Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A többség megszavazta, és mivel a programjuk része, ergo demokratikus.
Vagy mégsem.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
(persze csak ha ezentúl lesz ingyen sör, kolbászból lesz a kerítés, és minden topiklakónak kiutalsz hetente 2 malájk*rvát 😄)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nos, arra szeretnék kilyukadni, hogy szívesen lennék itt házigazda ebben a topikban, hogy ha ilyen eset(ek) elõfordul(nak), akkor azokat el lehetne intézni hamar. Támogatnátok -e, ha házigazda lennék itt a hír topikban?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kíváncsi vagyok, hogy a nyugat hogy oldaná meg olaj nélkül a mezõgazdaságát, gazdaságát...nem biztos, hogy jobban, mint ÉK.
23209-re (3-4 éve regeltek): meglepõdnél, ha azt mondanám: a reklám vagy spam miatt kitiltott fórumozók között rengeteg olyan van, amelyik akár 4-5 éve regisztrált, és sok olyan is volt, amelyik többszáz hozzászólással rendelkezett (a többségnek persze 4-5 van, de azok is minimum 2-3 éves regisztrációk - naponta átlag 70-100 új regisztráció van a fórumra). Nem lehet ilyen alapon elkülöníteni a felhasználókat, mert egy frissen regisztrált tag is írhat nagyon értékes hozzászólásokat, ugyanígy egy akár 8 éve regisztrált is nekiállhat reklámozni a saját oldalát, stb.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Zárni nem fogom, de megkérek minden állandó, aktív tagot, hogy vigyázzon arra, hogy továbbra se csússzatok át a ló túloldalára, és ha valaki elkezd trollkodni-anyázni arra ne reagáljatok, inkább szóljatok nekünk, és intézkedünk.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha jó az emlékezetem itt nem láttam még Heilhitlerezést, büdöszsidózást vagy éljensztálinozást se, pedig mindennap benézek. Sõt, igazából bizonyos társaságon kívül ide még alig írnak mások.
Gondolom azért sok munkája van egy moderátornak sajnos azt én sem tudom garantálni egymagam, hogy a trollok nem bukkannak majd fel. De még azért néhányan így is megtalálják a fórumot ezek így is, úgy is összegyûjtik a büntetõpontjaikat. Ezen talán csak olyan módon lehetne segíteni, hogy mindenkivel aki az internet elé ül kitöltetnénk egy tesztet mielõtt elkezdené osztani az észt, hogy azt az értelmi színvonalat eléri-e, hogy ide a fórumra beengedjük.
Akkor ha más már nem szól közbe én ezzel le is zárom ezt a vitát.😊
anno 1987
Nincs szüksége az SG-nek ilyesmire, van elég nyûg a reklámozók miatt, nem kell a politikai hülyéskedés is a moderátorok nyakába.
Azt írod: "ha van egy olyan társaság aki képes higgadtan megvitatni a nézeteit." - ez mûkdödik, ha csak az a társaság járhat oda, és csak õk beszélnek - keresd meg azokat a fórumról, akiket ilyesmire megfelelõnek tartasz, és hívd meg õket privát üzenetben egy olyan fórumra / topicba, amit nem dob fel a keresõ az SG neve alatt. Az SG egy regisztrációhoz kötött, nyitott fórum, úgyhogy a trollokat másképp nem tudod elkerülni. És nem hiányzik senkinek egy esetleges újabb rendõrségi feljelentés sem.
Csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy egy ideje már megy itt a politika burkoltan, ha sikerül ezen a szinten maradni akkor szerintem abból baj nem lesz.
Elismerem azonban a 2006-os választásoknál én nem voltam még az sg közösség tagja, nekem az volt az elsõ választásom is egyébként.
Amennyiben az a döntés, hogy továbbra se legyen politika azt természetesen minden fenntartás nélkül elfogadom.
Amúgy meg éppen a választások után kéne zárni egy ilyen topicot és nem elõtte.
anno 1987
shit happens
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1141376825&no=605
St: "Nos, hétfõre ígértem eredményhirdetést.
A szavazás eredménye, moderátorok többségi véleménye és az itt megjelenõ eredmények alapján úgy döntöttünk, hogy jobb ha ettõl a fórumtól továbbra is távol marad a politika.
Sajnos az intelligens, politika fórumot támogató emberek mellett közöttünk van jónéhány olyan tuskó, aki csak flamelésre használná a politika fórumot, és ezzel csak a moderátoroknak csinálna többlet munkát. Ez volt 2003-ban is a dolog egyik halála és nyilvánvalóvá vált most ebben a topicban is.
Ez nem zárja ki, hogy a jövõben politikát valamilyen szinten érintõ, de nem közvetlenül politizáló fórumok nyíljanak (pl. rosszabbul photoshopolunk, stb.), ezek nem lesznek tiltva.
Ennyi egyelõre."
Nem arról szól, hogy én menekülök a politika elõl, vagy hogy én mit gondolok. Arról szól, hogy az SG politikamentes fórum, és a szerkesztõk szándéka szerint az is marad - a moderátorok pedig ezt betartatják. Nincs annyi moderátor, és nem hiszem, hogy bármelyikünknek kedve van hozzá, hogy minden egyes hozzászólást itt figyeljünk, és büntessük+töröljük a hozzászólásokat. Csak az lenne belõle (volt már ilyen, tapasztalatból beszélek), hogy a töröltek azért anyáznának (kitiltásig), hogy részrehajlóak vagyunk - mert csak azt látják, amit épp tõlük törlünk ki. Plusz a legtöbb fórumozóban ott van az, hogy "még én utoljára megmondom a magamét, és ezzel le van zárva" - ez pedig szintén addig megy, amíg szét nem csap köztük egy moderátor. A többség sajnos - ahogy ezen a topicon is látszik - a halk kissebbség, mert egy-egy érdekes hírhez jön 2-3 hozzászólás, ami elenyészõ a politikai pengeváltás mellett.
Lehet róla beszélni, beszélgetni - de nem az SG-n, legalábbis nem a köz számára is látható (és a keresõk által indexelt) területen.
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Miért kell ennyire szemellenzõt felhelyezni mindenhol az emberekre, ha politikáról van szó, mindenki próbál menekülni elõle, holott aztán a saját jövõtök is múlik rajta, s ha már beleszólni nem tudsz a látszatválasztásokon kívül, legalább beszélni lehessen róla...
.: mobilize.hu :.
van egy szint, amit ebben a topicban máskor is láttam, de az nem anyázás/nácizás/komcsizás volt. ez most az, ezt pedig nem tûröm.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(én nem így tudtam, de ha te, mint törzstag ezt mondod, akkor neked elhiszem)
Két hét és úgyis sorra nyílnak majd a szavazz erre, szavazz arra, választások 2010, stb topikok...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Estig még figyelek, utána eldöntöm.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!