Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987
Nem vagyok benne biztos de lehet valaki itt majd megerõsít de nem ennek a szellemi toprongynak volt olyan kijelentése hogy a zsidók és a magyarok összefogtak szlovákia ellen.

Live for nothing or die for something.

Totti5
FAIL?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandee1987
Hát igen, senki nem mondta, hogy Slotánál a "hazafiasság" mellé ész is párosult.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jhetedikj
Ezt az idiótát<#banplz>

anno 1987

Danny1987

joebacsi
"A 784 éve felállított rekordot megdöntõ távot egyébként 4,5-5 másodperc alatt tette meg a nyílvesszõ, rövidebb idõ alatt, mint egy 60 kilométeres óránkénti sebességgel haladó gépkocsi."

Jó ez a rekord, de számolni nem nagyon tud a cikkíró. Írhatta volna azt is, hogy a táv legyaloglásánál kevesebb idõ alatt tette meg a nyílvesszõ ezt az 500 métert, mert ennek a 60km/h-nak is kb ennyi köze van a cirka 360km/h-hoz.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

R.I.P. 😞

a.carkey
És az egyik legzimankósabb tavasz.

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Szerintem az áldozat uzsonnája, és tisztasági csomagja.

Totti5
Én csak attól félek hogy a rohadt cigány megkésel az utcán, aluljáróban, megvernek, kirabolnak, leütnek stb... Már volt párszor hogy a szemétjük belémkötött, de eddig sikerült elsétálni mellettük és "csak" meglökött max vagy kurva anyázott. Na ezektõl kell félni de nagyon, nem az ünnepségketõl LOL........

Tikal
áá, szír csávó volt, biztos az eredeti gyros receptje...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Kopogtatócédulák?

A medve nem játék.

Tikal
Kivégzés a nyílt utcán...

vajon mi lehetett a táskában? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
birdo
Szintén a VII. kerületben lakom.
De.
Nem akarok semmit se kelteni, egészen addig míg az általunk választott képviselõt nem tudom elégedetlenség miatt visszahívni, és felelõsségre vonni ...
Lehet , hogy õsszel már ki merek menni az utcára...mert két éve még úgy jöttem haza a Balcsiról éjjel 11 útán , hogy a Rákóczi út le volt zárva... ezért a volt Metró klubnál jöttem be a Király utca felé.... és mit éreztem ??? Könnygázgránátot.....
Talán Nõi szemmel másképp látom a körülöttem történõ folyamatokat... " fejlõdést.... de köszönöm, nem akarok részt venni benne...addig, míg rendõrkordonnal találkozom, mikor kilépek a kapun.

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

a.carkey
Bandee1987
Az 2006 elõtt is volt bõven szerintem. Egyébként meg ezek szerint fejlõdünk, nem? 😊

joebacsi
<#taps>
Sokan elfelejtik, hogy statisztikával mindent be lehet bizonyítani, és annak az ellenkezõjét is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Willenbrock
Parancsolgató részeges öregnáci:Volt aki nem hagyta annyiban😄

Igen, summa summarum idén már csak az okos, mûvelt politikusok baltázták szét a megemlékezést a hülye mondanivalójukkal.

banok
Én sem félek az nemzeti ünnepekkor pedig én a VII. kerületben élek. Azért az ilyen kijelentések is kicsit hangulatkeltõek...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sadist
Ostobább vagy, mint egy átlagos Nobel-díjas, és rondább, mint egy átlag színész. A pöcsöd meg kisebb, mint Ron Jeremynek. A fizetésed meg nulla Bill Gateséhez képest. Mindent egybevetve a tények alapján egy kispöcsû, ostoba, nulla egzisztenciájú senki vagy, mehetsz is felpattintani az ereidet 😊
Felesleges vitatkoznod, a tények makacs dolgok 😊

[/irony]

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Danny1987
Az erõszak a gyengék fegyvere az antifasiszták szerint mégis mindig õk ütnek.
Ez Magyarország😊

Danny1987

jhetedikj
birdo
állati vicces ám.

Minek kellene örülni? Legalább van fogalmad róla, hogy mi áll a forint erõsödés mögött?

Bandee1987
Azért 2006 már elég messze van, az idei legdurvább dolog az volt, hogy Demszkynek bekiabáltak páran. Hát ettõl aztán baromira nem kell félni. 2006-ban is max a belsõ kerületekben élõk mondhatták azt, hogy ez félelmetes, mert pl. a XVI. kerületben mi félnivalója lenne az embereknek az ünnepektõl.

Aki meg a belsõ kerületekben lakik az nem fél az éjszaka tivornyázó részeg fiataloktól? Vagy attól, hogy a szmogos levegõt állandóan beszívva tüdõrákos lesz? Mert sztem ezektõl sokkal jobban kellene félni, mint egy márc 15étõl vagy október 23-ától.

Sajnos 2006 óta elég sokan félnek Pesten az ünnepektõl.

Bandee1987
Sry, elsiklottam a zárójeles rész felett 😊

"(a többi párt szószólójával együtt)"

Épp azért írtam így, hogy megelõzzük a másra mutogatást.

Bandee1987
El kell hagyni a városodat? Bagdadban élsz vagy hol? Ha pedig Budapesten, akkor baromira nem látom, hogy mitõl kéne félned. Na persze, szerintem is ijesztõek az ingatlanárak vagy a közüzemi díjak, de talán azért ennyire nem.

Bandee1987
Na, mert a többi párt által szervezett az aztán qrvára az volt...

Nem, az lesz súlyos, amikor sorra pereli be a nyilvános helyeket, hogy az õ nemének nem tartanak fenn vécét.

desigo
ez súlyos <#idiota>
Semleges nemû.
Kíváncsi vagyok, melyik vécébe jár.

Errõl van szó.

birdo
Ünneeeep ?
Milyen ünnep az, amikor el kell hagynom a városom csak azért mert félek ?

A Magyar Polgári Szövetség "kimagasló" vezéralakjára, természetesen. Amit 15-én elõadott (a többi párt szószólóival együtt), az minden volt, csak nem nemzeti ünnep.

birdo
Hútejóég....kire gondoltál a " miniducé -val ?

A megjegyzés nem tõlem származik, konkrétan az a hülye kampánylózung.

Totti5
Csak a megjegyzésedre reagáltam.

És a miniducénak, 2006-ban kijelentette: õ magasról tesz Magyarország történelmére, egy a biztos, õ ilyen bandával, mint ezek a magyarok, nem fog együtt ünnepelni.
Euro: Volt ez már 300 felett is, ekkor szavaztuk meg a háromigenest.

Igazad van, egy sem volt olyan. 😊
Még az LMP volt gyanús, hogy fát ültetnek, és megemlékeznek a 12 pontra, de emellett olyan szövegeket nyomtak el, hogy õk is kihullottak a rostán.

#22987: Figyelj, amíg Magyarország EP-képviselõje a "zsidók metszett farkincájával" van elfoglalva, addig hadd lövessem már fejbe a miniducét, természetesen csak a többiekkel együtt, "politikailag korrekten". Megengeded?

a.carkey
234rõl? 2007re eurót mondtak 2001ben. 😊 Ahhoz képest ---

A medve nem játék.