Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naná, legalábbis Gyurcsánnyal kell riogatni a jó népet, miután Hitler már halott.

5c0rp330n
azt mondani, hogy egy partot be kene tiltani, mert veszelyezteti a demokraciat, onmagaban paradoxon, arrol nem beszelve, hogy mekkora hulyeseg. ha valakik veszelyeztetik a demokraciat, akkor azok a komcsik, akik most is 8 eve egyhuzamba kormanyoznak, es akiknek egeszen addig szent a demokracia, amig ellenuk nem tuntet a fel orszag, olyankor hirtelen a politika utcara vitele egy nagyon rossz, ordogi dolog lesz.

Danny1987
Obama hazugságai
Érdekes vannak benne hülyeségek de a lényeg obama kampány ígéretei aminek az ellenkezõjét hajtotta végre.

Live for nothing or die for something.

a.carkey
"nagy része"

Egy része. És nem szarják le, mert a választások meg úgyis eldöntik a dolgokat.

A medve nem játék.

Danny1987
Ugyan már.
Azért had ne kelljen azokat kitüntetni akik több milliárdot loptak el meg eladósították úgy az országot,hogy még az unokád is ezt fogja fizetni.

"de ez csak egy csepp a tengerben intézkedéseik több mint 50%-éka simán demokráciaellenes"

Most hasadra ütõttél és mondtál egy számot ilyen alapon az mszp is demokrácia ellenes mert õ mondja meg hogy
-ki a fasiszta
-ki milyen ruhában legyen
-ki mit mondhat ki
-csak náluk van a megoldás más párt nem tudja jobban csinálni
stb..

a.carkey
Talán mert már 2007ben nekiestek egy Hír tévé riport után? Meg ugye ott a kuruc, meg a Barikád, meg volt azóta egy március 15. is. Stb. De mit vártál? A Jobbik - ilyen-olyan úton - beleköt a Fideszbe, szinte csak õket ekézi, hogy az Orbánfóbiások közül minél többen szavazzanak rájuk (2008 végéig nem volt annyira jelen náluk a patástól való rettegtetés, de az EP elõtt elkezdték nagyüzemben, és lett belõle %), aztán a Fidesz a Hír tévével és az Echoval a háta mögött majd szépen malmozik? 😊

A medve nem játék.

0Fritz0
Nem azt mondtam, hogy ezek valós tények, hanem csak annyit, hogy adott esetben demokratikus.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
"Az USAban a demokraták anti-demokratikus lépésnek ítélték Bush legutolsó megválasztását. 😊 Szóval szerintem minden attól függ, hogy ki mondja."

Én nem a politikusokról beszélek, hogy miként osztják egymást szavakkal, hanem arról, amikor az emberek nagy része nyilvánosan véleményt formál és azt leszarják. (Méghozzá a modern Demokrácia "hazájában")

A hozzászólásod elsõ részét meg nem vágom, mert még mindig csak egy példa volt.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Igen.
Felelõségre vonás programmja kiváló ürügy lehet az ellenzéki pártok megsemmisítésére.A mentelmi jog sem azért van hogy a disznók büntetlenül megússzák......de ez csak egy csepp a tengerben intézkedéseik több mint 50%-éka simán demokráciaellenes

GregSB
Mind1, maradjunkannyiban hogy annyi valóságtartalma van annak hogy beszûntetnék ezt a két adót, mint hogy a fidesz veszélyezteti a 2/3-ados többségüket. Zérus.

Danny1987
A fidesz mostanában nagyon rászállt a jobbikra.
Az mszp-t már leszarja mondjuk a jobbik is szerintem.

A kérdés az miért támadják ennyire??

Valószínû sokkal erõsebb mint azt mi hisszük (azt hiszem 20% körülire becslik a jobbikot mostanában)

Danny1987
Tõlem nem kell elnézést kérned csak maradjuk a tényeknél.
A jobbiknak semmi köze budaházihoz.
(Egyenlõre).

Danny1987
Ha megkérdezem hogy miért akkor válaszolnál rá???
A programja nem demokrácia ellenes.

Viszont ha fidesz 2/3-ad lesz akkor a következõ választás lehet hogy 2050-ben lesz

jhetedikj
Én kérek elnézést, mintha úgy emlékeztem volna, hogy õk indították el.

anno 1987

jhetedikj
Na azok is szépek.😄

anno 1987

Danny1987
Ez mellé ment budaházi függetlenként indult de ilyen apróság ne zavarjon.

a.carkey
BUDAPEST 04 Király Zoltán MDF Nyilv. vétel elutasítva Nem indulhat
BUDAPEST 18 Slosár Gábor MDF Nyilv. vétel elutasítva Nem indulhat
CSONGRÁD 02 Hódi Tamás MDF Nyilv. vétel elutasítva Nem indulhat
CSONGRÁD 03 DR TÍMÁRNÉ HORVÁTH MAGDOLNA JOLÁN MDF Nyilv. vétel elutasítva Nem indulhat
FEJÉR 07 Dr. Göblyös István MDF Nyilv. vétel elutasítva Nem indulhat
NÓGRÁD 03 Bali Dániel MDF Nyilv. vétel elutasítva Nem indulhat

A medve nem játék.

a.carkey
Várjál! Az MDFnél is 755 meg ehhez hasonló számú kopogtatócédulákat adtak le. Kiváncsi leszek! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Az EPn 36%os részvétel mellett szerváltak 14%-ot. Hogy ebbõl idén miként kéne gyõzelemnek, netán kétharmadnak lennie, na azt nem értem.

Az USAban a demokraták anti-demokratikus lépésnek ítélték Bush legutolsó megválasztását. 😊 Szóval szerintem minden attól függ, hogy ki mondja.

A medve nem játék.

nem hiszem

nem lep meg

jhetedikj

anno 1987

0Fritz0
"Tegyük fel" és nem ez volt a mondandóm lényege. 😊

a.carkey
De nem gyõz.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem kell eltüntetni senkit. Az idõ mindent megold.

A medve nem játék.

0Fritz0
Tegyük fel, hogy gyõz a Jobbik.
Ezután egyáltalán nem lenne anti-demokratikus lépés, hiszen a többség megválasztotta õket és ez a programjuk része, ergo demokratikus.

Nézd meg az USA-t, ott a válság kezdetén az emberek utcára vonultak, hogy ne legyen mentõcsomag a becsõdölt hitelintézeteknek és mégis megszavazták, hála a nyilvánvaló lobbiknak.

A világon ma a demokrácia annyira mûködik nevéhez méltóan, mint anno a kommunizmus a Szovjeteknél. (sehogy, vagy csak alig)

Gyurcsányt hagyd már XD
Az a buzi Mesterházy(jah elnézést hivatalosan még nem az de ránézésre) lesz.A jobbikot meg örülnék ha Fidesz eltüntetné egyszerûen veszélyeztetik a demokráciát.

GregSB
Mesterházi akkor csak kampányarc? 😊

a.carkey
Lesz egy erõs többségû Fidesz, egy állandóan, minden nap felszólaló Morvai és Vona, valamint egy túlmozgásos Gyurcsány (míg le nem csukják). Más nem fog változni. Debreceni és barátai meg nem fognak bekerülni, az LMPt meg ...

A medve nem játék.

GregSB
Inkább szórakoztató 😊

Az ott lévõ 1000 ember tuti be is kajálta. Hiába no, õk is csak politikusok, a hype / siker érdekében õk is képesek hazudni...

A miép-re emlékeztet azoknak is nagy volt szájuk,összevissza beszéltek,mert tudták úgyse lesz semmi beleszólásuk a dolgokba.

jhetedikj
A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados gyõzelmét - jelentette ki Vona Gábor

Azért ez is egy merész kijelentés volt csak megjegyzem.

anno 1987

a.carkey
Ez sci-fi kategória amit Vona beszél, mert hülyeség. Különben meg tollhúzással meg lehetne õket "szüntetni", mint a két ker. rádiót anno, ha teszem azt pl. nem szoci-libsi kormány alatt kellene meghosszabbítani a sugárzásukat, hanem bármi más kormány alatt, szóval ehhez nem kéne a Jobbik, BÁRKI meg tudná tenni.

A medve nem játék.

A jobbik mióta kinál demokratikus alternatívát?Ha két harmados többségbe kerülne,akkor a demokráciának is annyi lenne.

GregSB
Figy, engem érintene a legkevésbé ha betiltanák ezt a két csatornát, mert én soha nem nézem õket. TV-t is alig kapcsolom be. De az tény, hogy ha államilag betiltanák õket annak nemzetközi viszhangja lenne, mert enyhén szólva anti-demokratikus cselekedet lenne.

Danny1987
Off

Ha cigány családot nyertem küld gyurcsanynak ha mszp-s bögrét küld vlala-nak.
On

Tragédia Tiszalúcon – meghalt egy fiatal lány

a.carkey
"A nagygyûlésen bemutatkoztak a Jobbik Veszprém megyei képviselõjelöltjei: Ajkán Ferenczi Gábor tanár, Balatonfüreden Kepli Lajos mérnök, Pápán Erõss Bulcsú tanár, Tapolcán Dobó Zoltán közgazdász, Várpalotán Szabó Richárd agrármérnök ..." - és erõsem magukba méllyedtek, kezüket az arcukba temetve.

Vona, lassan már Torgyáni magasságokba emelkedik vagy túl sokat füvezik.

A medve nem játék.

a.carkey
Ön közel áll az igazsághoz.

A medve nem játék.

a.carkey
Ön nyert! 😊

A medve nem játék.

Bandee1987
majd visszanézik dvdrõl.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Danny1987
Talán Gyurcsány "böszme" Ferenc??

Danny1987
Az m1 de mi lesz a sok mónika show meg balázs show nézõvel??
A másik oldalon meg a jakupcsek meg a joshi showal??

89
adná az ég

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Bandee1987
Oké, de akkor melyik csatorna közvetíti majd az F1-et?<#confused>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

0Fritz0
Mo. diplomáciai megítélése szerinted tényleg izgatja az embereket?

Egy esetleges fordított eset is furcsa lenne.
Teszem azt Ausztria betilt 2 adót és küldünk nekik egy "Mi azért szerettük a csatornákon leadott agyrohasztást" címû levelet, akkor az kit is érdekelne?

Mellékesen nekem most sem hiányzik ez a két "minõségi" szórakozást nyújtó csatorna, de nem jelenleg nem ez a legnagyobb gond.

GregSB
Nem csak az EU, kb az összes nyugati állam beszólna. Csinálni lehet nem csinálnának semmit, de Mo. diplomáciai megítélése a béka segge alá esne ha ezt meglépnék.

berlinboy6329
Az EU nem szólna bele,õ nem avatkozik belügyekbe,Barosso megmondta Morvainak mikor a 2006os eseményekrõl beszélt,tehát szabad a pálya...Ha esetleg vki cigánymészárást rendezne azt is megteheti,majd megmutatjuk mit mondott barózó és kész...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

GregSB
Nyugi, kizárt hogy õk nyerjék meg a választást, tudják ezt õk is ezért hangoztatnak ilyen hülyeségeket. Nem durván demokrácia ellenes lenne ha beszüntetnék ezeket az adókat, az EU egybõl seggberakná õket...

Willenbrock
Mondjuk a híradóikat szoktam nézni,azt azért sajnálnám:/

Willenbrock
Végre egy normális ötlet! Bár van olyan agitátoruk aki nem tud meglenni szappanoperák nélkül-ismerek ilyeneket de nekem ez mindenképpen örömöt fog okozni😊Az a gond hogy törvényesen úgysem lehet megtenni😞