Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Hát sztem egyik párt felkérésére sem készült, mert ha direkt úgy töltöd ki, akkor azt a pártot is dobja ki.
Különben se kéne olyan véresen komolyan venni, igazából csak poénból linkeltem be ide. De úgy látom, neked a fidesz vagy a jobbik jöhetett ki, ha ilyen idegesen reagálsz rá 😊))))))
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Hol a többi kérdés, probléma?
Majd letesztelem, mit ad ki, ha mindegyik közömbös, mindegyik igen, vagy mindegyik nem. megvan az esti programom 😊
...
Hm. Érdekes, de a végén megmagyarázza, mit miért állít.
De még mindig nem értem, hol a többi kérdés, miért fontosabb pl. a szórakozóhelyeken dohányzás, mint a mentelmi jog eltörlése, a kisebb parlament, vagy pl. a gazdaság helyreállításának esélyei.
Viszont ha normálisan töltöm ki (azaz az én gondolataim alapján) akkor az MDF van az elsõ helyen, másodikon meg LMP 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A szexen is csak azért nincs jövedéki adó, mert a köcsög állampolgár úgyse vallaná be 😊
A bekamerázások ellen pampognak a buzi jogvédõk, de szerencsére hamarosan jön az RFID csip a bõr alá és végre ezt is be lehet vonni az adóköteles tevékenységek körébe.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
.: mobilize.hu :.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Te szoktad az RTL csatornát nézni ??
Jaj azt suttogják, hogy Anettka csókolom lesz helyette ???
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A meteorit a Kõ....és mellé tettek egy golflabdát...
A medve nem játék.
Gyurcsány ellopott tizenkétezermilliárd-huszonhárom forint ötven fillért?
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
De mindez semmi ahhoz képest, hogy Gyurcsány egyedül lopott tizenkétezermilliárd-huszonhárom forint ötven fillért.
Megtalálták a Magyarországot bevilágító meteor maradványait
Mindig is tudtam, hogy Tiger Woods alien!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Azóta sem tudtam olyan jól összefogásra bírni a srácokat a bf topikokban, mint sikerült anno ellened a Második Nagy Borgháború alatt 😊
Nagyrészt már csak egymás között civakodnak...
Az emberiség egy kib*szott vírus, ennek minden elõnyével és hátrányával.
Azért vagyunk a tápláléklánc csúcsán, mert mindennél hatékonyabban tudjuk kizsigerelni a környezetünket, viszont ha nem terjeszkedünk tovább, akkor felzabáljuk önmagunkat.
A Föld és a Mars beszélget.
- Te, képzeld, elkaptam valaminyavalyát.
- Milyet?
- Valami Homo Sapiens...
- Ja, csak az? Hagyd, elmúlik magától.
Nem kell Einstennek lenni ahhoz hogy valaki belássa: hosszú távon ha szarunk ezekre a dolgokra annak nagyon nem lesz jó vége. A térségek / országok mégis a saját "kis" problémáikkal vannak a leginkább elfoglalva, nem lehet globálisan fellépni ezen problémák ellen mert mindenhol megy a széthúzás, a saját érdekek érvényesítése.
Ezért lenne jó valami "földönkívüli támadáshoz" hasonló input az emberiségnek, amire egybõl kellene reagálni, és nem lenne elég hozzá az USA meg Brúsz Vilisz.
Vagy 300000 Nokiás és 20000 (Pannon) Puma cipõs.