Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
lol, az mszp sajat maga ellen kampanyol?
nezem bekesen a tv-t, erre egyszercsak politikai hirdetes, bejon az elvtars es aszongya hogy "szakitsunk a rossz hagyomanyokkal". milyen rossz hagyomanyokkal? nem ok kormanyoznak 8 eve? ja de, pont ezzel kene szakitani, vilagos. vagy megsem? D:

Willenbrock
Hát igen,vannak a magunkfajták meg a magukfajták nem hallottál még róla?😄
Én nem is tudom hová vagyok sorolható,azt hiszem olyan magamfajta vagyok,csak így simán E/1.

Mi és Ti...gratulálok a politikai elitnek ehhez a teljesítményhez.

a.carkey
Nézd lala, én nem menekülök. De tudod hol van még április? Messze. Unalmas vagy. Egész nap a baromságaidat és fóbiáidat hallgatni nem kis figyelmet igényelne, úgyhogy leszarom. Úgyis ugyanazt nyomod folyamatosan: Josip Tot, Gripen, Orbán. Mind faszság, de nektek csak 40 ezer forintos zongorabérléses sztorik maradtak, rólatok meg milliárdos botrányok derülnek ki. Örülj április 11-ig, utána úgyis szar lesz neked, legalábbis nagy eséllyel megkapod Orbánt. Ha a Jobbik így folytatja, Vonától elbúcsúzhatunk. Úgyhogy, nyugodtan ekézd csak a Fideszt, neked már úgyse maradt más. Hajrá!

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt most találtam:

Most ezt mifaszért kellett? Ha ugyanezzel poénkodnának szociánista oldalon, azonnal ugrana rájuk az összes jobbos média. Erre ezek a marhák leközölnek egy ilyen címlapot. De õk tudják. 17 és 7 százalék között tk. némi különbség van csak. Pár troll védi õket, de ez baromi szar húzás volt, mégha érthetõ is a célzás. Érthetõ, csak idejét múlt. (Nem lesz MDF-SZDSZ-es fõvárosi lista, a szocik meg tele vannak botrányokkal a fõvárosban, szóval ez csak lõszerpocsékolás. Talán az önkormányzati választások elõtt még elmenne, de akkor is százszor meggondolva.)

A medve nem játék.

Bandee1987
"A politika úgyis nemkívánatos téma errefelé."

Ja, de azért kapásból tudnék 2-õt mutatni az sg.hu cikkjeibõl a közelmúltból, ami politikai tartalommal bír.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

"A politika úgyis nemkívánatos téma errefelé. "

érdekes,mert már egy teljes oldalon keltetted a flémet,a fóbiáddal.....

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ezzel zárjuk is le, mert ha én is véleményt alkotnék a fidiótákról, akkor jönne az újabb flém.

A politika úgyis nemkívánatos téma errefelé.

Adjuk át a topicot a komolyabb híreknek.

Nem is érdemes ilyenekkel....

Vlala,egy orbán-fóbiás,volt mszps és szdsz-es,minden egyes postja arról szól hogy a Fidesz ugyanúgy lop mint az mszp....

Pluskast meg egy kõkemény jobbik szimpatizáns.Abszolút egyetért a jobbik demagóg szövegével miszerint mszp=fidesz=egyforma tolvajok.....

Menekülj, ha szorul a hurok, Vica is így csinálja a vitával kapcsolatban.

Szelektív hallás.

Pluskast
Ja nem csak úgy csinál. Ez aztán nagy különbség.... Képmutató egy társaság.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Na jó. Hosszú még a kampány, nem fogok itt rágódni a baromságokon.

A medve nem játék.

a.carkey
Büdös életben nem mondott ilyet.

A medve nem játék.

a.carkey
"De az, hogy csak az MSZP lop, a Fidesz sosem tenne ilyet, az kicsit hányinger, már megbocsáss."

Ezt a Jobbik mindja, akivel - mint jelezted - egyet értesz, csak az a fránya Morvai ne lenne ...

Mellesleg, lehet lenyúlni, ha épül valami közben, és nem erõsödik a függésünk, hanem gyengül. Hitelbõl Lópfasz Jóska, az egy éves mókus is tudna recskázni, csak utána az lenne a helyzet, mint most. Ráadásul Jóskának több haverja volt, mint kéne, így õket is ki kellett elégíteni. Na ennyi a különbség. 1500 milliárd (és még ki tudja hány milliárd MÁV, BKV és 4es metro ügyben) vs (12 év alatt) mondjuk 40 millió. (Ha gondolod, ehhez hozzáveheted a 40 ezer forintos zongorabérlést is).

A medve nem játék.

A Fidesz.

1. Oszkó Péter nem másodéves
2. Nem is közgazdász
3. A legkevésbé se szedte darabokra a videót. A nagy darabokraszedés az volt, hogy adatok manipulálásával vádolta a ksh-t és társait😄 lol

"De az, hogy csak az MSZP lop, a Fidesz sosem tenne ilyet, az kicsit hányinger, már megbocsáss."
Ki mondott ilyet?

a.carkey
Ez amolyan 40 ezer forintos zongorabérlés.

A Gripen-ügy, Josip Tot faszságok. Bocs, de azon kívül, hogy népfasza közeli emberek ezt szajkózzák, azon kívül miszar történt még? Mert elévülés nem volt, mint a Fittelina esetben. Akkor meg? Ott voltatok, 8 éve rajtunk lógtok, és azon kívül, hogy Keller szart se tudott ügyködni, azon kívül még mi történt? Ja, csak a bandád ellopott ill. haveri zsebekbe juttatott kb. 1500 milliárdot, és még ki tudja mennyi, amennyi nem derült ki. 4es metro és egyéb baromságok még ápr. 11-ig fognak elõfolyni a csapból. A MÁVot még meg se piszkálták.

A Mi éveinket meg inkább hagynám ...

Oszkó beszól

A medve nem játék.

a.carkey
Maradj már Orbán lakásával, mikor Kóka feketemunkásokkal építkezik, Oszkó meg tudatosan törvényt szeg, mert alacsony a bünti és van mibõl befizetnie!

A medve nem játék.

Oszkó Péter megfelel másodévesnek? 😊
Az, hogy az MSZP übereli, evidens. Egy percig sem tagadtam, hogy komoly bajok vannak a kormányoldalon.
De az, hogy csak az MSZP lop, a Fidesz sosem tenne ilyet, az kicsit hányinger, már megbocsáss.

"Gripen-ügy: eltussolva;
Josip Tot, Kaya Ibrahim: milyen ügy? Nem is volt olyan...
Orbán V. kerületi lakása: Ja, kérem, az a gonosz Sithek lejárató kampányának a része..."

Neeee, ez most komoly??? Az mszp ezt 2 nap alatt übereli.

"A mi éveinkkel hagyj békén"
Én már, akkor utána néztem ezeknek a statisztikáknak, amikor még valszeg tervbe se volt véve ez a videó, és meglepõ módon nagyon hasonló számok jöttek ki. Be is linkeltem ide. Sõt utána találtam egy oldalt, ahol valaki összegyûjtötte ezeket és ha jól emlékszem azt is belinkeltem ide. De úgylátszik, hogy az emberek nagy részének a politika is egy hitvita. Ilyen emberekkel egyszerûen nem lehet értelmesen vitatkozni.

"Egy másodéves közgazdászpalánta is darabokra tudja szedni..."
Alig várom, azt a "másodéves közgazdászpalántát"...

Szó szerint értettem, olvass a srook között, akkor is, ha ez csak egy sor. 😊

Pluskast
Jó kérdések és a választ majd csak az idõ adja meg 😊

Danny1987
"A szociknak is itt volt nyolc évük arra, hogy rendet tegyenek.
A saját házuk táján tettek is...
"

Légyszi mond hogy a második mondatod csak irónia.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
egyértelmû de mi van akkor ha egy olyan helyzet alakul ki hogy a fidesz nem lesz 50% felett akkor vagy kisebbségi kormányzás lesz vagy valakivel koalícióra lép.

Valószínû a jobbikkal nem fog. Ez esetben az mszp-vel teszi akkor rájöhet mindenki hogy az elmúlt 20 év csak hülyítés volt.
Ez esetben 2014 jobbik

A kisebbségi kormányzásnál meg valószínû a jobbikkal szavaznak együt.
Persze az mszp jön majd a fasiszta riogatással.

Azért ebben az esetben kíváncsi lennék mi történne ha nincs fidesz 50 felett és mondjuk a jobbik beterjeszti azt a törvénymódosítást hogy a csp 3 gyerekig járjon a 4-iktõl meg adókedvezmény van. Az mszp is együtt szavazna a nácikkal??

Balhé az, ami kiderült.

Gripen-ügy: eltussolva;
Josip Tot, Kaya Ibrahim: milyen ügy? Nem is volt olyan...
Orbán V. kerületi lakása: Ja, kérem, az a gonosz Sithek lejárató kampányának a része...

A mi éveinkkel hagyj békén, elég erõltetett kampányvideo a "felesemigaz" kategóriából. Egy másodéves közgazdászpalánta is darabokra tudja szedni...

A szociknak is itt volt nyolc évük arra, hogy rendet tegyenek.
A saját házuk táján tettek is...

Egy szóval sem mondom, hogy jó, ami most van, csak azt, hogy lehet még rosszabb, ha az eddigi "duzzoók" elkezdik visszatölteni a pártkasszájukba a "jól megérdemelt" állami pénzt, és közben lazán visszamutogatnak az elõzõ nyolc évre
(lásd a cikkben, amit linkeltem: Székyné által osztogatott pénzek, az alpolgármester válasza: ez az MSZP hibája...)
Ha tényleg csak ennyibõl áll miniszterelnöknek lenni, akár Gyõzikét is megválaszthatjuk.

Erre csak annyit tudok mondani, hogy gyûjtsd össze rendszerváltás óta a fideszes és mszp/szdsz-es balhékat, aztán hasonlítsd össze a számokat és hogy ezek mennyi kárt okoztak az országnak. De mivel azt fogod mondani, hogy az mszp 12 évig kormányzott a fidesz meg csak 4 évig ezért kapsz egy kis engedményt. Gyûjtsd össze 98-2002 között a fideszes balhékat, 2006-2010 között az mszp-s balhékat. Aztán nézd meg a statisztikákat(gdp, államadósság, munkanélküliség, stb) a 2 idõszakban. Én marhára leszarom, hogy vannak korrupt/tolvaj politikusok, akármit tesznek úgyis lesz mindig egy pár. Csak az nem mindegy, hogy melyik pártban mennyi van, és azok mennyire pofátlanok.

Ez kiindulásnak jó lesz:
2002-2010
Ez csak a 2002-2010-es idõszakot vizsgálja, de utána lehet nézni, hogy az adott statisztikák mit mutattak 98-2002 között😊

Pluskast
Nem fognak választást nyerni ezt te is tudod.

Danny1987
De lehet hogy a mcf hozza el a gazdasági növekedést😊

Danny1987
Jobbik?

Pluskast
Jaj hát igen... 😄 Van egy pár fideszes vezetõ - országgyûlési és önkormányzati egyaránt - akit ismerek. Õk is pontosan ugyan olyanok mint mszp-s kollégáik. Ezért mondom, hogy itt csak a duma megy ezerrel, miközben a másik oldal is ugyan olyan. Ezért teszem fel a költõi kérdést, hogy akkor ugyan mondja már meg nekem valaki, hogy mitõl fog itt bármi is változni?

Sry.

Danny1987
Szerintem ez már csak a szoci kampány ha õk nem tudnak rendet tenni akkor senki.
Orban meg inkább kussol jól teszi mert ugy is olyat fog csinalni ami a sok inaktívnak nem fog tetszeni(nyugdijasok munkanélküliek).

whiskeyman
#22735 ??

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Danny1987
Azért legyünk korrektebbek azért mondta hogy tartsák vissza a pénzeket mert a korrupció fogja elvinni a nagy részét.

Danny1987
A sas józsefnél biztosan viccesebbek.

Pontosan errõl beszélek. Beindítják a gazdaságot, egymillió új munkahely, adócsökkentés, 18. havi nyugdíj, ingyenes orvosi, fogorvosi ellátás, ingyenes oktatás, 2 kerék, 3 szoba, 4 diploma, elektromos ablakemelõ még a Trabantokba és Kispolskikba is, szauna, jacuzzi a putrikba, oldalszalonna a kivert kutyáknak...

Egy kicsit emlékeztet a Fidesz kampánya a piaci kofára, akinek a krumplija is tíz tojást tojik naponta, csak el tudja adni.

Ezt a nyolc év szart még túléltük.

De ha megnézed, hogy pl. a polgármesterünk és holdudvara mit alkotott itt Tarjánban (ha valakinek nehézségekbe ütközne az olvasás, nézzen inkább videót), felmerül a gyanú, hogy - Semjén után szabadon - talán központi utasításra történt mindez, mert nem egeyedül Tarjánban érezték meg a hirtelen jött narancssárgulást.
Orbán nem szívbajos, az EP-ben is vissza akarta tartani a Magyarországrnak szánt uniós pénzeket, amíg Gyurcsány a miniszterelnök... aztán ott volt a kossuth tér (addig maradunk, amíg van kannásbor, addig sem kell dolgozni), a háromigenes, nagyszerû népszavazásunk (Magyarország gyõzött, Európa pedig rajtunk röhögött), és szegény, nyolcbites agyú ellenzéki nagyvezírünk még mindig nem tud saját programmal elõállni, csak a "válassz engem, mert a másik lop, én meg nem" szlogennel tömi a fejünket.

Pluskast
Majd elválik októberben (önkorm választások).

Úgy látom neked annyira nem tetszik kedvenceid vergõdése😄😄:
Egyre szórakoztatóbb ez a kampány😊

a.carkey
Én nem hiszem azt. Szerintem mások sem. Csak most több mókusnak van elege a szocikból, mint korábban. Ennek ellenére lehetnek itt meglepetések, de vagy Vona jön, vagy Orbán. Más opcióként max. egy új választást tudnék elképzelni.

A medve nem játék.

Pluskast
Az a baj, hogy ez az egész helyzet kísértetiesen hasonlít a 94-es választásokra amikor sokan azért szavaztak az mszp-re mert azt hitték majd visszajön a jóléti cucilizmus. Most is rengetegen azt hiszik, hogy ha a Fidesz kerül hatalomra pillanatok alatt megoldódik minden probléma az országban. Nos.... A csalódás fájdalmas dolog.....

a.carkey
Ezt a 8 év szart is túléltük.

A medve nem játék.

Olvasgass Narancsvidéket. Azán dobd a szemétbe, hogy "pont ezek beszélnek korrupcióról, ugyan már", aztán éld túl Orbán négy évét. Sok sikert hozzá!

Öszinte boldogságot érzek, annak láttan, ahogy ezek a szerencsétlenek vergõdnek😊 Már alig várom a következõ húzásukat.

A kifejezés nem tõlem van, falunk egyik közkedvelt kocsmabútora mondta így.

a.carkey

A medve nem játék.