Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jó ez a rekord, de számolni nem nagyon tud a cikkíró. Írhatta volna azt is, hogy a táv legyaloglásánál kevesebb idõ alatt tette meg a nyílvesszõ ezt az 500 métert, mert ennek a 60km/h-nak is kb ennyi köze van a cirka 360km/h-hoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
LOL! <#wilting>#wilting><#fogmosas>#fogmosas>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.
De.
Nem akarok semmit se kelteni, egészen addig míg az általunk választott képviselõt nem tudom elégedetlenség miatt visszahívni, és felelõsségre vonni ...
Lehet , hogy õsszel már ki merek menni az utcára...mert két éve még úgy jöttem haza a Balcsiról éjjel 11 útán , hogy a Rákóczi út le volt zárva... ezért a volt Metró klubnál jöttem be a Király utca felé.... és mit éreztem ??? Könnygázgránátot.....
Talán Nõi szemmel másképp látom a körülöttem történõ folyamatokat... " fejlõdést.... de köszönöm, nem akarok részt venni benne...addig, míg rendõrkordonnal találkozom, mikor kilépek a kapun.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A medve nem játék.
Sokan elfelejtik, hogy statisztikával mindent be lehet bizonyítani, és annak az ellenkezõjét is 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Felesleges vitatkoznod, a tények makacs dolgok 😊
[/irony]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ez Magyarország😊
anno 1987
Aki meg a belsõ kerületekben lakik az nem fél az éjszaka tivornyázó részeg fiataloktól? Vagy attól, hogy a szmogos levegõt állandóan beszívva tüdõrákos lesz? Mert sztem ezektõl sokkal jobban kellene félni, mint egy márc 15étõl vagy október 23-ától.
Épp azért írtam így, hogy megelõzzük a másra mutogatást.
Kíváncsi vagyok, melyik vécébe jár.
Milyen ünnep az, amikor el kell hagynom a városom csak azért mert félek ?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Euro: Volt ez már 300 felett is, ekkor szavaztuk meg a háromigenest.
Még az LMP volt gyanús, hogy fát ültetnek, és megemlékeznek a 12 pontra, de emellett olyan szövegeket nyomtak el, hogy õk is kihullottak a rostán.
#22987: Figyelj, amíg Magyarország EP-képviselõje a "zsidók metszett farkincájával" van elfoglalva, addig hadd lövessem már fejbe a miniducét, természetesen csak a többiekkel együtt, "politikailag korrekten". Megengeded?