Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

Bandee1987
Az átlagembör sztem nem fog végigkattintgatni mondjuk 100 kérdést, ha most végignézzük az összes problémát.

Hát sztem egyik párt felkérésére sem készült, mert ha direkt úgy töltöd ki, akkor azt a pártot is dobja ki.

Különben se kéne olyan véresen komolyan venni, igazából csak poénból linkeltem be ide. De úgy látom, neked a fidesz vagy a jobbik jöhetett ki, ha ilyen idegesen reagálsz rá 😊))))))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
MDF-es? Nálam a Fidesz jött ki.

jhetedikj
LMP elsõ helyen

anno 1987

Melyik párt felkérésére írták ezt a "very független" scriptet?
Hol a többi kérdés, probléma?

Majd letesztelem, mit ad ki, ha mindegyik közömbös, mindegyik igen, vagy mindegyik nem. megvan az esti programom 😊

...

Hm. Érdekes, de a végén megmagyarázza, mit miért állít.
De még mindig nem értem, hol a többi kérdés, miért fontosabb pl. a szórakozóhelyeken dohányzás, mint a mentelmi jog eltörlése, a kisebb parlament, vagy pl. a gazdaság helyreállításának esélyei.

GregSB
Nem, direkt kitöltöttem úgy mintha jobbikos lennék, és azt is dobta ki elsõ helyen, másodiknak meg a fideszt.

Viszont ha normálisan töltöm ki (azaz az én gondolataim alapján) akkor az MDF van az elsõ helyen, másodikon meg LMP 😊

Ez az az MDF-es oldal, amin bármit válaszolgatsz mindig náluk leszel nyerõ? Vagy már másik?
Tikal
hehe, az mindenesetre kiderült hogy az mszp fidesz jobbik áll tõlem a legtávolabb 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandee1987
Szavazatszonda.hu

Csak õszintén: kinek mi jött ki? 😊

joebacsi
Nehezebben mérhetõ.

A szexen is csak azért nincs jövedéki adó, mert a köcsög állampolgár úgyse vallaná be 😊

A bekamerázások ellen pampognak a buzi jogvédõk, de szerencsére hamarosan jön az RFID csip a bõr alá és végre ezt is be lehet vonni az adóköteles tevékenységek körébe.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Adóköteles a pia, a cigi, drogozni meg egyenesen tilos. Miért ne ezt a divatos pénzelbaCCást ne adóztatnák meg?

autoszimulator
normálisan nem is tudnak már törvényt hozni? Legalább akkor lenne egy pénzösszeg, amelynél nagyobb tétben játszanak összességében, akkor járjon ez az egész. Sejtem mekkora bûnt követünk el, mikor 5-en játszunk minden héten kétszer, egy egy kétszázast bedobva a közösbe, amit utána eliszunk. AZTA!

.: mobilize.hu :.

5c0rp330n
ezzel elkestek, mar nincs elseje..

Tikal
nevetséges...ennél fontosabb téma már nem is volt gondolom így a végére...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Én szoktam, azon van a Dr. Csont harmadik évada. 😊

birdo

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo
Igaz...tulajdonképp mindegy...asszem.
Te szoktad az RTL csatornát nézni ??

a.carkey
Vagy "Hívd Gábort/Ildikót/Ibolyát/Karcsit", esetleg Andreát! 😄

A medve nem játék.

birdo
Olyan maga alatt volt.... csak fel akartam vidítani <#vigyor2>

birdo
Megnéznéd ?? ))
Jaj azt suttogják, hogy Anettka csókolom lesz helyette ???

a.carkey
Sebaj, majd megírták, hogy Orbán törölte el a kedvenc Máúniká sójukat! (Mi lesz Máúnikával ezután? Levetkõzik õ is a Playboynak? 😊)

A medve nem játék.

a.carkey
Ja, pont ma jelenik meg egy ilyen mindenkit mélyen éríntõ hír. 😊

A medve nem játék.

joebacsi
A köcsögségem már megkopott hozzá 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nekem Philipsnek tûnik, formára.
joebacsi
Milyen diktafon van az alsó képen?

Bandee1987

a.carkey
desigo
Bandee1987
2011-ben itt a Barátok Közt 3D!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valakinek nem esik le, nézzen a naptárra...

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Az szép, nem csak hogy nem hozza be a képet, még ki is szedi a hozzászólásból. Ezsgé, im lovin' it.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist

birdo
Nem-nem...
A meteorit a Kõ....és mellé tettek egy golflabdát...

a.carkey

A medve nem játék.

Jajj, ne csináld már Vlala, neked mindenrõl az jut eszedbe, hogy
Gyurcsány ellopott tizenkétezermilliárd-huszonhárom forint ötven fillért?
<#idiota><#idiota><#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

desigo
Gyurcsánynak sok rokona,barátja van...
Aha, és az okos fotósok egy követ is tettek a meteorit maradványa mellé, szemléltetve, hogy mekkora.
De mindez semmi ahhoz képest, hogy Gyurcsány egyedül lopott tizenkétezermilliárd-huszonhárom forint ötven fillért.

GregSB
Ha már a földönkvüliek szóba kerültek:

Megtalálták a Magyarországot bevilágító meteor maradványait

Mindig is tudtam, hogy Tiger Woods alien!!!

Bandee1987
Nem rossz ötlet <#hehe>

0Fritz0
Lehetnél te az új közellenség és a haza fényre derülne. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
Ez így van, az emberek nagy része hamarabb áldozza fel az életét a háborúban, mint az életszínvonalának egy kis szeletét béke idõben.

Azóta sem tudtam olyan jól összefogásra bírni a srácokat a bf topikokban, mint sikerült anno ellened a Második Nagy Borgháború alatt 😊
Nagyrészt már csak egymás között civakodnak...

joebacsi
Ez a vicc nem is annyira vicc.
Az emberiség egy kib*szott vírus, ennek minden elõnyével és hátrányával.
Azért vagyunk a tápláléklánc csúcsán, mert mindennél hatékonyabban tudjuk kizsigerelni a környezetünket, viszont ha nem terjeszkedünk tovább, akkor felzabáljuk önmagunkat.

joebacsi
Ebben is felnõttek már a "nagyok"-hoz.

Nem loptak, rongáltak. Ha lopták volna, azt megértem, hiszen szeretik a magyarokat, és fétis-szerûen gyûjtik politikusaink fotóit, pszichikai szükségük van rá, hogy minél többet hazavigyenek belõlük.

Régi vicc:
A Föld és a Mars beszélget.
- Te, képzeld, elkaptam valaminyavalyát.
- Milyet?
- Valami Homo Sapiens...
- Ja, csak az? Hagyd, elmúlik magától.

GregSB
Igazából már most vannak ilyen fenyegetettségek, csak az emberek szarnak rá, mert csak hosszú távon lesz belõlük gond. Pl az egyre növekedõ emberiség vs. egyre kevesebb termõföld. A teljesen fosszilis anyagok égetésére berendezkedett infratruktúránk vs. az egyre mélyebbrõl egyre nehezebben kibányászható kõolajkészletek.

Nem kell Einstennek lenni ahhoz hogy valaki belássa: hosszú távon ha szarunk ezekre a dolgokra annak nagyon nem lesz jó vége. A térségek / országok mégis a saját "kis" problémáikkal vannak a leginkább elfoglalva, nem lehet globálisan fellépni ezen problémák ellen mert mindenhol megy a széthúzás, a saját érdekek érvényesítése.

Ezért lenne jó valami "földönkívüli támadáshoz" hasonló input az emberiségnek, amire egybõl kellene reagálni, és nem lenne elég hozzá az USA meg Brúsz Vilisz.

Sadist
Látom nem érted, mindegy. Majd néhány év vagy évtized múlva talán benõ a fejed lágya 😊

Pontosan.
Vagy 300000 Nokiás és 20000 (Pannon) Puma cipõs.