az ország. Van, aki számára az MSZP fail, van, aki számára a Fidesz az. A MIÉP szerintem mindenki számár az, de ebeben is ott van, hogy SZERINTEM. Aki szerint nem, az szavazhat rá, megengedem. 😊

Sõt, olyanok is vannak, akik szerint kétféle vélemény van: az övék, és az agyhalott barmoké. Erre mondtam, hogy lazítanod kellene, mert ha sokat túráztatod magad, rámehet az egészséged.

Totti5
szánalmas

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

5c0rp330n
akkor szerinted kikre lehetett volna meg szavazni akikkel nem a mostani fergeket tamogattad volna?
mdf->fail
mszp->megafail
szdsz->mo-mo-mo-mo-monsterfail!
ja megvan! munkaspart.

"Mert ha nem erre szavaztál (és elmentél és voksoltál 2002-2006-ban), akkor van közöd a jelenlegi helyzethez"

No comment.